Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-11-30 15:51:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 103795 erotikus masszázs

jóöregharcos a 2019-11 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
darázs derék
profi, szakszerű
fergeteges francia
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délután hívtam telefonon nagyon kedves volt, már ismerősként üdvözölt megkérdezte hogy vagyok?.Estére kértem tőle időpontot,hogy meglátogassam.Szerencsére szabad volt az estéje,másfél órát kértem és azt is hogy én is szeretném őt kényeztetni,mert az előző két látogatásom alkalmával ez nem sikerült.Jelezte,hogy most ennek semmi akadálya szeretettel várni fog.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Villamossal mentem a Kolosy tértől pár perc séta.A parkolást nem tudom de valószínű,hogy nem okoz nehézséget
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A már sokak által ismert garázsajtón keresztül lehet bejutni az épületbe ,onnan egy lépcső vezet Blankához.A fürdöszoba két zuhanyfülkés mindenből nagy a választék ami szükséges a tisztálkodáshoz
BLANKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Blanka egy jóalakú negyvenes hölgy, kerek popsi a cicijétől nem indulok be ,hogy finoman fogalmazzak de azért formásak.Tangában és melltartóban fogadott már ismerősként üdvözölt.Cipőlevétel után bekísért a szobába,ebben még nem voltam masszázspad van és egy fehér bőrkanapé,Blanka meg is jegyezte,hogy most már minden szobát megismerek.Majd hozott nekem egy pohár rostos üditőt ezután következett a felvezetése az együttlétünknek.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103795 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103795 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-30 15:51:28 erotikus masszázs 1037955. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-30 15:51:28 erotikus masszázs 1037956. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-30 15:51:28 erotikus masszázs 103795
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A padra feküdtem Blanka olajjal bekente a hátamat és elkezdett masszírozni,ebben nagyon profi a lábamnál kezdte jól átgyúrta tudta ,hogy ezt szeretem,mert sokat állok egész nap.Később egyre feljebb folytatta a derekam a hátam végül a nyakam következett nagyon jól esett.Masszázs közben beszélgettünk mondta,hogy jelenleg egyedül van.Én is elmeséltem,hogy merre jártam néhány lányt ismert akik régen vele voltak.Ezután kérte hogy a fejemet a lukba helyezzem ekkor intenzívebben mégegyszer mindenhol jól átgyúrt.Néha sziszegtem is egy kicsit olyan erősen csinálta de utána nagyon jól esett.Kérte,hogy forduljak meg rám terítette a törölközőt,majd a combomat utána a karomat is mégegyszer jól átgyúrta .A végen kérte,hogy maradjak még egy kicsit,mert elmegy kezetmosni
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Blanka töröközőt tett alám utána a fehér bőrkanapén terpesztett lábakkal jól elterültem Blanka elém tértelt és a velem egykorút többször finoman a szájába vette ekkorra már elérte a harckészültséget egyre keményebb lett a szájában.Először nagyon lassan kibe járt a szájában,közben beszélgettünk egy kicsit megkérdezte,hogy dolgoztam e ma?Amig válaszoltam ismét kéz nélkül mélyen bevette a farkamat,majd fokozta a tempót néha a kezét is használta de csak a farkam fogta tövét ami egyre hevesebben luktetett a szájában ami végül megadta magát és a szájába lőtte az utódokat.Blanka szokása szerint a szemembe nézve kéznélkül teljesen kiszívott mindent.Papírtörlőt nem is láttam csak a fürdőszobában.Ezután következett a masszázs.Masszázs után Blanka a helyemre feküdt finoman nyalni kezdem az édes kis kelyhecskéjét,kérte is hogy finoman bánjak vele.Szépen lassan belekóstoltam a finom nedüjébe, ő e közben aprókat nyögdécselt és a fejemet simogatta.A csúcsra nem sikerült eljuttatnom de így is láthatóan kedvére volt a nyelvmunkám ami nekem is örömet okozott.Befejezésül a padnak támaszkodtam Blanka elém tértelt egy törölközőt tett a térde alá és szokás szerint lassú mozdulatokkal többször mélyen bevette a farkamat,majd ismét fokozta a tempót most egy bőnyálas franciába kezdett ki-be járt a szájában mint egy dugattyú csak úgy cuppogott közben a farkam.Fantasztikusan jól csinálta ez a menet egy kicsit tovább tartott,most jobban bírtam a gyüródést.Blanka egyre vadabbul szopott a farkam már nem birta sokáig és a szájában eldurrantam, Ismét egy szembenézös tisztogatás tortént lassan ki be járt a szájában a farkam természetesen a kezét most sem használta ismét eltüntette a "romokat" mindent kiszívott belőlem.Végül ismét a fürdő,majd felöltözés.Blanka még egy pohár vizet hozott egy pár szót még beszélgettünk,megemlítettem neki,hogy jövőre ismét szeretném meglátogatni . Szeretettel várni fog mondta,majd kikísért és puszival búcsuztunk el egymástól
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt volt az elszámolás.Nagyon megérte,nála minden alapban van.Az átlag alatti csokrot utólag a kanapéra tettem
Rózsacsokor
jóöregharcos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blankával most is nagyon jó volt,kitűnö valódi masszázst kaptam és nem utolsó sorban a kettő fenomenális francia amit kevesen tudnak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 15db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.