Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-07-17 05:33:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 106227 erotikus masszázs

Walterego a 2020-07 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
érzéki hang
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetet írtam hogy szeretném meglátogatni a fájós hátam és lapockám környéke miatt. Majd hogy biztosra menjek, hívtam is kicsivel később, és szerencsémre felvette. Mázlim volt és még aznap tudott fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést választottam az odajutáshoz. Egyszerű volt, semmi nehézség, villamosmegállótól 3 perc séta. Hétköznap, napközben látogattam el Vikihez, bőven volt ebben az időszakban parkolóhely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Pár emeletes ház nem túl magas szintje. Viki az előszobán át a tett helyszínére vezetett, ami egy hangulatosan berendezett szoba egy darab tatamival, egy darab székkel és szobainassal, valamint az egyik kedvencemmel, egy Kallax tárolópolcos bútordarabbal. A fürdő is teljesen rendben volt, itt kád segíti a tisztálkodás végrehajtását. Egy ici-pici hiányérzet volt csak a zuhanyfüggöny hiánya miatt, de az új helyszínen még nincs minden úgy ahogy megálmodták, szóval ez is felkerül majd a helyére előbb-utóbb.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azért nem szeretnék ide semmit írni azon kívül hogy Gyönyörű, mert félek hogy írói képességeim nem elégségesek arra hogy visszaadják Viki szépségét.
Egy könnyű, világos színű kis nyári ruhában fogadott életem egyik felejthetetlen élményének okozója. A szobában, miközben megbeszéltük a részleteket vehettem először jobban szemügyre ezt az igazi nagybetűs nőt, de ekkor még csak a bájos arcában és a sportos, szexi lábaiban gyönyörködhettem. Később mikor hozzám öltözött a masszázs elkezdéséhez kaptam az első sokkot. Csodálatos alak, tökéletes napbarnított bőr, majd amikor átfordult a masszázs valami másba, érezhettem hogy mennyire feszes mindenhol ahol csak kell. Minden várakozásomat felülmúlta, teljesen elvarázsolt a külseje... is.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 106227 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 106227 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2020-07-17 05:33:52 erotikus masszázs 1062275. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2020-07-17 05:33:52 erotikus masszázs 1062276. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2020-07-17 05:33:52 erotikus masszázs 106227
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Alapvetően a szakszerű masszázs reményében jöttem elsősorban. Úgy voltam vele hogy ha az jó, akkor az már félsiker. Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.
Maga a masszázs mindenféle krém és olaj használata nélkül történt. Törölköző a fenéken, és így lettem végigdolgozva a talpaktól kezdve egészen, szinte a fejtetőig.
Ami most történt a masszázs részben az nem az erotikáról szólt elsősorban, hanem a gyógyításról. Ugyanakkor ötösre értékeltem az erotika részt is, mert már csak önmagában ennek a csodálatos meztelen női testnek az érintése is elég volt ahhoz hogy tudjam, a jót, valami még jobb fogja követni.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs után megfordulhattam, és Viki mellém telepedett. Elkezdte simogatni először a combomat, aztán a törölközőn végigszánkáztak az ujjai a felsőtestemre, majd vissza. Körülbelül két, max. három ilyen kör után a testemet fedő textildarab eldeformálódott és többé már nem volt szükség rá. Kézzel, nagyon finoman folytatódott a az örömszerzés. Viki megkérdezte hogy mit szeretnék, és én azt feleltem hogy teljesen rábízom magam, tegyen velem amit jónak lát. Egy idő után ő a hátára, én pedig mellé és így folytatta tovább a kézi kényeztetést, miközben a kezemet megfogta és határozottan délre irányította a testén. Iszonyat jó érzés őt izgatni. Így ténykedtünk egy darabig majd miután Viki teste jelezte hogy foglalkozásom elérte célját, térdre parancsolt, szembetérdelt velem és így folytatta munkásságát. Nagyon élveztem ezt a felállást is, így mindkét kezem több teret kapott bársonyos bőrének felfedezéséhez, valamint ajkaimmal jobban elértem testének olyan részeit, amit az előbbi pozícióban nem. A végére még hanyatt fektetett, hogy ő háttal a felsőtestemre tudjon ülni és így fokozni tovább azt, ami már így is nagyon jó volt. Egyszerűen isteni volt amit kaptam, és nem akartam vagy nem tudtam még elmenni mikor Viki egyszer csak megfordult és azt mondta hogy sajnálja hogy nem tudtam elmenni...

Szabadkoztam hogy teljesen elszállt az időérzékem és hogy nem vettem észre óra híján, hogy mennyire elszaladt az idő, majd ekkor pillantottam meg az órát amit addig nem láttam.
Tényleg nagyon kevés idő volt már hátra, de Viki tett egy utolsó kísérletet, fölém hajolt, a mellei közé fogta a falloszom majd így indult egy utolsó utáni rohamra.
Te jó ég, amit itt kaptam! Ilyen nincs, gondoltam. Annyira jól csinálta, és még azzal is fokozta az élvezetet hogy már-már pornósan elkezdte szuggerálni a játszópajtást hogy odakéri a mellére a végét, odaszereti...
Amikor elkezdtek zsibbadni a végtagjaim, már tudtam hogy nemsokára itt a beteljesülés. Remegve élveztem el...
Életem egyik legerotikusabb élményében volt részem. Annak ellenére hogy még soha nem volt benne részem, azt hiszem ilyen egy tökéletes lingam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról, igazából szerintem én még az alapból sem vettem igénybe mindent. Telefonon nem beszéltünk róla, és csak a végén kérdeztem rá, illetve adtam át az ajándékkal együtt a csokrot. Abszolút megérte, korrektség 10 out of 10.
Rózsacsokor
Walterego nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Első beszámoló révén nem tudok jobb értékelést adni mint jó. Természetesen sokkal fantasztikusabb élményt kaptam mint szimplán jó, remélem ez érezhető.

Szóval!
Annyi mindent tudnék ide írni erről a fantasztikus emberi lényről, de igazából az elhivatottságát szeretném csak kiemelni most. Mire kiléptem az ajtón már bőven túlléptük a két óra hosszát, de abszolút semmi tp. Még ő nyugtatgatott a végén hogy ne stresszeljek, tényleg nem probléma.
Amikor már szinte lejárt az időnk és én még nem értem révbe...
Azt a türelmet, akarást és energiát, amit itt még belefektetett...
Nem tudom mivel érdemeltem ki mindezt. Köszönöm!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2020-08-01 22:28:45
@Watler: ha hűen megörökíti az emlékeidet, akor jó a beszámoló. Ne apró hibákat keresd. a "big pictue" az ami számít. Se tanár nem fogja osztályozni, se kiadóvállalat nem fogja kinyomtatni. Emiatt a hibák jelentősége közel 0. Ha kimaradt valami az persze más kérdés. De ez egy tökéletes beszámoló, ahogy már a nálam tapasztaltabb makktársak is írták. Köszi, hogy megírtad. és egészségedre :-)

2020-07-30 22:48:04
Köszönöm a pozitív kritikákat!
Én azért találtam benne apróbb hibákat a beküldés után átolvasva.

2020-07-18 20:09:19
Le a kalappal előtted! Ez az írás úgy perfekt, ahogy van. Köszönet érte!

2020-07-17 14:17:24
Javaslom minden piros rangúnak elolvasni ezt a beszámolót! Ez úgy tökéletes, ahogy van.

2020-07-17 10:53:03
Első ide, vagy oda, számomra példaértékűre sikeredett ez a beszámoló. Külön köszönet, hogy a randi hangulatát is úgy adod át, ahogy kevesen.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

felejthetetlen: 16db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

nagyon jó: 16db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.