Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2019-11-16 15:29:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drágaságom!:)

Újfent köszönöm Neked ezt az eufóriával körbelengett; forró élményekben
bővelkedő találkát!:*
Szerencsére a való élmények visszaigazolnak Minket; nem hiába
keressük egymás társaságát-néhanap:P
Nagy örömömre szolgál ha újfent megrészegíthetem kicsit
a napodat/kedélyállapotodat:-*
Ez a frenetikus randi nem jött volna közbenjárásoddal létre;
így méltán kijár Részedre is a köszönet:)
Nagyon örülök neki hogy ismét inspirálhattalak a serény
klaviatúra használatára;amit ez úton
is köszönök!:)

Várlak vissza "gyakorolni" , mert szeretem a társas/játékot:P

Valéria:*

Beszámoló Valéria +36706536591 103619 szexpartner

vénkecske52 a 2019-11 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pár nappal előtte írtam rá időpontot is kérve, és hamarosan választ is kaptam : örömmel vár . Már eléggé ismerjük egymást.
Talán első eset,hogy a telefon kimaradt ! Ennek ellenére az adott napon küldtem egy megerősítő smst- t .Erre is megerősítő igent kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jó helyen "rendel",közel a város szívéhez, parkolás könnyű ám fizetős. Tömeg közlekedés: Metró 3 (most pótló buszok). Cím pontos,pontos időben a telefonomra jön a kapukód is. Mivel a liftet "ellopták",felszaladtam,mit nekem egy ilyen Nőért.... Mikor a sötét folyosó végén kinyillik az ajtó !
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakótömb, értelemszerű ,hogy a lakás is az. Hatalmas egy légtérű amerikai konyhás,világos csendes szoba .A fürdő patyolat, kád zuhany függönnyel,száraz kis kilépők sora, tusfürdők sokasága,és az elmaradhatatlan szájöblítő is megtalálható . Törölköző (ami finom illatú és nagy) a kézbe és könnyen állítható hideg-meleg víz.
A szobában szinte elvész a hatalmas franciaágy, praktikus kis díszpárnákkal, egy asztal minden szükséges vendégváró üdítővel ásványvízzel ,édességekkel megrakva.
Szék a ruhának, érdekes nem hiányolom a tükröt,zenét sem vele,sőt szerencsémre a nap is kisütött,és csodás látványban volt részem : minden zeg-zugába bevilágított.......
Valéria külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Valéria egy kicsiny ,ám arányos Hölgy, mosolygós,halk szavú ,diszkrét bájjal, képei ezt előre vetítik. Csinos,olyan" felkapom és elszaladok vele" érzetem támad mikor belépek hozzá ! Finom illatú mindene, az ölelése és szájra puszija már belépéskor csábító. Mindig másként fogad ,most valami fekete egybe fürdő dresszben (?) talán, a meztelenség is jól áll neki,de mindig kitalál valami vérpezsdítő újdonságot, ami jó hatással van a vérkeringésemre is ! Jelen esetben ,azok a félgömbök amik ki-kicsusszantak minden lépésnél előttem . Ebben is profi.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 103619 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 103619 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2019-11-16 15:29:28 erotikus masszázs 1036195. Valéria +36706536591 beszámoló 2019-11-16 15:29:28 erotikus masszázs 1036196. Valéria +36706536591 beszámoló 2019-11-16 15:29:28 erotikus masszázs 103619
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Régen írtam róla.....talán csak egyszer ? Nem is tudom. De most a sokadik találkánk után úgy érzem ismét kikívánkozik belőlem egy nyílt köszönet irányába !
Megbízható,kedvemet kereső,allűröktől mentes Hölgy nagy -nagy szerencsémre a partnerem, így jóról könnyű jót írni...Mindenek előtt : szereti is élvezi is azt amit művel,főleg ha van kivel.
Döntően a francia tudása miatt *ragadtam* meg nála, abban messze az első nálam ! Egy finom és hosszadalmas kölcsönös nyalakodás a felvezetője általában az óráknak.
Most ez döntően egy szóban 9/6 formulában zajlott. Kedvencem lett ez a felállás(fekvés) ,így elképzelhető(aki olvassa annak csak az ! ) micsoda látvány nyílik meg előttem,
jelen esetben tűző napsütésben !!! Kinyílott vörös rózsa szemléltetné talán a punciját,miközben részemről pillanatra sem maradt szárazon . Nehéz két felé figyelni, de esetünkben ez még rátett egy "lapáttal"... Kényeztettem és ő kényeztetett ,nyögések sora,értelmes hang nem hangzott el,ám a testbeszéd mindent pótolt. Felejthetetlen érzések fogtak el,és csak tippelni tudtam,most akkor mivel mit is csinál ott lenn ? Falloszom,zacskóm,golyóim,mind -mind olyan kézi,többségében szájkezelést kaptak, hogy magam is meglepődtem,hogy ilyen sokáig bírom.Mindezt többszőri mély torkozással vegyítve ! Kereste a módot,hogy sikerüljön neki,és én ennek csak örülni tudtam,főleg a dicsérő szavainak , ami a kényeztetett testrészemet illette ! Érzésem szerint mire a tényleges szeretkezésre került a sor,Ő már többször is *boldog* volt ! A vége felé nem maradt más hátra mint az én "boldogulásom",amit egyedi érzetekkel abszolváltam.... Gumizás után csak úgy belecsusszant,és lovagló tudományát is éreztette velem. Lassan ,poroszkálva,majd ügetve, a vágtát mellőzve szeretkeztünk, ekkor kérésemre átfordultunk "pályaelhagyás " nélkül misszibe ! Remek érzés mikor oly mélyen vagy egy finom nőben,lába a nyakadban, ő nyög,te nyögsz,és még mindig,és még mindig... Ekkor valami nagy mélységből jött elő a"kataklizma", ismeretlen de nagyon jó érzés,és bevégeztem !
Hagyott picit lenyugodni, kis tisztálkodás,pár mondat,és rá nézvén az órára,elszaladt . Pont egy rövid tusra maradt pár percem ,öltözködés,és majdnem....megint elfelejtettem !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt,annyi amit a bővebb infó is tartalmaz, extra nélkül is extra élvezet vele lenni.Oly annyira,hogy bizony az ajándék a végén került elő,kis édességgel egyetemben !
Rózsacsokor
vénkecske52 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint már említettem,itt is megerősítem,köszönöm a kedvességet ,az odaadást,az érzékiséget, a felejthetetlen találkák sorát ! Megérett már ,hogy ezt is megörökítsem...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 25db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 35db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.