Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-07-07 15:47:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
3
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 106097 erotikus masszázs

Implacabile a 2020-07 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetését természetesen itt láttam a Beszámolókon. Van róla jó pár beszámoló, szerencsére kivétel nélkül pozitívak, sőt van néhány olyan is ami kiemelkedőre értékeli. Bár korábban megfogadtam, hogy a photoshophuszár hirdetéseket elengedem, de most mégis úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom Óbudával. Telefonon hívtam, két csörgés után felvette és egyeztettük a mindkettőnk számára jó időpontot. Tehát elmondható, hogy egyszerű volt elérni és még egyszerűbb volt megfelelő időpontot találni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Gondolom, ha annyit írok, hogy „Garázson Át Megközelíthető Lakás” (továbbiakban GÁMELA), akkor nagyon sokan pontosan, irányítószámmal, pontos címmel be is azonosítják a Google View pozíciót. Mivel lehetséges, hogy van, akinek ez nem sikerül, azok számára leírom, hogy Óbuda régi része, egy gyümölcsről elnevezett utca a tetthely. A parkolás fizetős itt is, ráadásul az ellenőrzés szinte folyamatos, így nem érdemes reszkírozni. Parkolóhely általában nem nagyon van, a délelőtti órának köszönhetően én kis keringőzéssel találtam egyet. Tömegközlekedni akár a Bécsi úton, akár a Pacsirtamező utcán lehet, nem kihívás az odasétálás, kivéve, ha járókerettel közlekedik az ember.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A kapuhoz együtt értünk a kukásokkal, így éktelen zajban hívtam fel Blankát, hogy eresszen be. Magasra nem kellett mászni, máris nyílt egy ajtó az emeleten. A lakás több fogadószobás, most éppen nem volt kolléganő, így kettesben dorbézolhattunk a nagyobbik szobában, melyben van masszázspad is, tatami is és egy szép kanapé is. Ezek közül kettőt vettünk igénybe. Sötétbordók a falak, meg a mennyezet is, otthonra nem szeretnék ilyet, de itt nem volt zavaró. Kaptam egy pohár vizet, miután Blanka – mint egy szigorú doktor néni – kikérdezett a nyűgjeimmel kapcsolatban, elmondtam, hogy egy picit fáj a derekam, ott nyomkodjon majd meg, majd elmentem zuhanyozni. Olyan zuhanykabin van, amiben mindkét oldalon van zuhanyozó…gondolom balkezesek balra – jobbkezesek jobbra…de ebben nem vagyok teljesen biztos. Vigyázni nem árt, mert gázkazán van és a kezdeti jégkorszak hamar átmegy forró trópusokba. Tusfürdők a polcon sorakoznak, szájvizek meg a mosdó szélén, komoly az ellátottság.
BLANKA külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Arc:
5
Blanka egy nagyon nagyon csinos hölgy. Sokan írták, hogy a képek nem adják vissza a valóságot, ez így van, mert szokás szerint agyonretusálták őket. A valóságot látva ez kolosszális hiba volt, mert élőben sokkal természetesebb. Látszik az, hogy nagyon sokat foglalkozik a testével, sehol egy deka felesleg, mindenütt izmos és kívánatos. Magas hölgy, ez az adatlapból is kiderül, némelyeknek ez lehet, hogy nyomasztó, nálam 20 centi előny van, így ezt pont jónak gondolom. Cicik kicsik és formásak, de sajnos a későbbiekben semmilyen formában nem játszottak be a szeánszba, még csak látni se nagyon láttam őket.
Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy – lehet, hogy az első találkozás miatt – de nagyon visszafogott és kimért volt a kettőnk közötti kommunikáció. Távolságtartást és túlzott szigorúságot véltem felfedezni, mint az általánosban Mela néninél, aki a kémiát oktatta hetedikben.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 106097 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 106097 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-07-07 15:47:58 erotikus masszázs 1060975. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-07-07 15:47:58 erotikus masszázs 1060976. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-07-07 15:47:58 erotikus masszázs 106097
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
1
Szakszerűség:
4
Erotika:
1
A fürdés után fel lettem parancsolva a masszázspadra. Másfél órára mentem, és mindjárt az elején kijelentette Blanka, hogy akkor legalább egy óra tíz perc lesz csak a masszázs, aztán majd kényeztet is a végén. Ide be kell szúrnom, hogy elsősorban kényeztető jellegű beavatkozásra vágytam egy hosszabb levezetéssel, de erre a határozott időbeosztás hallatán már nem mertem nagyon apellálni.

Szóval hason fekvésben Blanka elkezdte a sanyargatásomat. Nagyon nagyon erős kezei és főleg hüvelykujja van, sokszor felszisszentem, amikor épp nem a masszázspadon lévő lyuk szélét haraptam. Egy keményebb vádli vagy combizom kínzásnál szóltam, hogy kicsit gyengébben kérném, de erre csak annyi volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, nyugodtan nyögjek, más is szokott nyögni. Tehát csendben maradtam és csendben morzsolgattam a könnycseppeket a szemem sarkában. Beszélgetni nem nagyon beszélgettünk, egyrészt mert néha a lélegzetem is elakadt, másrészt mert nem igazán találtam meg a közös hangot. Blanka végig kimért, szűkszavú volt, szóval aki inkább a lazább, beszélgetősebb szeánszok híve, az ne hozzá menjen.

A masszázs mint olyan, viszont valóban osztályon felüli, minden porcikám szét lett szadizva – a vádlim például még most is sajog – ebben csak az a baj, hogy egyáltalán nem ezt szerettem volna. Viszont ami hatalmas pozitívum, hogy a fájó derekam és nyakam mintha ki lenne cserélve, egy picit se fáj (a vádlimmal ellentétben, ami viszont előtte nem fájt…szóval lecsúszhatott vagy mi).

Kicsit faramuci ez így leírva, mert végül is jólesett és hatásos volt, csak nem ezt szerettem volna kapni. De esélyem nem volt kényeztetőbb jellegű masszázsra.
Végül a hátsó oldalam tortúrája véget ért, de fordulás után elölről is megkaptam a magamét, a belső combjaim kifejezetten durva, fájdalmas gyúrást kaptak, ez nagyon nem esett jól, de miután láttam, hogy mennyire nem érdekli, hogy nekem fáj és abszolút nem jó, tűrtem férfiasan. Remélem kék-zöld foltjaim nem lesznek. Az össz masszázsidő tényleg egy óra tíz perc lett.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Megittam a vizemet és egy kicsit összeszedtem magam, közben Blanka kiment kezet mosni. Majd amikor visszajött, nem a tatamira invitált, hanem egy törölközőt leterített a kanapéra, egy másikat a háttámlájára és leültetett. Hozott egy párnát és betérdepelt a lábaim közé.
Rákérdeztem a kölcsönösségre, de röviden el lettem utasítva „azok a napok” miatt. Puszi nincs, simi nincs, a pozícióból adódóan részemről semmilyen interakció nem volt lehetséges. Megadtam magam. Simogatott, amíg keménnyé nem varázsolt, majd a szó legszorosabb értelmében le…tt. Semmi kényeztető jellegű mozdulat, semmi foglalkozás a környékkel, csak hatalmas vákuum és kész. Meg kell mondanom, nem volt jó, időnként még fájdalmas is volt. Én sokkal lágyabban szeretem, nem ilyen formában, de semmi esélyem nem volt. Mondjuk a masszázsból már lejött nekem, hogy Blanka amolyan domina jellegű masszázst visz, ez köszönt vissza a levezetésben is. Egyvalami tetszett, hogy időnként azért tartotta a szemkontaktust, de ebből is azt vettem le, hogy ő a főnök, az van amit ő akar.
Megadtam magam, láttam, hogy ez a délelőtt nem a kényeztetésről és nem a kölcsönös örömszerzésről szól, hanem arról, hogy úgy igazából megkapjam a magamét (pedig nem bántottam Blankát egy szóval sem, szóval nem értem a büntetést).
A végén belespricceltem a szájába, ő lenyelte, majd a kezembe nyomott egy száraz törölközőt. Simogatós lenyugtatás nem volt, összeszedtem magam és elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Utólag, öltözködés után érdeklődtem a hogyan továbbról. A másfél óra szerintem az NP átlag alatt kapható. Extrákat - az előző beszámolók alapján - lehetséges kapni, én nem kaptam, elsősorban a Vörös Hadsereg tánczenekarának.látogatása miatt. Nagyon kíváncsi lettem volna, hogy egy kölcsönös kényeztetés alatt feloldódik-e Blanka egy kicsit ebből a szigorú mivoltából, de ezt nem tudhattam meg.
Rózsacsokor
Implacabile nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Érdekes az összbenyomás. Ha kifejezetten erős, gyúrós, letapadásszadizós masszázsra készültem volna, akkor csillagos ötös. De a hideg, távolságtartó hangulat és a fájdalmas, helyenként durva kezelés, valamint a teljesen érzelemmentes, kemény levezetés nem jött be. A kölcsönösség hiánya teljesen az én bűnöm, nem kérdeztem rá a piros betűs napokra (bár ezt akár kérdezés nélkül is lehetne mondani az egyeztetéskor). A hangulat olyan volt a másfél óra alatt, mintha valóban egy doktornőhöz mentem volna kezelésre, nem egy erotikus masszázsra. Ez ugyanis egyáltalán nem volt erotikus. Emiatt nem valószínű, hogy visszamegyek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 15db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.