Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-10-31 11:23:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36306078824 103400 erotikus masszázs

Implacabile a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
1
Bella elérése az egyik legnagyobb kihívás volt, amit az utóbbi időben teljesíteni tudtam. Amikor él a hirdetése, akkor se nagyon lehet elérni, általában a szokott géphang közli, hogy "az előfizető nem kapcsolható, ismételje meg a hívást később", de ezt napokon keresztül. Közben eltűnik a hirdetés, innentől még inkább mission impossible-vé válik a történet. Mondjuk úgy, hogy időnként véletlenszerűen megpróbáltam megcsörgetni és a huszonvalahanyadik alkalommal felvette a telefont. Jól meg is lepődtem, de aztán csevegni kezdtünk és sikeresen le is foglaltam magamnak egy időpontot.
Megjegyzem még, hogy bár pénteken a randevú során megerősítette, hogy most már folyamatosan elérhető lesz, hétfő óta ismét inaktív a hirdetése.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Margit körút - Mechwart liget környéke, ezzel a gépkocsival történő megközelítést azt hiszem, meg is írtam. Oda lehet menni kocsival, ez nem vitás, de a parkolás komoly kihívást jelent. Nekem három kört kellett megtennem a környező utcákban, amíg egy frissen felszabadult parkolóhelyre be tudtam slisszolni. Egyébként érdemes bepróbálkozni a Jurányi utca elején, illetve a Varsányi Irén utcában, foghíjtelkeken lévő parkolókban, ott néha van hely és olcsóbb, mint az utcai parkolás.
BKV-val jóval egyszerűbb az ügy, buszok és villamosok is ott teszik le az embert 50 méterre a háztól. Egy kis séta meg nem árt.
Hogy kell-e várni a ház előtt, az nyilván attól függ, hogy mennyivel előbb ér oda az ember, én pontos voltam és azonnal be is tudtam menni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környékre jellemző nagy belmagasságú, úgynevezett "polgári" lakásba szólt a meghívóm. Az előszobában le kell venni a cipőt, én ezért mindig jó pontokat szoktam osztogatni, nem szeretem, ha sáros-vizes cipőnyomokon kell közlekedni később a fürdőbe. A szoba is kellemesen nagy légterű, félhomály és halk zeneszó fogadott. Ruháknak van hely, lévén, hogy egy tatami terpeszkedik a szoba frekventált helyén, de a sarokba tolva egy masszázspad is van, én oda pakoltam. Nagyon jó, hogy a szobából egy közvetlen ajtón keresztül a fürdőbe lehet jutni, nem kell a fél lakáson átgyalogolni. A fürdőszoba zuhanyzós, kád nincs, de szerintem ilyen helyen egy zuhanyzó sokkal jobb megoldás, úgysem ejtőzni megy oda az ember, amikor Bella várja a tataminál :) Tusfürdők nagy számban találhatók a zuhanyzó polcán, a kapott törölköző is tökéletesen megfelelt a célnak. Tehát gyors és alapos zuhanyzás után már mentem is vissza a tetthelyre.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha valaki megnézi Bella fotóit (he éppen aktív a hirdetés), akkor pontosan érzékelheti, hogy egy rendkívül dekoratív milf látható rajtuk. És a valóság egy icipicit sem tér el a fotóktól! Pont ugyanolyan bombázó nyitotta az ajtót, mint akit a fotók alapján elképzeltem magamnak, csak immár 3D-ben. Kedves, aranyos, mosolygós és odaadó (legalábbis belépés és bemutatkozás után úgy lecsókolt, hogy csak na, pedig először jártam nála...) Én is jól megmarkolásztam a popóját a fogadóruhán keresztül, nem volt ellenére.
A szoba félhomályában már bugyira-melltartóra vetkezett, és amikor visszatértem a fürdőszobából és elhagytam útközben a derekamra csavart törölközőt, már ezek az utolsó ruhadarabok is a sarokba röppentek. Gyönyörűen felturbózott cicik meredtek felém és egy olyan bomba test, hogy az ádámcsutkám csak ugrált fel-alá, akkorákat nyeltem. Némi heveny ölelkezés után sürgősen elhelyezkedtem a tatamin, amíg még tudtam, Bella pedig elhelyezkedett rajtam és elővette a masszázsolajat. Olyat nem tudnék mondani, ami "nem tetszett rajta", csak olyat, ami "nagyon is tetszett". A látvány mellett az intellektus is pozitívan értékelhető, nagyon jól elbeszélgettünk (ööö oldottuk a hangulatot) a masszázs alatt.
1. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 103400 erotikus masszázs
3. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 103400 erotikus masszázs4. Bella +36306078824 beszámoló 2019-10-31 11:23:34 erotikus masszázs 1034005. Bella +36306078824 beszámoló 2019-10-31 11:23:34 erotikus masszázs 1034006. Bella +36306078824 beszámoló 2019-10-31 11:23:34 erotikus masszázs 103400
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
Mint említettem, a masszázs olajjal zajlik, elég alapos. Lábtól indul, aztán szép lassan eljutnak a mozdulatok a nyakig-vállakig. Nem a simogatós, hanem határozott mozdulatokkal történik, de hát inkább a vágykeltés a cél, nem az izomzat rendbetétele. A felsőbb régiók eléréséhez Bella elhelyezkedett a testemen, úgyhogy folyamatosan érezhető volt a puncija...ami hát a hasonfekvést lassan tarthatatlanná tette. De nem fejeződött be itt a hasonfekvéses időszak, mert a kellő viszkozitás beállítása után Bella a két gyönyörűséges cickó bevetésével emelte a hangulatot, melyekkel több alkalommal is végigszánkázott a hátamon, a felső holtpontoknál a nyakamba csókolva. Itt már igencsak vágytam a hanyattfekvésre, de még nem végeztünk, megr a Besimítások Kora köszöntött be, amikor két kutakodó kéz kezdte kényeztetni a tártáskát és a hozzá csatlakoztatott csőszerkezetet. Ehhez emelgetni kezdtem a csípőmet. Ez a rész nagyon kellemes volt (mondjuk az ide vezető út se volt kismiska), úgyhogy emelkedett hangulatba kerültem, mígnem Bella megkegyelmezett és hanyattfevésbe invitált (amit ugye nagyon vártam már).
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
1
Hanyattfordulva aztán szemrevételezhettem közelebbről is Bella azon részeit, amik eddig a hátamon és a fenekemen voltak érezhetők és meg kell mondjam, nagyon kellemes látvány fogadott. Köszönhetően a sebész munkájának, két gyönyörűen megalkotott szilikoncsoda várt rám, ám kiderült, hogy a bimbók kissé csiklandósak, így a nyelvvel kényeztetésük nem volt egy kifejezett sikersztori. Így maradtam a (szerintem picit feltöltött) ajkak csókolásánál, amiben Bella is tevékenyen rést vett, közben a merevvé varázsolt farkamat a hasához szorította és úgy csúszkált fel-alá rajtam. Én közben markolásztam a fenekét. Kis időt eltöltöttünk ebben a pozícióban, aztán finoman átfordultunk úgy, hogy ő kerüljön alulra és a szájától kiindulva végigcsókolgattam a testét. Amikor leértem a hasához, felhúzta a térdeit és megnyitotta ölét a csókjaimnak. "Ott" is körbecsókolgattam alaposan, mígnem észrevettem, hogy a légzése felgyorsult és finoman nyögdécselni kezdett. És innen a nyelvem vette át a főszerepet, hol mélyen benyaltam a puncijába, hol a megduzzadt csiklóját pöcögtettem. Egyre hangosabban nyögött, egyre inkább remegtek a combjai és a csúcsra érve a gerince megfeszült, majd a teste elernyedt és csak az utórengéseket éreztem. Nagyon szépen élvezett! Aztán fölhúzott magához, megköszönte a kényeztetést és hozzám bújt. Kisvártatva a kezébe vette az irányítást, lecsúszott a derekam magasságáig és szépen végignyalta a farkamat a golyókat se kifelejtve, mielőtt a szájába vette volna. Nagyon finom volt a nyelvjátéka, két nyalintás között szívott rajta egy-kettőt, és mikor érezte, hogy jó úton járok, rágyorsított kézzel is. A végén a kinyújtott nyelvéhez csapkodta a makkomat. Mikor a kitörés már elhalaszthatatlanná vált, akkor vette ki a szájából és ügyesen elrendezte a végjátékot. Azután hagyott pihenni és magamhoz térni. Végül megtisztogatott és befészkelte magát mellém, beszélgettünk halkan és szép lassan elment a maradék idő. Mentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár első alkalommal voltam nála, mégis a végén számoltunk el, a zenelejátszó mellé tettem az ajándékot diszkréten, miközben a kapott üdítőt elfogyasztottam. Szerintem abszolút átlagos a díj, főleg a kapott élmény arányában. Másfél órát vettem igénybe az idejéből, de nagyon kellemesen éreztem magam vele. Azt hiszem, a kapottakon kívül nincs más extra, én mindent megkaptam, amit szerettem volna és lehetőség volt rá.
Rózsacsokor
Implacabile nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó hangulatban és teljesen kiürülve, feltöltődésre készen távoztam Bellától. Pontosan ez volt az, ami a hét végére kellett nekem. Szívesen visszamennék bármikor hozzá - de ehhez az kellene, hogy a hirdetése aktív és a telefonja is elérhető legyen. Jelenleg nem tudni, mi van vele, amikor említettem neki, hogy nagyon nehéz elérni, akkor mondta, hogy ettől a héttől már nem lesz ilyen probléma. De hát most is inaktív.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról


2021-01-13 19:48:40
Nagyon jó írás egy élvezetes randiról, ahol mindketten azt adtátok és kaptátok, amit szerettetek volna adni-kapni. Remélem én is hasonlókat élhetek át, ha végre eljutok Bellához.

2019-11-13 15:04:33
A megszokott ügynöki stílus, amely kellően, de nem bántóan részletes. ez élményért.

2019-11-03 14:20:21
Bellát én is figyelem, de még nekem sem sikerült elérnem őt, prdig az ilyen beszámolók alapján nem ok nélkül szeretném meglátogatni. Jól írsz es tetszik a beszid! Kösz!

2019-11-03 08:47:38
Szép írás egy szép nőről. Érezhető, hogy teljesen elvarázsolt. Így is kell. Remélem visszatér közénk!

2019-11-01 13:06:37
Remélem, hogy Bella hírdetése mielőbb aktívvá válik, hogy ez által, minél többen olvassák majd ezt a remek, kedvcsináló értékelésedet!!

A Hölgy egyébként már régóta a kedvenceim között van nekem is!!
Mutasd mindet

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-11) : Mikor a combomnál jár óvatosan gátamhoz ért, látva a pozitív reakciókat ezt egyre többször megtette, ánuszum is bevonva, néha nyelvével is feszítve a húrt. Inkább az izgatásomra került a hangsúly, belenyalt a fülembe és kérte h forduljak

(2021-05-01) : A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman,

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 7db
(2021-04-28) : Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.

(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

nagyon jó: 11db
(2023-01-07) : A melle allatt maradt egy vékony fekete pántos mellrögzitő (nem tudom ez e a pontos megnevezése) amit az érzékenysége miatt hord de ettől még szexibb ahogy feszesen állnak a cickók.A kis üdvözlő ölelkezés után hasra fordulok jön egy rövid olajos masszázs lábamnál kezdi majd feljebb folytatódik finom ténykedése .

(2021-05-11) : A lábizmaim tökéletes fellazítását követően az ügyes kezeit már a hátamon éreztem. Ekkor a tenyerét sokszor az alkar használatával váltotta fel, időnként kellemes fájdalmat kiváltva vele a hátamban. Nagyon jól, szinte frissítően hatott mindenemre a finom masszázsa. A vállaim a kezeim és a hátam gyúrásakor Bellától nagyon kedves bókokat is kaptam

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

: 6db
(2021-06-05) : A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)

(2021-06-02) : Erre csak egy válasz tudok "ISTENI" még most is beleborzongok ha rá gondolok. Igaz ehhez hozzájárult az is, hogy régen nem volt alkalmam hasonló helyzethez. Nagyon hamar a csúcsra juttatott, finoman érzékiesen vette kezelésbe a már kissé bepókhálósodott férfiasságom. Írhatok Én bármit ide, egy a lényeg ezt meg kell tapasztalni! Köszönöm Bella édes itt is ezt a csodás órát. 5

(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.