Kiemelt
Lili(39)
Budapest XIV.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Mirus(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Zsófi(22)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2019-09-08 16:51:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Giulia +36705863955 102728 erotikus masszázs

mabre a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rögtön egy vallomással kell kezdenem: nem Giulia volt az elsődleges célpontom. Természetesen képeit... mondjuk úgy, "tanulmányozva" erőteljes motivációt éreztem a meglátogatására, a listámon ilyen-olyan okok miatt hátrébb csúszott. Aztán a sors közbeszólt: akiket hívtam vagy egyáltalán nem vették fel, vagy - ne szépítsük - bunkók voltak (nyugalom, utóbbiak itt nem hirdetnek). Így tárcsáztam Giulia számát.
Gondolom nem fogok tömeges döbbenetet kiváltani azzal, hogy Giulia-nál egyik sem történt meg: egy kedves, jó értelemben visszafogott, már a hangsúly, szóhasználat alapján is intelligens hölgy vette fel a kagylót. A képei, illetve leginkább arca miatt valamiért mélyebb tónusú hangot vizionáltam. Kiemelendő a bemutatkozása: a szolgáltatás milyenségéről érdeklődő kérdésemre nemcsak egy programvázlatot adott, hanem mesélt tapasztalatáról, a randevúnak otthont adó helyszínről, körülményekről. A találkát megelőző napon telefonáltam neki, a "most hívható" jelzés villogásákor - mindössze néhány kicsöngést kellett kibekkelnem, hogy halljam a hangját. Kérésére abban állapodtunk meg, hogy a lefixált időpont előtt max egy órával jelzem biztos érkezésemet.
A második hívás a tervezett randi előtt másfél órával történt. Ekkor kaptam címet, valamint előhozakodtam azon javaslatommal, hogy egy kicsivel előbbre is tehetjük a találkozót. Giulia nem volt még a helyszínen, de felajánlotta, hogy ha időben beér, ír egy üzenetet (ez végül nem történt meg, de magától a javaslattól nem zárkózott el, tehát a hozzáállása mindenképp dicsérendő).
Sajnos végül úgy alakult, hogy a forgalmi dugók olyannyira hátráltatták masszőzömet, hogy a tervezettnél 15 perccel később tudtunk kezdeni - de erről folyamatos tájékoztatást kaptam, jelezve Giulia érdemeit!
Még valami: a ház tövében, közvetlenül a bejáratnál, nekem semmi térerőm nem volt, az utca másik oldaláról kellett próbálkozom!
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Marina Part. Váci út a közelben. Én nem vagyok budapesti, csak főiskolára jártam ide, de semmiféle problémát nem tapasztaltam. Tömegközlekedés megoldott, de gondolom ez sem újdonság.
A lakópark környékén viszonylag rövid, szűk kis utcácskák határolják a modern épületeket. Hétvégén voltam, ennek ellenére azért akadt egy-két szabad parkoló - egyre emlékszem, hogy konkrétan a bejárattal szemben, a túlsó oldalon várta a négykerekűeket. De ha ott nem is, néhány kör után/alatt szerintem lesz üres placc a kocsiknak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lifttel mentem a felsőbb emeletek egyikére. A felvonóhoz közeli lakás, nem kell végigbaktatni a folyosón.
Viszonylag kis méretű, de igazán ízléses kis kuckó. Nappali plusz konyha, előszoba, fürdő és maga a tetthely, ahol terebélyes franciaágyon lehet masszírozni. A tisztálkodó helyiségben zuhanyfüggöny, többféle tusfürdő vár rád, és itt tudod használni a a Giuliatól kapott friss, tiszta törülközőt is. Cipőt a lakásba érve, az elején kell levenni, erre van egy kis üllőalkalmatosság. A ruhákkal kapcsolatban választhatsz: vagy az itt, vagy a fürdőben, vagy a szobában lévő ruhafogasra teheted. Ezen kívül van egy polcos szekrény is, telefonnak, órának, kulcsnak, akárminek, amit nem akarsz a zsebedben hagyni.
Egy minimális negatívum, ami valójában nem is az, de az objektivitáshoz hozzátartozik: tükör van, de az ágy fejtámlájával szemben és viszonylag magasan. Ergo masszázs közben (hacsak nem keresztben mókáztok az ágyon, ami elég necces) nem igazán lehet mozizni. Viszont például az ágymatracon térdelve nézni, ahogy Giulia "már nem masszíroz", hanem valami egészen mást csinál rajtad/veled... na, arra tökéletes!
Giulia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Írták ezt már korábbi beszámolókban, én pedig teljes mértékben egyetértek vele: a képek nem jók! Sokkal-sokkal (sokkal-sokkal-sokkal-sokkal...) szexibb, dögösebb, izgatóbb a fotóknál! Sőt, számomra élőben még fiatalosabbnak tűnt!
Szőke hajkorona alatt csábos tekintettel néz rád, mintha egy vadmacska cserkészné be gyanútlan áldozatát. Huncut szemei, telt ajkai igazi rosszlányos beütést adnak neki, ugyanakkor ez kicsit csalóka - tündéri, kedves, gondoskodó személyiség rejtőzik a felszín alatt, szerintem Ő az a típus, aki egyik pillanatban démonként teper le, a másikban pedig szelíd, kedveskedésre váró kiscicaként bújik a szerencséshez. Tartása arisztokratikus, egyenesen, kihúzva jár-kel a szobában, látszik, érezhető a sporttal szerzett kondi, erő, fittség. Testét szálkás, de még mindig igazán nőies izomzat színesíti. Nyaktól lefelé haladva elképesztő szilikonciciket talál az ember fia: méret szempontjából közepesen nagyok, de igazi erényüket nem a terebélyességük adja - hanem a keménységük. Elképesztőek. És ha ez nem lenne elég, mindkettőn két hegyes, vörös bimbó sziporkázik - az az igazi "üvegvágó" típus. Felesleg nincs rajta, bőre selymes és sima. A puncija is gyönyörű - a nagy- és kisajkak csak egy kicsit más tónusúak szolizott bőrénél, gusztusosan bújnak ki lábai közül - szabadkozott, hogy nem volt teljesen megborotválva, de ezt csak bebeszélte magának (nekem meg csak akarta).
Feneke is pompás, a klasszikus példája a sporttal "szerzett", vagy inkább edzett, izmos kis popónak. Szép formájú lábai szintén a folyamatos testmozgás eredményei. Körmei ápoltak, festettek, lábikóin még apró kristályok is felpezsdítik a bordós(?) alapszínt - bevallom, arra nem emlékszem, hogy keze hasonlóan dekorált-e?
Személyiségéről már szóltam, de azért bővíteném: amellett, hogy kedves, figyelmes és szívesen kényeztet, tisztában van saját testével és igényeivel, ami szerintem az egyik legszexibb tulajdonság egy nőben. Értsd: terel abba az irányba, hogy Neki is jól essenek a dolgok, ha kell elmondja, mit, hogy, mennyire és meddig.
Kérésemre egy fekete áttetsző ruhácskában várt (magassarkút nem kértem, de felajánlotta). Brutális volt a látvány. És később kiderült, nem csak az.
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 102728 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 102728 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2019-09-08 16:51:41 erotikus masszázs 1027285. Giulia +36705863955 beszámoló 2019-09-08 16:51:41 erotikus masszázs 1027286. Giulia +36705863955 beszámoló 2019-09-08 16:51:41 erotikus masszázs 102728
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Nem a masszázs, illetve nem a masszírozásom volt a fő csapásirány, de ezt egy pillanatig sem bántam. Egyrészt mert a többi "dolgot" is nagyon élveztem, másrészt én kértem így. Ergo ez magyarázza ennek a szekciónak a rövidségét, elnézést miatta!
A lábaim, derekam megdolgozása mellett cicis csúszkát kértem. Talpamtól haladt felfelé, igényeimnek megfelelően közepes erősséggel dolgozott említett testrészeimen. Olajat használt. A fogások széles spektrumát tapasztaltam, több irányból, szögből kivitelezett, érezhetően tanult, profi mozdulatokkal. Jobb oldalról kezdte, majd a bal lábam után derekamhoz ért, ahol az addigra már megszokott magas minőséggel folytatta a munkát. Hátam is kapott az energetizáló mozdulatokból, és ekkor már egy kis cicimasszázs is be-befigyelt. Közben beszélgettünk pár témát említve, leginkább az állatokról (az "igazi", négylábú állatokról, bár néhány kétlábú is szóba került...)
Összegzésként: a masszázs csodálatos volt, egyrészt mert szakszerű kezelést kaptam egy istennőtől, másrészt amiatt, amit az említett istennővel csináltunk néhány perccel korábban... viszont az élmény mégsem volt 100%-os, amiért kizárólag magamat okolhatom (bocsánat, de itt kénytelen vagyok nagy betűt használni: NEM Giulia miatt!!!), ezt pedig az alábbiakban kifejtem.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Tehát megérkezésem és mosakodásom után a szobában találkoztunk. Akkor még rajta volt a fekete csoda, szabadkozott, hogyha nem haragszom, levenné kényelmetlensége miatt. Erről hallani sem akartam - így én szabadítottam meg tőle. Az ágyra kerülve néhány mondatot beszélgettünk, de mivel ekkor már meztelen volt, sürgősen mást akartam csinálni vele. El is kezdtem puszilgatni, csókolni, ízlelni mesés testét - ekkor már kaptam útmutatásokat, amiket mohóságom miatt kezdetben nem teljesen tudtam betartani, ezer bocsánat miatta utólag is! A kőkemény ciciknél a hegyes bimbókkal foglalkoztam rengeteget, a kis rosszcsontok mindvégig kacéran álltak, ajkaimmal szívtam, nyaltam őket Giulia pedig sóhajokkal jelzett és egyben bátorított. Hasát is puszilgattam, aztán eljutottam gyönyörű puncijához. A környék körkörös puszilgatásával indultam, eljutva a fincsi nagyajkakhoz, majd még belsőbb területekhez. Az ízélmény és látvány már ekkor mesés volt, de ez még semmi: az érzékszervi ostrom kiegészült audio fronton is. Ugyanis Giulia kezdettől fogva nyögdécselt, egy-egy jól eltalált nyelvcsapás során/után csücsörített szexi ajkaival. Bevallom, hogy bár rendkívül természetesnek tűnt, az elején éltem a gyanúperrel, hogy csak bókokként, biztatásként küldte eme jeleket, de aztán egyre biztosabb lettem abban, hogy masszőzöm valóban élvezi (illetve élvezni akarja) a helyzetet. Erre egy példa: egy másodpercnyi szünetnél kedvesen biztatott, csináljam erősebben. Több sem kellett nekem. A nyögések folytatódtak, segítségként kissé széthúzta nagyajkait, ahová örömmel tapadt nyelvem, enyhén tekergett előttem, jobb kezével fejembe kapaszkodva húzott magába egészen addig, amíg elélvezett. Itt nem volt semmi ripacskodás, pornós színjáték - persze lányoknál sohasem lehet tudni, mindenesetre bízom benne, hogy találatot értem el nála. Talán ezt alátámasztja, hogy ekkor már szemérmesen takarta érzékeny kis punciját.
Minimális pihenés után megkért, hogy masszírozzam. Örömmel teljesítettem kérését miután hasra feküdt. A hátát simogatva, "masszírozva" (szerény tudásom miatt kell az idézőjel) szórakoztam rajta, miközben vidáman elcsevegtünk. Majd átkerültem popójához és combjaihoz, ahol hasonló vidámsággal kontárkodtam rajta. Megfordult, meztelen teste csodálatos volt. Nem is bírtam ki: annak ellenére, hogy rákérdezett a kényeztetésemre is, megint csak én szerettem volna eljátszadozni rajta. Így az első felvonás ismétlődött meg, egy kissé magasabb pozícióban elhelyezkedve az ágyon. A sóhajok, nyögések mellett konkrét szavakkal is biztatott (idézem: "ez k#.v@ jó!"), igyekezett erogén zónái felé terelni (lábfej, combok). Egyébiránt a lényeg ugyanaz volt: hanghatások, enyhe tekergés, jobbjával szorítja fejem, majd orgazmus. Gonosz módon dolgom végeztével érzékeny puncijához értem nyelvemmel - a hirtelen feltörő sikoly ismét azt bizonyítja, hogy csak jól dolgoztam.
Ezek után következett a masszázs és itt szeretnék írni arról a minimális dologról, amiért "csak" csodálatos lett randevú és nem elképesztően csodálatos.
A minőségi megdolgozásom alatt elszabaduló beszélgetésünk során teljesen elvesztettem az időérzékemet. A vége felé már éreztem, hogy talán sürget az idő, ekkor Giulia csekkolta az órát, 10 percünk sem volt - úgy, hogy a hosszas cicimasszázst és a natúr franciát sem volt még alkalmam megtapasztalni. És bevallom, hogy ezzel kissé szétestem: a fentieken kívül terveztem még egy franciázást masszőzömnek. Improvizálnom kellett, de ekkor már fejben elvesztettem a csatát. Bár Giulia bőséges olajjal borította be a farkam, amit mohón kezdett kényeztetni, magas színvonalon, kértem, forduljon 69-be. Az említett dolgok miatt nem sokáig élvezhettem a helyzetet: vadmacskám egyre gyorsuló ajkai miatt figyelmeztettem a robbanásra, Ő egy pillanat alatt lecsatlakozott rólam (hiszen szájba nem mehet) és elélveztem - sokat nem láttam a fröcskölésből, hiszen egy mesés punci és popsi borította be látóterem.
Törölgetés után zuhany, öltözés, aztán még beszélgettünk. Ezzel valamennyire túl is léptük az időt, és bár senki sem akart kitessékelni, de azért itt is szeretnék bocsánatot kérni a plusz néhány percért!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban benne van. Értelemszerűen megegyezik az ott felsoroltakkal. A randi kezdetén mondta, hogy elég csak a végén odaadni. Én meg szeretem azonnal rendezni, számomra és vendéglátóm számára is kényelmesebb így, legalábbis így hiszem. Az én verzióm teljesült. :)
Rózsacsokor
mabre nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összegzés, az elején szigorúan objektíven. Giulia csodálatos. A képeknél sokkal jobb. A helyszín elsőosztályú. Fogadtatás, a vendéggel való bánásmód kifogástalan - értelemszerűen a másik oldalról is kell ehhez egyfajta szellemi színvonal. A masszázs szakszerű, alapos, professzionális. Érződik a tudás mögötte, az elhivatottság csak még feljebb tornássza a minőségét. A kényeztetés, orális szex tekintetében pedig csodás kettősség lengi körül a randit: egyrészt egy elképesztően dögös, már-már pornós kinézetű istennővel szórakozhatsz, aki egyébként teljesen emberi, jólelkű és bizony igényli a figyelmet.
Tehát - és ezekbe a mondatokba már szubjektivitást is szövök -, az élmény fantasztikus, az én ügyetlenkedésem az oka, hogy "csak" 99,9% és nem 100%-os randi lett belőle. Aki ismer, az tudja rólam, nem vagyok az a tipikus "kan". (Hülye megfogalmazás, de biztos mindenki sejti, mire gondolok. Ha nem, akkor ha úgy tetszik: nem vagyok az alfa-hím típus). De Nála azt éreztem, valóban élvezi a velem való időt, hogy jól csinálom, hogy felizgatom, hogy... szívesen van velem.
Végszóként azt tudom mondani, hogy aki szakszerű masszázsra vágyik, az keresse fel Giuliát; aki pedig egy nagyon jó nővel szeretné kényeztetni magát (és őt) pompás masszírozás társaságában, az keresse fel Giuliát. Aki pedig mindkettőt igényelné, nos... az keresse fel Giuliát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-12) : Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam.

(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

felejthetetlen: 13db
(2023-09-25) : A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát.

(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

(2023-01-12) : Mélytorkos technikája tanítani való!!! Eredetileg nem így terveztem és elég jól bírtam, de lila köd borult rám, engedtem az érzéki franciának és a szájában lett végem. Diszkrét zsepihasználat után elmentem frissítő zuhanyt venni. Utána dumcsi, nagyon jó fej, nyílt, sok mindenről lehet vele beszélgetni.

nagyon jó: 14db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 38db
(2024-02-28) : Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,