Kiemelt
Most hívhatod!
Betti(20+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2020-08-06 18:51:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Beamen!)


Nagy örömmel tölt el, hogy maradandó élménnyel tudtam megszépíteni a napodat!:)

Köszönöm a beszámolót; nagyon figyelmes férfit ismerhettem meg kedves személyedben,amit ez úton is köszönök.)

Remélve,hogy lesz még alkalmunk egymásra időt szánni,repesve várom az adandó alkalmat;)

Valéria:*

Beszámoló Valéria +36706536591 106506 szexpartner

beamen a 2020-08 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, elsőre nem vette fel, 2 perccel később visszacsörgetett. Szerencsére gyorsan találtunk, egy közeli időpontot, 1 órával később már nála is lehettem. Egyértelműen és pontosan elmondott mindent.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autóval mentem, a szomszéd utcában álltam meg. Ott is, illetve célom utcájában is láttam még szabad helyeket, ezzel szerintem nem lehet gond. Tömegközlekedés összes fajtája megtalálható pár utcán belül. Az utca és a kapu is könnyen megtalálható, azon belül pedig az ajtót sem kell sokáig keresni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belépve egy otthonos, amerikai konyhás, nagy helyiség található, közepén egy nagy franciaággyal (nem a szétcsúszós fajta). Belakott lakás, ezért is hatott nekem otthonosnak, kényelmesen éreztem magam benne. Fürdőszoba kicsi, de a célnak bőven megfelelő, nagy választék tusfürdőből és szájöblítőből is.
Valéria külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Utcai ruhában fogadott, top-miniszoknya-combfix. Szexi volt benne. Vetkőzés után sem ért csalódás, korából adódóan nem egy feszes 20 évest vártam. Kicsi cici már gravitál picit, nekem még a tetszik kategória. :-)
Alakja egyébként arányos és formás, feneke kemény és kerek, sok fele ilyen korú lány megirigyelheti...
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 106506 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 106506 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2020-08-06 18:51:51 erotikus masszázs 1065065. Valéria +36706536591 beszámoló 2020-08-06 18:51:51 erotikus masszázs 1065066. Valéria +36706536591 beszámoló 2020-08-06 18:51:51 erotikus masszázs 106506
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ajtón belépve puszi és egy kis ismerkedő beszélgetés, lévén először látogattam meg őt, eközben figyelmesen innivalóval kínált. Hamar egymásra tudtunk hangolódni, egyikünk sem a néma fajta és a humor is oldja a hangulatot, ugye.
Odasétált hozzám és apró csókok kíséretében vetkőztetni kezdett, majd kézenfogva átsétáltunk a zuhanyhoz, ahol meg is várt. Miközben törölköztem, ő feltörölt, na de hogy... Szexizős, pucsítós mozdulatokkal, úgy, hogy már ott félkeményedtem.
Ismét kézenfogva visszasétáltunk az ágyhoz és amellett állva néztem, ahogy csábosan elnyújtózik és tekintetével hívogat, majd közli, hogy ő most 69-et szeretne. Szeretem ha én irányítok, de egye-fene... :-)
Finom, piercinges puncija van, ujjaim használatakor pedig már szépen be is volt nedvesedve. Eközben O sem kímélte magát, tövig magába húzott, nyomott magába a hátsómba kapaszkodva. Nagy francia-rajongó vagyok, így ezt az élményt teljes koncentráltsággal is meg szerettem volna élni, feltérdepelve folytattuk, ő előttem elfekudve kényeztette tovább. Mélyen és változó intenzitással dolgozott rajtam, néha pedig nyalogatta oldalt vagy egy kicsit lentebb. Hagyta, hogy időnként én diktáljam a tempót és a mélységet, nem kellett egyszer sem megállni, pedig kihasználtam a helyzetet alaposan. Órákig tudtam volna ezt élvezni, fel is ajánlotta, hogy ő bírná, de nem hagyhattam ki a fincsi punciját sem.
Lovagolva kezdtük, térdelve és guggolva is abszolválta a pozíciót. Utána kutyusba váltottunk, ezt is több megoldásban éltük meg. Hol felegyenesedve, hol összekulcsolt kézzel, hol elfeküdve élveztük egymást (látszólag ő is), intenzív együttlét volt, ilyen az amikor 2 ember között működik a szex. Mint említettem, szeretem a szájjal kényeztetést, így ezt a befejezést kértem tőle. Az ágy szélére ültem, kedvesem pedig a szőnyegen letérdelve kezdte meg a finálét. Ismét nem kímélve vette bele magát az örömszerzésbe, ugyanott folytatta, ahol abbahagyta, egészen addig, amíg egy ritka nagyot a szájába robbantam. Randink gyümölcsét utolsó szálig eltüntette és nem szilviába...
Percekig tartott még a szájába, incselkedve, játékosan.
Kimerülve felkeltem és pótolni próbáltam a folyadékveszteséget, de ő kiszúrta, hogy még semmit nem puhultam, gyorsan kutyusba vágta magát és fenekét kitartva kért, hogy menjek vissza :-) Nagyon tetszett a szitu, de éreztem, hogy ehhez én nem vagyok most elég kemény (na, nem ott...)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első randi lévén, előre az asztalra raktam az ajándékot. Mérete átlag alatti és ahogy olvasható fentebb, bőven átlag feletti amit nyújt Valéria.
Rózsacsokor
beamen nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kevés lány van aki tud valami nagyszerűt nyújtani, akár tudásban, akár hozzáállásban. Még kevesebb, aki mindkettőt egyszerre. Itt sikerült ezt megtapasztalnom, remekül működött minden közöttünk, megvolt a kémia (vagy legalábbis tökéletesen elhitette velem :-) ). Hibátlan barátnő feeling. Biztosan fogunk még többször találkozni. És nem is olyan soká ;-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 30db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 26db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 35db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.