Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-07-25 13:42:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága GaboG!

Nagyon köszönjük a beszámolót, Tárá (Tia) nevében is!
Téged nem nehéz "táncba vinni", szerencsére él Benned egy egészséges kíváncsiság, és kész vagy pipálgatni ama bizonyos bakancslistát 😉 Vagy ha úgy adódik, újabb pontokkal bővíteni 😉
Ha legközelebb jössz, a válladra több hagsúlyt fektetünk. De a fenekedbe harapok, ha utána mindig "eltolod a hegyet"! Semmi kemény munka, maximum cicikkel labdázni pár napig! Ez masszőri utasítás, de ha kell, felíratom az orvossal is! 😉😉😉

Csókollak: Liza

Beszámoló Liza +36209240243 106325 erotikus masszázs

GaboG a 2020-07 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Liza csevegőjében megjelenő egyszerű kis közzététel szólt a duplázásról. Az eltérő technikáról és a Jin és Jang harmóniáról írt és ezek is felkeltették az érdeklődésem. Röviden egyeztettem vele, majd az időpont foglalásért az útmutatás szerint Tiát kerestem telefonon, és ekkor rögzítettük a duplázós pontos időpontját.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
A helyszín, jelenleg felújítás alatt álló fővárosi főpályaudvarunk szomszédságában található kis utca egyik első épületének felső szintjén van.
Megközelítése minden szempontból kellemes a tömeges közlekedés minden irányból biztosítja az elérhetőséget.
Gépkocsival is jól megközelíthető csupán a parkolással lesz majd gond.
A környező utcák biztosítanak némi szabad parkolóhelyet de ez eléggé esetleges. Jó megoldás a parkolásra a közelben lévő bevásárlóközpont parkolója innen egy kellemes jó néhány perces sétával érhető el a helyszín. Ez a biztosabb megoldás, megéri rászánni a körülbelül 10 percet.
A megadott cím pontos a gps is a kapu elé visz. A bejárat eltéveszthetetlen a bejutás diszkrét és egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín számomra nem ismeretlen. A belépés után tágas előszoba fogad fogassal cipőtartóval, lépcsőn jutunk fel a felső szintre ahol a szobák és a fürdő található. Mindenütt rend és tisztaság a fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdő és dezodorok között választhatsz, szájvíz és pohárka. A szoba tágas és nagy, masszázspad és tatami a főszerephez, szobainas ruháknak asztalka fotel és szék. Meg még minden ami a kellemes hangulatot biztosítja.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépéskor Liza és Tia együtt fogadtak. Lizának friss új képei kerültek fel nemrég és arccal hirdet így senkit nem érhet meglepetés. Pont olyan mint az új képein. Lizával kapcsolatunk nem új keletű, az utóbbi időben sokat foglalkozott alakjával ami jól látható és meglepően előnyös változásokat okozott rajta.
Arcán széles mosollyal fogadott, kivillanó fogai hangsúlyozottá teszik mosolygó arcát, csillogó kék szemei igézőek. Kérésemre fekete kombinéban fogadott, amely hangsúlyosan kiemeli magas alakját és gyönyörű combjait és lábát. Tia kedvesen üdvözölt, kellemes benyomást keltve bennem. Tiával már találkoztam korábban egy rövid bemutatás erejéig, de csak most nyílt lehetőségem közelebbi megismerésére. Tia egy vékony lenge és áttetsző baby doll szerűségben fogadott, amely sejtelmesen érzékeltette az alatta megbúvó gömbölyded női formákat. Formás popsija és hangsúlyos, erős mellei kiemelik helyes mosolygó arcát, barna szemeit és hajkoronáját.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 106325 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 106325 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2020-07-25 13:42:06 erotikus masszázs 1063255. Liza +36209240243 beszámoló 2020-07-25 13:42:06 erotikus masszázs 1063256. Liza +36209240243 beszámoló 2020-07-25 13:42:06 erotikus masszázs 106325
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A hölgyek Liza vezetésével kísértek a felső szintre,felfelé haladás közben Liza gyönyörű formás lábait csodáltam. Bevezettek a szobába ahol Tia illatgyertyát gyújtott Liza pedig az innivalóról kérdezett. Ezután ruháimtól megszabadulva a fürdő felé vettem az irányt majd visszaérve elhelyezkedtem a masszázs padon. Liza instrukciójának megfelelően hasonfekvés pozíciót vettem fel. A hölgyek felső ruhájuktól megszabadulva kétoldalt helyezkedtek el balra Liza jobbra Tia. Liza irányításával megkezdték a hátam masszírozását. Miközben a négy kéz dolgozott rajtam néha szakszavak hallatszottak. Az olajos kezek a hátamat dolgozták meg, különféle mozdulatokkal, amelyek hatására egyre jobban kezdtem ellazulni. A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg. A látvány kizökkentett az ellazulásból. Eközben Tia a lábam masszírozásába kezdett és a lábszáramtól haladt felfelé. Combtőnél egy egy kisebb erotikus érintéssel haladt tovább.
Liza ringatózó mellének látványa hipnotikus érzést kezdett kelteni bennem, de fejemet vissza parancsolta a masszázs padra mert a nyakam és vállaim masszírozását végezte. A négy finom női kéz gyakorlatilag bejárta lábamtól a nyakamig a testem. Mindezek után érkezett a felszólítás a fordulásra.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Fordulás után szemem elé tárult a két csodás női felső test.
Az olajtól csillogó mellek látványában nem sokáig gyönyörködhettem mert a négy cici játékosan kezdett siklani testemen káprázatos érzést okozva. Különösebben nem vonzódom a szilikon humán célú felhasználásához, de Tia szépen megformált hangsúlyos és méretes cicijei erősen vonzották tekintetem, és már késztetést is éreztem a vizuális pásztázás utáni manuális letapogatásra. De ennek még nem jött el az ideje. A négy női mell fel és le siklott testemen, a cicik játéka mellett a négy kéz is mozgott szinte minden irányban. Tia keze be-betévedt lábaim közé, combom belső oldalát simítva eljutott zacskómig és hamarosan éledező szerszámon egyszer csak kezei közé került. Kézimunkája különleges érzéseket keltett, és miközben felpillantottam a két hölgy széles mosolyával tekintett le rám. A kézimunka nagyon mámoros és eredményes volt, de a következő pillanatban Liza vette át a kezdeményezést, és vette ki párja kezéből játékszerét aki ezután szép formázott melleivel hasamra csusszant és mellkasom felé haladva közelített. Elérhető közelségbe került a lehetőség hogy végre kezemben vehessen a feltuningolt csodás sebészi remekműveket. Mivel korábban még soha nem volt lehetőségem ilyen gyönyörűségek nagyon közeli tanulmányozására, így most ez a lehetőség és helyzet igen erős ingereket keltett bennem. Mindeközben Liza altestem ékességével behatóan és nagyon hatásosan foglalkozott. Liza hathatós munkálkodásának eredményeképpen gyorsan kezdtem telítődni a mámor és a kéj keverékével. Hol Tia szája járt melleimen, hol melleit ízlelgettem, hol száját keresve csókot váltottunk. Mindeközben szerszámom Liza finom szájába került, és a kettős ingerlés hatása alatt a csúcsig lebegtetett. A masszázs padra visszatérésem Liza végig követte addig nem engedett, lenyugvásomat a két csodás nő folyamatos simogatása testi érintése kísérte. Az első emlékképem: két széles mosolyú fölém hajló női arc, majd Liza finom puha csókja amivel lezárta ezt csodás négykezes foglalkozást.
A fürdő után bónuszként Liza még röviden megmasszírozta nem különösebben gyógyuló vállamat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez a négykezes szeánsz már önmagában extra volt, 2 az 1 ben. A meghirdetett virágcsokrot néhány szállal megtoldottam, de még így is nagyon átlag alatti volt.
Rózsacsokor
GaboG nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Liza masszázsa utolérhetetlen és egyedi, lehetne ódákat zengeni róla és oldalakat megtölteni a leírásukkal. A mostani alkalom nem annyira a gyógyításról mint inkább a gyakorlásról szólt. Tiával gyakorolt, aki jó tanuló mert ebből szinte semmit nem lehetett észrevenni. Ami észrevehető az a fokozott intenzitás, a dupla érintések a négy kéz és a két test által okozott extra mámor! Különleges és ritka élményben volt részem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2020-07-28 16:02:16
Nem értékelgetném és elemezgetném a beszámolód. Csak simán, tetszett.

2020-07-27 17:39:15
Liza és Tia szépen ellátta a bajodat. De, szép is ilyen 4kezes randi.

2020-07-27 10:18:36
Dupla élvezet, két különleges és érzéki Hölgytől akik tökéletes kikapcsolódást és ellazulást biztosítottak neked.
az élményetekhez!!!
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 21db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !