Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-05-15 23:07:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 105513 szexpartner

xanyo a 2020-05 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztetve, egész gyorsan kaptam a megerősítést. Próbálkoztam már nála, akkor nem volt jó neki, de a kitartás csodákat eredményez. :) Az én csodámra megérte várni! :) Térerő a betonkockában nem túl sűrű, ezért érdemes inkább itt, vagy SMS-ben keresni.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Lurdy háztól nem messze, a folyamatosan épülő lakóparkok egyike. Ahogy Fanni kedvesen leírja célszerű a pláza parkolóját használni, ott lehet helyet találni többnyire. Házszámok között meg lehet azért tévedni, érdemes odafigyelni. Nekem például sikerült. Benéztem a küldött címet. :) BKV jár a közelben. A megbeszélt időpont előtt érkezett az SMS kaputelefon, és emelet lakás infóval, így már nem volt nehéz feljutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű "modern" társasház egyik alacsonyabbik emelete. Portaszolgálattal. Iciri Piciri Pecó :) Olyan kis hotel szoba feeling. De otthonos, és jól felszerelt. Fürdő tiszta, kilépő száraz, türcsi illatos. :) Fanni elmondása szerint a DM-et most elrakta, és egy Antibakteriális tusfürdővel helyettesítette, nagyon is helyesen! Bár megjegyezte, hogy igény szerint hozzáférhető a DM is. :) A szobában egy kanapé ágy vár, mely szépen elő van készítve a az eseményhez méltóan. A lakást lakja még egy kutyus is, de jelenlétével kicsit sem csökkenti az élvezeteket, szépen elpihen a konyhában. Látogatásomkor halk zene félhomály fogadott, teljes mértékben elősegítve jövetelem célját.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni arcos képekkel valós infókkal hirdet. Innen kb felesleges is tovább írnom. A képeken retus csak a tetkók számának csökkentésére vonatkozik. A lényegi dolgok megfelelnek a valóságnak. Ha agyon ütnétek sem tudnám elmondani miben fogadott... :)
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 105513 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 105513 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-05-15 23:07:19 erotikus masszázs 1055135. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-05-15 23:07:19 erotikus masszázs 1055136. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-05-15 23:07:19 erotikus masszázs 105513
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor bemutatkozással kezdtük. Az első lány volt aki őszintén, kíváncsian kérdezte meg, hogy valóban azt találtam-e ott akit kerestem, és hogy mindenben megfelel-e az elvárásaimnak, mehet-e a randi? Hirtelen egy kicsit köpni nyelni nem tudtam, ezt kihasználva türcsit kaptam és irány a fürdő. Mire visszatértem Fanniról lekerült a fogadó öltözéke. Megálltunk egymás előtt, és érzéki simogatások közben ismerkedni kezdtünk... próbáltunk terveket egyeztetni, de mivel nem voltak, nem jutottunk messzire. Így a terv szerinti improvizáció ösvényére léptünk. :) A simogatások közben egyre szorosabban ért össze testünk, innen már elkerülhetetlen volt hogy ajkaink is egybe forrjanak. :) A csókok csókokat követtek, és elkezdtük felfedezni egymás testét. Hamar az ágyra kerültünk, ahol hamar mindenki megtalálta a helyét. Vendéglátóm hanyatt feküdt, én pedig az ajkaitól elindulva felfedeztem testének dimbes dombos tájait, Bőre illatos és puha, és ahogy haladtam lefelé, egyre inkább remegett meg a teste... Elértem illatos kelyhéhez, melynek kényeztetésére azonnal reagált, és apró(néha nagyobb) kéjes nyögésekkel, teljes testének remegésével jelzett vissza: Ez jó! Időnként a Magasságos neve is előkerült! :) Mikor nyelvem már teljesen elzsibbadt fordultunk 180-at! :) Én kerültem alulra, és kezdetét vette, egy csillagok háborúja epizód végtelenített első 69 másodperce, feliratok nélkül. Fanni francia tudása földön túli. Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam. Nem rest a környékével sem foglalkozni, kezdve a lágyéktól, a golyókon át, egészen a gátig. Eszméletlen érzés Fanni torkában lenni. Feladtam neki az orális leckét, melyet Ő megköszönt, megoldott és visszaadott, mint egy jó iskoláslány! :) Ezután gumit kaptam, és lovagolni kezdett. Ahogy a hatalmas cickók ringanak rajtad az valami mennyei. Kutyusba fordultunk, ahol az érzéki szeretkezés tempóját már növeltük kicsit. Missziben fejeztük be a műsort. Egy hatalmas durranás a gumiban, és miután hagyott lenyugodni, rönkfaként zuhantam az ágyra. Fanni elment hogy rendbe szedje magát, én addig a csillagokat hesegettem a szemem elől... 2 órára érkeztem, de mindketten tudtuk, hogy ez után már nem lesz folytatás.... :) A maradék időt csevegéssel töltöttük, mely egyfelől a rengeteg közös pontnak köszönhető, másfelől annak hogy Fanni hihetetlenül intelligens, okos Nő, aki szinte bármely témához hozzá tud szólni. Megdöbbenve vettük észre, hogy kicsúsztunk a 2 órából is, így egy villám zuhany után gyorsan a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Utólag, öltözés után helyeztem a pultra. Szó szem esett róla, egész idő alatt. Már már majd elfelejtettem. Szerencsére nem kellett emlékeztetni. Teljesen korrekt, az átlagnak megfelelő mennyiségű rózsaszál. Nem emlékszem, hogy extrát láttam volna az adatlapján, amire szükségem volt az mind az alapban található.
Rózsacsokor
xanyo nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha Fanni is benne van törzsvendége leszek! :) Intelligens, okos, kedves lány, aki teljes odaadással végzi a munkáját. Érzésem szerint teljes mértékben működött a kémia. Két órára érkeztem, de el tudtam volna vele tölteni a nap hátralévő részét is! Ha más nem TV-zünk, és jegeljük az intim zónákat.:) Vigyázni rá srácok, mert kevés ilyen lányt hord hátán a föld! És céljai elérése után sajnos Ő is elhagy majd minket. :(

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 64db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.