Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-10-20 02:16:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ +36702586068 103268 erotikus masszázs

capo666 a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette és háromnegyedóra múlva Nála voltam.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem a parkolás nem egyszerű, de megoldható. A közelben van őrzött parkoló is. A cím pontos a Gps odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház régebbi építésü a főúton helyezkedik. A lakást lifttel is lehet megközelíteni, belül nagyon igényes, tágas, többszobás. A fürdő korszerű, tusfürdő hegyek, mint mindig, puha illatos törülközők.., most egy kisebb hangulatos baszoba, de a célnak tökéletesen megfelel. Egy masszázsmatrac az erotikus csatákhoz.
ZOÉ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel már jártam Nála, nem ért meglepetés. Gyönyörű Hercegnőm az ajtó mögött megbújva várt egy lenge fekete valamibe. Rövid szemkontakt után, hatalmas öleléssel és csókokkal üdvövöltük egymást. Nem rossz kezdés, úgy gondolom.. :)
1. ZOÉ +36702586068 beszámoló Budapest 103268 erotikus masszázs
3. ZOÉ +36702586068 beszámoló Budapest 103268 erotikus masszázs4. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2019-10-20 02:16:46 erotikus masszázs 1032685. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2019-10-20 02:16:46 erotikus masszázs 1032686. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2019-10-20 02:16:46 erotikus masszázs 103268
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A szokásos koreográfiát betartva, alapos, de viszonylag gyors pancsit követően a baszobába találtuk magunkat, elizolálva a külvilágtól.. Miután, jól kihancúroztuk magunkat és a testi-lelki feltöltődés mindkettőnk számára teljesült, Zoé a hátralévő negyedórát a további kényeztetésemre fordította, masszázs formájában. Most végre megtapasztalhattam, hogy ebben is nagyon ügyes, sőt szakszerű és nagyszerű , mivel egyik végzettségei is, mint később elárulta. Tökéletesen abszolválta ezt is, mindent, amit nyújtott számomra :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
A fürcsiből megtérve, egy pillanat alatt megszabadultunk a rajtunk felejtett textíliáktól, nem sokat adva az etikettre, egymásnak estünk.. Heves csókcsatát vívtunk egy darabig, amit egálra hoztunk ki. Így Ö sem győzött és én sem győztem már..., szusszal. Lefordultam kedvesemről és elterültem mint az Alföld :) De Zoé nem adta fel, továbbra is aktív maradt és végig kalandozott a testemen. Nagyon finom testcsókokkal és érzéki simogatásokkal újra izgalmi állapotba hozott. A kalandozása nemsokára célba ért, és üdvözölte ébredező bájdorongomat. Nagyon boldog pillanatokat szerzett rövid idő alatt, ezért kértem függesszük fel a projektet, nehogy idő elött agyvérzést kapjon a hancúrléc :) Most, hogy eleget heverésztem, gondoltam leteperem Kedvesem.., de nem ütköztem ellenállásba :) Ha már így alakult, kalandra fel az egzotikus tájak feltérképezése. Hasonló koreográfia alapján, minden porcikáját végig puszikáltam. Élmény kényeztetni a mindenhol formás, nagyon finom tapintású érzéki Hölgyet ! De a végén a desszert számomra továbbra is, zamatos formás nunia volt ! Kihagyni vétek lenne, nem is tettem. Nagyon gyengéden és kellő odafigyeléssel ápoltam a csodák kapuját. Jött is a visszajelzés, csípő emelkedik, sóhajok, légzés szaporább és remegés.. Háromszor ismétlődött meg, de már egyre fokozottabban, míg elérte a gyönyör a Drágámat ! Még sokáig mozdulatlan maradt, lehunyva szemecskéjét :) Nagyon boldog voltam.., remélem Ö is ! Mellé bújtam és cirógattam lágyan.., és persze a csókok sem maradtak el. Végezetül kaptam Tőle egy levezető, de orbitális franciát ligámmal egybekötve, eredménye: enyhe eszméletvesztés... :) Még egy kis időre szorosan összebújtunk, pici dumcsi.., és itt a vége !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zoé Drága, nem tudom milyen extrákat vállal mert nem kérdeztem. Azt tudom, hogy bővebb információért, telefonon kell keresni . Nagyon szívélyes és korrekt módon ad felvilágosítást.

Rózsacsokor száma a bővebb információkba !
Rózsacsokor
capo666 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Most sem tudom szavakkal leírni, szint úgy felejthetetlen élményben részesített ez a gyönyörűség. Most se volt könnyű, elválni Tőle :-( Utoljára szorosan magamhoz öleltem és egy érzéki csókkal búcsúztam. Az ajtó végül becsukódott mögöttem. Most is gondolok Rád Zoém, remélem nem utoljára találkoztunk !
U.i.: Figyelem ! Felhívnám az Urak figyelmét, hogy Zoé egy nagyon intelligens Hölgy, szóval az intellektusa és műveltsége is nívós ! A szolgáltatása ennek megfelelően nem mindennapi és színvonalas. Ő egy gyémánt !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókZOÉ legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 16db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 13db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.