Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-09-22 01:02:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Mosolygósom! :)
Hát ez aztán beszámoló volt a javából.. :)Újra élhettem a közös élményt ami részemről is felejthetetlen volt minden tekintetben!:)
Köszönöm ezt a rengeteg bókot és a meglepit is...most sem sokáig maradt a polcon... :)
A nevetéseink olyan immunerősítőek,hogy téged az orvosnak receptre kéne kiírnia...:))))))Várom,hogy hamarosan újra lássalak és szerintem fokozzuk randirÓl randira az èlményeinket! :)
Xoxo
TIUS...

Beszámoló Tia +36702506293 102892 erotikus masszázs

dgab a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Tiával a kapcsolatom már több hónapra visszamenő, úgy érzem ez idő alatt nagyon jó kis páros lettünk, számtalan alkalommal sikerült érzékien és szenvedélyesen összegabalyodnunk azonban az elfoglaltságaim miatt sajnos nem minden találkozónkról tudtam beszámolni. Munkámból kifolyólag utazás utazást követett, nem sok szabadidőm volt írni, de most azonban végre van lehetőségem „tollat” ragadni. Ez a mostani randink is már pár hetes történet, amely az eddigi randijainkat tekintve úgy érzem leginkább lélegzetelállítóan sikeredett. Telefonon elsőre elértem Tiát, az elmúlt hónapok alatt nagyon jó kis kapcsolat alakult ki köztünk talán ezt bátran is mondhatom, nagyon örültünk mindketten a viszonthallásnak, de én talán még jobban, mikor meghallottam Tiácska mosolygós életvidám bájos hangját. A randira javasolt időpontom Tiának is megfelelt, így villám gyorsan megállapodtunk, majd ezt követően VTR rögzítéssel zártuk az egyeztetést.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tia már a harmadik kerületben dolgozik a kerület egy nevesebb központi teréhez közel. Tömegközlekedéssel nagyon egyszerű a megközelítés, Busz és villamos is közvetlen a ház mellett jár.
Az autóval érkezők sem panaszkodhatnak, a házzal szemben rengeteg parkolóhely található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tízemeletes felújított panelház hangulatos kis lakása. Lift természetesen van, de a lépcsőzni vágyók is hódolhatnak a sportnak, amúgy nem kell olyan nagyon magasra menni. Lefelé jövet én általában a lépcsőt használom. A liftből kilépve jobb kézről egy külön folyosón át jutunk Tia lakásához, ahol ez a gyönyörű leányzó már a nyitott ajtónál vár :). Óriási mosoly mindkettőnk arcán, a folyosón egy gyengéd üdvözlés, majd gyorsan besurranunk a lakásajtón.
A lakás nagyon klassz, jómagam is panelházban lakom, nekem tökéletesek az ilyen típusú lakások.
Tipikus polgári lakás. Tiához belépve mindig olyan érzésem támad, mintha a barátnőmhöz érkeznék, bájosan mosolyogva, incselkedve vár, már belépéskor fantasztikus élményekben és fogadtatásban részesülök.
A bejárati ajtót követően egy pici előtér szerű folyosón túl jobb kézről nyílik a hangulatos, erotikusan besötétített, villogó led fényekkel díszített akció szoba. Középen található egy felállított stabil massz.pad, bal kézről a falnál hosszában egy fehér bőr kanapé garnitúra, a szoba ajtónál egy társalkodó asztal székekkel. A kanapéval szemben lévő falon szerelt szekrény polcok találhatók, rajta sok-sok dísszel, pici angyalkákkal. Nagyon ízlésesen és hangulatosan van berendezve, minden Tiácska elképzeléseinek megfelelően kialakítva, olyan tipikusan igazi csajos lakás, olyan cuki Tiás minden :). A lakáshoz tartozik még egy másik szobácska is, de az már diszkréciós terület, Tiácska birodalma :) .
A fürdő a lakáshoz képes viszonylag picike. Egy zuhanyfüggönyös fürdőkád, mosdó és egy mosógép található benne, másnak igazából nem is lenne már hely, de a célnak és az igényeknek tökéletesen megfelel. Tusfürdők, dezodor és szájvíz is adott a tökéletes felfrissüléshez.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tiáról az adatlapján rengeteg csodálatos, igazán szexis fotók láthatók, melyek a valósággal tökéletesen megegyeznek, egyedül a szépséges arcocskájának a látványa marad a személyes találkozás élménye.
Mert valóban egy káprázatos élmény Tiát élőben megpillantani!!
Ő egy gyönyörű izzig-vérig NŐ, csupa-csupa nagy betűvel! Szédítően erotikus kisugárzása van, amivel első pillantásra sokkol és földbe gyökerezi a lábad. Elbűvölően szép ízlésesen sminkelt, roppant vágykeltő édes pofikája van, fantasztikusan finom állandóan csókot kívánó és csókra álló ajkakkal. Sötétbarna vágytól csillogó szemecskéi, gyönyörűen sminkelt jellegzetesen egzotikus vonásúak, szexis pillantásával azonnal megbabonáz.
Egy vékonyka fekete felsőben és forró szexis rövid farmer sortban fogadott. Arányosan karcsú, nagyon formás, sportos alakú leányzó. Selymesen puha, napbarnított kellemes illatú finom bőre, feszes kerek kemény popsija és nagyon szexis hosszúkás formás combjai vannak. Egyszerűen mindene tökéletes. Csípőben és combban egy picit karcsúsodott az előző találkozásunk óta, de a formás méretes cicijei változatlanul ugyanolyan káprázatosak, mint azelőtt. Sőt nem győztem velük betelni :). Még melltartón keresztül is csodásak azok a keblek, de mikor kiszabadulnak a „fogságból” na akkor aztán sokkoló hatásúak. Semmilyen művi beavatkozás, eredeti tenyérbe illő, formás szép állású cickók finom kis izgató bimbókkal. Pár kisebb tetoválás díszíti még Tia karjait, de ezek egyáltalán nem zavaróak. Nagyon figyel a testére, a rendszeres edzés hatása minden porcikáján érződik.
Belső tulajdonságait tekintve nagyon kedves, odaadó roppant figyelmes lány. Az első pillanattól érezhető, hogy a vendégért van, mindent igyekszik úgy alakítani, hogy a legkellemesebb élményben legyen részünk nála. Vidám, cserfes, hangosan nevetgélős leányzó, aki érti is a poént. Rengeteget nevettünk, vidámkodtunk egymással, talán ennyire poénos vidám hangulatú találkozónk, mint a mostani, még nem is volt egymással. Imádok vele beszélgetni (IS) Tia nagyon okos, érett gondolkodású intelligens lány.
1. Tia +36702506293 beszámoló Budapest 102892 erotikus masszázs
3. Tia +36702506293 beszámoló Budapest 102892 erotikus masszázs4. Tia +36702506293 beszámoló 2019-09-22 01:02:54 erotikus masszázs 1028925. Tia +36702506293 beszámoló 2019-09-22 01:02:54 erotikus masszázs 1028926. Tia +36702506293 beszámoló 2019-09-22 01:02:54 erotikus masszázs 102892
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mikor a liftből kiléptem Tia már a folyosón a nyitott rácsos ajtónál várt. Micsoda gyönyörű fogadtatás, szinte olvadoztam a szépséges látványától. Mivel még a folyosón voltunk, de nem látott bennünket senki, azért diszkréten és kedves puszikkal üdvözöltük egymást, majd gyorsan besurrantunk a lakásba.
Ahogy a küszöböt átléptük és az ajtó bezárult mögöttünk egyből szenvedélyes igazi belevaló nyelves csókokkal estünk egymásnak. Tia csókja valami káprázatos, mézédes és olyan izgató hatással bír, hogy azonnal beindította a vágyaimat és a véráram nálam máris a megfelelő helyre koncentrálódott. Percekig ölelkeztünk, smaciztunk, simogattuk egymást, majd Tia az egyik kezével még a nadrágomon keresztül elkapta a duzzadó farkamat én meg két kézzel közben a kemény popsiját simogattam. Nagyon szédítő volt ez a kezdés, már nem is emlékszem, hogy a cipőmet mikor vettem le, de már a következő pillanatban a szobában voltunk és folytattuk még hevesebben mindazt, amit az előszobában elkezdtünk.
Nagyon élvezetes volt, Tia fantasztikus lány, egy pillanat alatt elcsábít és levesz a lábamról :). A ruháim ekkor már egyre inkább zavartak, így azokat gyorsan levetettem és az étkezőasztal székére pakoltam és vettem egy gyors, de alapos tusit, hogy mielőbb újra Tia karjaiban lehessek.
A szobába visszaérve egy fekete melltartó és tangabugyi szettben várt rám. Forró nyelves csókokat váltva gyengéden összebújtunk és folyamatosan izgattuk tovább egymást. Tia nagyon finoman lágyan a farkamat masszírozta én pedig a popsiját simiztem.
Pillanatok alatt lekerült a melltartó is és a számat a csókos ajkai után a csodás cickóira helyeztem. Közéjük fúrtam az arcomat, szoptam nyaltam az izgató bimbókat, Tia meg folyamatosan izgatta a farkamat. Ekkor én már teljesen fel voltam izgulva, kezecskéi között meredezett is zászlom rendesen… de ez a huncut leányzó, hogy egy picit még „szenvedjek” a massz.padra parancsolt. Én jó és szófogadó fiú lévén engedelmeskedtem, de mondjuk álló zászlóval picit nehéz volt felfeküdnöm, de megoldottam :). És kezdetét vette a masszázs…
Tia egyedi technikával masszíroz, svéd illetve thai elemek ötvözetét alkalmazza. A nem masszírozott felületek törölközővel mindig letakarásra kerülnek, majd fokozatosan testem minden pontját és porcikáját technikásan végig gyúrja. Ügyesen a hát mögé kiforgatja egyenként a karokat, átgyúrja a hátat, lapockát, majd végig a kezeket a csuklónál és a tenyérnél befejezve.
Miután végez a felsőtesttel, jönnek a kellemesebb érintések. Kezei ekkor már a fenekemre és a combjaim belső felületére csusszannak. Mélyen a combjaim közé nyúlva a zacsit majd a farkamat kezdi nagyon gyengéden izgatni, melynek hatására már egyre kellemetlenebbé válik a hason fekvés :).
Játszik velem ez a lány, de látom rajta, hogy ugyanúgy élvezi, ahogy én, de még nem jött el az idő. A fenekem és a combjaim után Tia a lábaimnál fejezi be a kezelést, törölközővel letakar és jó alaposan testsúlyát is bevetve átnyomkodja a testemet.
Végezetül kiszalad egy gyors kézmosásra, de én ekkor már tudom, hogy az igazi izgalmak, csak most következnek…
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
…mikor Tia visszaér még hason fekszem a padon, kiengedi a haját szexisen igazítja a jobb, majd a bal vállára, feljön hozzám a padra és gyengéden hozzám simul. Finom csókokkal halmozza el a hátamat, tarkómat és az arcomat, majd bújik egyre szorosabban hozzám. Belecsókol a fülembe, finoman harapdálni kezdi és erotikus sóhajokkal fokozza a vágyaimat. Egyik kezével a csípőm alá nyúl, amit automatikusan megemelek és a farkamat kezdi izgatni. Fejemet ekkor oldalra fordítom és a nyelvünk máris szalad egymás szájába :).
Nyaljuk faljuk egymást, Tia finoman harapdálja az ajkamat, kezével izgatja a farkamat szinte euforikus állapotba kerülök. Még jobban oldalra fordulok, Tia ekkor lejjebb csúszik és szinte a torkáig engedve a szájába veszi a farkamat. Hangos nyögdécselésekkel hevesen szopogat, közben egyik kezét a mellkasomra téve teljesen a hátamra fektet. A lábaim közé helyezkedik és kíméletlenül nekem esik.
Farkamat a hasam irányába tolja és szenvedélyesen szopni, nyalni kezdi a zacsimat és egyenként a golyóimat. Az élmény és az érzés egyszerűen letaglóz. Aztán a zacsimtól a forró nyelvével a farkam szárát végig nyaldosva a makkomhoz ér, közben mélyen a szemembe néz és a teljesen kinyújtott nyelvével a makkomat ingerli tovább. Fickándoztam, mint egy hal, nehéz volt a padon feküdni, de az élmény mindent elsöpört.
Elöl-hátul körbe nyalogatta a farkamat, brutálisan izgató volt az élmény, aztán mélyen újra ajkai közé vette és jött az, ami eddig még nem volt…pornós elemekkel teletűzdelt szédítő szopizásba váltott. Köpdöste, szopta nyalta a farkamat, alig bírtam magam féken tartani, őrült tempóban és nagy szívóerővel kényeztetett, térben és időben már teljesen elvesztem. De annyi biztos, hogy több percen át élveztem Tia isteni finom ajkait, de aztán megkértem, hogy helyezkedjünk át a kanapéra, ott azért mégis mindkettőnknek kényelmesebb.
Folyamatos smacizás és simogatások közben a kanapéra fekszünk, én a hátamra Tia szorosan rám. A farkamat a combjai közé teszi és finoman csúszkálni kezd rajtam. A vágytól szinte felrobbanok, rendkívül izgató a helyzet. Ezután lejjebb csúszik és a cicijei közé kerülök. Látom a csillogó szemeiben a vágyat, nagyon élvezi, hogy azt csinálhat velem, amit csak akar, én pedig kábultan élvezem. Aztán a farkam újra a meleg ajkai közé kerül és jó nyálasan mindent elsöprő lendülettel szopni kezdi. Hangosan sóhajtozik, nyögdécsel és nagy köpésekkel biztosítja a még jobb síkosságot. Kivégzős jellegű már a francia, érzem is, ha ez így megy tovább, elszállok, mint a madár :).
Aztán Tia hirtelen mellém térdel a földre én továbbra is a kanapén fekszem, popsiját a fejemhez tolja és rám dőlve nagyokat cuppantva szopogat tovább.
A bugyikája szinte nem is látszott, annyira mélyen bevágott a popsija félgömbjei közé, de tudtam, hogy még ott van, majd finoman félrehúzva bal kezemmel óvatosan a punciját kezdtem simogatni. Nedves volt már a drága, szinte feszítettek is a vágyak és a punciját megkívánva rákérdeztem a kölcsönösségre. Tiánál nem opcionális a kölcsönösség, az adatlapján sincs ez megjelölve, kölcsönös szimpátia megléte esetén lehet rá esély…tehát elvárásokkal nem érdemes érkezni, Tia dönt én azonban szerencsés fickó voltam és örömmel mondott nekem igent :).
Gyorsan helyet cseréltünk, majd Tia háttal elnyújtózik a kanapén, én misszi pózban az ágyékommal a combjai közé simulok és forró nyelves csókokat váltva kényeztetjük tovább egymást. Ezalatt lassan lecsúsztatja bugyiját, amely valahol mellettünk landol a földön. Tia közben a jobb kezével a lábaim közé nyúl és finoman kényezteti a farkamat. Gyengéden húzogatja, masszírozza csodás érzéseket okozva ezzel, majd lassan a puncijához teszi, édesen mosolyog a csillogó szemével mélyen a szemembe néz, majd nyelvét kinyújtva magához húz és a számba dugva mélyen lesmárol. Csodálatos érzés volt és egyben őrült izgató.
Szenvedélyesen smacizunk, Tia a punciját izgatja gyengéden a farkammal, szinte felrobbanok az élvezettől, közben kéjes hangon a fülembe súgja „ ugye milyen rossz vagyok” … Tiácskám nem vagy Te rossz, Te egy belevaló vadító csajszi vagy, akivel bárhol, bármikor, bármeddig rosszalkodnék így ;)) Elképesztően izgató volt ez a póz, én már szinte a másik kategóriában éreztem magam. A finom édes csókos ajkai után a cicijeit támadtam…a bimbócskák ekkor már megkeményedve peckesen várták a szám érintését. Szopom, nyalom felváltva a ciciket, Tia vágykeltően sóhajtozik, simogatja a tarkómat, majd ezután lassan csúszok déliránynak tovább lefelé. Ekkor combjai megnyílnak és a gyönyörű csupasz kis puncija elém tárul. Nagyon vágytam már a kincsére, de nem rohantam le, fokoztam Tiában még picit a vágyakat és a combjai belső felületeinél finom csókokkal kezdtem a kényeztetést. Gyengéden csókolgattam combjait, Tia a lábacskáit ekkor még jobban széttárta, jelezvén, hogy a puncija már nagyon kívánja a nyelvemet :).
Nunija formás izgató gyönyörforrás, csiklója érzékeny, nagyon élvezi a kényeztetést és hevesen reagál az érintésekre. Finoman körbe puszilgattam, de a puncija ekkor már nagyon nedves volt, isteni ízét megérezve azonnal a nyelvemet kezdtem használni. Egyszer, majd jó mélyen még egyszer belenyaltam és rögtön elöntött a forróság. Nedves és mézédes punciját felemelő érzés volt kényeztetni, Tia egyre fokozódó izgató sóhajai is még további cselekedetekre ösztönöztek.
. Lassú és gyors nyelvjátékkal kényeztettem a drága kis gyöngyszemét, amely a nyelvem finom kényeztetésére nagyra duzzadt és Tia reakciói is egyre hevesebbé váltak. Nyelvemmel barlangját jó mélyen körbejártam, ott isteni ízekre bukkanva egyszerűen csodás élményt éltem át. Tia egyre hangosabban sóhajtozott s végül már édes szavakkal is bíztatott … „ úr isten, csináld még, el fogok menni”… punciját nyaldosva egyszerűen úsztam a boldogságtól :).
Tia már a csúcs kapujában járt, mikor csípőjét elemelte a kanapéról, kezével a fejemet a tarkómnál átfogva számat erősen a puncijára húzta, habzsoltam közben a finom nedvét, amely ekkor már a csúcsot jelentő isteni ízekre váltott, combjaival fejemet szorosan körbezárta és heves remegések, nagy sóhajok mellett Tiácska csúcsra jutott. Csodás érzés volt nekem is, hogy Tiának ilyen mennyei örömöket szerezhettem.

Pár perc pihenő után aztán Tia felült, a kipirosodott arcán és a csillogó gyönyörű szemecskéiben láttam a boldogságot, két kézzel átkarolt és köszönet képen kaptam egy óriási nyelves csókot.
Ezután azonban fordult a kocka és Tia jelezte, hogy most aztán én következek :).

Háttal a kanapéra fekszem, Tia testével gyengéden szemből hozzám simul és lassan csúszkálni kezd rajtam. Rendkívül izgató a helyzet, hatására a farkam is hamar hadrendbe áll. Tia ezt érzékelve a combjai közé csúsztatja és puncijával gyengéden dörgölni, masszírozni kezdi. Közben mindkettőnkön édes csókok záporoznak, nyaljuk-faljuk egymást, két kézzel élvezem Tia csodás testét. Masszírozom a ciciket simítom kemény popsiját, majd a izgató csókjaival egyre lejjebb csúszik a testemen.
Csókolgatja, finoman harapdálja a mellbimbóimat, majd halad tovább apró csókokkal a hasamon át egészen a már mereven álló farkamig. Nyelvével először incselkedően körbejárja a makkomat, majd a farkam szárát nyaldossa végig. Aztán mikor újra a makkomhoz ér szexisen nyálát a farkamra csorgatja, csábítóan a szemembe néz és mélyen az ajkai közé veszi…ekkor aztán kímélet nélkül nekem esik, pornós hanghatásokkal és elemekkel vegyítve bő nyálasan cuppogva szopogatja a farkamat.
Közben figyeli, hogy mennyire élvezem és látom rajta, hogy őt is spannolja az én élvezésem és még lendületesebb tempóra vált. Nagyon élvezem, ekkor már az egész ölem a nyálában fürdik, Tia is nagyon élvezi, hogy mindenem az övé és vissza is él ezzel a lehetőséggel :).
Szinte már kábulatba kerültem, mikor kezdtem érezni, hogy lassan itt a vég és robbanni fogok. Ezt jeleztem Tiának, hogy azért mégse érje váratlanul a dolog, ő egy halk ühümmel ezt tudomásul vette és hevesen szopogatott tovább, aminek a végén nagy remegés mellett élveztem az ajkai közé. Tia ezzel teljesen megsemmisített, az élvezésem után a lankadásomat kivárva még sokáig levezetés képen szopogatott és majd csak ezután engedte el szájával a farkamat és távolította egy papírtörlőbe az utódjaimat.
Erőtlen bábuként ültem percekig még a kanapén, ez aztán kivégzés volt ez a javából :), közben Tia mosolyogva figyelte, miként térek vissza a jelenbe. Fantasztikus volt, az utolsó másodpercig kihasználtuk az időmet, így remegő lábakkal vánszorogtam el tusolni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tiával mindig a randink végén történik az elszámolás, egyébként szót sem ejtünk erről a találkozónk alatt, azonban elő is fordult már, hogy az élmény hatása miatt majdnem elfelejtettem a kötelességeimet :)
Ezért a csodás felejthetetlen élményért pesti átlagos virágszálakkal kell készülni, de az igazán finom franciás dolgokat extra szálakkal kell honorálni.
Rózsacsokor
dgab nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tia számomra egy mesés, gyönyörű szép csodás leányzó!! Sok izgalmas és élmény dús randi van már mögöttünk, amelyek a kapcsolatunkat nagyon szorossá tették.

Nagyon kedvelem őt, bájos, okos csodálatos igazi Nő, minden pillanat, amit vele lehetek, öröm számomra.

Tiácskám Isteni vagy, hálásan köszönöm Neked ezt a mennyei élményt, amit érzem és tudom, hogy legközelebb biztosan fokozni fogunk!! Édeském Millió csókom Neked addig is ;))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia erotikus masszázs beszámolójáról


2019-09-30 14:06:04
Szép írás, nekem nagyon tetszik ez a lírai és nagyon részletes vonal, amit ebben a besziben is képviselsz. A reagból gyorsan leszűrtem, hogy itt bizony a kémia működik és minden a helyén van. Csak irigykedni tudok az élményedért! Köszönöm, hogy megosztottad!

2019-09-25 20:32:36
Szép terjedelmes írás. Bár nem tudtam hogyan emlékszel ilyen részletesen pár hét távlatából az eseményekre. A végén kiderült számomra hogy több alkalommal is voltál és így már érthetőbb a részletes leírás. Köszönet érte.

2019-09-25 20:02:59
Amit átéltetek nem minden napi. Van ki azt mondj ilyenkor könnyű írni. Ez nem igaz, ekkor a legnehezebb. Te megoldottad és egy nem minden napi beszit rittyentettél. Óda, erotikus novella, film forgató könyv egyszerre. Egyszóval : SZUPER. Irigység nincs bennem csak vágy! Nagy mindkettőtöknek.

2019-09-24 10:24:49
Kolléga! Nagyon jól írsz, erre ez a beszid is bizonyíték. Ékesszólóan nyilatkoztál, részletgazdagan mutattad be a randitokon történteket. Grat

2019-09-24 09:16:18
Bravó! Kérem szépen így kell egy részletgazdag és élménydús beszàmolóban egy randisorán átélt élményekről írni. Köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-10-05) : Egy roppant csinos és szexi egyrészes sárga színű testre simuló ruciban fogadott, ami a comboknál nagyon rövid miniszoknyában végződött. A fekete fehérneműk bizonyos mozdulatoknál nagyon szexisen kikandikáltak a rucija alól…már az ajtóban így meg is kaptam ezzel az első szépség sokkomat. Aztán szorosan összebújtunk, Tius átkarolta a nyakamat, én gyengéden átöleltem a derekát és nagyon finom cuppanós puszikkal köszöntöttük egymást.

(2020-06-25) : Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban. A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be.

(2020-01-19) : A hátam és a vállaim kezelésével kezdett és így haladt fokozatosan a lábaim irányába. A fenekemet is gondosan megdolgozta nem csak a kezét, alkarját is bevetve…még két nap múlva is éreztem izomláz formájában Tius kezecskéinek áldásos munkáját :)

felejthetetlen: 4db
(2020-12-11) : Nagyon jó erős kezei vannak, kifejezetten jól megdolgozott mindenhol. Nem a túl erős kategória, de nagyon messze van a simogatós-cirógatóstól. Igazából valahol a fájdalomhatárhoz van közelebb, de fájdalomról semmiképpen nem beszélhetünk. Azt ma érzem, hogy hatásos volt, itt-ott enyhe izomlázat is érzek. Ahol végzett a krémmelgyúrással, ott utána egy sprődebb törölközővel át is dörgölt,

(2020-11-30) : Ezalatt én kéjesen fogtam-tapiztam mikor elértem izmos csodaszép combocskáit, néha még a bugyiig is felnyúltam, csodás fenekét tapiztam mikor elértem. Tia is pajzánkodott, amikor a fenekemet és a combomat masszírozta már nagyon finomak voltak az érintései, szinte bele borzongtam, szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítő bizsergést : egyre több volt a finom benyúlás-cirógatás amit a körmei lágy érintésével izgatóan csinált,

(2019-08-13) : Hihetetlenül jól masszíroz. Alapból nagyon kötött izomzatom van, és a masszások során azért szokott fájni. Tiát megkértem, hogyha lehet kicsit finoman bánjon velem. Masszírozás során megjegyezte, hogy milyen jó seggem van,

nagyon jó: 14db
(2021-02-26) : Kellően erős és határozott. Ahol kellett ott erős ahol kellett ott gyengéd. Amikor a belsőcombomnál járt akkor úgy pillanatra megremegtem olyan jó volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, úgy mindenről kb. Aktuális helyzetről, munkahelyekről, csajokról, pasikról stb. Nem volt kínos csend egy percre sem szerencsére. Kommunikatív, korrekt beszélgetőpartner (is)

(2020-08-25) : Tia a vállaimnál kezdte a kezelést, nagyon alaposan átgyúrta a hátamat, a derekamat, éreztem, hogy percről percre egyre erősebben jövök vissza a punnyadásból. Még meg is dicsért, azt mondta, jó izmos a hátam. Ami persze nem igaz, Csehov simán írhatta volna rólam a Ványadt bácsit, de ki ne örülne egy ilyen bóknak?

(2020-08-24) : Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg!

: 9db
(2022-02-13) : Jártam én gyógymasszőrhöz is régen, így bizton állíthatom, hogy TIA masszázsa is profi. Amúgy kérésemre csak a hátamra összpontosult. Viszont ez volt az az időszak, amikor végre megismerhettük valamennyire egymást. Azt hiszem, hogy megvolt a kölcsönös bizalom és szimpátia: tartalmasan beszélgettünk.

(2021-10-07) : Kezdődött is a masszázs, érezni hogy tanulta, kis törülközővel is le voltam takarva, amivel adott területen áttörölt/dörzsölt amikor végzett. Hason fekve semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Nagyjából 40 percnél jártunk, amikor elkezdődött az erotikus be-be nyúlkálás a herékhez és gáthoz, nem sokkal ezután mondta, hogy fordulhatok. Szerencsémre felajánlotta a kényelmes ágyat,

(2021-06-01) : Erős volt ahol erősen kellett, s közben mégis gyengéd. Ha erősen masszírozott akkor sem "mélyesztette belém" az ujjait, mert amolyan tigris tappancsai vannak, erős, de közben puha... Erőteljesen kezdett, ami nagyon jóleső volt, aztán kezdett egyre finomabb, egyre izgalmasabb lenni, ahogy "kell" Tökéletes!

egyeztetési probléma: 1db
(2022-05-28) : Nincs mit leírni. A találka előtt közvetlenül variálni meg lemondani.. Egy megbízhatatlan valaki! Inkorrekt hozzáállás.