A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-09-22 01:18:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 102893 szexpartner

Draquar a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
legszebb punci
brutális kényszerfrancia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk még jóval a randi időpontja előtt, mert biztosra akartam menni. Néhány csörgés után felvette, gyorsan és hatékonyan megtárgyaltuk hogy zöld az út számomra és nem is vesztegettünk erre több szót. Teljesen természetes módon csacsogtunk, mintha ezer éve ismernénk egymást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lehel tér környéke, M3, villamos, troli és busz is visz a közelbe, néhány perc sétával minden további nélkül abszolválható a táv. Parkolni szerintem nem könnyű, de ezzel én nem is szoktam kísérletezni. GPS elég jól odavisz, a ház előtt pedig - ha már megkaptad a pontos koordinátákat - nem kell sokat várakozni, a csengő is egyértelmű. Portaszolgálat van, de nem okoz gondot a dolog amíg a liftre várakozol vagy kifelé tartasz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egyszemélyes kis tündérlak, az ajtón belépve jobbra a fürdő, balra a baszoba vár, szemben pedig függönnyel elkerítve ALICE privát lakrésze. Egyedül rendel véleményem szerint - hacsak a cicát nem számoljuk -, a diszkrécióra így panasz nem lehet. A fürdő egyébként patika tisztaságú, egy kis kád és zuhanyfüggöny vár, ami hozzám eléggé ragaszkodott ottlétem során. Sajnos a házközponti fűtés hiánya miatt érezhető volt a kinti hűvösebb levegő, de ez vélhetően nem sokáig lesz már így és a szobában egyáltalán nem zavart. Tusfürdők közül van vagy ötféle, bármelyiket választod, nem nyúlsz mellé. Szájvíz jól látható helyen van, használata nagyon ajánlott ha jó benyomást akarsz tenni a rád váró tündérre.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A már ismert tarka egyberuhában fogadott, széles mosollyal az arcán és gyönyörű barna őzgida-szemeiben. Alakja még mindig vékony és izmos, feneke gömbölyű, cicije hetyke és szinte vonzza az ember ajkait magához. Haja valóban festett szőke, de eredeti, selymes szálú, bőre selymes és puha, öle forró, csókja édes. Valószínűleg reggel dohányzott, így akit ez zavar, az érezni fogja - én simán túl tudtam tenni magam rajta.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 102893 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 102893 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-09-22 01:18:13 erotikus masszázs 1028935. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-09-22 01:18:13 erotikus masszázs 1028936. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-09-22 01:18:13 erotikus masszázs 102893
Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Egy órára érkeztem, a telefonbeszélgetés során tapasztalt régi ismerős érzés már az ajtóban folytatódott, amikor ALICE rögtön csókkal üdvözölt. Igazi barátnős "de jó hogy hazajöttél" élmény volt ez, ami elég jól be is lőtte a randi további hangvételét: kellemes évődés, közben zuhany, tisztálkodás, majd irány a szoba. Megkértem, hogy hagyja magán a ruhát hogy én bonthassam ki, ezt magától értetődnek vette és szinte már úgy éreztem, hogy ő is erre vágyott. Szóval a barátnős illúzió tökéletes volt.

Még állva kezdtük simogatni egymást, közben szájjal és nyelvvel fedeztük fel egymást; majd pehely súlyára tekintettel felkaptam, ő kecses lábait a derekam köré fonva izmos combjaival rámszorítva szinte el se engedte ajkaimat - talán csak annyi időre, amíg picit magát kihúzva, édes kis mellbimbóit a számba nem tette némi nyelvelés és szopogatás erejéig. Boszorkányos ügyességgel érez rá ez a lány hogy mit szeretnél tőle, így kis idő múlva popsiját finoman kitolva szájával a velem egykorút kezdte kényeztetni. Először finoman, lassan végigcsókolta-nyalta a rudam, majd egy mukk nélkül tövig bekapva, a reakcióimmal összhangban fantasztikus mélytorkos bemutatót tartott nekem. Amikor finoman cirógatni kezdtem, halkan dorombolni kezdett, nyelvével pillangóként cikázva a makkomon a franciázás egy egészen új szintjét ismertette meg velem. Más lányoknál ilyenkor tabu a haja, ALICE viszont még jó néven is vette hogy összefogtam neki - ha már így szerettem volna egyébként is - és szinte ő diktálta a tempót az én örömöm csúcsai felé.

Éreztem, hogy acélos tervem, miszerint ezúttal sokáig fogom bírni, a szájának ügyködése nyomán olvad semmivé és kezdtem elveszíteni a kontrollt. Hogy némi időt nyerjek, partneremet hanyatt döntve én kezdtem testét felfedezni és igyekeztem minél tovább húzni, hogy vágytól csillogó és hívogató ölébe belenyaljak. Elgyönyörködtem kinyílt, húsos szirmaiban, hallgattam dorombolását miközben fenekét masszírozva nyelvem újfent a bimbói körül kavartak és végül némileg szokatlan pózban megérkeztem Csodaországba. Itt próbáltam a testének rezdüléseiből kiolvasni, mi esne neki éppen jól és simogatni őt ahol csak értem, időnként felmerülve és csókot lopva tőle. Közös ügyködésünknek egy édes, csendes orgazmussal ajándékozott meg, ujjamra olyan szinten rászorítva hüvelyével, ami azonnal védőruháért kiáltott. A gumit felpenderítve ALICE hátulról és állva kínálta fel magát nekem, elmondása szerint neki így jobban esik a közeledés. Én csak örültem neki, mert így szabadon nézhettem ahogy farkam eltűnik bársonyosan szűk puncijába, közben kapaszkodhattam karcsú derekába vagy éppen kerek és kemény fenekébe, majd "pihenésképpen" masszírozhattam melleit vagy beletúrhattam selymes szőke hajába.
Kis idő múlva újra az ágyra keveredtünk, ahol szemből támadva próbáltam kedvesemet újabb orgazmushoz juttatni, de esélytelen voltam: ALICE lábait a melleiig húzva engedett magába, így némi hezitálás után a gyeplőt az élvezet képzeletbeli lovai közé dobva már csak arra koncentráltam, hogy minél tovább lovagoljam meg a saját orgazmusom hullámait.

ALICE talán két lélegzetvételnyi pihenőt engedélyezett, majd ajkait újfent az enyémre tapasztva, felhevült testével hozzám bújva igyekezett tudtomra adni, hogy a varázslat még közel sem ért véget. Kérdezte, hogy mihez volna kedvem, de én kettőig nem tudtam elszámolni, nemhogy azon gondolkodni, mi történne ha ezt a gyönyörű nőt a karjaimból kiengedném. Kis idő múlva azért összeszedtem magam és ALICE puncija alá csúszva újabb nyelvelésbe kezdtem, ami kis idő múlva újabb vonaglásra késztette partneremet és megajándékozott engem gyönyörének nektárjával. Mivel érzékennyé vált a kincse, én viszont kezdtem éledezni, egy újabb fergeteges mélytorkozásba kezdett, némi nyálcsorgatással és öklendezéssel színesítve a műsorát. Fenekét közben végig felém fordítva, kis idő múlva első kérésemre 69-be váltottunk, majd számomra is meglepő módon késznek éreztem magam a második menetre vele.
Ez részemről már csak az élvezkedésről szólt, ALICE viszont úgy tűnt, szerette volna a második orgazmust is kifacsarni belőlem és meg is tett mindent ezért. A második kör gumiját szájjal feltéve, garatával a makkomra igazítva állított hadrendbe, majd újra tövig magába engedve először missziben, majd lovacskázás közben mutatta meg hogy mennyi energia rejtőzik még benne.

Sajnos az óra hamarabb véget ért, mint hogy én a második körömet beteljesítettem volna, viszont TP-nek nyomát se láttam. Pár perccel a randi vége előtt kérdeztem rá, hogy mennyi az idő, majd ALICE közölte hogy van még pár perc és újra eltüntette a farkam a szájában. Eszméletlen ez a lány, de sajnos a valóság kopogtatott az ajtón, így egy nagyon gyors zuhany és öltözködés után, az ajtóban csókolózva, fenekét és punciját cirógatva voltam kénytelen magam mögött hagyni ALICE birodalmát.
Remélhetőleg, nem hosszú időre!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágcsokrok számát a telefonbeszélgetés során elmondja, az nem változik a helyszínen sem. Nincs extra, csak prémium kiszolgálás és mindent elsöprő vendég-központúság.
Rózsacsokor
Draquar nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
ALICE nagyon sok embertől kapott már megérdemelten istennő minősítést, a legutóbb érzett hideg profizmust a mostani randit felváltotta az összeszokott partner érzése, aki mindent megtesz azért, hogy szépen apránként faljon fel téged. Semmi vadság, csak puha határozottság, odafigyelés és tapasztalat. Nincs mese, fantasztikus ez a lány!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2019-09-29 03:00:53
Szinte láttam magam előtt az egész eseményt megelevenedni. A leírás alapján egyszerűen bele tudtam élni magam én is.

2019-09-25 19:56:37
Gyanítottam, hogy vissza fogsz térni Alice-hoz, és annak még inkább örülök, hogy meg is osztottad velünk. Szép randid volt és szép írás!

2019-09-23 16:53:25
>Kitűnő írás!Öröm olvasni,hisz miden szava igaz.Aki volt nála,tudja,h tökéletes a szolgáltatás.Én megkérdeztem tőle,mert volt a pofámon bőr,meg csak fúrdalt a kíváncsiság,h volt-e az életben olyan pali,akit nem tudott felszedni!Azt mondta,h nem!:DEz mindent elárul róla,viszont,h megtartani meg tudta-e őket,azt majd a következő beszimben olvashatjátok,ha fogad még ez a kis Cukorcica!:)))::PP

2019-09-23 15:07:00
a beszámolódhoz. Meg jó hogy hazajársz néha, így gazdagabbak lettünk Mi is újabb találkozásotokról. Köszönöm szépen a kis hölgynek is, Aki rendszeresen hazavár téged.

2019-09-23 13:34:59
Az első Alice-os beszid alapján könnyen megjósolható volt, hogy nem kell sokat várni a következőre. S mint ahogy az, ez is remekül sikerült.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.