Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-08-23 12:19:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 106723 erotikus masszázs

Imperium_Pannoniae a 2020-08 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Makktársaktól kértem ajánlást olyan hölgyre, aki erősen, szakmailag kifogástalanul tud masszírozni és a legprofibb a kényeztetésben. A legtöbb szavazatot Blanka kapta a 3. kerületből.

A környékről úgy tudtam, hogy franchise rendszerben üzemelnek egy telefonközpontossal, ezért kellemes meglepetésként konstatáltam, hogy személyesen Blanka fogadta a hívásomat.

Messzemenőkig udvarias volt a telefonban, készségesen állt mindenben a rendelkezésemre. Ez a pár perces beszélgetés elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: komoly intellektussal és kifinomult modorral rendelkezik leendő vendéglátóm. Kétség nem fért hozzá, hogy jól fogom majd magam érezni társaságában.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda belváros felé eső része. Lajos utca felől érkezve a Gps a ház elé kalauzolt. Tömegközlekedést nem ismerem, de a főutak közelsége miatt, nagyon jónak feltételezem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A kapuból hívtam, és pontos tájékoztatást kaptam a bejutás módjáról. Még csak a lépcsőfordulóban jártam, amikor is megpillantottam a szélesre tárt ajtóban mosolygós Blankát. Kézfogással és puszikkal fogadott és beljebb invitált.

Az előtér nagyon kulturált, polgári lakás benyomását keltette bennem. Onnan a hallba kísért, ahol később a kezelések történtek. Ez egy tágas, jól berendezett, rejtett világítással rendelkező helyiség. Impozáns tapéta, színben harmonizáló, vastag szőnyeg és puha, bőr kanapé fogadott. Szoba közepén a tatami steril lepedővel volt leterítve, körülötte puha szivacs volt. Az ablak előtt fából készült monstrum masszázs pad. Körben a falon, minden felé tükrök helyezkedtek el.

Ámultam-bámultam az elém táruló pazar látványtól. Prémium kategóriás, igényes a helyszín.

Fürdőszoba két zuhanykabinos. Modern kialakítású üveg válaszfalakkal elszeparálva egymástól. A kiegészítőkkel gazdagon felszerelt vizesblokkban akár műteni is lehetne, mert annyira ügyeltek az itt dolgozók a higiéniára.
BLANKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanka egy úrinő. Decens megjelenése, arisztokratikus testtartása senkit se tévesszen meg, mert Blanka a végtelenségig kedves, megértő, okos, érett, érzéki hölgy. Az oldalon sok kép van fent, arca is látható, ezért inkább csak arról írnék, amit személyesen megtapasztaltam.

Karcsú testén érezhető a rendszeres testmozgás. Kiművelt mozgáskultúrája és definiált izomzata van. Hetyke mellei dacolnak a korral és a gravitációval. Sok fiatal, kis mellű nő, megirigyelné ezeket a formás ciciket. Bimbói édes, barna süvegként csúcsosodnak a kis dombokon. Popsija is fenomenális. A kezelés idejére egy piros tangára cserélte le a fogadó ruházatát. Annak, vékony, spagetti pántjai mértani pontosságú köröket szerkesztettek a hátsójára. Gyönyörű volt látni a popóját a szemközti és a mennyezeti tükrökben.

Megemlíteném még, azt is, hogy Blanka kiválóan kommunikál. Tökéletes beszélgető partner, akár kultúráról, akár aktuális bulvártémákról legyen szó. Intelligenciája figyelemre méltó. Talán még művészi orientációt és véltem felfedezni benne. Vigyázat gazdag metakommunikációs eszköztára van és nem fél használni azokat. Oda-vissza működteti, küldi és olvassa a titkos testbeszéd jeleket.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 106723 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 106723 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-08-23 12:19:29 erotikus masszázs 1067235. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-08-23 12:19:29 erotikus masszázs 1067236. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-08-23 12:19:29 erotikus masszázs 106723
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Vörös színű, csipkés bodyban fogadott. Ismerve a képeit sejtettem, hogy bármit is fog viselni szép lesz, de a valóságban hatványozottan jelen meg a szexisége.

Bemutatta a helyiséget és ülőhellyel kínált. Ő szemben velem jógában ismert pozitúrában foglalt pozíciót. Kicsit ismerkedtünk, kötetlenül beszélgettünk. Közben itallal és édességekkel is megkínált. Tökéletes vendéglátó szerepet töltött be.

Megkérdezte, hogy mit szeretnék. Vázoltam neki. Erre ő, korrektül elmondta a személyemre szabott programját, hogy mi, hogyan fog történni, aminek a lényege leegyszerűsítve az, hogy nála a szabályok kőbe vannak vésve, ezt el kell fogadni, mint a sütiket a weboldalakon, klikk, de aztán minden a maximálisan az én igényeimre szabva történik majd.

Adott egy meggyszínű törölközőt, majd kikísért a fürdőszobába. Ajtó előtt várt meg és együtt mentünk vissza a kezelőbe. A masszázs padon megmutatta, hogyan helyezkedjem el. Amivel megtörölköztem törölközőt azt elkérte rólam, és egy másikkal beterítette a derekamat. A lábfejem alá egy hengeresre formált valamit tett, ami nagyon kényelmes testtartást biztosított a hanyatt fekvésben.

A gyúrást a bokámnál kezdte el és fokozatosan jött felfelé. Közepes erősségű masszírozó mozdulatokat végzett. A combomnál és a farpofáimnál dinamikát váltott, és progresszíven nyomkodott. Majd a hátamon át a vállaimnál fejezte be. Neuralgikus pontokon különleges figyelemmel végezte a masszázst. Lokálisan váltogatta a belevitt powert. Végig a sportolói múltamat idézte fel bennem, amikor is az „edzőbá” a gyúróhoz küldött, hogy az izomzatomat a versenyre felkészítse. Intenzitásban eredmény orientáltság jellemezte. Gyakran az ingerküszöbig is elment a legjobb hatékonyság érdekében. Most is ezt éreztem. Blanka elemeimre szedett szét, zsigereimben éreztem a tevékenységét, majd precíz pontossággal helyre tett mindenemet. Mint a 3D-és tetris- ben. Szakmailag perfekt. Úgy, ahogyan azt, a tiszteletre méltó Mt-ak említették. Professzionális masszázst kaptam, amíg élek nem felejtem el, mert felfrissülve éveket fiatalodva, szinte megkönnyebbülve távoztam onnan.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ez a szekció az előzőektől elhatárolva, izoláltan kerül kivitelezésre. A masszázs - azt figyelmen kívül hagyva, hogy félmeztelenül kerül kivitelezésre - semmilyen erotikus érzést nem ébresztett bennem. Azt csak a szakmaiság jellemezte.

A kényeztetéshez a bőr ülőgarnitúrára egy újabb, nagy törölközőt terített le a számomra. Kényelmesen, kis terpeszben foglaltam helyet rajta. Blanka tett néhány cirógatást a mellkasomon, érzékien megsimogatott oldalról. Megérintette a vállamat és a nyakamra is forró puszikat lehelt. Beledorombolt a fülembe, majd, mint egy kiscica a lábamhoz dörgölőzött. Elém térdelt és óvatosan az ágyékom felé hajtotta a fejét. A farkamra markolt és lágyan körbenyalintotta. Hosszában is megpuszikálta minden részét, majd a makkhoz érve lágyan rácuppant. Nyelvét is használta közben. Éreztem, ahogyan körbe öleli a makkom újra és újra. Orális technikája nagyon színes, gazdag elem választékok egymásutániságában lettek felvonultatva. Nem ismerem minden technikai performance tudományos nevét, de a „best blowjob” típusú felnőtt filmekben láttam hasonlóakat. Ugyanazzal a játékossággal és fülledt erotikával végzi, mint azok a hölgyek a pornócsatornán. Már-már zavarba ejtő, ahogyan a szemkontaktust tarja közben. Mosolyog, szemében látszik a szenvedély tüze ahogy a rudamon szopókázik. Kezeit csak ritkán használta.

Aztán a lábaimat megemeltette velem és a golysziaimra is rátámadt. Finoman leápolta őket. Végezetül a zsákutcáig is lekanyarodott és ott is kellemes pillanatokat okozott nekem.

A tatamira át telepedtünk és ott is folytatta nekem ezt a kiváló franciás kényeztetést. A kölcsönösség csak a másfélórás program része (szimpátia esetén).

Fenomenális élmény volt, ahogyan cumikázott. Többször is leengedte a garatig. Mélytorok lazán megy neki. Nem szabad durvulni vele, csinálja ő magától, úgy ahogy jó. Lenyűgöző látvány volt látni, ahogyan pucsít azzal a csodás popsijával és közben a szájában teljesen elnyel. Nem gyors kivégzés a célja, hanem az élvezet elnyújtása. Játszik az érzékekkel úgy hogy közben erotikus csúcspontokat érint meg. Szuperlatívuszokban tudok róla szólni a befejezést illetően is.

Ajkai perverz játéka közben ért el a végzet. Amelyet természetesen hosszasan végigkísért gyengéd oboaszólója. Az utódok nem látták meg a napvilágot, tiszavirág életük pillanatokig tartott csak. Egyből a garatcsúszdán zuhantak boldogan a gyomor bugyraiba.

Én pedig eközben eufórikus állapotban lebegtem a mennyország kapujában.

Amikor magamhoz tértem, csak azt láttam, hogy a cicám körbenyalja a szája szélét, nyel egy nagyot és azt mondja: „Egészségünkre!”

Hagyott nekem egy kis időt, hogy akklimatizálódjak.

Később ismét megkínált üdítővel, majd elkísért tisztálkodni. De előtte lecsekkolta a fürdő kifogástalan állapotát. Száraz kilépőt és friss törölközőt kaptam.

Úri kiszolgálásban volt részem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A végén tettem le, az átlagosnál kisebb méretű csokrot. Diszkréten kezelte.
Rózsacsokor
Imperium_Pannoniae nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blankától magas színvonalú szolgáltatást kaptam. Amennyire igényes a helyszín és gyönyörű nő benne Blanka, pont annyira, vagy inkább még jobban le lettem nyűgözve.

Egyedi stílusa, kifinomult személyisége nagymértékben hozzájárult az én komfortérzésemhez. Mind a masszázs, mind az erotikus levezetés tökéletesre sikeredett. Káprázatos élményben volt részem. Páratlan jelenségnek definiálnám. Nem úgy, mint, egy menő sport autó (Lamborghini), és nem is úgy, mint egy off road-os strapabíró kocsi (Land Rover). Inkább úgy, mint egy különleges, elegáns kialakítású limousine (Rolls Royce)

Csak ajánlani tudom mindenkinek a Toffifee reklám szövegével: „Leld kedved benne!”

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 15db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 16db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.