Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Zoé(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Jázmin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-09-27 18:57:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága daniil! Többször is elolvastam elejétől a végéig amit írtál,nem azért mert bármi hiba van benne, egyszerűen nagyon tetszik,és a hozzászólásokat olvasva ezzel nem vagyok egyedül.Nagyszerűen éreztem magam veled ,nem volt nehéz dolgom hiszen jó társaságban repül az idő.Ezúton is szeretném megköszönni,hogy ilyen szép sorokat olvashatok magamról,és remélem lesz alkalmunk megismételni! Végül,de nem utolsó sorban már csak annyit fűznék hozzá,hogy szerintem egy ,, szolgáltatás"akkor jó igazán,ha ez a szó a randi idején egy pillanatra sem jut eszünkbe,én bízom benne hogy ezzel te is így voltál.Nagyon szívesen látlak máskor is,puszi neked ❤️

Beszámoló Jázmin +36209870685 107142 erotikus masszázs

daniil a 2020-09 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR és telefon egymás után. Utóbbinál már csak nyomatékosítás történt, mert mégis jobb az, ha előtte azért hanggal is egyeztet az ember. Amikor megérkeztem felhívtam, elmondta a paramétereket és már fent is voltam a lakás előtt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Ház előtt szerintem nem mindig van hely, főleg késő délután. Ismert helyszín, nem volt gond az odatalálással. Fizetős, de ez azt hiszem nem meglepő a környéken. DunaPlaza mögötti lakópark, simán metróval is megközelíthető egy hosszabb sétával (bár ez is relatív).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Új építésű ház egy lakóparkban. Szép környezet, közepesen diszkrét. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, bár nekem kissé nyüzsi feeling volt, három szoba és két fürdő. Nézni ki jön v ki megy, hallani a mozgást a telefonokat. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, bár inkább egy márka összes illata, dezodorból két fajta. Törülközőből kettő, hogy szárazzal tudj fürdeni, ez már alap szerintem. A tett helyszíne nem túlbonyolított, viszont bőven elegendő: a szobában egy földre fektetett matrac, hangulatvilágítás és lágy zene. A tükör viszont jól beállított helyen, a matrac mellett, itt már tudod lesz mit nézni.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek teljesen megfelel. Nekem nagyon tetszett, zsánerem. Szexi, kis hálós-csipkés egybe fehérneműben fogadott, pont valamelyikben a képekről. Az arc bájos, a test bomba,...azok a kis, sportok mellek és hozzá nagyon kis formás segg...iszonyat páros. Ez persze szubjektív, azonban nálam max pont a külseje.
1. Jázmin +36209870685 beszámoló Budapest 107142 erotikus masszázs
3. Jázmin +36209870685 beszámoló Budapest 107142 erotikus masszázs4. Jázmin +36209870685 beszámoló 2020-09-27 18:57:35 erotikus masszázs 1071425. Jázmin +36209870685 beszámoló 2020-09-27 18:57:35 erotikus masszázs 107142
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Bementünk a szobába, beszélgettünk pár percet, aztán elindultam a fürdőbe, végeztével kiléptem és Ő ott várt majd ismét bekísért a szobába, de most már nem terveztük elhagyni egy jó darabig, szép és nagyon kedves jelenség. Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levegye azt a kis hálós rucit...ez jó döntés volt részemről. Volt amikor tajtam ült, volt amikor mellettem. A masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel. Tulajdonképp egyáltalán nem ezért mentem. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről. Nem csacsogott feleslegen, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás a fordulásra és utána közvetlenül az Ő testének masszázsa/kényeztetése.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Nem igazán szoktam kölcsönösséget, mert sztem az csak szerep, viszont itt nem álltam meg és nem bántam meg. Úgy láttam a masszázs és kényeztetésem is tetszett neki, de mondtam ez is szolgáltatás...amit mutatott magából az eléggé tetszetős volt és beindított. Aztán jött egy kis csuszka, a testét már bekentem, a mellét, a fenekét olajjal, így amikor elkezdett fel-le csúszkálni a szép melleivel, bomba testével már eléggé fel voltam spanolva. Ennek ellenére nem végzett ki azonnal, megtehette volna. Többször befordult a tükörnek háttal... láttam a szép punciját a tükörben, ahogy mozog rajtam párduc testével... 1x-1x elakadt a szavam, ezt látta, így incselkedett velem és rám-rám mosolyogva indult lefelé és a szájára ácsingózó férfiasságom az ajkai közé került végre...jól irányítható a francia, én inkább kéz nélkül kedvelem, ezért úgy csinálta. Játékos nyelv, tekintetet keresi és mosolyog, ütemet változtatja folyamatosan. Aztán nem is kellett sok, éreztem lassan végem, kicsit lassított, majd újra belekezdett, ekkor már nem állítottam, lüktettem és jött a vég. A szájában lett végem. Hagyott időt a lenyugvásra, nem ugrott el azonnal, sőt. Nagyon odaadó és végtelenül kedves lány. Vigyázni kell rá, nem mellesleg igazi profi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. A terület szokásos rózsacsokra. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a kis asztalra, ezután kikísért, két puszi és búcsú.
Rózsacsokor
daniil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ajánlás teljes mellszélességgel. Elképesztő kedvesség, szép test, kedves arc és cuki mosoly. Amit ígér, aztteljesen betartja. A csuszka nagyon jó, a nfvsz még inkább. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról


2020-09-29 00:40:29
Jó a beszámoló, de adhattál volna magasabb minősítést is, ha ennyire jó volt...

2020-09-28 20:09:39
Klassz beszit írtál. Kellemes volt olvasni, köszi. Jázmin Hercegnő alakja valóban csodás. Még ebben az igen jó felhozatalban is kiemelkedő. És tényleg az egyik legprofibb is. és egészségedre :-)

2020-09-28 15:39:17
Jó beszi, csak ezek az "1x"-ek ne lennének benne...

2020-09-28 11:51:20
Ez egy jó kis kedvcsináló élménybeszámoló. Lassan felkell hívni!

2020-09-28 11:28:48
Ismerem azt az érzést, amit megfogalmaztál a művedben. hozzá
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-03-25) : Talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd elkezdte a csúszkamasszázs programját.

(2022-02-25) : A tusolás után kezdődött a masszázs koreográfia: Ő is talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel,benyúlásokkal a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 14db
(2022-06-18) : Zuhanyzás előtt vízzel kínált, amit elfogadtam. Miután lemostam az út porát, meg a 30 celsiusfokot magamról, hasra feküdtem a tatamin. A vádlimtól felfele maszírozott, nem kifejezetten erősen, de jóleső módon. Közben kellemesen elbeszélgettünk.

(2022-05-02) : I got a rather short but well executed massage of the back and legs, which was relaxing and took away my tension for a bit. Although it was short the massage was done rather well, not just some rubbing.

(2021-11-26) : Egy idő után megkértem forduljon a hátára és megkezdődött a masszázs amit én adtam. Először csak simogatás volt aztán cicimasszázs amire már érkeztek sóhajok , azért itt álljunk meg egy kitérőre, szerintem kevés ilyen formás cici van kis bolygónkon, úgyhogy leragadtam ezen a ponton, szàmbavettem és kényeztettem, aztán lágy punci és csiklómasszàzs következett szájjal.

nagyon jó: 13db
(2023-05-16) : A másfél órás program elején kaptam egy láb-hát simogatós, de nem gyenge, és bár nem profi, de kifejezetten kellemes masszázst, ami közben kellemesen beszélgettünk, majd bő fél óra múlva fordulás következett, és Jázmin egy érzéki, kellemes simulós-bújós csúszkába kezdett.

(2021-02-20) : Hátamra feküdtem és Jázmin a már kemény farkamra csurgatta az olajat és finoman kényeztetni kezdte , közben mosolyogva nézte , ahogy élvezem a ténykedését, majd újabb szakaszába értünk randinknak, Jázmin erotikusan beolajozta a testét , a ciciket, a punciját és következett a csuszka , a következő felejthetetlen élmény .

(2021-01-30) : A lábaknál kezdte , krémmel alaposan megmasszírozott, szép lassan haladt felfelé, az érzékeny helynél apró benyúlásokkal , masszírozta át a testemet, miután végzett én következtem és ő feküdt hasra és én kezdtem a nem túl szakszerű de számomra annál erotikusabb masszázst. Én is a lábaknál kezdtem és haladtam felfelé az érzékeny részeknél hosszabb benyúlásokkal

: 12db
(2023-05-26) : A felső testemhez érve, mikor a mellei hozzá-hozzá értek a hátamhoz azért a teljes ellazultságomból visszatérve, volt olyan részem, ami nem tudta meghazudtolni önmagát és önálló életre kelt.

(2021-12-11) : A fürdőből visszaérve kaptam egy pohár vizet, majd hasra feküdtem az olajos masszázshoz. Ez nem volt hosszú és nem sokra emlékszek belőle, de a vége felé a fenekem alatti részek érintése nagyon jó volt. Közben beszélgettünk egy kicsit, ami Jázminnal kedvessége és figyelmessége miatt nagyon könnyű.

(2021-04-07) : Csuszka tökéletes, francia profi gyönyőrű tedt nagyon kedves igazi barátnő feeling lehetne tőbb ilyen lány az oldalon töbször is voltam.nála és menni is fogok tökéletes...

egyeztetési probléma: 1db
(2023-03-08) : Nagyon vártam, hogy egy kellemes órát töltsünk együtt, de legnagyobb bánatomra csalódnom kellett. Időben érkeztem a megadott címre, azonban nem értem el telefonon. Húsz percig vártam, közben folyamatosan próbáltam eléreni, nem fette vel, nem írt sms-t.