Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Pillangó35

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-06-05 11:16:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 105705

zotya8006 a 2020-06 hónapi randiján történteket írta meg Pillangó35 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefon és Vtr-en keresztül gyorsan és hatékonyan történt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újlipótváros frekventált utcája. Lehel téri metró 5 perc, fizetős parkoló szintén. A telefonban kapott infók alapján könnyű oda találni és bejutni is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi építésű haztomb, több lakóival, de mivel nem kell liftezni se kivel sem találkoztam.
A lakás nagyon szépen karban van tartva. A fürdő hatalmas és van bőven tusfurdő választék.
A száunat a végén ki is tudtam próbálni, nagyon jó volt. A masszázs szoba mindennel fel van szeretve : szexi masszőz, szobainas, led világítás, tatami
Pillangó35 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek és a hirdetésnek teljesen megfelel, nincs kamu.
A ruhát soha nem jegyzem meg, a szem és a haj szokott megfogni, ahogy most is: lofarokba kötött szőke haja most nem takarta el szép, igéző nőies tekintetét.
Szép formás melleit megpilantva egyből át futott az agyamon milyen jól el tudnék velük játszadozni.
1.  +36 beszámoló Budapest 105705 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 105705 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1057055.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1057056.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 105705
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Olajjal kértem a masszázst, amit a lábánál kezdett és szépen lassan hadt felfelé. Nem kapkodott, kérésre előzött a talpamnál, nyakamnal. A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba Érződik hogy tanulta a masszázst. Csak ajánlani tudom. Masszázs után beszélgettünk, igazán jó el lehet Vele beszélgetni is. Értelmes beszélgetes volt nemcsak idokitoltes.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A program elején kértem a levezetés, amely egy igazán nagyszerű orális örömet okozott. Lassú, finom simogatasokkal hozott lázba, majd egy laza és kimerito szopásban részesített. Nem kezett, kitartóan kezelte a cerkam. Adott a golyóknak, kicsit a gátat is megdolgozta. Ki voltam éhezve, úgyhogy nem bírtam sokáig, hamar a szájába élveztem. Nem nagyon figyeltem, gondolm szilviaba landoktak az utódok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szeretek alkudozni, de az ilyen helyeken nem szoktam, szóval amit kérnek megadom. Messze most kaptam a legtöbbet. Élményt, kedvesseget, masszázst, szaunát...
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én biztosan visszatért vendég leszek. Csak ajánlani tudom, főleg aki nem siet és rá tudja szánni az idejét.
Igazi élményt nyújt az embernek, amire ha visszGondolok feltoltodom.
Webmesteri megjegyzés
Nem attól lessz hosszabb és bővebb az beszámoló, hogy minden mondatot új sorba, sorközzel írsz :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Pillangó35 erotikus masszázs beszámolójáról


2020-06-11 17:56:42
Nem voltál szószátyár az szent, de Laura egy fogalom, ezért aki már volt nála az nem ettől a beszitől, hanem az emlékektől indul be (pl. én). Aki még nem volt nála az bizony nehezebb helyzetben van...

2020-06-09 12:19:00
Azt értem, hogy jól érezted magad, de nekem nem jött át az Istennős érzés. Szóval mondhatnám, nem roszz, nem rossz, de a jó nem ilyen. :) Az élményért .

2020-06-09 11:46:10
Ellenőrizhetted volna a szavakat mielőtt véglegesíted a beszámolót. Sok a megértést is zavaró félregépelésed.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

(2023-04-20) : Csodás technikája van, nyálcsorgatós, kézzel is izgatta, illetve változatosan nyelvelte a makkom. Mélytorok nincs, de nem is ígéri. Néhány perc után gumit húzott rám és nyeregbe pattant. Vehemensen kezdett dolgozni rajtam, közben bíztattam, "ez az, vedd el ami Neked jár, a farkam most csak a Tiéd"

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.