Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Szofi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-07-01 18:48:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
2
Képek száma:
2


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Nagytudású!
Sajnálom, hogy ennyire zavaró volt számodra a cigi , alkalmanként szoktam dohányozni csak, erre a továbbiakban oda fogok figyelni. Az elmúlt hónapokban fogytam két kilót, talán azért lehetett az a meglátásod a melleimmel kapcsolatban amit írtál, de szerintem pontosan ugyanúgy néznek ki mint a fotókon, amiken kizárólag a tetoválásaim vannak leretusálva. Nem igazán értem ezt a beszámolódat, hisz nem az elsö alkalommal voltál nálam. Elöször úgy gondolom, minden rendben lehetett ( bár arról nem írtál íly lelkesen) ha visszajöttél. Szerintem a keserü szájízt neked az elszámolás okozta, bár én úgy gondolom korrekt voltam. A telefonban azt mondtad,hogy egy órát szeretnél velem tölteni, ezért a rózsák számát ez alapján határoztam meg, hisz nem kellett volna elmenned, ha te nem döntöttél volna mégis úgy, de ez nem az én hibám volt.
Azért köszönöm hogy idöt szántál a beszámoló megírására! Sok sikert a további keresgetéshez!
Puszi
Szofi

Beszámoló Szofi +36706034877 106013 szexpartner

Explorer01 a 2020-06 hónapi randiján történteket írta meg Szofi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk aznap egyből felvette és meg is beszéltük egy órával későbbre a találkozót
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem 5 percre voltam tőle . Gps pontosan oda visz. Érkezéskor emelet ajtó megadás után könnyen meglett az ajtó is. Villamos jár a ház előtt .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel tiszta,rendezett,a törölköző kicsi de nedvszívó,tusfürdő 4 vagy 5 féle
Szofi külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
Melltartóban fogadott és egy bugyiban. Az arca kedves aranyos. Magasságra is az esetem szóval első pillantásra nagyon kellemes.
1. Szofi +36706034877 beszámoló Budapest 106013 erotikus masszázs
3. Szofi +36706034877 beszámoló Budapest 106013 erotikus masszázs4. Szofi +36706034877 beszámoló 2020-07-01 18:48:49 erotikus masszázs 1060135. Szofi +36706034877 beszámoló 2020-07-01 18:48:49 erotikus masszázs 1060136. Szofi +36706034877 beszámoló 2020-07-01 18:48:49 erotikus masszázs 106013
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
3
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
2
Megérkezésem után az ajtó mögül előbújós jelenet nagyon kellemes volt . Helyes pofi csilingelő hang kellemes stílus. Mikor a folyosón közelítettem az ablakból integetett mivel dohányzott éppen. Szóvál beszélgettünk miközben ledobtam a ruháimat aztán irány a fürdő. Mikor visszaértem nem volt még a szobában de szólt hogy azonnal jön . Gondoltam elmegy fogatmosni meg öblíteni egyet szájvízzel. Nem ment. Gondoltam hátha megoldotta a csapnál a konyhában. Nem oldotta meg. Sajnos ahogy elkezdődött dolog vagyis csókokkal ,azonnal kiderült számomra hogy ez itt nem lesz a legjobb csókcsata. Aztán áttértünk a rfanciára amit viszont nagyon jól csinált,ugyan mélytorok egyáltalán nem volt de azért így is kellemes élmény. Aztán lekerültek a ruhadarabok ahol is egy kicsit meglepett a szilikon cicik állapota . Megmondom őszintén hogy eddig csak feszes szilikon cicikkel találkoztam de itt sajnos nem ilyeneket találtam . Végül gumit kértem és azt hogy üljön rám szemből íg is lett vége. Nem szerettem volna tovább maradni ezért zuhanyoztam és elindultam.
Elszámolás
Korrektség:
2
Megérte:
2
Nem kértem extrát nemmis tudom hogy van e . A telefonban megbeszéltek szerint rendeztük a dolgot. Egy órát beszéltünk meg kaputól kapuig 30 perc volt de egy óràt kért . Nem problémáztam .
Rózsacsokor
Explorer01 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sajnos időről időre bele futok ilyen helyzetekbe . Még két öra múlva is olyan íze volt a számnak mintha elszívtam volna egy doboz cigit. Tudom hogy ki van írva hogy dohányzik . Nem szokott zavarni mert szokták tudni kezelni. Most itt nem sikerült . Nem leszek visszajáró vendég nála.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról


2022-12-05 11:11:31
Szerintem is kellett ez a reag Szofi részéről...mert így bizony némiképp árnyalódik, visszatérősként, a dohányzó vendéglátódról írott értékelésed.

2020-07-28 21:36:38
Érdekes történet. Ha csak a te írásod lenne itt akkor is fura a dohányzás dolog. Hiszen szerepel az adatlapon. A másik furcsaság, hogy te visszajárosként erről eddig nem tudtál ? Beszámolóban sehol semmi utalás hogy már ismered Szofit ! Eddig minden O. K. volt még sem írtad meg? Akkor most minek? Az elszámolást már meg sem említem, hiszen ha te mentél el hamarabb...

2020-07-06 08:03:31
Engem viszont megnyugtatott hogy dohányzik,attól féltem hogy ő nem,ugyhogy számomra jó lesz!

2020-07-04 11:35:02
Dohányzik: nem
Ez van most az adatlapján.
Összkép
Tudom hogy ki van írva hogy dohányzik .
Ezt írtad Te. Hol nézted az adatlapját???

Amúgy tárgyilagos , tapasztalatok alapján készült riportot olvastam Tőled , amit értékelek.A smúzoló stílustól eltér , ellentétben az itt megjelent írások negyrészével.

2020-07-03 20:54:53
Tisztelt D4v3!
Azzal kezdtem, hogy “nézze el nekem, valószínűleg én vagyok fordítva bekötve...” Azt gondolom ez teljesen tükrözi, hogy tiszteletben tartom a véleményét!
Mutasd mindet

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-06-06) : Amikor már teljesen keményre szopta a farkam , profi technikájával, fordultunk , és gyorsan felkerült a gumi, lábait a nyakamba dobtam és már tövig benne voltam, amit rendesen élvezett. Egyre keményebb tempót diktáltam , hangja kezdett gurgulázni, majd a csúcsra érve hangosan élvezett el.

(2021-04-25) : Elkezdtem levetkőztetni, ágyra fektettem, és elkezdtem lefelé haladni a puncijáig, ahol ujjazással is próbálkoztam, de ebben is leállított, maradt a nyelves kényeztetés. Enyhe hangokat adott, de szerintem a csúcsra nem jutott el. Fölé helyezkedtem, egy kis natúr franciára, majd a mellei közé lőttem egy nagyobb adagot, ahogy lenni szokott, sajnos nagyon hamar. Kiment lezuhanyozni, visszatérésekor mellém feküdt, ahol kis beszélgetéssel vártuk a randi végét.

felejthetetlen: 6db
(2023-01-28) : Itt kissé elérzékenyülök, ugyanis ilyen paciban még nemigen volt részem, de tartom magam. Az a számomra hibátlan alak, ott emelkedik- süljed rajtam megveszve. Szinte semmi súlyt nem èrzek magamon, csak hogy iszonyat reszelő valami a szerszámomat

(2022-05-22) : Ezután ő indult lefelé néhány puszival, lent egy pár percig tartó, szájjal főleg a tetejével foglalkozó, nagyon kellemes franciát kaptam és már húzta is volna a gumit. Mondtam, hogy még várjunk vele egy kicsit. A hátára feküdt, én az arcától indulva leértem a punciig.

(2022-04-25) : A franciája nagyon kellemes,finom, kézzel is rásegítve közben. Kérésemre nyálával is gazdagon megöntözte a farkamat. Már én is nagyon akartam kényeztetni a puncikáját így hát 69-be fordultunk és megkezdhettem én is a nyelvjátékomat :) Amilyen látvány támadt a szemem elé na az leírhatatlan! :)

nagyon jó: 5db
(2022-10-20) : Gyengéden csókolni kezdett, én pedig viszonoztam először a száján, majd a nyakán végül a picit kibuggyanó mellén kezdtem el kalandozni. Közben az ő kezei is vándorútra indultak és fennakadtak a meredező farkamon.

(2022-07-05) : Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is.

(2021-07-16) : Szopta rendesen, barátnőiesen, kevesett kezezett, de hamar megkeményedtem és már huztta a gumit is. Beleült a szentem, és mivel nincs kis méretem, nagyon lassan csúszott rá. De amikor rácuppant teljesen tövig, érezni lehetett a megkönnyebülést, hogy ezt bizony élvezni fogja - élvezte is.

: 8db
(2023-03-17) : Az ágyra térdelt, míg én előtte álltam és gyengéd franciás örömben részesített. Kitartóan szopta farkamat, mely nagyon jólesett. Mellételepedtem, megszabadítottam a rextíliától, melleit szoptam, majd kinyaltam puncusát.

(2022-09-12) : Elképesztő élmény volt, ahogy ez a kis törékeny, tökéltes testű nő leuralt engem, és hagytam, hogy lovagoljon rajtam. Váltakozó ütemben folytattuk a lovaglást, később Szofi megfordult, és hátulról hatoltam be a gyönyörű punciba, miközben a kis fenekében és formás hátában gyönyörködhettem.

(2022-07-07) : Szofi viszont kiválóan teljesítette ezt a feladatot. Üzemi keménység elérése után felgumizott és mindennemű habozás nélkül beleült. Ő is nagyon aktívan résztvett a programban, jelezte, hogy mit és hogyan szeretne, nem játszotta túl a dolgot, de odatette magát, nincs fadarab effekt.