A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-10-12 17:56:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 103176 szexpartner

Miskola a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, egyből felvette. Kedves hangon tájékoztatott a részletekről és hogy tudok is menni hozzá másnap. Kérte, hogy 1 órával a randi előtt erősítsem meg, hogy megyek hozzá, természetesen megtettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
A helyszín egy új építésű lakópark, jó lehet annak, aki erre lakik. :) Könnyű megközelíteni autóval és tömegközlekedéssel is (Lurdy háztól 5 perc séte), parkolóhelyet 5 perc alatt találtam (hozzáteszem, forgalmas időpontban mentem hozzá).

Az épületben volt egy portás, de rám se hederített, amikor beléptem a főbejáraton, szerencsére nem is akartam vele diskurálni arról, hogy hova is jöttem. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Fanni igényesen berendezett egyszobás pici lakásban rendel, így szerencsére nem kell tartani a konkurenciától. :) A fürdőszoba tiszta, szintén igényes, többféle tusfürdő közül is lehet választani. A franciágy mérete kellőképpen nagy, és szerencsére nem nyikorog.
Fanni külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Fanni belépésemkor elbújt az ajtó mögé, majd az előszobában szembesültem szép küllemével és az alulöltözöttségével. :)

Kellemesen husi csaj, pont ott gömbölyű, ahol lennie kell. Arca szép, haja hosszú, összességében ápolt külsejű lány.

A bemutatkozást követően inkább visszafogottnak hatott a természete, jól lehet vele beszélgetni egyébként, értelmes lány. Rövid egyeztetés után elmentem zuhanyozni, hogy én is visszatérhessek hozzá alulöltözötten. :)
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 103176 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 103176 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-10-12 17:56:06 erotikus masszázs 1031765. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-10-12 17:56:06 erotikus masszázs 1031766. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-10-12 17:56:06 erotikus masszázs 103176
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Miután visszatértem a zuhanyzásból, nemes egyszerűséggel odasétáltam hozzá és megcsókoltam. Igazán finomak az ajkai és a technikája, élvezetes volt így felhergelnünk egymást a simogatások mellett úgy irányítva, hogy az ágyon feküdjek és felettem legyen Fanni. :) Igazán el tudtam volna így lenni az idők végezetéig, de Fanni finoman átvette az irányítást és elkezdett franciázni. A csókjához hasonlóan ez is nagyon finom volt, közben simogattam, szemügyre vettem formás popsiját, ahogy mellettem pucsított. Kezeit nem használta, plusz a zacsit is elkezdte a nyelvével kényeztetni, ami nagyon jól esett, ezért kifejezetten megérte.

Kis idő után úgy éreztem, viszonoznom kell a dolgait, így a második csókcsata után finoman puszilgattam a nyakát egyre lejjebb haladva, amit szemmel láthatóan ő is élvezett. Megálltam időzni a melleinél, bimbóját felváltva szopogatva kényeztettem, amire Fanni kéjes sóhajokkal reagált. Nagyon szép mellei vannak, picit látszik csak a korrekció nyoma, a formája mindenképpen kárpótol. :) Rövidesen még lejjebb haladtam, majd elértem nyelvemmel rózsaszín punciját. Nagyon finom barlangja van, sajnos az ujjazást nem engedte, viszont ettől függetlenül érdemes volt ténykednem a területen. Néhány perc után hangos sóhajok közt sikerült elélveznie, bár megmondom őszintén, éreztem benne egy kis színészkedést, de ettől még jól esett számomra a reakciója.

Ezután felhúztam a védőfelszerelést és hátulról támadtam, hogy láthassam a helyes popsiját. Már nagyon én is nagyon fel voltam hergelve, így néhány perc után ugyanebben a pózban lett végem, majd a kölcsönös lenyugvást követően mellé feküdtem és elkezdtünk beszélgetni. Itt is kijött, hogy intelligens lány, sok mindenről lehetett vele beszélgetni.

Sajnos második körre már nem jutott idő így szomorúan konstatáltam, hogy lassan vége lesz a randinknak, így a beszélgetés után elmentem megint zuhanyozni, majd felöltöztem és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szálakat a végén tettem a tévé mellé. Korrekt, átlagos csokor, pont azt kaptam mellé, amit szerettem volna.
Rózsacsokor
Miskola nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Fannival, finom teste és csókja miatt mindenképpen megérte elmennem hozzá, talán még vissza is fogok térni. Azt csinálta, amit megbeszéltünk, nem éreztem semmilyen kényszerességet a részéről. Egyedül az időt sajnálom, hogy olyan gyorsan eltelt, emiatt nem lett második akció, viszont ez nem Fanni hibája, sőt, jó dolgoknál általában repül az idő. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2019-10-25 15:25:41
Semmi extra vagy új infót nem hozott a beszámolód, ezért gondolom olyannak, mint a többi általánost. De emellett meg kell dícsérnem a kedves és frappáns fordulatokat, azok megmosolyogtattak.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.