Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zszófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-02-09 10:40:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zszófi +36702736472 104694 erotikus masszázs

co-pas a 2020-02 hónapi randiján történteket írta meg Zszófi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lehetőleg előre tervezek, így a tervezett randi előtt két nappal ismételten ránéztem adatlapjára. A most hívhatod feliratot látva telefont ragadtam, a számát fejből tudom. Az első csöngetésre felvette. Régi ismerősök lévén gyorsan egyeztettünk. A kért időpont neki is megfelelt, kölcsönös jó kívánságok mellett, a közeli viszontlátás reményében búcsúztunk egymástól.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A telefonban megadta a pontos címet, amit jól tett, mert utolsó találkozásunk óta elköltözött, én balga meg biztos a régi címre mentem volna. Tanulság: randi előtt nézd meg az adatlapon a térképet. A kapott cím teljesen egyértelmű, eltéveszthetetlen.A helyszín a Puskás Ferenc Stadion közelében lévő, a Hungária körúttal párhuzamos kis mellékutca elején található. A metrótól öt perc kényelmes séta. A körúton troli, villamos is közlekedik. A parkolás fizetős, a kis utcákban bizonyára akad egy-egy szabad hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem mai, de új építésű házhoz érkezünk. Telefon a kapuból, a kapott kód, emelet és ajtó szám ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Lift van, de aki nem tudja gyalog megmászni azt a pár lépcsőt, az orvoshoz menjen járókeretért, mankóért, tolókocsiért, ne masszíroztatni járjon. Magy lakás több szobával. A tágas fürdőben zuhanykabin, tusfürdő, dezodor hegyek, szájvíz, pohárka. Patikai tisztaság mindenütt az egész lakásban.
Zsófikám szobájában masszázspad, tatami, kétszemélyes bőr kanapé, kis asztal a kellékeknek. Háttérzene szól, tükör a falon, igaz utóbbi a masszázspad magasságában, ezért a tatamin történő eseményeket tükörből nem mozizhatjuk. Két hatalmas méretű, nagyon jó nedvszívó törölköző jár a két zuhanyozáshoz. Ekkora törölközőt még sehol sem kaptam.
Zszófi külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Zsófi képei, az adatlapján megadott adatai nem hazudnak. A képeken parókát visel, a haja nem vörös és a hossza sem ilyen. Alacsony, vékony, de izmos lány. Kicsi, ám hetyke cicikkel, brutál jó fenékkel és nagyon formás lábakkal megáldva. Utóbbit csak most fedeztem fel. Arca nem egy csinibabáé, de számomra nagyon kedves. Mosolygós szemei, szája, kedves, odaadó egyénisége, kisugárzása már régen levett a lábamról. Alkatához képest meglepően erős kezekkel nyúlhat az óvatlanul erős masszázst kérő vendéghez.
1. Zszófi +36702736472 beszámoló Budapest 104694 erotikus masszázs
3. Zszófi +36702736472 beszámoló Budapest 104694 erotikus masszázs4. Zszófi +36702736472 beszámoló 2020-02-09 10:40:13 erotikus masszázs 1046945. Zszófi +36702736472 beszámoló 2020-02-09 10:40:13 erotikus masszázs 1046946. Zszófi +36702736472 beszámoló 2020-02-09 10:40:13 erotikus masszázs 104694
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Az ajtó közelébe érve az már nyílt is, mögötte Zsófikám fogadott mosolyogva, öleléssel, csókkal. Hideg kezeimmel nem mertem megölelni, mert mindössze egy body volt rajta. Cipő le és irány a szoba, ennek berendezését fentebb már ecseteltem. Folyamatos, jó hangulatú csevej közben átadtam kis ajándékaimat amit örömmel fogadott, meg is jegyezte, hogy nagyon eltaláltam mire vágyik. Megbeszéltük kivel mi történt mióta nem láttuk egymást, közben igyekeztem megszabadulni ruháimtól, hogy mielőbb átadhassam magam vendéglátóm szakértő kezeinek. Zsófi kikísért a fürdőbe. Gyors pancsit vettem, törölközés, szájvíz, dezodor és irány vissza. A szobába érve Zsófikám már csak egy falatnyi tangában fogadott és gyorsan a padra "parancsolt" szigorúan hason fekvő állapotba.
Andalító háttérzene mellett kezdődött a nagyon szakszerű, kérésemre közepes erősségű masszázs. Derekam, hátam, vállam került sorra először. Megtalált minden csomót, letapadást, ezeket szakszerű mozdulatokkal kigyúrta, megszüntette, eltüntette. Következett a jobb, majd bal karom az ujjak hegyétől a nyakamig. Végül a jobb és a bal lábam a talpmasszázst is beleértve combtőig. Utoljára maradt a fenekem átgyúrása. Zsófi szükség szerint hol a masszázspad mellett állva, hol arra föltérdelve, ülve dolgozott. Közben folyamatosan beszélgettünk, olykor humorizáltunk. Téma bőven akadt, a néhol ismerős kínos csend messze elkerült bennünket. Masszázs közven néha itt-ott kaptam egy-egy simogatást, de ezeknek nem volt erotikus tartalma, szándéka. Múltkori beszámolómban két pontot adtam az erotikára. Többen meg is jegyezték, nem értik miért, talán elírtam? Nem írtam el semmit, a két pont a masszázs közbeni erotikára vonatkozott, nem az egyetemi szintű kényeztetésre. Nem is tudom, vendéglátóm krémet vagy olajat használt a masszázshoz, a beszélgetéssel és a keze nyomán keletkező jóleső érzésekkel voltam elfoglalva. A szeánsz végén Zsófi kiszaladt a fürdőbe kezét fertőtleníteni, engem pedig megkért, hogy a következő részhez hason fekve a tatamin foglaljak helyet. Amíg vártam megittam a narancs szeletekkel dúsított üdítőmet amit még tisztálkodásom ideje alatt készített el vendéglátóm.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Ez az a rész ahol Zsófi mindent megad annak a vendégnek aki viselkedésével, hozzáállásával kiérdemelte. Mire visszaért a szobába már a tatamin hasaltam. Partnerem beolajozta kezét, majd lábam közé térdelve olajos kézzel simogatta, gyúrta fenekem, combtövem, meg a golyszikat. Magam alá húztam a térdem, bepucsítottam, hogy könnyebbé tegyem hozzáférését a célterülethez. Farpofáimat két kézzel széthúzva kutató nyelve hegyének gyöngéd, rövid érintéseivel ingerelte a gátat, majd ánusz rózsámat. Mennyei érzés volt. Időnként letért a zacsik izgatásához, majd onnan indult fölfelé végig a gáton egészen az ánuszon túlra, hogy aztán visszafelé is megpihenjen a rózsa környékén és megpróbálja nyelvét bedugni a lyukba. Máskor széles nyelvcsapásokkal járta be az utat. Közben kezével, ujjbegyeivel hol a golyókat birizgálta,hol a makk hegyét izgatta finoman. Néha a popsi kényeztetés közben marokra fogta a rudat és finoman húzogatta, szorítgatta azt. Én meg csak élvezkedtem, dicsértem ténykedését, mert rettentő mód jól esett amit csinált.
Úgy jó öt perc után kért, hogy forduljak meg, mert jönnek a további finomságok. Lábaimat fölhúztam, hogy Zsófinak legyen elég helye. Következett a prosztata masszázzsal szinkronizált natúr francia. Aki még nem tapasztalta próbálja ki, ezt egyszerűen nem lehet felülmúlni. A kettős kényeztetés gyorsan a mennyekbe repít és Zsófikám ért hozzá, hogy folytonosan ott is tartson. Csak tekeregtem, toltam magam vendéglátóm kezére, szájába. Változatos franciája és ritmusosan mozgó, kutakodó ujja hatására végig a csillagok között jártam. Tartottam magam, hogy még, még, még, de mindössze csak kb. 5-6 percig bírtam. Tele lőttem Zsófi száját, aki megvárta amíg teljesen lenyugszom, csak utána engedett ki szájából és húzta ki mélyen bennem lévő ujját. Kiszaladt a fürdőbe rendbe tenni magát. Én csak feküdtem ájultan, hogy az utódokkal mi lett, arról fogalmam sincs.
Amikor visszajött ismét hozott üdítőt ami segített visszatérni a való világba. Nem győztem köszönni a sok jót amiben részesített. Szerinte természetes, hogy mindent megad a vendégnek amit csak tud. Ez a randi megint csak – önző módon – az én élvezkedésemről szólt, mert egy órában nincs benne a kölcsönösség. Ígérem legközelebb hosszabb időre megyek, hogy legalább egy keveset visszaadhassak abból a sok jóból amit Tőle kaptam.
Gyors fürdés után öltöztem és búcsú ölelések, jókívánságok közepette kiléptem a földi paradicsomból a hétköznapok világába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokorba kötött virágokat a randi végén tettem vázába. A szálak számát mindenki elolvashatja a bővebb infóban. Csekély ajándék egy fejedelmi élményért. Köszönöm a sok jót amit kaptam Zsófikám!
Rózsacsokor
co-pas nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zsófi tapasztalt, erős kezű masszőz, ugyanakkor profi szolgáltató. Azoknak ajánlom, akik szakszerű masszázsra vágynak és fehér ember módjára, kulturált viselkedéssel közelednek vendéglátójukhoz. Az biztos, hogy én még visszamegyek e kedves lányhoz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zszófi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókZszófi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-04-29) : A masszázs tényleg elég erős, néha úgy éreztem leugrok a padról, de nagyon jó volt. Kérdezte hogy minden rendben van e, amire persze igen a válasz, tudtam hogy ez egy fájdalmas, de hasznos kezelés lesz, kell nekem ennyit ülni a gép előtt meg a kocsiban. Végigment a hátamon és a lábaimon is. A lábaknál külön kértem,

(2019-10-23) : Nagyon ritkán találkozik az ember ilyen helyen ilyen kitűnő masszőzzel. Igazi kemény gyúrást kaptam, ami nagyon nagyon tetszett, igazi felüdülés volt, pontosan olyan mintha sportmasszőrnél lennék.

felejthetetlen: 7db
(2022-01-04) : Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Kiemelném a combom belső oldalának finom kényeztetését, ez igencsak kedvemre való volt. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A hátammal kezdte, megkérdezte, hogy a fenekemre ülhetne-e. Hát hogyne! Ahogy az a selymes tapintású popsi, közelebbi kapcsolatba lépett az enyémmel, tudtam ez csak jól végződhet.

(2021-02-22) : Zsófinak, hol a makkot , hol a golyókat nyalogatta, hol jó mélyen eltüntette a cerkát. de azért , hogy ne legyen minden ilyen sima , kértem egy kis nyelves popó kényeztetést. át ebben is profi a lány, érdemes igénybe venni. e kis inyenckedés után elengedtem magam , és nemsokára meg is lett az eredmény egy jó kis NFVSZ formájába. Az orgazmus kontrollal és nem is kellett foglalkozzak, ezt is megoldotta Zsófi, hogy ne durranjak el túl hamar. Mikor már végre sikerült kitárazzak, kis tisztogatás és újra irány a fürdő.

(2018-09-19) : Először szakszerű masszázzsal indítottunk. Már az elején tájékoztatott, hogy szimpatikus vagyok neki, így sor kerülhet majd franciás kényeztetésre is. Tanulta a masszázst, és ez minden mozdulatán érződött.

nagyon jó: 12db
(2022-09-23) : Zuhanyzás után ágyra rendelt és elkezdett franciázni. Sokat váltogatja a technikát, eleinte nem is jött be annyira, de nagyon gyorsan rátalált a megfelelő "mélységre" és ritmusra. Csak közölni kell vele ami tetszik és gond nélkül csinálja. Felajánlotta, a prosztatamasszázst, na ettől már zavarba is kerülem.

(2022-05-24) : Kellemes és intenzív volt, valóban jótékony élettani összefüggések lehetnek benne. Határozottan, pontszerűen nyomogatott, masszírozott. Lokálisan és célirányosan dolgozott a talpamon.

(2021-09-23) : Felfeküdtem az ágyra, és elkezdte a sokak által megénekelt szakszerű masszást. Megjegyzem rendszeresen járok "civil" masszásra, így úgy érzem van összehasonlítási alapom és talán egy kis gyakorlatom is a témában. A talpamnál kezdte, elég intenzíven de nem túlságosan erősen, a fájdalomküszöb alatt, haladt a vádlim, combjaim a fenekem át.

: 31db
(2023-11-05) : Jól csinálja, érezhető a rutin a kezeiben, mozdulataiban. Természetesen masszázs közben már ment részéről az incselkedés. Mivel mindketten tudtuk, hogy ez a fél óra nem a masszázsról fog szólni,

(2023-08-27) : Lefeküdtünk a matracra és egy talp, lábmasszázsal kezdett, majd kértem jöjjön közelebb hogy simogatni tudjam a kemény ruganyos melleit. Közben mondta hogy jól esne neki is egy hátmasszázs, hasra fektettem fölé térdeltem és jól átmasszíroztam a hátát aminek örült mert jól esett.

(2023-01-20) : Javasolta, hogy húzzunk gumit de én még szerettem volna játszani a cickóival. Így hanyattfeküdt és azokat a csodás ruganyos melleit markolásztam, gyúrtam, csókolgattam. Aztán kértem, hogy gumihúzás eőtt cuppanjon ismét rám, majd gumit húztunk

lehetne jobb: 4db
(2023-01-24) : Ekkor jött az első kellemes meglepetés az addigi tapasztalatokat tekintve, Zsófi iszonyatosan jól, erősen masszíroz. Amennyire meg tudom ítélni szakszerű is. Sajnos eléggé elhanyagoltam az utóbbi években a testem, amit Zsófi egyből észrevett. Nem a túlsúlyomra gondolok, hanem a bekeményedett hátamra.

(2022-03-03) : A masszázs a masszázspadon történt. Felült, ölébe vette az egyik lábam, és egy alapos talpmasszázzsal, valamit sport masszázzsal gyúrta át a vádlim, combom, fenekem, derekam, majd következett hasonlóan a másik oldal. Ha bármelyik foci után ilyen gyúrást kapnék, megköszönném, és igen jól érezném magam utána.

(2022-03-03) : A kellemetlen benyomások ott kezdődtek, hogy a megbeszélt időben nem vette fel a telefont. Negyed órán keresztük kísérleteztem ami végül sikerre vezetett. Közlekedési problémát jelölt meg, de mondta, hogy most vár és majd ennyivel hosszabbítani fogunk. Így bejutással, a fenti szobakereséssel elment vagy 25 perc.

egyeztetési probléma: 2db
(2022-11-10) : Felültetett. Bármi közbejöhet, bármelyik oldalon. Én velem is megtörtént már, de az a minimum, hogy jelez az ember. Nekem tönkre tette az egynapos szabimat.

(2022-08-17) : Már akkor is furcsa volt, hogy amig kerestük a közös ráérős időpontot, elkezdett sürgetni, mert "más is telefonálni akar". 9-re beszéltük meg, megadta a pontos címet.