Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-11-10 09:50:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 103529 erotikus masszázs

War a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, amit mindig ő vesz fel. Mint visszatérő vendéget már kedvesen üdvözöl. Apropó értékelés. Köszönöm a jól megírt beszámolókat, mert Blankát azok alapján választottam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Óbudán egy kisebb mellékutcában van. Fizetős övezet, a parkolás a társasház közelében megoldható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A kaputelefon használata után a garázson át lehet az első emeleti lakást megközelíteni. Profin kialakított belső terek, több szobával. Szerintem két lány rendel itt, de én csak Blankát ismerem. Nekem a tataminnal kombinált szoba tetszik a legjobban. Fürdő és a törölköző mindig tiszta, a tusolóban kényelmesen el lehet férni. Összességében kellemes környezet, elvárások feletti, igényesen kialakított terek fémjelzik.
BLANKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanka kinézetét egy szóval úgy jellemezném, hogy arisztokratikus. Ez olyan, amikor a szépség és az intelligencia párosul. Az átlagosnál magasabb, alkata sportos, hosszú combok, kerek popsi és állandóan mosolygós arc jellemzi (nézd meg a képeken). Csak elfogultan tudok róla írni. Hozzá járok legtöbbször, ámbár tartottam egy kis szünetet, mivel kicsit belé szerettem, ami tudjuk veszélyes lehet.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103529 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103529 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-10 09:50:41 erotikus masszázs 1035295. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-10 09:50:41 erotikus masszázs 1035296. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-11-10 09:50:41 erotikus masszázs 103529
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
A program két részből áll és ez Blankánál nagyon is igaz. A masszírozása profi, jól felépített és ez egy erotikus masszázs alkalmával nem hátrány. Masszázspadon dolgozik, olajjal, már csak tanga van rajta. Ebben a formában senki nem fog üres kézzel távozni. Nekem egy kicsit túl erős. Általában, mint egy Spártai harcos határozom el, hogy kibírom az erős kezeit, mert már tudom milyen lesz a folytatás. Most nem így volt. Megkértem csinálja kicsit gyengédebben. Jobb lábtól kezdi felfelé, erős mozdulatokkal. A vádlik után, combok, majd jön a fenék. Korai lehet az öröm, mivel masszírozás ereje megöli az erotikát. Több más lánynál lévő beszámoló alkalmával olvasom, hogy ezen idő alatt már elkezd ágaskodni a zászlórúd. Hát itt nem fog! Blankát megismerve tudom, szeret csöndben (halk zene mellett) masszírozni és nem szereti a masszázs közbeni tapizást. Mivel említettem, hogy intelligens nem szól rád csak nem szereti
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszázs után mindig elmegy kezet mosni, majd ezalatt teljesen lecseréli a katonás karakterét egy csábító ördöglányra. Ekkor már a kanapén ülök és várom érkezését. Kényelmesen elhelyezkedik a két lábam között és elkezd általános dolgokról beszélni, miközben még mindig semmi mocorgás nem volt. A vizuális élmény és felfokozott várakozás viszont egyre erősebb (én már tudom, hogy ez egy másik lány, de a kisöcsém tudattalan ő még nem). Lágyan kezébe veszi a velem egykorút és felveszi az erős szemkontaktust és még mindig nem kezd bele. Ez a csábítás magas iskolája! Beszélgetés közben az ajkaival hozzáér és megint kérdezz egy valamit. Őrület! Ilyenkor már van bennem egy kis belső remegés. Ezt követően elkezd finoman franciázni, erős szemkontaktussal és állandó mosollyal az arcán. Tükörből lehet nézni a tökéletes popsit, amikor észrevette a kitekintésem hangosan nevetett. Én többször becsukom a szemem, mert ő nem. Nagyon jó érzés az ajkai között lenni. Elkezdi egyre mélyebben és egyre erősebben csinálni és még midig van szemkontaktus. Néha kicsit megállítom, amit kedvesen tolerál, ilyenkor magamhoz húzom, finoman lehet a melleit csókolni, fenekét simogatni (másfél órában többet is, de most egy órát voltam.) majd rákezd ismét és átvált a kivégző üzemmódba. Még mindig van szemkontaktus! Ilyen nincs! De van, Blankánál. Ez egy ördöglány! A szájába elélveztem és nem enged, megvárta, hogy lenyugodjak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlagnál kicsit kevesebb, az átlagnál magasabb szolgáltatásért.
Rózsacsokor
War nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blanka egy arisztokratikus „ördöglány”. Csak pozitív emlékeim vannak róla. Jó masszázs, kellemes levezetés, vendégszerető hozzáállás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 16db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 20db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.