Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-11-11 16:19:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 103547 erotikus masszázs

snail a 2019-11 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hosszas keresgélés, és a beszámolók elolvasása után döntöttem Blanka mellett. Dél körül hívtam , pár csöngetés után ő vette fel a telefont. Egy picit kimérten szólt bele, majd miután az általam kért időpont szabad volt, és mondtam hogy "Szuper" egy mosolyt hallottam a telefon túloldalán.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda, szerintem könnyen elérhető része (őszi gyümölcs utca), nem messze a katonai amfiteátrumtól. Parkolás fizetős, helyet keresni kell, érdemes lehet picit korábban érkezni. BKV is több lehetőséget kínál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás megközelítés furi, mivel a házba egy garázsajtón keresztül kell bemenni, de onnan egyenest föl a lépcsőn az elsőre, ahol már nyitott ajtónál várt Blanka. A lakás nagyon rendben van, tiszta, fürdő, előszoba, tetthely. Nagy fehér kanapé, masszázságy..
BLANKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát a lépcső felénél, már megpillantottam Őt, és rögtön tudtam jó helyen vagyok. Hatalmas mosollyal várt. Szerintem nagyon más mint a képeken, sokkal jobban néz ki a való életben. Mondtam is Neki, mire kissé magyarázkodva mondta, hogy már két évesek a képek, más a haja, és ki volt sminkelve, amit nem igazán kedvel, saját bevallása szerint soha nem sminkeli magát, megjegyzem, nincs is rá szüksége. A magasságával nekem nem volt problémám, nagyjából egy magasak vagyunk.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103547 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103547 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-11 16:19:40 erotikus masszázs 1035475. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-11 16:19:40 erotikus masszázs 1035476. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-11 16:19:40 erotikus masszázs 103547
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Mivel telefonon nem egyeztettünk mennyit szeretnék maradni, ott derült ki, hogy csak egy órát tudok maradni, mivel jön még utánam egy emberke. Mondtam sebaj, ezen nem múlik. Hozzá kell tennem, hogy utána már bántam, hogy nem beszéltem meg a hosszabb programot előre. A masszázspadon lévő törölköző felajánlásával, tudatosította, hogy mehetek tusolni, így el is illantam, előtte még megkérdezte, kérek-e vizet, és milyet, majd kikísért, és mondta ,hogy várni fog. Mikor kiléptem a fürdőből ott állt egy szál, minimálisra tervezett, piros tangában kezében tálca amin a kért víz egy pohárban. Egy pillanatra el is állt a szavam.
Fölfektetett a masszázságyra, lábam alá tett egy hosszú párnát, hogy megemelje a lábszáram, betakarta a hátam, majd elkezdődött a masszázs.
Hát ez valóban masszázs, nagyon érti a dolgát, és a kevés beszélgetésünkből azt szűrtem le, hogy szereti is csinálni. A vádlim másnap reggel is éreztem. Lábak után, ülőgumók derék hát. Mindenhol érezhetően kidolgozta a csomókat, rendesen, a termetéhez képest nagyon erős kezeivel. Szuper volt. Jött a fordulhatsz, de nem volt vége, jött a láb majd a karok, ujjak masszírozása is. meg is jegyezte, hogy igen erős az alkarom. Megbeszéltük miért, egy kis átgondolás után elfogadta az érvelésem.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs befejezése után, bocsánatot kért és magamra hagyott egy kicsit, mert masszázs után mindig megmossa a kezét. Visszatérés után megemelte a pad háttámláját, majd leült a combom mellé a padra, és mosolyogva, egy kissé szégyenlősen megsimított. Beszélgettünk, miközben pici érintésekkel kezdett feltámasztani őkelmét. Majd kisvártatva megkérdezte, hogy hogyan szeretném, a "jóságot". A szájára szavaztam, így feltérdelt lábaim közé a padra. Nagyon lassan, érzékien folyamatos mosolygás közben bekapta a makkom, majd mondta, hogy a masszázst jobban csinálja. Majd egyre jobban becsusszant a szájába, és egyre gyorsult is a tempó. Még most is mosolygott, és nevetett, olyan volt mint ha zavarban lenne, pedig én voltam. Nagyon finom érzéki az ajka, nyelve, szívó hatás is van rendesen. Kisvártatva, kértem egy pici szünetet, mire Ő, "Lazulj, és élvezd!'. Oké, feladtam, és a szájába landoltattam mindent ami bennem leledzett, nagyon jó volt nem hagyta azonnal abba, hanem kiszívott belőlem szó szerint mindent, és maradék nélkül el is tüntette. Kiszaladt, mondta pihizzek nyugodtan, majd elmentem újból tusolni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tusolás után, felöltözvén, kérdeztem mennyivel tartozom, amit a masszázságyon el is helyeztem, majd cipő felvét, és nagyon megköszönve lesétáltam a garázsba, és ki a z utcára. Sajnos mivel csak egy órára volt lehetőségem, a másfél órás programról nem tudok beszámolni, de legközelebb megteszem, mert lesz olyan programom Vele.
Rózsacsokor
snail nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blanka, elsőre egy kimért, tartózkodó Nőnek tűnhet, de érezni lehet, hogy igen is van benne huncutság, és vagányság. Saját bevallása szerint egy "naturista" nő, abban a tekintetben, hogy nem sminkel. Ja, abban is, meg masszázs közben is az. Nekem nagyon bejött a vékony, formás alakja, és a stílusa is. Tuti visszatérő leszek hosszabb programra, és nem csak a kimaradt "felvezetés" miatt, hanem a hosszabb alaposabb masszázsa miatt. A le / felvezetés csak bónusz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 16db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 20db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.