Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-10-01 22:40:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága FelhőtlenPhil!

Köszönöm Nektek, hogy "rám esett a kiszámolás" a játékotokban! Nagyon meglepődtem, jól esett hogy én vezethettelek a "sötét oldalról" a félhomályba ;)
Most így utólag bevallom: kicsit zavarban voltam.
Megnyugtató, hogy hamar elfelejtetted a tatami másik funkcióját. Ez kissé élvezetesebb, mintha a nagy kiemelőt gyakoroltuk volna egymáson ;)
Profi kényeztető vagy! Ezt tanítani kell(ene)!
Egy jó masszázs (pláne erotikus) felér egy fergeteges előjátékkal. A két "oldal" különbsége abban rejlik, hogy mi, masszázslányok "ott tesszük fel az i-re a pontot" ahol a "sötét oldalnál" a tánc kezdődik. Szükség van ilyen és olyan befejezésre is. Így kerek az élet ;)
Azért még remélem, látlak ;) van még határ, amit a témakörön belül lehet feszegetni ;)

Csókollak: Liza.

U.i.: a rózsaszálakat akkor engedi a rendszer kiírni, ha azt én előzetesen megadtam. Mivel sokszor szembesültem azzal, hogy nem a szolgáltatást nézik, hanem csak a tiszteledíjra kíváncsiak, és tovább lapoz, esélyt sem adva a találkozónak, igy jobbnak láttam ezt nem kiírni. A telefonbeszélgetés során, a "program ismertetés után" (pfúj, de csúnya szó)- jogában áll eldöntenie, hogy bejelentkezik-e, vagy sem.
Tudod, a másik levelezőlistában kapunk elég bicskanyitogató kérdéseket a tiszteletdijjal kapcsolatban. "Mennyi az ára? Küldenél egy árlistát? Nálad mennyi egy óra?" -ez utóbbira szoktam válaszolni, ha humoromnál vagyok: 60 perc.
"Mondanál egy árat?"- most vettem csontozott csülköt 1249 Ft/kg-ért."
Jobban szeretem az élő kommunikációt. 5, maximum 10 perc, és foglalás nélkül nem kötelez senkit semmire. De emberibb :)

Beszámoló Liza +36209240243 103029 erotikus masszázs

Felhőtlenphil a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Lizát rendhagyó módon egy pályatársa ajánlotta figyelmembe. Ritkán hagyom el a sötét oldalt, így az egyeztetésnek ezúttal kiemelt szerepe volt. Liza a megadott elérhetőségi időpontban könnyen elérhető volt, telefonon minden szükséges információt megadott, nem a menüt sorolta fel gépiesen, hanem a csacsinak tűnő kérdéseimre is türelmesen, jókedvűen reagált. Privát üzenetben könnyed, kommunikatív.
Azt hiszem VTR nincs.
Megközelítés
A Westend tőszomszédsága. Mivel a szűk értelemben vett belvárosban található, így gépkocsival az odatalálás nem okozhat gondot, a parkolás viszont már fejtörést okozhat. Ha autóval mennék és nem találnék parkolóhelyet, akkor a bevásárlóközpont parkolója tökéletes vészmegoldás lenne. Ha viszont bringával mentek, akkor ne a pincelejáró korlátjához kössétek a drótszamarat, mert én pont olyan lakóba ütköztem, akinek muszáj volt megjegyeznie, hogy bringámat vigyem fel a lakásba, a közös társasház közös területe nem kerékpártároló, hogy mindig ott lássa a bringámat (először jártam a házban)
Helyszín
Nem vadi új építésű, de nem is XIX. századi, inkább a nagykorúságát már betöltött épület. A búvóhely egy magasabban fekvő emeleten található, ahová lift visz fel. Maga a rendelő kétszintes, a fogadó szinten üdvözlés, maradsz?-maradhatok?, cipő le, és irány a foglalkoztató emeletre, ahol is két birkózószoba és a fürdő található. A vizsesblokk már-már zavarba ejtően tágas, tisztálkodás a fürdőkádban, amit Kneipp taposó hangulatát idéző gumikavicsos csúszásgátló tesz biztonságosabbá.

A találkozás érdemi része a bal oldali szobában zajlott, melynek közepén tatami (eszembe jutottak az iskolai cselgáncs edzések, ahol pont ugyanilyen szőnyegeket tartottuk az edzés, de akkor még nem gondoltam volna, hogy a válldobások, karfeszítések, fojtások helyett lényegesen barátságosabb tevékenységet lehet folytatni ezen a borításon) terpeszkedett, kis asztal a zenegépnek és a füstölőnek, szék és azt hiszem szobainas berendezésként. Na és a falon a tükör, hogy akkor is láthassák egymást a felek, ha éppen nem szembefordulva zajlik a tevékenység.

Az egész találkozónak adott egy pikáns érzést, egy finom cuckold-feelinget, hogy a házban felújítás zajlik, és időnként olyan zajok hallatszódtak, mint amikor a szekrénybe zárt férj, aki tudja mi folyik a tatamin, tehetetlen dühében dörömböl az ajtón. Mivel a felújítás rövid ideig tart, ez az élmény nem garantált mindenkinek.
Liza külseje
Liza arcos képekkel hirdet, élőben is pont ugyanaz fogad, mint a fotókon. Nem a ballagási képek vannak feltöltve, nincsenek kiretusált formák, csúnyán letagadott kilók. Csupán a magasságbeli különbség nem volt olyan jelentős, mint azt a kiírt centi alapján gondoltam, igaz magassarkú lábbeli sem tetézte a köztünk lévő differenciát.

A hirdetés jellegénél fogva az intim részek a fotókon nem látszanak. Lizának alkatához illő, méretes keblei vannak, természetes eséssel, szilikon, vagy egyéb beavatkozás nem teszi hihetetlenné a kívánatosat.
Vendéglátóm higiéniája kifogástalan, szeméremdombja borotvált, bőre puha, de feszes, egyszóval Liza pontosan azt hozza külsőre, mint amit a képei sugallnak. A pontot az i-re vidám, őszintének tűnő mosoly, és a kedvesség teszi fel.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 103029 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 103029 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2019-10-01 22:40:34 erotikus masszázs 1030295. Liza +36209240243 beszámoló 2019-10-01 22:40:34 erotikus masszázs 1030296. Liza +36209240243 beszámoló 2019-10-01 22:40:34 erotikus masszázs 103029
Erotikus masszázs
Nem vagyok egy gyakorlott massz-alany, ezért a szakszerűségről botorság lenne nyilatkoznom. Mivel a zuhanyzást még állva ölelés és meglehetősen beleélős csókolózás követte, így Liza kérésére meredező farokkal heveredtem a tatamira (félreértés ne essék, Liza nem azt kérte, hogy álljon a farkam, az állt magától is, hanem azt, hogy feküdjek hasra)

A masszázs színtelen, szagtalan kókuszolajjal(?) történt, amit eleinte kézzel, alkarral, könyökkel vitt fel a testemre vendéglátóm. Kapott a masszázsból a lábam, fenekem, hátam, nyakam, karjaim. Amolyan átmenetnek éreztem a simogatás és a dögönyözés között. Kellemes nyugtató érzés volt, még szerelemcsüngő is felpuhult valamelyest a kezelés alatt. Egészen addig, amíg nem történt egy-egy benyúlás a tojástartó irányába, majd jött a várva várt „Megfordulhatsz”.
Levezetés
Számomra nem könnyű pontosan meghúzni a határvonalat a masszázs és a kényeztetés között, de amikor egy kívánatos hölgy olajos testtel csúszkál a hasamon, azt már bajosan tudnám a klasszikus masszázs kategóriába sorolni. Márpedig ezt történt. Rendkívül erotikus érzés volt, ahogy a nagy, puha mellek végigsiklottak a testemen. Mivel én hanyatt feküdtem, Liza szemben velem csúszkált, így óhatatlanul a farkam is kapott a kényeztetésből, hol kézzel, cicivel, ajakkal, de Liza arról sem feledkezett meg, hogy amikor csúszkapálya felső pontjához ért, mindig megcsókoljon. A kezelés nem bokától-tokáig tartott, hanem azokon túl is. Miközben lábamat simogatta, Liza egyszer csak végignyalta a lábfejemet, majd hopp, szopni kezdte a lábujjaimat. Szokatlan érzés volt, olyan, amilyet ritkán élek át, váratlansága miatt talán kicsit zavarba is jöttem volna, de Liza tette mindezt vidáman, jókedvűen, pajkosan, ami még a kényelmetlen érzés megszületése előtt el is oszlatta azt.

Liza rákérdezett, hogy volna-e kedvem a kölcsönös kényeztetéshez, nekem pedig persze, hogy volt kedvem. A masszázs-tudatlanságommal nem is akartam blamálni magam, úgyhogy sűrűs simogatások és csókok közepette gyorsan a szemérme felé vettem az irányt. Tevékenységemet halk sóhajok jutalmazták. Kitartóan dolgoztam különösebb teátrális visszajelzések nélkül, mígnem Liza arra bátorított, hogy finoman használhatom az ujjaimat is. Mivel komolyan vettem a kölcsönösséget, ezért Liza combjait a nyakamba véve nyelvemmel a popsija felé is elkalandoztam. Óvatos próbálkozásaimra Liza pozitív visszacsatolást adott, így nemsokára egyik ujjam Liza puncijában, másik pedig a popsijában mozgott, miközben nyelvemmel hol itt, hogy ott próbáltam teljessé tenni az élményt.

Mivel a találkozót a kölcsönösség jellemezte, ezért Liza visszazökkenése után ismét én kerültem hanyatt, és immár célzottan a farkamat vette célba vendéglátóm. Francia technikája igazán változatos, a mély és intenzív szopás, a heves és gyors bólogatás ugyanúgy megfér a repertoáron, mint amikor olajos marokkal körkörösen/csavarva kényeztette a rúd tövét, miközben farkam ki-be járt ajkai között. A vég is így ért, és mivel nem beszéltünk meg minden apró részletet, ezért elcsukló hangon jeleztem, hogy mire számíthat. Liza figyelmeztetésemre nem húzódott el, hanem a határozottan, mélyen benntartotta a farkamat egészen addig, amíg utolsó rángásaim is elhaltak.

Összebújás, simogatás, rövid beszélgetés és egy közösen végrehajtott alapos csutakolás is belefért a cooldownba. Tartalmasan töltöttük ki a másfél órát
Elszámolás
Nem tudom, hogy a vidám oldalon mi számít átlagnak, ha jól emlékszem a másfél órás jókedvért oly’ mértékben illik kifejezni háláját a vendégnek, mint amennyit egy napszámos egy teljes álló nap keres.
Rózsacsokor
Felhőtlenphil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A rutinos masszázsra járók biztosan részletesebb tájékoztatást tudnak adni a szakmaiságról, én csak a találkozón szerzett benyomásaimat próbálom meg közvetíteni. Lizában egy kedves, határozott, saját testét nagyon jól ismerő, a vendég testét rövid úton eredményesen feltérképező, közvetlen lányt ismertem meg, akivel kellemes az együtt töltött idő. Igazán örülök, hogy a látogatáshoz szükséges végső lökést jelentő ajánlás alapján személyesen is találkozhattam vele. Nagyon kellemes és izgalmas kalandban volt részem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2019-11-26 08:39:48
Alapos, részletes beszámoló. Látszik, hogy a szerzője értelmes.

2019-10-03 13:48:37
Már nagyon vártam egy igazi Phil féle vidám humorú beszámoló megszületését. Liza nagyon jó társ volt ebben, a reagja is mindent elárul, hogy egy életvidám, heccelhető és viccet értő lányról van szó. Nagyon jól írsz, ezt már régóta tudom és ez a beszi is egy újabb gyöngyszem az életpályádon. hozzá minden tekintetben!

2019-10-03 13:05:16
Élvezetes és megmosolyogtató az írás, akár csak az utóvircsaftja. Az utóbbi azért érdekes mert végtére is ezek a beszik a mi tájékoztatásunkra vannak...

2019-10-03 06:56:21
NO-KECMEC, köszi a visszajelzést. Azt hiszem arról a bizonyos lámpáról én már nem fogok énekelni többet. És ezt én sajnálom legjobban, de annak kell örülni, ami van.

2019-10-03 01:12:25
Hát hoztad a formád, én álló cerkával nevetek. Szerintem te voltál aki egy igazi massz programnál a legkevesebb időt töltötte hason fekve! (persze mindég akad kivétel)
Liza kisasszony mindég talál valami olyan újdonságot számunkra, ami nem átlagos és rendkívüli élményt okoz nekünk vele! Tulajdonképpen csak azt akartam írni, hogy patent beszit írtál Liza programjáról! Ja, és ha megint énekelnél a petróleum lámpáról az nekem nagy élmény lenne. :-)))
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 21db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !