Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Pillangó35

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-12-12 21:42:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 103967

GaboG a 2019-12 hónapi randiján történteket írta meg Pillangó35 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Találkozásunk rendkívül gondos előkészületek után jött létre. Több héttel előbb üzenetben kerestem meg, vtr majd telefonon beszéltünk többször, végül vtr és telefonos egyeztetés után jött létre találkozónk.Mindig könnyen tudtam kapcsolatba lépni Pillangóval, annyit beszélgettünk telefonon ,hogy a személyes találkozásunkkor már mint régi ismerősök köszöntöttük egymást. Pillangó jól kezelte problémáimat, elsősorban az én időpontjaim voltak problémásak de türelemmel kezelte míg megszületett a megfelelő időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val minden irányból jól megközelíthető, villamos busz troli metró választható. Parkolás fizetős, hely található. A cím pontos és nem eltéveszthető, bejutás problémamentes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Új építésű épület felsőbb szintjén a liftből kilépve szinte az ajtó előtt állunk. A lakásban többen vannak de a diszkréció biztosított. A tetthely a lakás kisebb szobája, vele szemben közvetlenül a fürdő.A fürdő tágas és nagy, fürdőkád hőfokjelzős zuhanyfejjel és sokféle tusfürdővel, szájvízzel.Száraz kádkilépő és puha törölköző, tisztaság és rend mindenütt. A szobában fotel a ruháknak, komód-kisszekrény és tatami a masszázshoz tükörrel és hangulatvilágítás.
Pillangó35 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A küszöbön átlépve az ajtó mögött megpillantottam Pillangót, rám mosolygott és két puszi között elnézést kért de nem jutott ideje csini ruháját felvenni. Rögtön kijavítottam én kérek elnézést mert bár előre egyeztettünk, ha korábban érnék oda - a közlekedés jóvoltából - akkor is nyugodtan csörgessem meg.
Ilyenkor persze minden jármű pontosan sőt sietve közlekedett és akármilyen komótosan lépkedtem jóval több mint néhány perccel korábban érkeztem.
Azonban csodás alakja így is sejtelmesen tört át könnyű selymes köntösén, elbűvölve álltam s csodáltam. Képei csodásak de nem tudják vissza adni a valóság báját, illatát, sugárzását. Tekintete billentett ki révületemből és a szobába irányított.
1.  +36 beszámoló Budapest 103967 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 103967 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1039675.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1039676.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 103967
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A hosszúra nyúlt egyeztetés következtében sokat beszéltünk telefonon és már akkor megragadott Pillangó kedves mosolygós benyomást keltő hangja, stílusa,intelligenciája.Így aztán a fürdést követően a szobába lépve hosszan átöleltük egymást végigsimítottam testét kezemmel feltérképeztem csodás alakját, és közben a korábbi csevegések néhány témájáról kezdtünk beszélgetni. Egymáshoz simulva elmerültünk a beszélgetésben, így a köntös kibontása után kényeztetése csupán egy egész testén végighaladó csóközön volt, különös tekintettel csodás cicijeire. Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.Mivel kezdetben jól elcseverésztünk az idő előrehaladta okán fordulásom után kezdetét vette a következő fázis.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szétterpesztett lábaim közé helyezkedett ülve, terpesztett lábait combjaim alá helyezte. Olajos kezével simította ágyékomat combbelsőmet haladt lábaim közé. Érintése finom és rendkívül érzéki volt, lágyan ingerlő. Körkörösen haladt zacskóm és szerszámom körül egyre szűkítve a körözést és golyóimat elérve zacskómat és rudamat simította masszírozta. Bennem addigra már eláradt a kéj, ekkor kezelésbe vette makkomat. Körbe simította cirógatta, friss olajat csepegtetett csúcsára és ujjával fenségesen lágyan és érzékien körözött rajta. Eközben egyre jobban átadtam magam érzéseimnek és már nem követtem kitüntetett figyelemmel mozdulatait mert egyre jobban elmerültem a mámorban aminek pillanatokon belül kézzelfogható eredménye lett. Lenyugvásom közbe nagyon lazán és finoman simította olajos kezével hasam alját. Tisztogatás után még rövid összebújás ölelkezés és irány a fürdő. Öltözés ölelés búcsúzkodás után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolást a megbeszélteknek megfelelően rendeztem, a virágcsokor a pesti átlag körüli.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Pillangó egy nagyon kedves, csinos és szép érzelem-gazdag Nő. Írhatnék ódákat tekintetéről, mosolyáról, szépségéről de inkább azt a természetes kisugárzását és intellektusát emelem ki amelyek bennem a természetes NŐ-t testesítették meg. Nagy lelki nyugalommal és feltöltődve léptem ki az ajtón fejemben azzal a gondolattal, hogy mindenképpen visszatérek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Pillangó35 erotikus masszázs beszámolójáról


2023-02-02 17:03:29
Elég nyomós indok.😎 Én kérek elnézést, hogy beleszóltam.

2023-02-02 16:33:28
Kedves vendégek!
Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba!
Sajnos eddig nem tudtam reagálni,mert szabadságon voltam. Nagyon rövid leszek és nem fárasztok senkit sem!
NÁLAM NINCS SZEX!!!
Ennyi volt a problém!
További kellemes csevegést kìvánok!
Minden más vendégnek köszönöm,aki mellém állt!
Puszi

2023-01-30 08:47:19
Nehéz a felfogásom azért írtam, hogy beszámolóban alaposan körülírva, minden kifejtve tiszta vizet önt a pohárba.
Valamiért mégis visszamentél. Szerencsére rengeteg hal van a tóban, így csak olyan lányhoz térek vissza, ahol kifejezetten jól éreztem magam, dehát minden ember más.
Egyetértek Vivával, több mint 3 év hosszú idő, lehet nem ismert meg, más hozzáállásra számítottál, ezért egy kicsit vissza szúrtál.

2023-01-30 08:14:30
Gabo, lehet hogy nálad általános hogy valamit teleírsz "feltupírozott" dolgokkal, de én szeretném hinni hogy a többség nem ilyen.
Valamint itteni beírásodra azt gondolom mostanra megromlott a kapcsolat és ez egyfajta bosszú.

2023-01-30 04:03:04
Ez tetszett, hogy a korábbi, de törölt regedre, vagyis mégiscsak saját magadnak nyomtál egy jól megírtat.
Leírhatnád beszámolóban is, hogy mi változott 3 év alatt, hogy akkor működött a "kémia", most miért nem...
Mindenre kiváncsi vagyok, de az ilyen széljegyzeteket nem szeretem.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

(2023-04-20) : Csodás technikája van, nyálcsorgatós, kézzel is izgatta, illetve változatosan nyelvelte a makkom. Mélytorok nincs, de nem is ígéri. Néhány perc után gumit húzott rám és nyeregbe pattant. Vehemensen kezdett dolgozni rajtam, közben bíztattam, "ez az, vedd el ami Neked jár, a farkam most csak a Tiéd"

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.