Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Liza

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2020-11-15 23:12:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves JdG , köszönöm szépen a beszámolott :) örülök,hogy jol érezted magad.

Beszámoló +36 107740

JdG a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Egy rövid budapesti átutazásra igyekeztem valakivel időpontot egyeztetni a kedvenceim közül, ami legtöbbször nagyon nehéz. Őt is többször próbáltam hívni, végül sikerült elérnem. Sajnos, legtöbbször én vagyok a szűk keresztmetszet, nagyon behatároltak azok az időpontok, amikor el tudok menni masszázsra. Szerencsém volt, sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, amit VTR-en is megerősítettem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egy nekem (aki leginkább az M7-esen közlekedik Budapestre) tökéletes, könnyen elérhető helyszín. Jó korán oda is értem, így még el tudtam szaladni egy kis figyelmességért egy közeli üzletbe. A cím pontos, egyértelmű, a házat nagyon egyszerű megtalálni, parkoló is van előtte. BKV max pár száz méter egészségügyi séta. Viszonylag diszkréten meg lehet állni és be lehet jutni Liza kis lakásába.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A sok pozitívum, mely miatt Liza mellett döntöttem, közül az egyik, hogy saját búvóhelyen rendel, sem mással nem találkozik az ember, sem különböző zajok, egyéb események nem zavarják, nyugodtan, ellazulva lehet eltölteni azt a kevés időt, ami az ilyen örömökre jut.
A lakás nagyon jó hangulatú, első benyomás alapján tükrözi "lakója" egyéniségét. Barátságos, kellemes alaphangulatot teremt a látogatónak. Higiéniára semmi panasz nem lehetett, az egész lakás magas kifogástalan, ahogyan a fürdő is. Itt zuhanykabin található, amivel kell, azzal fel van szerelve. Más nem néztem.
Egy nappaliból nyílt a helyszínül szolgáló kisebb szoba, tatami, kis asztal, fotel a ruhának, a falon tükör. Jobb helyszínt kínálni sem lehet.
Liza külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nagyon furcsa, és nagyon nehezen szokom meg, hogy ez a műfaj sok esetben vakon repülés. Az ember elképzel a képek alapján egy hölgyet, egy arcot, aztán vagy azt kapja, vagy nem. Nost, ahogy az lenni szokott, ha az ember először megy egy lányhoz, most is más karakter nyitott ajtót, mint akit a képek és beszámolók alapján elképzeltem. De milyen karakter...
Az első másodperctől olyan erős, olyan pozitív kisugárzás, olyan kedvesség és magabiztosság áradt belőle, hogy eszembe nem jutott, hogy nem jó helyen járnék. Kedves, amolyan szomszédlányos arc, bomba alak, csábító fehérnemű, talán piros színben. Az összkép nagyon rendben volt.
1.  +36 beszámoló Budapest 107740 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 107740 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1077405.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1077406.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 107740
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Mielőtt elmentem volna zuhanyozni, vízzel kínált, amit akkor nem kértem, de a szobában, a kis asztalon jó helyen volt. Zuhanyzás után megbeszéltük a menetrendet. Mivel másfél órára jöttem, és bíztam abban, hogy menni fog a két "menet", a program két, hasonlóan felépített félidőből állt, mindkettő masszázzsal kezdődött.
Alapvetően a masszázs az a rész, amit legtöbbször igyekszem kihagyni, "letudni", főleg, ha a masszőr is csak alibiként kezeli ezt a részt. Viszont most eléggé megviselt volt a testem, ősz elején elkapott a korona, ami izomfájdalmat is hozott magával, és utána a megerősödést kerékpározással igyekeztem megoldani, volt egy kis kajakozás is, szóval, jól esett volna egy szakszerű masszázs. Nos, Lizától ezt megkaptam. Első körben hát, nyak, váll, karok, kezek. Mindent megfelelő erősséggel, szakszerűen, élvezhetően. Olyan jól és annyira komolyan csinálta, hogy egy időre el is felejtettem, miért jöttem. Időközben azért lekerült a melltartó, és feltűzte a haját, és kezdett más jelleget ölteni a randi... Talán először volt velem olyan, hogy a reménybeli levezetés ellenére még szívesen hagytam volna magam gyúrni.
A második masszázs felvonás a lábakra és fenékre koncentrált. Kérdezte, hogy mehet-e a talpmasszázs is, ki nem hagytam volna. És milyen jól döntöttem. Vádlik is megkapták a régóta vágyott átgyúrást. Eddigi egyik legjobb masszázs élményemet kaptam, ezúton is köszönöm. :)
Nem lényegtelen, hogy egész idő alatt kellemesen elbeszélgettünk, nem csak iszonyatosan jó csaj, remek masszőz, de nagyon kellemes beszélgetőpartnernek is bizonyult Liza. Voltak közös témák, de ha nem lettek volna, sem lett volna elveszve szerintem.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Mint feljebb írtam, Liza az a masszőz, akinél maga a masszázs is nagyon lényeges és értékes eleme a randinak. De nem emiatt jár az ember erre az oldalra, ugye, úgyhogy amikor kérdezte, van-e kedvem fordulni, volt. Ekkor szemtől szemben is megcsodálhattam gyönyörű testét, és azokat a magasan világbajnok kategóriát képviselő melleket. Nem bírtam ki, hogy ne csókoljam meg őket, természetesen a tulajdonosuk hozzájárulásával. Bekentem mindkettőt megfelelő mennyiségű olajjal, és elindult a következő etap, ami leginkább egy nemes testrészemre és csatolt részeire fókuszált. Volt itt minden, lágy nyalás, szívás, gyenge, majd egyre erősebb szopás, a farok mellhez verése, a golyók nyalása, szívása. Bár nagyon szeretem a kölcsönösséget, de itt annyi és olyan intenzív inger ért, hogy gyakorlatilag minden mindegy volt. Igyekeztem persze a melleket simogatni, gyúrni, Liza egy ideig (amíg kényelmetlenné nem vált neki) úgy fordult, hogy elérjem, amit csak szeretnék. Viszont annyira élveztem a "műsort", hogy önző módon leginkább csak magamra gondoltam, és inkább lágy, mint erős simogatáson kívül másra nem igazán futotta erőmből. Persze, apró és kéjes nyögések így is érkeztek, de ez inkább az élményem fokozása volt, mint a ténykedésem visszajelzése. Egészen egyszerűen olyan produkció volt, ami úgy beszippantott, ahogyan az kell.
A második levezetés előtt megkérdezte, hogy szerintem menne-e még egy, mondtam, hogy naná, pláne, ha olyan erős lesz a portfólió, mint nem is annyival azelőtt. Úgyhogy megint belevágtunk, sok újat nem tudok mondani, kapcsolja ki kérem. A viccet félretéve: két hatalmasat élveztem, bár emlékeim szerint nem szájba (ez az egy hiányérzetem maradt, bár az adatlapja szerint ilyet nem is vállal, úgyhogy ez semmiképpen nem reklamálás), de jutott az utódokból majdnem mindenhová, amit megfelelő lazasággal, kedvességgel kezelt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A másfél órás programra mentem, minden annyi maradt a helyszínen is, amennyit megbeszéltünk. Extrákat nem említett, enélkül is fullos kiszolgálásban volt részem. Egy kis kedvességgel együtt, előre adtam át, valahogy így jött ki. Nem volt róla szó. Barátságos az árképzés, nem kérdés, hogy megérte-e.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon ritkán jutok el "masszázsra", és szerencsére nem is "ellőni" a lőszert, hanem a magas szintű, igényes, máshol nem megkapható élményeket keresve. Igyekszem minél előbb megtalálni azokat a pontokat, ahová az ember visszatérhet, mert valami olyat kapott, amire vágyott, várt. Találtam már ilyen lányt, és, bár Liza külsőre nem az a típus, amitől megbolondulok (ez nem azt jelenti, hogy nem bombázó, mert az...), de egy olyan egyéniség, olyan kisugárzással és kedvességgel, hogy az embernek egy pillanatra sem jut eszébe, hogy itt nem miatta van minden. Az első pillanattól az utolsóig. Sokat gondolkodtam a dolog másik oldalán, az illúzión. Hogy ki mit tesz azért, hogy a vendége (ezt a szót kerestem végig, itt vendégként éreztem magamat) megkapja azt, amiért ment. Nem tudom, Liza oldaláról mennyi a tudatosság, mennyi az alkati rész, de az ajtón való belépéstől a távozásomig egy másik dimenzióba vitt át. És ezt nem színlelt orgazmussal, nem mesterkélt fogásokkal, nem pornós elemekkel, hanem olyan természetességgel adta, hogy tényleg végig az volt az érzésem, hogy egy, egyébként nagyon dögösen kinéző haveromhoz ugrottam fel egy jót huncutkodni.
Szóval, ez egy nagyon jól sikerült alkalom volt. Köszönet érte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet