Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Alexa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2020-09-22 10:19:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36308769466 107094 szexpartner

CharlieHarper a 2020-09 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A szép vasárnapi délutánon gondoltam egyet és telefonon felkerestem Alízt. Néhány oda vissza hívás után kifejezetten rövid időn belül kaptam is randevú időpontot, összeszedtem magam és megindultam a célterület felé. Mindig ugyanaz a kedved hang veszi fel a telefont, feltehetően diszpécser, de kit érdekel igazán, szalonról lévén szó.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, ismerem a helyet, a közeli kis zsákutca parkolóban eddig mindig találtam helyet, de mivel erre arra építkezések mennek, akárhol le lehet rakni a gépet. Tömegközlekedést erre az útra még nem használtam, Váci út, gondolom a M3 megállói relatív sétatávra vannak.
Helyszín
Marina part ebből a szempontból jól ismert része, újabb építésű épület. Már megfordultam párszor a szalonban, most sem ért meglepetés. Ház előtt telefoncsörgetés, kapom a kapukódot, emeletet, lakásszámot, lift majd élesen balra és bejutás a tett helyszínére. A szalon patika, frissen felhúzott ágy a kiegészítőkkel, szobainas, kellemes fények, nagy tükör mindkét oldalon, fürdőben kád zuhanykabinná alakítva. Az esetek legnagyobb többségében tiszta, száraz, ami ezen alkalommal bántotta a szemem az egy odaszáradt enyhén szürke lábnyomfolt, de túltettem magam rajta, sok tusfürdő, szájvíz és a szokásos szervíz.
Alexa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Érkeztemkor egy gyönyörű, mosolygós, kedves arcú, hosszú finom hajú, valóban magas vékony lány fogadott. Retusált képek, arc kitakarva, de nem hinném, hogy az ember gyerekét bármi csalódás érné. A retusos képeket mindig fenntartásokkal kezel, ezúttal is kellemes csalódás volt. Finom selymes bőr és természetes, kézbe fogható cicik, nem túl nagyok, de a sok szilikon után kifejezetten jó érzés volt a természethez visszatérni, cipő le, be a szobába.
1. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 107094 erotikus masszázs
3. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 107094 erotikus masszázs4. Alexa +36308769466 beszámoló 2020-09-22 10:19:11 erotikus masszázs 1070945. Alexa +36308769466 beszámoló 2020-09-22 10:19:11 erotikus masszázs 1070946. Alexa +36308769466 beszámoló 2020-09-22 10:19:11 erotikus masszázs 107094
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
3
Pornós feeling:
2
Megkaptam a törölközőt és indultam is zuhanyozni. Vissza érkeztemkor én már Ádám kosztümben, vendéglátóm még fehérneműben. Letelepedtem az ágyra, ő mellém. Könnyed beszélgetés, semmi konkrétról csak a szokásos bemelegítő szóváltások. Finom simogatásokkal kezdtünk, megszabadítottam a melltartótól, kaptam pár szájrapuszit, kicsit érezve a távolságtartást, de nem volt zavaró. Jöttek a csókok a nyakamra, nyelvével finoman izgatta a mellbimbókat, ezt annyira nem szeretem, de tőle egész jó esett. Szépen lassan kalandozott lefelé és elkezdtük hadrendbe állítani a velem egykorút. Változatos technikával kellemesen franciázott, majd kértem, hogy hadd álljak az ágy mellé és úgy folytassuk. Így is lett, élveztem a kényeztetést, markolásztam a ciciket és a gyönyörködtem a tükörben lévő látványban. Jött a kérdés? Jöhet-e a gumi (vagy valami hasonló)? Ám legyen. Szemből kezdtük el a történetet változatos tempóban, alattam fekve gyönyőrű látványt nyújtott finom fiatal teste. Kértem, hogy lovagoljon meg, de itt nem igazán voltam a toppon, így kértem, hogy újra szemből, így is lett, majd záróakkordként hátulról támadtam és így lett végem. Az akció közben végig változatos hanghatások, bár végig az volt az érzésem, hogy nincs nagyon ráhangolódva a dologra, lehet nem voltam szimpatikus, de inkább a legyünk már túl rajtaérzés tükröződött a tekintetéből, hozzátenném konkrétan ez nem volt éreztetve, készségesen teljesítette a kívánságaimat. A menet végén ismét a kezdeti kedvesség és jó hangulat, felajánlott a hátralévő időre egy masszázst ezt el is fogadtam, de a zuhany alatt annyira felfrissültem, hogy nem éltem vele, kaptam egy pohár vizet, rendeztük a rendeznivalót, két puszi és indultam utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Minden az előre megbeszéltek szerint történt, pesti átlag feletti rózsacsokor, a program végén az ágyra téve. Extrákat nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
CharlieHarper nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kicsit vegyes, mert bár jól éreztem magam, mondjuk inkább, hogy kiélvezkedtem magam egy gyönyörű fiatal lány finom testén, de az összhang hiányzott szex közben, van ez így. Ha idővel ráhangolódik a szakmára nagyon jó szolgáltató lehet belőle, de ezt majd az idő eldönti.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról


2020-12-29 15:21:41
Kellően részletes leírás, a lényeg benne van, érthető.

2020-10-25 20:23:29
Berthier kollégával teljes mértékben egyetértek (itt is): amit elmondtál,. azok alapján Aliz már most is remek szolgáltató. Már eddig is a keveneim között volt, de most a listám elejére kerül. Köszi, hogy megírtad.

2020-10-04 10:49:01
..felajánlott a hátralévő időre egy masszázst ezt el is fogadtam, de a zuhany alatt annyira felfrissültem, hogy nem éltem vele,..".
Most akkor elfogadtad és azonnal visszamondtad?
Alíz a leírtak tükrében már most is kitűnő szolgáltató, mert a szimpátia hiányának ellenére is végigvitte veled a programot, így nem értek egyet az összképben erre vonatkozó véleményeddel de a beszámolód tárgyilagos és informatív mivolta miatt jóra értékelem írásodat!

2020-10-01 14:10:53
Fontos infók, kár, ha nincs meg a kölcsönös szimpátia vagy csak fáradt volt talán? Mindegy, tényleg van ilyen, ezen nagyot fordítani ott és akkor nehéz. A jóra kell fókuszálni!

2020-10-01 12:29:25
Érdekes írás,a megénekelt ambivalens érzés nem léphetett kellemes,de az elvezkedés azért kárpótlást adott
Mutasd mindet

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-01-26) : El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.

(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

(2021-02-10) : Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még

nagyon jó: 5db
(2021-08-18) : Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához.

(2021-06-23) : Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem,

(2021-02-28) : A lábaim közé telepedett, majd egy kellemes franciázást kaptam tőle miközben kedvem támadt őt alulnézetből is megcsodálni, így kérésemet követően készségesen fölém helyezkedett, s immár békaperspektívából nézve is kigyönyörködhettem magam a puncijában, miközben néhány puszit adtam rá.

: 20db
(2022-04-01) : Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz ,

(2022-03-08) : Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes. Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is. Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

(2022-02-13) : Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen