Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-01-19 00:36:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 104390 szexpartner

negroniguy a 2020-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
VTR-en próbáltam, sajnos többszöri próbálkozásra sem sikerült, egyéni gondokból kifolyólag.. hívtam is, nem vette fel, majd írtam neki egy sms-t, hogy csörgessen meg amennyiben ráér, ez megtörtént. Sikeresen egyeztettük az időpontot. Végig kedves volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val közelítettem meg a tett helyszínét, egyértelmű, gps pontosan oda visz. Nem igazán lehet eltéveszteni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy teljesen modern emeletes lakóház, portaszolgálattal, lifttel, stb... jó környék!
Szuper volt minden, jó állapotú kecó, szép fürdő, szájvíz, tusfürdő, tiszta törölköző.. hangulatos baszoba, kényelmes ágy.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kérésemre nem egy szál fehérneműben fogadott, egy szexi köntös volt rajta, alatta a meztelen teste. Kellemes látvány volt.
Szép arc, hatalmas mellek, husisabb de formás test, persze a retus azért játszik a képeken, de nem vészes. Nekem bejött.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 104390 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 104390 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-01-19 00:36:46 erotikus masszázs 1043905. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-01-19 00:36:46 erotikus masszázs 1043906. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-01-19 00:36:46 erotikus masszázs 104390
Action
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
4
Csók:
4
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Miután megérkeztem a ház elé, beengedett, igaz hogy első emelet, de kipróbáltam a liftet :D
Ajtónyitás után kézfogással és 2 puszival fogadott. Bevezetett a baszobába és miközben levetkőztem beszéltünk pár szót, mit szeretnék stb.
Gyors zuhany, szájvíz, majd siettem is vissza hozzá. Miután megpillantott felállt az ágyról és ledobta magáról szexi köntösét. Nagyon szép mellei vannak.
Egyből szerelmes lettem beléjük :D
Igazából a kezembe vettem az irányítást és csókkal kezdtünk. Kellemes... inkább visszahúzódó barátnős csók volt mint vad csókcsata. Megjegyzem a barátnő feeling kb minden dologban megmutatkozott! Annyira nem preferálom.. de nem volt zavaró.. hagytam hogy mindent úgy csináljon ahogy neki kényelmes és jó.
Csók után egyből a hatalmas melleire vetettem magam. Nyalogattam a szép bimbóit, csókolgattam őket, simogattam, markolásztam... kiéltem cici hiányomat..
Majd jött a kérdés: Mit szólnál ha hátradőlnél? Nem tiltakoztam. Majd franciázni kezdett... jól csinálja, kellemes, zacsival is foglalkozik közben.. nem tudok rá kifejezetten rosszat mondani. Mélytorkot is próbálta, de azért koppanásig nem sikerült bevenni. Mivel kevés nőnél élhetek át ilyet... és nagyon szeretem.. kértem, hogy mutassa be a nyelves popsikényeztetéses tudását...
Tökéletesen csinálja! Meg is lett az eredménye, néhány percig bírtam, majd hatalmasat élveztem!
Majd pihenésképp egy kellemes beszélgetésbe kezdtünk ami annyira elhúzódott, hogy nagyon gyorsnak kellett lennünk a második körrel.
Gyorsan felszopta a kiskatonát majd kértem hogy üljön bele.. közben a ''kis'' kedvenceimet kényeztettem, nyalogattam, markolásztam.
Zárásképp átmentünk Misszibe, bírtam volna még döngetni de nem szeretem húzni senki idejét.. tudtam hogy lassan az időm végéhez érek. Így hát a melleire élveztem másodjára.
Majd egy gyors zuhany, kis beszélgetés, puszi puszi és elhúztam a csíkot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolut korrekt, maximálisan megérte..
Ki tettem neki az előszoba szekrényre.
Extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
negroniguy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Aranyos lány, kissé félénk és barátnős, de amiért mentem megkaptam.. Lehetne kicsit vadabb, pornós feelinget én abszolut nem éreztem. De nincs ezzel baj. Nem minden lány egyforma és ezt is kitudtam élvezni. A legjobbat hoztuk ki belőle!
Ajánlom! Nem kizárt, hogy találkozunk még!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2020-02-02 15:25:49
Ellentmondásos....... Ha te inkább az erősebb, pornós egyűttlétet kedveled, miért őt választottad? Hiszen Fanniról*sugárzik* a gyengédebb egyűttlétek kedvelése! Ezt írásodban többször is felemlegeted. Amit nem "kínál" azt felesleges nála keresni....

2020-02-02 03:05:23
ez minimum felejthetetlen kellene hogy legyen.. A Te ügyes bajos dolgaid, ne Rá vetítsd ki... vagy ha valóban csak JÓ volt, úgy írd, hogy akkor majd máshol még jobb lesz.. de az hogy az egekig magasztalod, de amúgy lepontozod, nem korrekt! gondold ezt át kérlek! Mennyiségben megfelelő amúgy, csak legközelebb előre döntsd el hogy mit is akarsz :)

2020-01-20 01:59:31
Kezdő írásod ellenére nekem tetszett! Érzek több ellentmondást a beszidben, pl " inkább visszahúzódó barátnős csók volt mint vad csókcsata" Én a csókcsatát érzem barátnősnek, pláne egy lágy kezdés után!
"kértem, hogy mutassa be a nyelves popsikényeztetéses tudását...
Tökéletesen csinálja! Meg is lett az eredménye, néhány percig bírtam, majd hatalmasat élveztem!" Közben csinált mást is vagy elég volt ennyi a durranáshoz? Legközelebb figyelj a részletekre és patent beszit fogsz írni!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 89db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.