Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tekla(43)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Mira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-10-22 16:31:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Zébácsi!

Köszönöm,hogy egy nagyszerűen megfogalmazott,igazán csodás élménybeszámolòt ìrtál ròlam!!!Nagyon jòl éreztem magam veled!Nem csak kellemes volt a randink,de tele volt igazán tartalmas beszélgetésekkel!

Köszönöm,hogy eljöttél hozzám!

Puszi:Mirus

Beszámoló Mira +36205669419 107468 erotikus masszázs

Zébácsi a 2020-10 hónapi randiján történteket írta meg Mira hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam fel. Nem tudtam elérni elsőre de egy fél óra múlva visszacsörgetett. Mindig necces aznapra elcsípni időpontot de most sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem de tömegközlekedéssel is elég jól megközelíthető a ház. Sajnos a parkolás nem könnyű (belváros) de kis szerencsével lehet helyet találni max 1-2 utcán belül. A GPS simán odavisz egyébként.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen felújított lakás. A randi helyszíne ugyan kicsi, de a rendeltetésnek tökéletesen megfelel. Kényelmes heverő, sejtelmes fények, kellemes zene fogadott. A fürdőszoba tiszta, egy tusolóval, mindenféle tisztálkodó szerrel és puha törölközővel.
Mira külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mira képei valósak. Nincs Photoshop, nincs filter. Az életben is ugyanolyan vonzó mint a képeken. Fekete csipke szettben fogadott. Ahogy bevezetett a szobába, nem tudtam levenni a szememet a formás fenekéről. Nagyon csinos, nagyon vonzó lány. A fotók magukért beszélnek szerintem aki kíváncsi milyen Mira külseje nézze meg a képeket.
1. Mira +36205669419 beszámoló Budapest 107468 erotikus masszázs
3. Mira +36205669419 beszámoló Budapest 107468 erotikus masszázs4. Mira +36205669419 beszámoló 2020-10-22 16:31:46 erotikus masszázs 1074685. Mira +36205669419 beszámoló 2020-10-22 16:31:46 erotikus masszázs 1074686. Mira +36205669419 beszámoló 2020-10-22 16:31:46 erotikus masszázs 107468
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másodjára jártam nála. Nagyon kedvesen fogadott. A virágszálakat az elején kérte rendezni. Átadtam az általam gondolt kiegészítéssel együtt mert a legutóbbi alkalomnál kevésnek gondoltam a virágokat. Gyorsan letusoltam. Visszaérve szobába már kellemes zene szólt. Kérdezte, hogy mi legyen a program. Én a múltkori ismétlése mellett döntöttem. Masszázs, utána levezetés. Kérte, hogy feküdjek hasra. Bekente a hátamat masszázsolajjal aztán először gyengédebben majd fokozatosan erősebben átgyúrta a hátamat. Nagyon kellemes volt. Sokat ülök autóban úgyhogy kellett már nagyon a masszázs. A gyúrás végén lassan átváltott simogatásba mikor is figyelnem kellett el ne aludjak olyan jól esett. Aztán a lábaim közé térdelt és a fenekemtől a sarkamig a lábaimat is végigsimogatta. Itt már jött egy két mozdulat az izgalmasabb fajtából is.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Kérte, hogy forduljak a hátamra. Ráült a combomra és egy kacér félmosoly közben olajat nyomott a melleire. A kezeim nem bírtak nyugodni és miközben nyúltam a gyönyörű mellei felé, rám nézett és huncut mosollyal a szája szögletében megkérdezte. -Akarod te szétkenni? Aki itt esetleg nemmel válaszolna kérem hagyja abba a beszámoló olvasását! Persze, hogy igent mondtam és nekifogtam... A finom nyögdécselés amivel reagált a mozdulataimra másodpercek alatt keménnyé varázsolták az addig csak éledező férfiasságomat. ezt ismét huncut mosollyal nyugtázta és kevés olajat a tenyerébe nyomva "kezelésbe" is vett. A mozdulatait egyszerűen imádom. Ahogy nézte a szerszámot miközben simogatta-masszírozta egyszerűen ultraszexi. Itt már én is adni szerettem volna így kértem hogy kényeztethessem. 69 be fordítottam így hozzáfértem a finom kelyhecskéhez. Pont olyan puncival áldotta meg a természet amilyet szeretek. A reakciója a "munkásságomra" tényleg minden elképzelést felülmúlt. A franciája intergalaktikus! Intenzitásban, hangban mozgásban tényleg minden igényt kielégítő. Igyekeztem én is a tudásom legjavát nyújtani. Úgy gondolom az orgazmusa mindent elmondott. Miközben én őrá koncentráltam magamról kicsit el is felejtkeztem. Na de összekaptam magam és végül is kirobbanó sikere lett Mirának. Kis törölközés és tisztálkodás után még beszélgettünk egy kicsit miközben cirógatott. Nagyon kellemes társaság, jó vele beszélgetni (IS). Egy gyors tusolás, öltözés után a mosolya az ajtóban tényleg azt mutatta, hogy visszavár máskor is. Nem is kérdés, hogy jövök még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt. Mint írtam a randi elején rendeztem a virágokat. Az árszint átlagos de amit kaptam az nem, ezért adtam kiegészítést.
Nem vállal extrákat.
Rózsacsokor
Zébácsi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Persze tudom, hogy ez szubjektív de Mirával lenni -legalábbis nekem- különleges dolog. Mintha látná a gondolataimat. Minden olyan a randin mint amit szeretek. Nem kell semmire azt mondanom, hogy csinálja máshogy. Alapból nagyon kívánatos már kinézetre is, aztán jöttek a mozdulatai, hangja, kisugárzása, illata stb és mindezek csak fokozták az élményt. Nem is kérdés, hogy állandó vendége leszek.
Ismét megállta a helyét a mondás, hogy "Ha többet adsz többet kapsz!"
Köszönöm ezt szuper randit!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mira erotikus masszázs beszámolójáról


2020-11-13 07:04:18
Jol sikerült randi és jól sikerült beszi. Tényleg szépek Amira fotói, de most már tudom, hogy Amira is gyönyörű és csodás hölgy erős erotikus kisugárzással. Kösz az infókat!
Mutasd mindet

FunkciókMira legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-10-08) : Amikor már érezte, hogy az izgalom a tetőfokához közeledik, kérte, hogy álljak fel az ágy széléhez.. Leült az ágyra és...Itt egy olyan francia következett, hogy a fülem is kettéállt. A hangok, az intenzitás minden olyan volt ahogy azt szeretem. Kellő erősséggel de nem túl durván, sok nyállal de nem úszott a szoba. Ez a lány egy szextündér! Nem néztem az órát de szerintem nem bírtam öt percnél tovább. Hatalmasat élveztem a gyönyörű mellekre.

nagyon jó: 2db
(2020-12-11) : Még az első kényeztetés előtt hasra feküdtem és Mira a derekamra ült és úgy masszírozott.Előbb a hátam,vállam majd miután megfordult a derekamon a lábaimat.Erősen és szakszerű mozdulatokkal tette mindezt,ami nagyon jólesett.Egy idő után a mozdulatok erőssége megváltozott és már nem korlátozódott az előbb említett területekre.Finoman simogatva,besimítva az érzékenyebb részekre készített fel az első kényeztetésre.

(2020-11-08) : Gyors tusolás után szexi fehérneműben várt a szobában. Egyből megölelgettem, majd egy két puszi után kérte, hogy feküdjek le az ágyra. Masszázzsal kezdtünk, ráült a fenekemre és vég...

: 9db
(2024-03-21) : Először a hátamat masszírozta, majd a lábaim és karjaim következtek, végül pedig a nyakam és az arcom. A masszírozása jól ellazított és szerintem szakszerű volt. Nem csak simogatott, hanem tényleg jól átmozgatta az izmaimat!

(2024-03-15) : Masszázs volt nem simogatás, de kellemesen el is lazított. Ráadásul közben nagyon jól elbeszélgettünk. Én is szeretek beszélni, mesélni, de Ő is kifejezetten mesélős volt

(2024-01-31) : Azért megtapasztaltam kezei finomságát,simogattam olajos kemény melleit.De az idő lejárt nem tudtam rábeszélni egy gyengébbed kényeztetésre,huncutúl mondta majd legközelebb!

lehetne jobb: 1db
(2021-12-31) : Ő mondta, hogy hagyjunk későbbre és feküdjek le a tatamira. Nem megkérdezte, hogy mit szeretnék, hanem ő a saját forgatókönyve szerint megy. Én elég nehezen vagyok irányítható, de hasra feküdtem, nem volt meg bennem a belső késztetés a meggyőzésre. Megkérdezte, hogy rám ülhet-e és hogy úgy masszírozzon, én mondtam, hogy nekem mindegy