Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Pillangó35

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-07-08 13:24:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 106106

az_alfonz a 2020-06 hónapi randiján történteket írta meg Pillangó35 hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon kerestem, szerencsém volt és elértem. A hangja megnyerő volt, ez csak megerősítette látogatási szándékomat.
Megközelítés
A megadott cím alapján elég egyértelmű hova is kell menni. Ugyan még ingyenes a parkolás de pont ezért egy fia hely sem volt, így végül a közeli fizetős parkolóba kellett beálljak. BKV-ról fogalmam sincs, nem volt időm megfigyelni.
Helyszín
Bérház lakása, elég nagy, tágas terekkel. Az előszoba van vagy 10m2. A fürdőben zuhanyfülke, szauna, a mosdónál szájvíz és műanyag poharak. Tusfürdőből is van pár, elegendő. Törülköző nagy és puha. A szobában matrac, azon történtek az események. Pillangó egyedül rendel, a diszkréció garantált.
Pillangó35 külseje
Tetszett:
3
Amiben fogadott:
3
Arc:
3
Pillangó korát nehéz meghatározni, fogadjuk el azt, ami ki van írva. Ő a nőies vonalat képviseli, kerek, ahol kell. Szoknya és ujjatlan volt rajta. Egy biztos, a kedvessége mindent visz.
1.  +36 beszámoló Budapest 106106 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 106106 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1061065.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1061066.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 106106
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Ez a második fejezet lett végül. A vetkőzésemet megzavarta egy fontos telefon, így Pillangó besegített és levarázsolta rólam a nadrágom és az alsót is. Szokatlan, de mégis izgató helyzet volt, ahogy előttem guggolt, farkam az arca előtt meredezett, miközben telefonáltam. Elég gyorsan lezuhanyoztam. Folyt. alább.
Tisztálkodás után maradt még nemi időnk, így egy hátmasszázs még belefért. Azt kell mondjam remekül csinálta, simán beleszundiztam, így részleteket nem tudok találni. De hogy jó érzés volt, az tuti.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
2
Fürdőből visszaérve ő már lengébbre vette a figurát én pedig a matracra vetődtem, de hasra már nem tudtam fordulni. Megbeszéltük, hogy a kényeztetéssel kezdünk. Én ültem, ő pedig szembe térdre ereszkedett. Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Pillangót óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre. Gustibus non est disputandum. Én csupaszon és simán, vagy enyhén pihenés és nem szúrósan szeretem, a dzsungel nyuszi nem az én műfajom. Mindegy, a mór megtette kötelességét. Kicsit úgy éreztem ez sem volt igazán ínyére, valamiért mégsem mondott rá nemet. Mellé feküdtem, ő pedig lassan fölém hajolt és csókokkal árasztotta el testem, míg a farkamhoz ért. Gyorsan raérzett a nekem tetsző módra és egy igazán finom francia kényeztetésben részesültem. Puhán fogta a kezével is, ajkai is lágyak, jól felhúzott. A befejezéshez felálltam és a kebleire engedtem az utódokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Rendben volt minden, ahogy megbeszéltük még telefonban. Nem tudok extráról.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól masszíroz, nagyon kedves volt végig, francia is rendben, KF-ért majd nem hozzá látogatok el.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Pillangó35 erotikus masszázs beszámolójáról


2020-08-06 09:05:33
Én pont nem értek egyet BT83-mal, de nyilván különbözőek vagyunk...

2020-07-16 12:06:36
ez igen, kisfalu ez az oldal hiába :D

2020-07-15 09:31:45
Örūlnèk neki,ha nem ìrogatnàl minden vendègemre rà!
Többen is jeleztèk,hogy magàn ūzeneteket kūldtèl nekik.Erre semmi szūksèg!
Köszönöm!

2020-07-09 20:26:26
Az írásod egyáltalán nem tartom lehúzónak, sokkal inkább lejött a kedvetlenség, ami a hiányérzetedet jól tükrözi, ami viszont csakis Rád tartozik.
Amit viszont hiányoltam, a már Tőled megszokott jól részletezett információkat, csakis ezért lett átlagos az értékelésem. Ami pedig a szájhigiéniát illeti, ennek több oka is lehet, fontos vele foglalkozni, vagy, ha valótlan az állítás, elereszteni.

2020-07-09 17:46:08
Laura reagálasával lett kerek ez a történet és ez egyben kissé árnyalja is ezt a negatív hangúlatú visszaemlékezésedet.

Köszönöm neked,hogy felhívtad a Hölgyre a figyelmemet, mert hamarosan keresni fogom majd Őt.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

(2023-04-20) : Csodás technikája van, nyálcsorgatós, kézzel is izgatta, illetve változatosan nyelvelte a makkom. Mélytorok nincs, de nem is ígéri. Néhány perc után gumit húzott rám és nyeregbe pattant. Vehemensen kezdett dolgozni rajtam, közben bíztattam, "ez az, vedd el ami Neked jár, a farkam most csak a Tiéd"

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.