Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2019-10-20 21:05:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 103276 szexpartner

Tozo1 a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
érzéki hang
brutális kényszerfrancia
fáradhatatlanul lelkes
pornós feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Szombat este váratlanul egyedül maradtam és azonnal egy randi gondolata formálódott meg bennem. A kedvenceim között kutatva gyorsan rátaláltam Amyre, aki az oldalon jelezte, hogy abban a pillanatban is elérhető. Elsőre felvette telefont és csak néhány szót, vagyis a legszükségesebbeket tudtuk megbeszélgetni, mert piszok rosszul hallható volt a vonalban Amy hangja (erről majd később). Ráírtam egy vtr-t is, mert betűzve sem értettem a címet. A megbeszélt idő közelsége miatt azonnal rendbe szedtem magam és már ndulhattam is a város túlsó végébe.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím a zuglói Mexikói út távolabbi végéhez van közel, az utca egy rokonaim által is lakott kedves Baranya megyei település nevét viseli. A gps tudta az utat, viszont azt csak a villanytérképes Waze árulta el ráutaló magatartással, hogy a nemzeti vágtának néhány perce volt csak vége és az útvonalon jópár fontos terelés fog még akadályozni az előrejutásban. Mindig fél órás tartalékkal szoktam érkezni a randikra, ami most életemben először ez most 7 perc késésbe csapott át. Telefonon hívogattam a helyzetjelentéssel és tartottuk a kapcsolatot, így ezt a várható csúszást jó előre jeleztem Amynek, bízva abban, hogy ezt "vis majornak" elfogadva talán nem fog az elveszni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A címen egy 20-30 éves néhány szintes téglaépítésű fehér társasház fogadott egy kertvárosias környezetben, bár vasút közelségében. A kerti kapun és a házkapun is kóddal jutottam be, lépcsőn nyargaltam fel a megadott emeletre. A szokásos ajtónyitás, majd a várva várt ajtó mögé pillantás, ahonnan nagyon közvetlen és nyílt tekintetű kedvesem mosolygott rám őszinte érdeklődéssel. Az előszobában levettem a cipőmet és a szobába kísért engem.

Nem láttam át a lakást, hogy hány szobából áll, de a foglalkozásunkra fenntartott éppen csak közepes méretű szobában egy franciaágy volt, mellette a falakon tükrökkel. Ezen kívül volt egy éjjeliszekrény és egy szobainas a ruháknak.

A fürdő egy függöny nélküli kádból, egy mosdóból állt, felette pipereszekrénnyel, de minden rendben volt vele. nem volt tusfürdő garmadája, minek is, hiszen én csak egyetlen illatmentes tusfürdőt használtam, amit a kezembe nyomott Amy, ahogy a szájvizes kispoharat is. Ugyanis az ismerkedést a zuhanyzásom alatt is folytattuk.
Amy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
Amy legfontosabb látványeleme a kedves, végtelenül közvetlen, csacsogós jelleme, ami meghatározza az arcának is a karakterét. A megadott életkorának teljesen megfelelő, de sportosan karcsú jelenség. Ugyan van néhány kisebb apró nem zavaró tetoválása, de az alakja kifogástalan. Karcsú dereka van, szép combjai, kedves milf arca, ami alapjaival mosolyra és vidámságra van berendezkedve. Cicijei kicsik és közepesen feszesek, de semmi szükség művi beavatkozásra, ugyanis tökéletesen lehet velük játszani. Puncija fergeteges látvány, kiülő szárnyas lepkék, mindenkor odavonzották a szemeimet. Elmondta, hogy kislány korában még idegesítette, most viszont a vendégek kedvence, így már örül neki nagyon.
Érkezésemkor csak egy vastag puha fürdőköntösben várt, alatta semmi.
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 103276 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 103276 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2019-10-20 21:05:00 erotikus masszázs 1032765. Amy +36702186702 beszámoló 2019-10-20 21:05:00 erotikus masszázs 1032766. Amy +36702186702 beszámoló 2019-10-20 21:05:00 erotikus masszázs 103276
Action
Csók:
4
Közös maszturbáció:
4
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Előszobában cipő le, majd Amyt követve jutottam a szobába. Kérésére az éjjeliszekrényre tettem a rózsacsokrot. Ágyra ülve beszélgettünk kicsit, miközben Amy válláról le-lecsúszkált a köntös, és szemeimet félszeg kapkodva láthattam be egyre mélyebben a dekoltázsába. Felszólításra vetkőzni kezdtem, majd Amy a fürdőbe vezetett, hogy a beszélgetést folytathassuk. Olyan természetességgel beszélgettünk szexuális szokásokról,mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog.

A szobában az ágyra kuporodtam, Amy levetette a fürdőköpenyét, és meztelenül mellém telepedett. Cirógattuk egymást, néhány csókot váltottunk. Amy szeret csókolni és egészen mély, nyelvkavarós szájharapdálós csókokat kaptam tőle. Kezeimet futtattam az idomain, nem kihagyva a pici melleit és később a lábai között kacérkodó szárnyas puncikáját sem. Amy hanyatt döntött és azonnal a szájába vette a farkamat, amit kéz nélkül, a nyelvével és az ajkainak szívó hatását alkalmazva tette meg. Kézzel soha nem ért hozzá, csak a szája és a nyelve dolgozott. Többször elengedte, majd újból a nyelvével a szájába irányította. Eszméletlen fordulatos nyelvjátékkal ingerelt a száján belül is, majd teketóriázás nélkül a garatfalig engedett és egy kis igazítást követően még a maradék néhány cm-t is a torkába fogadta.

Ez igazi mélytorok a javából. Közben feltérdelt mellettem, majd a lábait átvetve rajtam 69-es pozíciót vett fel, egyrészt azért, hogy a kőkeménnyé vált farkam jó szögben támadja a torkát, másrészt, hogy így én is tudjam viszonozni a kényeztetést a puncijának nyalakodásával és ujjazással. Közben remek hanghatások is voltak, a szája cuppogott, ő nyögdécselt. A farkam oldalán csorgott a nyál. Amikor pici pihenőre volt szüksége, akkor valami témát feldobott, ami nem segítette az erekciómat. amikor újra belelendült, akkor minden technikát bevetett, vákuumot, összeszorított szájat, erős nyelvprést, pofazacskó kidomborítással (amit finoman meg is paskoltam) és ennek megfelelően gyorsan el is érkeztem a végemhez, amikor a szájába lövelltem mindent. Amy várt a lenyugvásomig, majd papírtörlőbe távolított az utódokat.

Egymás mellett pihegtük ki a fáradalmakat. Ő féloldalasan ült az ágyon én hanyatt fekve mellett. Kezeimmel simogattam a lábát és a melleit, néha a lábai közé kalandoztam. Viszontsimogatást itt nem sokat kaptam. Elég sokat beszélgettünk a feltöltődésemre várva, amikor meglátta a szememben újból a vágyat, akkor elkezdett ismét játszani a farkammal. A szájába vette és az előző aktív módon igyekezett életet lehelni bele. Amikor kezdtem életre kelni, akkor sajnos érkezett egy nagyon fontos hívása, amit a farkamról leugorva azonnal felvett (nem a telefont vette fel, hanem a zenét szolgáltató bluetooth hangszórót és abba beszélt (ekkor értettem meg, hogy valószínűleg ezért nem értettem szinte egyetlen szót sem az egyeztetésem alatt, hiába hívtam vissza háromszor is, abban a hitben hogy a vonalban lehet a baj). Egy leendő vendég érdeklődött a lehetőségek iránt 2+1 felállásban, amiről a hasamon átkönyöklő Amy készségesen tájékoztatást adott, én végighallgattam a vendégek beszédjét is.
Mire befejezte, addigra a farkam ázott virslire hasonlított, így kezdhettük az egészet elölről. Ekkor már sajnos nem tudtam újra felvenni a ritmust, elszállt az ihlet, a meghittség, de próbálkoztam valami más érdekes dologra gondolni, ami talán felspannol.

Pár perc alatt elértem a szükséges keménység alsó határát és szóban vállalkoztam arra, hogy megdugom, de a megvalósítás már a gumihúzás előtt meghiúsult. Inkább felálltam az ágy mellé, Amy elém helyezkedett az ágyon négykézláb és újabb mélytorkozós ingerléssel próbálkozva, végül mégis életet lehelt belém. Annyira koncentráltam a fejemben futó másik szexjelenetre, hogy egyáltalán nem segítettem őt, szinte semmi visszajelzést nem adtam a ténykedéséhez. Megörültem, amikor éreztem, hogy közeleg a vég, majd szinte szó nélkül ismét a szájába eresztettem a maradék utódjelöltjeimet is. Meg is lepődött a hirtelenségén.
Maradt még vagy 10 percünk, ami alatt csak én simogattam Amyt és közben beszélgettünk sok mindenről. Nem figyelembe véve a késésemet, pontosan küldött a zuhanyzóba, majd az öltözködésem után időben távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
2
A telefonban megbeszéltek szerint jártam el, az alapcsokor mértéke átlagosnak mondható, amit két extrával egészítettem ki 1., mélytorok, kényszerfrancia, popó csomag, illetve 2., nfvsz. A helyszínen a randi elején tettem az éjjeliszekrényre, de az a randi végéig ott is maradt.
Rózsacsokor
Tozo1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amy egy szeximádó csinos hölgy, akire én nem voltam felkészülve eléggé. Nagyon szereti a szexet, imádja a férfiakat. Kedvence a mélytorkozás, imád szopni és azt ügyesen és nagy odaadással is csinálja. Érdeklődő minden új iránt a szexben, nem áll tőle távol a domina vagy a bdsm-en kívül még több extrémnek számító dolog sem, persze a kulturáltan beleférő erősséggel. A stílusa az erősebb szex irányába mutat, tehát nem egy bújós barátnős, vagy gyengéd simogatós típus, hanem az a bumm bele, hagy szóljon a szex.
Az én alaptermészetem a gyengédebb vonal, így ebben nem találtunk most egymásra, de mégy egyszer mondom, hogy kizárólag az én hibámból vagy beállítottságomból fakadóan. Aznap úgy alakult a randink, hogy nem alakult ki a ráhangolódásom kipróbálni a popót sem és a durvább szexet sem annak ellenére, hogy Amy ebben végig bátorított. Emellett azt vállalom, hogy ez egyáltalán nem a kémia vagy a szimpátia hiánya volt, mert azt hiszem, hogy egyébként kellemes társaság voltunk egymásnak.

Ami észrevételt tennék, az a randi alatti telefonfelvételre, és a semleges témájú beszédtéma felvetésére vonatkozik az aktus közben, ami mindkettő nagyon kizökkentett az ráhangolódásom fenntartásában, (ez számomra libidógyilkosnak bizonyult) és ez, a sejtésem szerint sok vendéget is kizökkenthet, ráadásul emiatt nálam is elmaradt az aktus lehetősége is és minden más további játék is, pedig én kivétel nélkül több menetet bírtam eddig minden randimon.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2019-10-24 09:23:52
Bravo. Ez egy kiméletlenül őszinte írás, pont ilyenekre van szükség. Korrekt tájékoztatás és részletgazdag tartalom. Az olvasottak alapján mindenki eldönthet hogy érdemes-e meglátogatni a hölgyet.

2019-10-22 23:22:23
Tozo! Sajnálom, hogy ez a randi számodra ilyen felemásra sikerült. Igen! Amy-re készülni nem árt! Ő egy szabadabb elvű lány, akinél ez még talán belefér. De ebből okulva, akit zavar, az megkérheti, hogy némítson, igaz ez alap kellene legyen. A beszi jó, tetszett, de a helyesírásra azért figyelj jobban oda, kérlek!

2019-10-22 21:36:19
Ez a randi, az általad leírt két negatívum miatt, sajnos valóban csak ennyit ért.
Pedig Amy, tapasztalataim alapján, ennél sokkal magasabb kategóriába is besorolható, kifejezetten vendég barát, partner szolgáltató, a maga aranyos, csak néha hallható, édes kis tájszólásával egyetemben.

Bízom benne,hogy okul majd ebből az igen kellemetlen történetből.

2019-10-22 18:59:15
Targyilagos, jo beszamolo. Egy igazan lelkes es tehetseges holgy talalkozott egy tehetseges pasival, akiknek nem azonosak a preferenciaik, es kozben volt egy olyan baki is, ami adott esetben valoban temetheti a randevut (es vannak olyanok is, aki tojnak a diszkreciora es szorakoztatja, spanolja oket a bennfentesseg erzese).

2019-10-22 08:11:15
Tozo, te mindig hosszú beszámolókat írsz, de a többséggel ellentétben a tieidet érdemes végigolvasni. Nemcsak jó stílusban és bőségesen veted a betűt, de minden sorod fontos információkkal gazdagít, érezhetően a tárgyilagosság igényével. Maradok hűséges olvasód.
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 30db
(2023-12-14) : A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban

(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

nagyon jó: 39db
(2024-01-14) : Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni,

(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

: 57db
(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.

(2023-08-06) : 1 órára mentem, kimondottan mélytorkos-kényszerfrancia miatt, szex nem volt, csak francia, amit nagyon élveztem. Röviden: feketeöves, végtelen torokkal