Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-12-17 08:18:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Souldancem !

Köszönöm szépen ezt a csodás kis beszámolót ! :) Mindig öröm látni téged :) Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok neked itt is :) Remelem mi hamarabb látlak újból :P

Csókollak

Beszámoló Tia +36307539086 104028 szexpartner

Souldance a 2019-12 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tia nálam már réges-rég bevésődött mint kölyök kutyának a szülőanyja. Időről-időre hallanom kell vidám csilingelő hangját, látnom kell mosolyát és éreznem ölelését. Ilyenkor gyorsan üzenetet írok vagy felhívom és a korábbi szokásomtól eltérően egy közeli napot egyeztetünk hogy a várakozási - vágyakozási időm ne nyúljon túlzottan hosszúra. A napszak gyakorlatilag kezdetektől fogva mindig fix, erről nem kell külön beszelnünk. Napirendjét nagyjából ismerve könnyen elérem, egyébként mindig kiírja mikor praktikus hívni és akkor, Ő valóban elérhető. Általában Vtr-en is nyomatékot adunk nemes szándékunknak, hogy megszeretgessük egymást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kapott cím pontos, könnyen fellelhető helyen van az Őrs vezér tere környéken. Házszám a bejárat fölött. Gps tudja, troli megálló a rövid kis utca végében. Parkoló mindig van, ingyen.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Alacsony panel viszonylag csendes, parkos környezetben. Lakás kevés lépcsőzés után elérhető, két szobás, melyből az egyik szoba privát. Minden helyiség az előszobából nyílik. Fürdő zuhanykabinnal, tusfürdőkkel, dezodorokkal, szájvízzel, műanyag feles poharakkal felszerelve. A kellékekhez dukál még egy stokira hajtogatott, méretes friss törölköző, mit alkalmasint kézhez kap a buja gondolatait megvalósítani vágyó utazó.

A tettek színhelyét nagy francia ágy uralja, -mintha olvastam volna, hogy rugós, de én a mai napig nem tudom megmondani /pedig többször elhatároztam, hogy megvizsgálom/ valójában milyen, mert mire odaértünk már javában mással vagyok elfoglalva. Egyébiránt engem az sem érdekelne ha szalmazsák lenne.
Komód gyertyákkal, kapott ajándék tárgyakkal, éjjeliszekrény, kis asztal és egy talán lábzsámoly a többi berendezés. Természetes enyhén szűrt fény, kellemes illat, rendezettség és tisztaság ural mindent.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kérem, nincs itt semmi különleges látnivaló, - hacsak nem a magas bombázó alakjára, a számomra oly szép mosolygós, gödröcskés arcra vagy csillogó, vidám zöld szemekre gondolunk. Mindegy hányszor látom, mindig elbűvöl kecses tartása, nőies, szép ívű csípőjének mozgása. A POPSI! - tényleg nagybetűs, nagyon formás és nagyon kemény. Mondhatnám, hogy a kedvencem de nem lenne igaz mert imádom a gyönyörű természetes melleit, karcsú nyakát, derekát, lapos hasát és hosszú combjait is. Nap-estig sorolhatnám mert már mindenét föltérképeztem és mindent "zabálni valónak" találtam.Nem vagyok láb fétises de előfordul hogy a lábfejét is dédelgetnem kell kicsit mert olyan kis csinosak. Bőre hibátlan, feszes, tetoválás mentes, finom, illatos. Egész teste a sportos múltat tükrözi, meg valószínűleg a jó géneket. Ízléses fotói hűen tükrözik a valóságot. Tényleg volna még miről írni, de nem akarok nagyon hosszú lenni, - azért később még pár részlet kiderül a mesés adottságokról.
Nem! - nem vagyok elfogulatlan, - de valami hibám nekem is kell, hogy legyen:) Számomra nagybetűs NŐ !
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 104028 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 104028 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-12-17 08:18:03 erotikus masszázs 1040285. Tia +36307539086 beszámoló 2019-12-17 08:18:03 erotikus masszázs 1040286. Tia +36307539086 beszámoló 2019-12-17 08:18:03 erotikus masszázs 104028
Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Ajtón belépve nagy mosoly, ölelés és egy csók fogad. Illatát magamba szívva máris kellemes bizsergés kerít hatalmában. Rögtön van témánk beszélgettünk de nem nyújtom hosszúra mert terveimhez így is szűkre szabott az idő. Persze nehéz szabadulni csókjától és a kis fekete ruci alatt megbúvó finomságoktól. Fürdőben vetkőzöm radiátort használva szobainasnak majd a tusolás végeztével sietek vissza vágyaim netovábbjához. Ajtóban vár pőrén majd beteszi magunk mögött és innentől nem igen beszélünk mert kezünk szánk elfoglalt. Magamhoz ölelve csókolom simogatom ahol csak érem. Sorra kerül nyaka, háta finom kis fülecskék csodálatos cicik, melyeken a bimbók nagyra duzzadnak udvaruk pedig kicsire szűkül. Fenséges élmény kényeztetni őket, csüngök rajtuk, cuppogok mint egy csecsemő. Törölköző után nyúl és azt ledobva buja társamat veszi kezelésbe.

Már érzem az általam régebben beígért és mostanra tervezett masszázs nem fog elsőbbséget élvezni, képtelen leszek türtőztetni magam.
Ágy szélére ülök, hasát, köldökét, ágyékát csókolom.
Drágám leguggol és teketória nélkül ajkai ölelésébe vesz. Hátra dőlök, nézem amint édes kis szája nyeldekeli brét és félkézzel a zacsit gyúrja. Ma különösképp érzem, kívánom Őt. A vérem már most úgy zubog szinte a fejem is belesajdul. Intenzív nagyon fincsi franciát kapok mit nehéz félbeszakítani de én is adni akarok. Magamhoz vonom csókolom majd finoman ágynak döntöm és ismét a cicik szeretgetésétől indulva haladok a már félig nyitott nedves csodaszép punci felé. Feszes nagyajkak kőrbe udvarlása után a kis pillangókat rendezgetem nyelvemmel majd természetes kenőanyagot fellefetyelve a csiklót kényeztetem. Tenyerem a szeméremdombon kissé felfele tolom és mikor érzem karomon keze szorítását, csípő emelkedését, a has hullámzását igyekszem nem elrontani a ritmust és hamarosan boldog tanúja vagyok egy szép orgazmusnak. Lassan hosszú kecses ujjak, ízlésesen festett körmök kerülnek a látómezőmbe, de én már vonulok is vissza a még meg-meg rezdülő comb belsők felé.

Felkúszok, habzsolom finom csókját majd kis idő múlva mellé térdelek és élvezkedek orális tudásán. Ajkai oldalról siklanak végig majd ismét nyelve pörög a makkon, megsimogatom dudorodó arcát mikor bré oda kerül. Nem tudom megállni, hogy finoman ne mozogjak bele. Előttem fekvő gyönyörű testet simogatom, puncit is újra birtokba lehet venni. Nem bírom tovább, gumiért nyúlok, kibontom, átadom Tia-nak. Gyorsan fölpattintja, hanyatt fekve, feje alá párnát tol és már csúszok is forró ölébe széttárt combjai közt. Össze ölelkezve, lassan, mozgunk. Nem akarok vágtázni. Érezni akarom a finom lüktetést, bőrének minden milliméterét, fülemben a leheletét, visszafogott hangját. Hosszan tologatom, bent tartva meg-meg állok. Föltámaszkodva nézem szép arcának lágy vonásait, kissé nyitott ajkait a rebbenő pillákat.

Csodálatos az érzés de kezd eluralkodni rajtam az elemi ösztön. Feltérdelek és az elém táruló látvány még inkább eszemet veszi. Tia is tudja ezt. Lábait felhúzva széttárja és nézi mit ügyködök odalent. A tempó váltás automatikusan ész nélkül ment /nekem már a maradék is elment/ Egy hirtelen ötlettől vezérelve félkézzel finoman a nyakára markolok. Ó, SHIT ! - gondoltam. - de nem., semmi dráma. Állát kissé megemelve, arcán kihívó, kacér mosollyal nézett rám. Mondanom sem kell olvadtam mint vaj a napon. Érződött hogy tudja, sohasem tennék olyat ami Neki a legkevésbé is kellemetlen lenne. A bizalomnak ezt a fokát felemelő volt megélni.
Később lábak kerülnek nyakba, összezárva ölelem őket, majd oldalra, és kissé csattogósabb lesz a tempó. Nem kellett megbeszélni mit hogyan, gördülékenyen megy minden. Ideje volt már a gyeplőt a lovak köze dobni, így újabb spontán ötlet és a felszerelést egy gyors mozdulattal félre teszem és Tiám már perdül is a újonnan érkezők fogadására. A technika más mint korábban, ám igen hatékony. Kéz is aktívabb de az ajkak és a nyelv is dolgozik keményen. Hatalmasat lövöldözök. Elég hosszúra nyúlik élvezetem, mit türelmesen kivár és csak ezt követően megyünk rendbe kapni magunkat.

Nos, mint említettem még hátra volt egy általam beígért masszázs. Az idő sajnos vészesen fogyott, de belecsaptunk. Általam jónak vélt kelléket vittem hozzá, mert könnyen lemosható és elég jó ízű. /bár ennek végül is nem sok jelentősége lett/ Hasra feküdt és felülről indulva masszíroztam végig majd hanyatt fekvésben lábaktól fölfele. Közben beszélgettünk minden féléről. Kénytelen voltam csak simán frissítő jellegűre venni a figurát, mert fölösleges lett volna erotikus megközelítésbe bonyolódni a fránya idő miatt. Szóval, bár öröm volt gyönyörű testét átgyúrni, számomra így egy kissé önsanyargatós lett az akció. No de így jár aki nem gondolkodik reálisan előre. Nála mindig sebes szárnyakon repül az idő, hát még ha ilyen finomságokba bonyolódunk. Azért annyira nem sajnáltam magam mert amit kaptam az bizony brutál jó volt.
Összekaptam magam, egy fincsi csók és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kis ajándék tasakban egyéb apróságokkal az elején adtam át a pesti átlagnál kissé vastagabb borítékot. Soha nem került szoba csak mikor változás volt. Akkor is csak az egyeztetés során. Korrekt, minden tekintetben.
Rózsacsokor
Souldance nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sokáig kerestem a megfelelő szót, ami ideillő és nem túlzó. Azt gondolom kölcsönösen tiszteljük egymást és arra törekszünk hogy mindkettőnknek kellemes élmény legyen a randi. Ettől lesz kiegyensúlyozott és harmonikus az együtt töltött idő. No, meg hogy bírjuk egymást. Ezt nem merném így kijelenteni ha Ő maga nem tette volna meg nyilvánosan is. Persze idetartozik még Tia megbízhatósága, mindig mosolygós jókedve és az élethez való igen pozitív hozzáállása is. Vitathatatlanul az oldal kiemelkedő ékköve Ő. Hálás vagyok annak a tavaszi szellőnek ami anno felé libbentett és remélem nem jön olyan vihar mely eltávolít tőle. Köszönöm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-12-22 23:34:52
Minőségi beszámoló mi tükrözi, kiemeli milyen is Tia.
mindkettőtöknek.

2019-12-20 10:28:01
Huuu, fázis késésben jövünk ki XD

2019-12-20 10:25:03
Kedves Akella!

Gondolom a válaszod, Vivalanocse1-nek akartad címezni, de sebaj így is értettük:)
Viva, Te meg szerintem kis hucut vagy;)))

2019-12-20 09:51:34
Kedves vivaloncse! Bocs, hogy az előbbit nem neked címeztem. Én már többször voltam Tiánál úgy, hogy nem írtam róla beszit. Legutoljára két lilát tudtam adni ennek a tündérnek sok más egyébb előzmények mellett. Nem akarom lejebb adni. Engem nem érdekel a rang, de ŐT én már nem vagyok képes alacsonyabbra értékelni.

2019-12-20 08:23:13
Nem a szín a lényeg hanem a tartalom, én se tudtam(még) Istennőt kiosztani mégis írtam. Legyen Tiának minél több beszije. Szóval ha csak ez az egy akadálya van várom az élményed.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.