Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-09-07 16:10:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 102720 szexpartner

Öregcsődör a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Régóta nézegettem már a "bevállalós" laza lányok között,akiknél sok finomság az alapban van.Rá esett a választásom.Hívtam.Nehezen értem el,de sikerrel jártam.Tájékoztatott mindenről.Intelligens,kellemes "rekedtes" hangja volt,már attól feállt.
Megközelítés
>Ez a kerület nem tartozik a kedvenceim közé,dehát egy jól élményért az ember fia sok mindenre képes.Fizetős a parkolás.Nem olcsó,viszont van hely.Tömegközlekedés se lehet probléma.
Helyszín
>Egy nagy társasházszerű helyen rendel a kishölgy.Portaszolgálat van,de nem kérdeznek semmit.Kaputelefonnál nagy a zaj,ha információkat kapsz.Lakásba belépve balra kellett mennem egy kis szobába.Egy nagy franciaágy van ott.Behozattam vele a bárszéket,mert a kiráyok trónján akartam magam érezni,megtette.Kád van függyönnyel.Túsfürdő.szájvíz,törölköző minden van ami kell a higéniához.
ALICE külseje
>Nagyon vékony.Kis mellekkel,Popsi fokhagymagerezd nagyságú.Puncija gyönyörű és szűk.Arca karakteres.Se nem szép,se nem csúnya,kis csinoska.Ápolt,ami nekem fontos.Szerintem dohányzik,de én is szívtam 25 évig úgyhogy nem zavart,éscsak kicsit éreztem rajta.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 102720 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 102720 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-09-07 16:10:06 erotikus masszázs 1027205. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-09-07 16:10:06 erotikus masszázs 1027206. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-09-07 16:10:06 erotikus masszázs 102720
Action
>A megbeszélt időpontban voltam a ház előtt.Olyan zaj volt alig értettem a közleményeit.Szerintem itt egy kicsit hülyének gondolt magában,de ez csak az én maszek véleményem.Kért még pár percet a készülédésre,hisz nőből van a drága.Majd később felmentem a lakásba.Magassarkúban sexin fogadott,ahogy kértem tőle.Bementünk a szobába,ajándék átadása.Én én akartam így.Majd külön megfürödtem satöbbi.Aztán a szobába lépve megtapasztalhattam "Alice csodaországát"!Hát kérem szépen.Nyakamba ugrott,smároltunk,lihegett,szuszogott a karjaimban,mint egy gimis tini.Csókja nagyon finom.Aztán felvettem a lusta pasi felállású poziciót,ráültem a bárszékre.Nagyon jó a franciája.Az egyik legjobb a városban.Sok lánynál voltam már,de az övé nagyon finom.Mélytorok,kényszer tökéletes.Szemkontakt,köpködés,zacsinyalással.Cuppog játszik veled ahogy akar.Tökéletes illuzió.Finoman ujjazni is lehet.Egy jó erős félóra után mondtam neki,hogy már én jövök,mármint az arcára.Oké mondta.Elélveztem.Szépen beletakarítottam a szájába,amit kértem,h nyelje le,egy gyönyörű mosoly kíséretében.Megtette.Cuki kis Baba.Aztán még kicsit beszélgettünk,majd én fürödni el.és vissza a zord való világba...…:((((
Elszámolás
>Nincsenek extrái én úgy tudom.Amit vállal maradéktalanul teljesíti.
Rózsacsokor
Öregcsődör nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
>Super érzésekkel távoztam.Nagyon jól lecsapolt a kislány,de ezért is mentem hozzá.Kielégülten,üres zacskóval távoztam,lihegve,remegve a boldogságtól.Nem olcsó kategória,de orál rajongóknak kihagyhatatlan!Visszajáró vendége leszek.Csalódás kizárva!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2019-10-14 22:15:07
Ez egy elég legyalulós randi volt az írásod alapján. Nem találtam meg Alice, mint a NŐ elismerését a beszidben. Ez így nekem nem tetszik! Bocs!

2019-09-25 21:25:02
Nem volt jó azt olvasni, hogy mennyire lekezelően gondolkozol Alice-ról, akit azért elég sokan elég nagyra tartunk. A bárszéket pedig neked kellett volna behoznod, csak szimpla úriemberségből.

2019-09-22 16:11:15
Alice-t én egészen másként látom. Ezért lehet a beszámolód ezerszer is tárgyszerű, de mivel Alice-re is egy tárgyként tekintesz, nekem ez nem tetszik,

2019-09-16 15:25:11
Neked a kiváló beszámolóhoz, minden fontos infót megtudtunk. Egy kicsit lehetett volna hosszabb és részletesebb is. De azért köszönöm.

2019-09-13 20:50:48
Összeállt a kép... Első felvonás,takarítás
majd üresen távozás.Utána második rész, immár máshol....Dettó. "Remek stílus".
Már akinek tetszik. Ha ez tárgyilagos írás akkor lehet tárgyszerű is akiről itt írsz ?
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.