Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-10-29 20:37:18

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 103375 erotikus masszázs

tk23 a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam már kora délután tudván hamar betelik az órarendje. Estére lett szabad ideje rám.Mivel már többször voltam így ez nagyon simán ment.Eddig mindig vele beszéltem telefonon.
Megközelítés
Kocsival mentem és a kései időpont ellenére is a közelben tudtam parkolni .Acquincumtól nem messze dolgozik. Napközben fizetős! Pontos címet adót melyet én speciel pontosan tudtam,hogy hol van.Villamos és kék busz nem messze.
Helyszín
Egy csendes társasház emeletén van a kéjlak, a bejutás a ház garázsán keresztül lehetséges de nem lehet eltéveszteni az ajtót mert felérve már nyílik is.
A lakásban többen rendelnek , de a kései időpont miatt csak kettesben voltunk . A fürdőben modern üvegfalas dupla zuhany van ,többféle tusfürdőből lehet válogatni, a mosdón szájvíz kikészítve.Az eddig olvasott beszámolok alapján a nagyobbik szobában voltunk ahol masszázs pad,tatamin ,és egy kanapé is megtalálható. Törülköző előre kikészítve kis csokival a tetején ,a végén új törülközőt adott nem engedte az elsőt használni. Kaptam inni is és még egy kis rágcsálni valót is hozott így ezzel sem volt probléma.
BLANKA külseje
Jobbra húznám a tinderen! :) Képei nem csalnak, nagyon szép csajszi , hosszú lábak és a bámulatos feszes kerek popsi, ami folyton elvonja a figyelmem amikor előttem megy. Teljesen lenyűgöző! Cicik picik de szépen állnak.Megérkezésemkor egy fekete pántos felsőben és egy ultra mini tangában fogadott.
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103375 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 103375 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-10-29 20:37:18 erotikus masszázs 1033755. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-10-29 20:37:18 erotikus masszázs 1033756. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-10-29 20:37:18 erotikus masszázs 103375
Erotikus masszázs
Mint eddig mindig most is a masszázs padon történt a szakszerű masszázs. Gondosan betakargatott majd a talpamtól kezdte erős ám mégis lazító mozdulatokkal dolgozott rajtam.Krémet használt mindvégig mely kellemes hőmérséklettű volt.Derekamnál többet időzött mert szokás szerint most is elégé be volt feszülve de sikerült neki egész jól ki lazítani. Majd következett a hátam amin megint csak elég sok dolga volt de fáradhatatlanul tette mind ezt. A nyakamnál fejezte be fordulás előtt, majd előröl is végig masszírozott.Vállam,karom kezem és még az ujjaim is sorra kerültek. Sokat beszélgettünk közben így ez az idő szinte észrevétlenül el röppent .
Levezetés
Kényeztetés vagy ahogyan Blanka hívja finomság az elején volt mely a kanapéra ülve történt miközben gondosan kispárnára térdelt előttem.Lassan kezdet neki és figyelte a reakciómat ,hogy mikor a legjobb nekem.Finoman vette egyre mélyebbre majd lassított és csak a nyelvével játszott rajta majd a gát környékét is végig nyalta, majd ismét a szájába vett de most pornósabbra vette a figurát és miközben szopta ütemesen verte is laza kézzel.Majd újra lassít és most a golyóimon játszik kezeivel ezzel is fokozva a kéjt melyet szájmunkájával folytat.A vég végül akkor ér amikor éppen jó mélyen vagyok a szájában de még ekkor se áll le és tovább folytatja nagy nyelések közepette miközben én csak élvezem amit tesz velem.
Elszámolás
A végén rendeztem és a kis asztalra helyeztem el a másfél órás program tisztelet díját mely talán picivel alatta van a kerületi átlagnak.
Rózsacsokor
tk23 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jó nő,jó és szakszerű masszázs ,kellemes beszélgető partner és jó francia ! Kell ennél több? :)))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 15db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.