Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Liza

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2019-10-27 12:59:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 103350

Canaletto a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Fotói és beszámolói alapján rég bekerült a kedvencek közé, de csak most volt időm keresni. Kétszer is hívtam a kiírt rendelési időben, hiába. Aztán megláttam, hogy villog a "most hívhatod" felirat, és tényleg azonnal felvette. Már nem is tudom, mit mondtam neki először (a bemutatkozáson kívül), de tény, hogy egy perc után már mindketten hangosan nevetgéltünk, érti a humort és műveli is. Úgy éreztem, rögtön kialakult a kölcsönös szimpátia, és ezt később az együtt töltött idő vissza is igazolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Családi házas övezet a Kelenvölgyben, én Egér utat nyertem és nagyon gyorsan odaértem. Hosszú zsákutca utolsó háza, parkolóhely akármennyi. Biztos van tömegközlekedés is, Budapesten szokott lenni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Családi ház tetőtere. A kapuban egy iszonyúan cuki kölyökkutya fogadott, körülugrált, nyaldosott, rágott, ami éppen sikerült neki. Kemény házőrző. Valahogy megúsztam élve a szeretetrohamot, és eljutottam az ajtóig, ami kb 5 méterre van a kaputól. A ház nemrég készülhetett el, úgy tűnt, még csak félig van berendezve. A masszoba és a fürdőszoba mennyezete is eléggé alacsony és ferde, legalább ötször bevertem a fejem. A szobában tatami és egy fotel, meg sztender a ruháknak. Puha törölköző, új zuhanykabin, hatféle tusfürdő, minden OK.
Liza külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A lakásban egy hatalmas mosoly fogadott, és a mosoly mögött ott állt Liza. A képek jól mutatják a lényeget, karcsú, de azért mindenütt kerek, ahol kell. Vékony derék, nagyon jó fogású popsi, fantasztikus, eredeti mellek, a természet bőkezű ajándékai. A bőre nagyon finom, és hálistennek semmi tetoválás, nem is értem, miért kell azt a sok szép lányt összefirkálni, nem elég a metró meg a házfalak? Arca szabályos, fogai szépek, hosszú fekete haja frissen mosott, illatos, a mosolyát meg trezorban kellene őrizni, mint a platina métert, mert etalon. Az első másodpercekben fontolgattam, hogy elkérem az igazolványát, mert ha még nincs 18 éves, akkor sajnos kénytelen leszek lelépni. De nincs vész, állítja, hogy rendesen benne jár a 20-as éveiben, érett nő tini testben, nagyon komoly erotikus kisugárzással. Pici termetéhez képest különösen meglepő, milyen mély, búgó hangja van, ez tovább fokozná az erotikus hangulatot, ha volna mit fokozni rajta.
1.  +36 beszámoló Budapest 103350 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 103350 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1033505.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1033506.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 103350
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Zuhanyozás után kicsi megölelgettem, ismerkedtünk egymással. Másfél órára szerettem volna menni, de most csak egyre sikerült, ezért vigaszdíjként kértem, hogy először én masszírozhassam őt egy kicsit. Olajjal csináltam, rendkívül szakszerűen :) Legalábbis Liza nagyon megdicsért. Magam sem értem, hogy maradhattam annyira úriember, hogy tényleg csak a szép kis hátát masszíroztam, egyszer se kalandoztam el a gyönyörű kerek popsi felé, igaz, ezt később bőven bepótoltam. Aztán helycsere, bár ezt a folyamatot kissé hátráltattam azzal, hogy amikor felemelkedett és a sarkára ült, hátulról megfogtam a két gyönyörű mellét, és mondtam, hogy én ezekkel most elvagyok egy darabig. Pár perc múlva engedtem csak el őket, és akkor sem szívesen.

De azért engedelmeskedtem. Hasra feküdtem, és élveztem Liza puha érintését, finoman simogató masszázsát. Aztán valamiért félig hátrafordultam, és észrevettem, hogy közben valahol elveszett a kis fekete bugyi. Megállt a tekintetem a szép kis simára borotvált, pillangós puncin, és belém hasított a felismerés, hogy a további masszázsnak annyi....

De a következő fejezet után még volt negyedóránk, kaptam egy is pótmasszázst, ami annyira jólesett, hogy majdnem elaludtam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Szóval hason fekvésből kicsit hátrafordultam, és megláttam a finom kis puncit, ami bizony mágnesként vonzotta a tekintetemet. És nem csak azt. Liza megértő volt, és ahogy oldalt fekve egyik kezemmel simogatni kezdtem, öntött egy kis olajat a kezemre. Hát pajtikáim, ezt az érzést :) Aki simogatott már életében puha, meleg, hívogató, nedves, síkos puncit (gondolom, ezen az oldalon vannak néhányan ilyenek), az tudja, mit éreztem. Nehéz lett volna eldönteni, az összetételben mennyi az olaj és mennyi a saját nedve... De akármiből állt is a mix, számomra tökéletes volt. Innen már komoly összegabalyodás jött, simogattam, csókolgattam a nyakát, a gyönyörű melleit, a kerek popsiját, mindenét, ami éppen elém került, szerintem semmi nem maradt ki.

Közben ő sem volt passzív, de még mennyire nem! Esküszöm, ez a lány élvezetre termett, nagyon tud adni, de közben ő maga is benne van minden jóban. Hamar kezébe kaparintotta a kispajtásomat, simogatta, dédelgette, bekapta, szopogatta, körülnyalogatta, hol a makkot, hol a szárát végig. Nem pornós mutatvány volt, hanem mintha a barátnőm csinálná igen nagy lelkesedéssel. Jutott a törődésből minden testrészemnek, ami arrafelé található, zacsi, golyszik sem maradtak szárazon, és közben időről időre arra is talált módot, hogy saját magát simogassa, amivel persze az én élvezetemet is fokozta. Látszik, hogy jóban van a saját puncijával, ezért fogadta tőlem is a törődést olyan kedvesen.

Néhányszor pózt is váltottunk, feltérdeltem, ő meg négykézláb, szemből kényeztette a barátomat, gyönyörű volt ebből a szögből a kis hegedű teste, a darázsdereka meg a kerek popója. Ezzel a látvánnyal egyszerűen nem lehet betelni. Aztán felálltam, az meg a szemkontaktushoz ideális, bólogatás közben néha rám emelte a csillogó szemeit, na, hogy csinálom, hát hogy csinálnád, eszeveszetten jól. Látványnak fantasztikus, csak egy baj van vele, hogy ilyenkor túl messze kerülök a puncitól.

Így hát a vég közeledtét érezve Liza javaslatára visszafeküdtem a tatamira, ő pedig úgy térdelt mellém, hogy a kezem ügyében legyen a popsi meg a punci, és míg én őt simogattam, ő megragadta a tövénél a kispajtást, újra intenzíven kezdett dolgozni a puha kis szájával, szívta, szopta, míg egy végső nagy rándulással át nem adtam neki mindent, ami nekem addigra már igencsak kínzó teher volt. Aztán gyerekek Szilviába, és egy újabb hatalmas mosoly, melyik testrészedet masszírozzam még egy kicsit? Itt kanyarodunk vissza az előző fejezet végére.

Persze a leírtakon kívül volt még száz egyéb finom részlet, de továbbra sem jegyzetelek program közben :) Ebből a csodás találkozásból ennyit akartam megosztani.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor átnyújtottam a díszborítékomat az óriás Milkával együtt. Viszont távozáskor diszkréten jelezte, hogy kis pontatlanság csúszott a rendszerbe. Szóval vagy a bővebb info nem pontos, vagy én néztem el, erre majd rákérdezek legközelebb, mert most homokszem került a gépezetbe. De akármi volt a félreértés oka, gyorsan kijavítottam. Így is, úgy is minden perce megérte. Voltatok már úgy, hogy épp csak kimentek az ajtón, de már mennétek vissza?

A búcsúpuszi után még átfutott rajtam, hogy kéne kicsit játszani az udvaron a kutyával. De győzött a józan ész, csak simán kisétáltam. Talán Lizára is rossz fényt vetett volna, ha a következő vendég azt tapasztalja, hogy egy egyébként felnőtt embernek látszó figura egy kölyökkutyával kergetőzik az udvaron, miközben hangosan ugatják egymást.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
100% kedvesség, 100% cukiság, 100% finom erotika, az összesen 300%. Mostanában hihetetlenül kedves, mosolygós, életvidám lányokkal hoz össze a jó sorsom meg a telefon. Liza elsőre bekerült a valaha volt legjobb élményeim közé. Ilyenkor szokott jönni a "legszívesebben megtartanám", de az az igazság, hogy Rómeónak már túlkoros vagyok, és tudom, hol a helyünk egymás életében. De azt a helyet nagyon meg tudom becsülni. Ha ő se bánja, jó párszor fogunk még találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet