Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-01-18 20:09:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 104387 szexpartner

Gábor1988 a 2020-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon csörgettem. Elfoglalt volt , de visszacsörgetett. Aztán megbeszéltük a randit.
Rugalmas Fanni és barátságos hangja van egy angyal élőben még jobb :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű a cím, google earthet használok mindig, így a térkép simán odavezet.
BKV-t használtam mivel nem Pesti vagyok. Könnyű megtalálni a lakótömböt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép modern lakótömb, a lakás belül felújított, igen igényes. Bár én sosem a lakberendezésért megyek :D
Higénikus a lakás+fürdő is. Két törölközőt szoktam kérni. Egyet az első zuhi után egyet a távozás előtti zuhihoz.
Az ágy kényelmes és puha pont megfelelő szexre. :)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönörű Fanni , mint egy földre szállt angyal és kedves is meg barátságos . Mindig öröm hozzá menni. Már harmadjára voltam nála, de nagyon bejön :)
Szép hosszú haja van és szemei is barátságosak, iszonyatosan szexy mellei és minden része puha és csábító. Képnek teljesen megfelelő , sőt élőben mégszebb :)
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 104387 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 104387 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-01-18 20:09:26 erotikus masszázs 1043875. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-01-18 20:09:26 erotikus masszázs 1043876. Fanni +36203267583 beszámoló 2020-01-18 20:09:26 erotikus masszázs 104387
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Megérkeztem, puszi puszi . Nem láttuk egymást több mint egy éve szóval egy kis élmény beszámoló volt meg leültünk az ágyra kicsit csevegni. Aztán mondtam mennék zuhizni , adott törölközőt, letudtam a zuhanyzást+szájvíz és mikor mentem ki már hallotta hogy nyitom az ajtót és szépen ledobta a fekete pehely könnyű kis köntösét.
Odamentem hozzá és megsimogattam, csókolóztunk a száját , a nyakát és a mellét se hagytam ki . Szeretem az összhangot ezért mondtam neki szóljon hol jó. Ténykedtünk így kb 5percig.
Gyönyörű melleivel nem győztem betelni simogattam őket. Aztán mondta feküdjünk az ágyra. Hmm okés , de először én akarlak kényeztetni mondtam Fanninak.
Elkezdtem csókolni a testét és bevetettem a francia tudásom , amit sok kellemes hang és nyögés kísért. Fanni többször is megfeszült és kellemesen nyögött. Úgy éreztem jó volt neki kétszer is.
Aztán meg is kérdeztem hogy szóljon hogy jobb. Kétszer szólt is hogy picit lassabban meg így jó és elröppent a drága. Hagytam picit pihenni aztán ő mutatta be a francia tudását.
Lágyan kényeztetett, selymesen nyelvével. Nagyon izgató volt dicsértem mert igazán profi 6 csillagos kényeztetés :)
Jó ötperce tartott már a Fanni francia órája kb aztán szóltam húzzunk gumit mert kutyus póz a kedvence és én is szeretem azt a pózt. Itt is érdeklődtem hogy szóljon hogy jó mert szeretem úgy dugni a nőket hogy közben szuperül élvezik :) Azt mondta persze :) Elkezdtem eleinte lassan tolni aztán egyre gyorsabban, majd szólt hogy picit lassítsunk úgy jobb neki aztán szépen elröppent.
Majd szóltam neki lovagolhatna mert azt imádom ha kezemben vannak a hatalmas mellei ő pedig ugrál rajtam.
A gumi kicsit rakoncátlankodott és felcsúszott ezért franciázott kellemesen, majd kérdezte hogy szeretnék elmenni. Mondom ha lehet akkor lovagolj meg és úgy. Jól felhúzott a franciával aztán gumit rakott rám
és olyan csípő mozgást mutatott be hogy uhh még most is feláll. ha arra gondolok a képre amikor rákapcsolt 5.fokozatba. Így ért a vég hatalmasat élveztem Fanniba ő kellemesen elnyújtotta az orgazmusom. Isteni egy nő az biztos :)
Letisztított majd kicsit beszélgettünk már én kérdeztem mennyi az idő. Még volt 10perc. Mondom már ne kezdjünk bele újba még zuhanyozni is akarok.
Kicsit beszéltünk a suliról mert közös területet tanulunk aztán ki merre utazott és simogattam közben. Jól esett a drágának .
Majd 5perc után kértem még egy törölközőt elmentem a fürdőbe zuhizni majd ölözés és puszi + jókívánságok és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt. Pesti árnak megfelelő, viszont nagyon barátnős és kellemes. Imádok Fannival randizni :)
Nagyon emberséges és összhangra figyelős ő is :)
Rózsacsokor
Gábor1988 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes érzésekkel távoztam, hihetetlenül barátságos és kedves nő Fanni nah meg szuper szexy a gyönyörű kebleivel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2020-01-25 20:23:20
A gumis sztori O.K. szerintem. Jó írás,bár sok helyen számszerűsíted az időt ,igaz a végén gavallér voltál, "elengedted " a fennmaradó 10 percet...

2020-01-20 02:19:24
Sokszor félrepötyögtél, de a gumis sztorit teljesen kihagytad, nem tudom itt mi történt! Új gumit kaptál, vagy félre szerkesztettél? Kicsit olyan érzésem volt, hogy még teljesen Fannika bűvkörében lebegsz és nehéz az írásra gondolni. Az élményed átjött, de a beszidre csak átlagost tudok adni.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 64db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.