Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-12-24 08:04:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Aquilam :)

Köszönök neked mindent !:) 20. beszámolónk ,de vagy 1000 randi :))) csodás nap volt , csodás randi , tele meglepetéssel :))) Örökre emlékezni fogok erre a napra az biztos :)))) Nem sokára talizunk , varlak , varlak!!! :) csókollak !

Beszámoló Tia +36307539086 104124 szexpartner

Bohém2 a 2019-12 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Több talink is volt, de ha akartam volna sem tudtam volna megírni, de Webi karácsonyi ajándékként visszaengedett. Így egy újabb Tia beszit olvashattok tőlem, rólunk, immár a 20.-at. Kapcsolatunk elért egy olyan szintet, - az én részemről legalább is-, h igénylem. Így a talik végén egyeztetjük a következő időpontját. Ezen túlmenően volt teló, sms és még egy Vtr-t is küldtem, de ez már későn ment, nem olvasta. A mai /12.23./ több szempontból is kiemelkedő volt. Többszörös ünnep volt a mai napon. Ezek közül az egyik, h Ő volt a karácsonyi ajándékom. Az ünnep még szokatlan volt neki, de az öröme az valódi volt. Készült, de legközelebb felkészültebb lesz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyszerű, mert pontos címet ad meg. Nem csak a VTR-en, hanem telón és sms-ben is. Természetesen csak ha beszéltetek és átmentél a szűrőn. Gps ismeri, oda vezet. Ilyen tájegységünk is van. Parkolás ingyenes és mindég van hely. Tömeg közlekedve is meg lehet közelíteni.Troli és az Őrs sincs messze. Persze az ilyen pocsék időben mint a mai a rozsdaboglya a legjobb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kívül, belül szépen rendben tartott nem magas panel. Lépcsőház is tiszta. A lakás patyolat. Jó levegőjű, világos és tiszta.Gazdája kézben, akarom mondani gondosan karban tartja .Fehér minden. A fésülködő asztalon gyertyák égnek, teszik hangulatossá a szobát, mit egy nagy francia ágy ural vakítóan fehér ropogós lepedővel, rajta az összehajtogatott törcsi. A fürdőben zuhanykabin. Az ég világon mindennel fölszerelve. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Hosszú évek óta ismerjük egymást. Alapjaiban nem változott, szebbet nem is kívánhatnék, de a kislányosból mára egy érett csodálatos nő lett. Smaragd szeme ahogy össze nézünk ma is parázslik. Mikor mosolyog kivillannak csillogó fogai és megjelenik orcája közepén a két kis gödröcske, mik külön bájt adnak arcának. Alakja mint gazelláé. Kecses és arányos a legapróbb részletekig. Melleinek súlya van és csodásan állnak. Ékkövük a kellő udvartartással bíró érzékeny bimbók. Darázs derék, mi alatt egy nem hétköznapi popsi. Combja hosszú. Bőre selymes és mindig illatos. Nem keresem, de hibát nem lelek.Kértem és ma utcai ruhában fogadott. Meghökkentő az a laza elegancia. Semmi kirívó mégis vonzza a szemet. Na erre mondják: bombázó, nem Ő egyszerűen gyönyörű.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 104124 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 104124 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-12-24 08:04:18 erotikus masszázs 1041245. Tia +36307539086 beszámoló 2019-12-24 08:04:18 erotikus masszázs 1041246. Tia +36307539086 beszámoló 2019-12-24 08:04:18 erotikus masszázs 104124
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Belépve ölelés és csók.Érzékeim azonnal fölső fokon pörögnek.Szobába vesszük az irányt és ajcsi átadás. Úgy láttam, őszinte örömöt okoztam. Nekem pedig az Ő öröme volt a jutalom. Miután ezt a részt kellően kiélveztük huss a fürdőbe.
Visszatérve a megunhatatlan, sokkoló kép. Tiám ruha nélkül, élőben, mosolyogva és máris összefonódunk. Csóókja, pörgős nyelvével kívánnivaló, ismétlendő, nehezen abbahagyható. Így nyekkenünk az ágyra hol megszakítás nélkül folytatódik. Öleljük simogatjuk egymást és örülünk az életnek, a pillanatnak mit megélünk. Szájáról a cicikre cuppanok. Kínálják magukat és meg is kapják a gondoskodást. Udvartartás, mint fodros szoknya, középen az immár kőkemény bimbók. Pazar látvány, hát még érezni. Így kalózkodom szája és a cickók közt.
Megérzem mozdulatát és testét végig csóókolva indulok puncija felé. Combok kitárulkoznak és előttem egy csoda. Épen hogy csak nyiladozik. Közepén egy fénylő csíkkal. Finoman belenyalok. Tia megremeg és kezdetét veszi egy önfeledt nyalakodás. Szürcsölöm, nyelvelem, összekenem pofámat. Ma gyorsabban ért célba. Testének remegése, ívbe feszülése nekem is nagy öröm. Kézfejemmel megtörlöm számat és ölelve csóókolom. Kinyitja szemét, pupillája kitágulva és szinte rám csodálkozik. Szorít magához lassan nyugszik le. Mosolya ilyenkor nem e világi.
Keze már lompit abajgatja s mikor megsimítom sima punciját kifordul alólam és rácuppan. Iszonyat finom a szája. Nyelvével végig nyalja lompit és a legnagyobb természetességgel elnyeli. A halk zene ritmusára bólogat. Majd kijjebb veszi oszt nyelve pörög makkomon. Ez egyedi kényeztetést nem lehet megunni, csak élvezni lehet. Hagytam is hosszan, hisz úgy láttam remegő lompim neki is tetszik. De már forró szűk puncijának szorítására vágytam. Hátra nyúltam és kibontva kezébe adtam a kaucsukot. Nem kapkodva fölpödörítette, megkente és már ereszkedett. Lassan engedte magába lompit, ki mint bányász a vágatot, tágította hüvelyét, tört utat magának, de végül tövig merült és indult a játék. Igen egy kéjelgős, örömét kereső két ember önfeledt játéka volt ez a szex. Mit e pózból ki lehet hozni azt hiszem megtettük.Átfordultunk misszibe. Nem kapkodva hosszan járattam lompit. Közben csóók, majd egy kis pörgősebb pajzánkodás. Egymás fülébe lihegtünk és ez már sok volt. Köd leszállt és ereszd el a hajam. Döngetős szex vette kezdetét. Tiám abszolút partner volt, vette a fordulatot. Hihetetlen milyen élvezettel tudom magamévá tenni. Utódok valósággal kirobbantak, de pechjükre újabb fogságba kerültek. Benne nyugodtam le, miközben simogatott, puszilgatott.
Nehezen váltunk szét és megtakarított. Öle csillogott, így kilibbent egy rendbetételre. Visszatérve magamra tereltem és élveztem teljes súlyát. Szó szerint lehengerlő volt. Így beszélgettünk. Ez most rövidebb lett. Gyors fürdés, öltözés közben egyeztetés és egy hosszabb búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez a része nem téma köztünk. A végén valahova a mécsesek közé teszem.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ma a szokottnál nagyobb izgalommal mentem hozzá hisz többszörös ünnep volt a mai együttlétünk.Így visszagondolva nem a szex volt középpontban. Öleltük, örültünk egymásnak és úgy jött magától, hogy na most már a tiéd akarok lenni. Azt hiszem ma szintet léptünk. E lopott órák nélkül sivár lenne az élet/em. Hazafelé rádiót bekapcsolom, Máté Péter énekel. Telitalálat. Igen ma is ott hagytam Nálad egy darabot a szívemből. Boldogságos Ünnepet! Köszönöm a rám fordított idődet: Csóókjaim

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2020-01-26 16:26:49
Tiával ennyi randi után nem vállaltál nagy kockázatot, de ilyen klassz randit átélni és leírni ilyen jól, ahhoz már tehetség kell! ! Külön kösz Tia reagjáért!

2020-01-11 16:49:12
a beszámolóhoz - no meg kapcsolatotokhoz. Az a fajta írás ez ami a téma ellenére is ízléses tudott maradni. Remélem egyszer én is képes leszek hasonlóan írni egy hasonlóan nagyszerű randiról!

2020-01-01 01:30:55
Köszönöm, köszönjük.

2019-12-31 13:24:09
Sikeres és Boldog Újévet kívánok! :-)

2019-12-27 13:20:10
Üdv újra a fedélzeten! Hosszabb kihagyás után egy Istennős beszi,ez így tökéletes ! élményetekhez,köszi hogy olvashattam!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.