Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-01-16 08:20:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves pitör3! :)

Villámgyorsan megírtad ezt a beszit nekem, -amit ezúton is köszönök neked- azt gondoltam, majd megfontoltan emésztgeted majd az élményeidet még pár napig :D de nem így tettél, nagyon helyes ;)

Köszönöm az informális sorokat, én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban, és remélem a folytatást, vagyis az ismétlést...most melyik a helyes esetünkben...? :D
Tőled kaptam az utóbbi idő legnagyobb bókját, miszerint bármikor feleségül vennél :DDDDD jóóóó tudom, nem engem, hanem egy hasonló lányt :) de ezt nem hagyhattam ki!

Legyenek szép élményeid, és várom a viszontlátást!

Csók, Viki

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 104363 erotikus masszázs

pitör3 a 2020-01 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk, én adtam először időpontot, az nem volt jó, de ajánlott egy másik időpontot ami nekem is tökéletes lett.
A cím miatt csak a tali előtt hívtam, de már tudtam az előző beszikből hogy a Dunaplazaval szemközti terület (nagyjából), szóval arra indultam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a ház körül rengeteg parkolóhely ami fizetős. Címet nem lehet eltéveszteni, könnyű megtalálni arra kell figyelni hogy van a-b-c is.
Tömegközlekedéssel most hirtelen nem tudom hogy tudnék oda jutni, az tuti hogy a ház előtt nincs villamos vagy metró.
De pont ezért a környék tökéletesen nyugodt, nem tömegszállás. Régi építésű kulturált téglaépítésű társasház, én senkivel sem találkoztam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás izlésesen, otthonosan van berendezve. Viki csak egyedül van a lakásban ezért a diszkréció 100%-ban biztosított.
Kupi feeling kizárt, tényleg olyan mintha a barátnőndhöz mennél.
Fürdő pici, aranyos, zuhanytálca van függönnyel, sok sok tusfürdővel, illatos törölközövel.
Konyha otthonosan felszerelve, látszik hogy használja is.
Kabátot, cípőt előszobában vettem le. A többit a szobában a kanapén
Szobában kanapé és nagy matrac, matrac mellet tükör ami a csodálatos látványt biztosítja.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Őszintén szólva én főleg a masszázs miatt választottam Vikit, a képei a honlapon nem rosszak de nem azt a tökéletes nőt ábrázolják. Hát kedves társaim nagyot fogtok csalódni, ugyanis Viki élőben csodálatosan tökéletes alakkal rendelkezik, szép bőr, természetesen tökéletes mellek, sportos feszes test mindenhol, ráadásul számomra az arca is nagyon vonzó.
Megérkezésemkor fehér leging (tapadós fehér naci) és egy fehér normál trikóban fogadott. Nagyon erotikus volt ahogyan a trikón keresztül lehetett látni a mellei alakját, legszívesebben letepertem volna, de úriember módjára próbáltam viselkedni. A randi sem egyből úgy indult hogy szia itt a törölköző menj fürdeni, hanem leültetett kávéval teával kínált. Nem kell félni hogy elmegy fél órára teát főzni, rendes italgép van a szobában meleg vízzel, tehát 5mp elkészíteni egy teát. Nagyon kedves és őszinte, szóval tényleg az a nő akit bármikor feleségül vennék.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 104363 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 104363 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2020-01-16 08:20:48 erotikus masszázs 1043635. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2020-01-16 08:20:48 erotikus masszázs 1043636. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2020-01-16 08:20:48 erotikus masszázs 104363
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Nekem a második felvonásra jutott a masszázs. Viki masszázs technikáját tényleg nehéz leírni, egyből látszik hogy tanulta amit csinált, sőt profi benne. Nem csak simogat hanem jól átgyúrja és közben nyújtja az embert, és tényleg mint már előttem írták beveti a lábát, térdét is. Eszméletlen jó érzés volt. Kértem hogy a hátamra koncentráljon, szóval hátmasszázs után kaptam egy nyak/fejmasszázst is. (szerintem most 5cm-rel tuti magasabb vagyok). Majd nyújtás technikával kiropogtatott a derekamnál és a nyakamnál is. Őszintén szólva csak a masszázs miatt is megérné hozzá menni, viszont mindenkinek javaslom a minimum 2 órás randit. Sajna én csak 1 orára mentem, de egy óra Vikivel nagyon kevés masszázs terén.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
1
Lényegében fürdés után volt egy kis ölelkezés, simogatás (miközben megvált ő is a ruháitól) és utána már nehéz lett volna hasra feküdni, szóval a kényeztetéssel kezdtünk. Hátamon feküdtem és ő háttal felém állt, majd leguggolt és ráült a hasamra, na már ez a látvány is kikészített, gyönyörű szép baba puncija van. Mindenütt lehet simogatni nyalni falni. Ekkor kezdte el a masszázst az ezredesen (ha jól emlékszem használt valamit síkosítónak de nem figyeltem mit), majd térde ereszkedve kicsit fölém tolatott és már a 69-es pózban is találtuk magunkat. A kölcsönös franciája nekem nagyon bejött, igyekeztem én is, de még nem ismerem annyira hogy hogyan szereti, legközelebb kiderítem. A franciája szájjal és kézzel történik, szerencsére nekem a kezezés is bejön, úgyhogy ebben a pózban lett végem, az utódokat gondosan letörölgette rólam, nekem mozdulnom sem kellet. Ezután következett a masszázs amit fent már leírtam
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én az elején adtam át a rózsacsokrot, nem vagyok tisztában az árakkal de szerintem átlagos. Külön extra a honlapon sincs feltüntetve.
Rózsacsokor
pitör3 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki személyében egy gyönyörű, kedves 30-as éveiben járó bombázó nőt ismertem meg, aki tényleg profin tud masszírozni. Én biztosan vissza megyek még hozzá. Neki valóban jár az ISTENNŐ minősítés, de sajnos olyat nem tudok adni. Valaki megtudja mondani milyen rangtól lehet olyat adni?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2020-01-31 08:17:23
Ezt a beszit annyira szeretem, ilyet nem szoktam mondani, leírni meg pláne nem, de ma reggel is elolvastam... ;)

2020-01-31 08:16:07
Hű Macika Drága, tudooom ;) ismerem a bundádat :D

2020-01-17 17:10:55
Nos ez az írás ahhoz képest, hogy most kezdi nagyon is rendben van. Tömör, és minden szépen van megírva. Viki Drágám....a Te kedvedért sok mindenre hajlandó lennék!....De ezt nagyon jól tudod te is!!:-)

2020-01-17 08:39:09
Jó a stílus, a mértékletes, de mégis sokat mondó megfogalmazás. Én ilyennek képzelem az Úriember beszámolót!

2020-01-16 17:15:31
Nakérem. Egészen kerek, egészen jópofa. Szerintem is jó beszámolót írtál.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 16db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

nagyon jó: 17db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.