Kiemelt
Most hívhatod!
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-01-07 13:33:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 104240 erotikus masszázs

real123 a 2020-01 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi előtti nap telefonon érdeklődtem mikor lenne elérhető és egy másnap reggeli egyeztetésben maradtunk. Reggel azonnal hívtam és mivel épp szabad volt le is egyeztettünk egy gyors találkozót így kb 40 perc múlva már fogadott is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem és mivel év eleje van még a forgalom is eléggé lagymatag volt. Gyorsan sikerült megérkeznem majd pár kört mentem mire tudtam parkolót találni. Ez egy kicsit nehézkes ezen a részen, de kis szerencsével megoldható. Busz, villamos a közelben jár aki inkább a tömegközlekedést preferálja. A bejutás a garázsajtón keresztül történik, azonban épp gondok vannak vele ezért Blanka ledobta az ablakból a kulcsot majd magam intézkedtem a bejutásról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az ajtón belépve egy előtérbe ér a vendég ahonnan a fürdő és ha jól emlékszem 3 szoba nyílik (de lehet tévedek, mert nem ez volt az elsődleges amit a belépéskor szemrevételeztem). Blanka egy nagyobb szobába kísért ahol volt egy masszázságy, matrac, illetve egy kanapé. Minden nagyon hangulatos. A fürdő kellemesen tágas, nem kell félni, hogy beszorulna az ember a zuhanykabinba vagy bárhova. Itt dupla zuhany van akár ketten is tudtok együtt tusolni bár nem tudom ez mennyire része a programnak. Szájöblítő, tusfürdő minden megfelelő mennyiségben.
BLANKA külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Blanka az ajtó nyitáskor egy piros bodyban (?) fogadott. Karcsú, a leírtaknak megfelelően magas hölgy. Az elején kicsit tartózkodóbb volt ami később (talán a szimpátia hatására) feloldódott. Az alakjára sok huszonéves is büszke lenne, egy igazi MILF NŐvel fog találkozni aki meglátogatja Blankát. A mellei tenyérbe illőek, a feneke pedig formás, izmos. A képek nem hazudnak, az fog fogadni akit ott látsz.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 104240 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 104240 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-01-07 13:33:43 erotikus masszázs 1042405. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-01-07 13:33:43 erotikus masszázs 1042406. BLANKA +36308616114 beszámoló 2020-01-07 13:33:43 erotikus masszázs 104240
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
2
Miután beértünk a szobába gyorsan megbeszéltük mit szeretnék. Mivel 1,5 órára mentem ezért a kétszeri lehetőséget választottam. A kölcsönösség Blanka esetében szimpátia függő, így csak reméltem, hogy nem leszek elutasítva. Miután mindezt tisztáztuk kaptam egy törülközőt és elszaladtam tusolni. Kilépéskor Blanka várt a folyosón vigyázva, hogy senkivel ne fusson össze a kedves vendég.
A masszázságyra felfeküdve letakarta a nem kezelt területeket, és kezdetét vette a masszázs. Na kérem itt tényleg nem maszatolás, simogatás van, hanem a kezei úgy megdolgozzák a pácienst, hogy ebben szerintem az sem talál hibát aki nagyon keresne. Állítólag én kedves simogatós masszázst kaptam. Hát ennek ellenére azért két napig éreztem. Minden testrészemet megmasszírozta láb, kar, váll a végén pedig a talpamat.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
A fürdés után leültetett a kanapéra ő pedig elém térdelt miközben rám mosolygott azokkal az őzike szemeivel. Ekkor tudtam, hogy ez nehéz lesz nekem. Előbb csak simogatta a farkamat majd miután látta, hogy eléggé harca kész állapotba kerültem lassan elkezdte nyalogatni. Előbb csak szépen körbe, majd a makkot nyalogatta míg végül rábukott és mosolygott rám a szemeivel. Mikor kis ideig kivette és csak kézzel ingerelt szóltam, hogy inkább folytassa mire jött is válasz:
- Nem szeretném ha kezembe élveznél, mert máshova szeretném.
. Akkor ebben egyezik a véleményünk - mondtam.
Ezután ismét mosolyogva bekapott majd pár pillanattal később már el is érkezett számomra a vég. Neki azonban nem, mert egészen addig lágyan a szájában tartotta és szopogatta a farkam amíg teljesen ki nem ürültem és újra nem voltam a magam ura.
A masszázs után kezet mosott és amikor visszajött újra a kényeztetésen volt a sor. Megszabadítottam a zsinóros bugyitól (azt mondta "te vagy a férfi te vedd le") majd kanapéra ült felhúzott lábakkal. Előbb a melleit csókolgattam ami szerintem neki is tetszett majd szépen lassan haladtam lejjebb. Finoman elkezdtem neki nyalni a csodás punciját, majd egyre inkább azt éreztem hogy neki is tetszik. Az ujjazást nem engedte de azt igen, hogy miután kellően nedves volt a puncija akkor az egyik ujjammal körkörösen izgattam miközben a nyelvem a csiklóját izgatta. Szerencsére egy kis idő elteltével hangosabb sóhajok jöttek, majd összeszorított lábaival satuba fogta a fejemet miközben reményeim szerint sikerült örömet okozzak neki.
Mosolyogva felállt majd azt mondta:
- Most te következel.
Nem igazán akartam ellent mondani neki, mivel tudtam mi fog következni. Ismét mosolyogva kapta be a már ágaskodó cerkámat, majd ugyanazzal a lelkesedéssel mint korábban egyszerűen kivégzett a "Mosolygó gyilkos". Most is megvárta amíg lenyugszom és csak akkor vette ki a farkamat a szájából. Utódok egyik esetben sem kerültek napvilágra..........
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Azt kapod amit a telefonban is említ neked, nincs semmi váratlan, vagy eltérés attól. Ha korrekt vagy és betartod a szabályokat akkor egy felejthetetlen élményben lesz részed.
Rózsacsokor
real123 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Régóta tervben volt Blanka meglátogatása, de több ok miatt most jött össze a találkozó vele. Nagyon szimpatikus volt nekem, és lényeges, hogy nem mond vagy ígér olyat amit a helyszínen megváltoztatna. Blankánál egy igazi masszázst valamint egy (kettő) felejthetetlen kényeztetést fog kapni aki meglátogatja. Örülök, hogy voltam nála, és szerintem leszek is még a vendége.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 15db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 16db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.