A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2020-11-06 14:13:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia. Kedves Szexxmanó! Köszönöm szépen a beszámolót. Kicsit késve köszönöm meg hogy írtál rólam egy nagyon szép kis írást. De köszönöm szépen. Nagyon kedves vagy, örülök hogy megismertelek. Közös barátunk is mondta hogy kedvel téged. Én kimondottan jól értem magam veled.Öröm volt olvasni az írásodat. És remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszillak. Amanda

Beszámoló Amanda528 +36705553735 107644 szexpartner

milf1 a 2020-11 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Könnyen sikerült elérnem. Privát levélben beszéltünk tegnap a ma reggelt, amit VTR-en is megerősítettem, hogy biztos legyek dolgomban. Mivel láttam, hogy online így dobtam neki egy SMS-t, hogy írtam egy levelet hamar jött is válasz az oldalon levélben, mert SMS-re nem válaszol, amit ír is az adatlapján.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval nagyon könnyen megtalálható a VTR-en kapott cím. Parkolás is egyszerű és van is hely bőven, ami jelenleg díjmentes így azzal se kellett foglalkoznom. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett. A ház bejárata nem a VTR-en kapott utcáról van, de nincs eldugva. BKV járataihoz sincs túl messze pár perc séta villamostól és a busztól is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy minden igény kielégítő, amely higiéniailag is teljesen rendben van. Pedig van két tüneményes kutyus is. Nagyon barátságosak akár a gazdijuk. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van a kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatások érdemi része zajlik.Egy szóval egy tip-top lakás.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelelő szép dekoratív talán 30 éveiben járhat, szolizott finom tapintású bőre van. Otthoni ruhában fogadott, de nem is volt külön kérésem ezzel kapcsolatban. A képeihez képest most sötétre van festve a haja, ami szép hosszú, de így is tökéletes volt. Csábító megjelenése, igéző szemei vannak az utcán is megfordulnék utána nagyon valószínű. A nézésével is leveszi a férfi embert a lábáról hát még alakjával. Tökéletes alakja van formás popsival párosítva. Kell ennél többet írni szerintem felesleges.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 107644 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 107644 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2020-11-06 14:13:31 erotikus masszázs 1076445. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2020-11-06 14:13:31 erotikus masszázs 1076446. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2020-11-06 14:13:31 erotikus masszázs 107644
Action
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kicsit hamarabb sikerült oda érnem a VTR-en megadott címre rácsörögtem, hogy megérkeztem ő még kért egy kis időt, amit természetesen meg is kapott. A kért idő lejárta után újabb csörgés majd megkapva a bejutáshoz a koordinátát már bent is voltam a házban. A megfelelő útba igazítás után már a lakásnál is voltam. Egy szépséges mosolygós tünemény nyitott ajtót. Belépve cipő le és puszikkal üdvözöltük egymást. Bementünk a szobába Leültünk az ágyra és beszélgettünk olyan ismerkedős csevej volt. Közben lassan levetkőztem és irány a fürdőszoba ahol mit látnak szemeim a másik kedvenc tusfürdőt Dove extra fresh, de nem volt sok választék nekem elég volt az az egy is. 😊 Tusolás után szájvíz használat és vissza a szobába. Amanda már az ágyon várt a jövetelemet, nem várattam sokáig. Egymás mellé feküdtünk egy kis simi és aztán belecsaptunk a lecsóba ahogy mondani szokták. Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam. Na ott rendesen elidőztem nagyon finom volt a szűk punci, sikerült megizzasztanom is rendesen talán elélvezni nem élvezett el legalábbis nem vettem jelét. Viszont kérésére átmentünk kölcsönösségbe. Ott aztán kaptam mindent zacsi nyalástól kezdve brutál jó francáig. Lágyan nyalogatta barátomat zacsitól végéig többször majd eltüntette szájába. Ezt a műveletet többször megismételte. Már majdnem kivégzett, de tudtam tartani magamat ezt érezhette ő is, mert olyankor kicsi zacsi következett. Én se unatkoztam a finom szűk puncit nyalókáztam. Miközben kéjes halk hangokkal teljesen felhúzott. Érezhette ő is, de én is, hogy nem tudom már sokáig tartani magamat. Így védőszerelésbe öltöztetett és mivel kutyus a kedvenc póza megegyeztünk, hogy úgy folytatjuk, ami nekem is megfelelt. Egy kis síkosító s már bent is voltam a rendkívül szűk punciba. Itt is halk kéjes hangok felcsigáztak rendesen mozogtunk is betyárosan nem is bírtam sajnos tartani magamat jött ilyenkor az aminek jönnie kell eldurrant a patron. Viszonylag sokáig hagyott így nem ugrott le egyből, ami azért jól esett bevallom férfiasan. Barátom előbújt szűk punci melegéből majd védőszerelés eltávolítását és a tisztára törlést rám bízta. Felejthetetlen élmény volt ez az együttlét. Tisztába tevés után beszélgettünk még egy keveset, mert lehet vele azt is, aztán lassan elkezdtem szedelőzködni öltözni, mert az időnk is végéhez közeledett. Puszikkal váltunk el azzal, hogy még fogunk találkozni. Csókollak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Neki vitt boldogsághormont érkezésemkor átadtam, amiknek szemlátomást nagyon örült és jól is esett neki. Pesti átlag alatt vannak rózsaszálai, de a kapott élmény az átlag feletti volt.
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rendkívül jól éreztem magam társaságában közvetlen barátságos gyönyörű hölgyet ismertem meg személyében. Köszönök mindent maradj ilyen amilyen vagy egy igazi felejthetetlen tündér. Felejthetetlen élmény volt ez az egy óra, amit veled tölthettem. Még biztos találkozunk. Csókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2020-11-09 17:39:08
Igen megérte türelmesnek lenni, de a következő randi biztos ennél is jobb lesz most olyan ismerkedő volt. 😀😀😀
Igen csak itt a másik kedvenc volt, amúgy nem hiszem, hogy tudatos lett volna csupán a véletlen műve és már jócskán hiányzott is belőle. Azért jó volt látni, hogy itt is rátaláltam a kedvencre. 😂😂😂

2020-11-09 14:51:32
Ez a csókolózás nagyon bejött Neked. Nem győzöd emlegetni. Persze ezzel együtt is egy nagyon jó beszámolóban adtál hírt kalandodról.

2020-11-09 11:38:41
Jó beszámolót írtál,Kolléga úr! Amanda bejem is nagy kedvencem,remélem hamarossn ejutok hozzá! Kószi az írást,segít a döntésben.

2020-11-09 09:45:11
Örülök, hogy türelmes voltál,és végül csak sikerült eljutni a bájos Amandához. Meglepetten olvastam,hogy találtál itt is kedvenc tusfürdőt,ez már olyan, mintha csinos vendéglátód készült volna belőled, és előrelátóan beszerezte az egyik fétisedet😄! A randit egy nagyon kellemes írással köszönted meg a csodálatos Amandának,köszi,hogy megosztottad. a pazar randihoz,egészségetekre!
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 15db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 27db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!