Kiemelt
Most hívhatod!
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-09-06 09:54:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Grizzlymedve! :)

Köszönöm ezt a láthatóan nagy gonddal megírt, a sok részletre odafigyelő és alaposan átgondolt remekművet :) milyen szerencse, hogy nem ért váratlanul, hisz már jó előre jelezted nekem az eljövetelét :D

Pár apró észrevételt szeretnék csak tenni:
Kicsit az volt az érzésem, hogy ha nem rólam lenne szó, akkor kicsit skizofrénnek tűnnék a szememben :D írod, hogy több személyiségem van :D nekem aztán nincs, nem győznék annyi ruhát meg cipőt venni, hogy az összes személyiségemnek elég legyen :D :D :D
Meg aztán hosszan értekezel a lakásomról...tudod, mi a státusza ennek a helységnek, nekem inkább stúdió, csak az otthonosabb fajta, nem szeretem a rideg szalonokat, mennyezetig felcsempézve ;D legyen olyan, mintha a barátnődhöz ugranál be egy kicsit, hogy megszeretgesd ;) Hangulatvilágítás is van, de nyáron minek is...?! Hisz oly' hangulatosan tűz a nap, hogy nem is látszana :) majd télen meglátod. Sőt, továbbmegyek, hanghordozó eszközöm is van. De néha jó a csend, nekem pl kimondottan jó csendben lenni, és a másikra figyelni...de ezentúl Katie Melua dalokat fogsz hallgatni ;) nehogymár szó érje a ház elejét :D

Szerintem hirtelen ennyi jutott eszembe.
Még egyszer köszönöm neked, hogy megemlékeztél a randijaink eg részéről, és türelmetlenül várom a folytatást!!!

Nem köszönök el tőled, hisz hamarosan úgyis újra találkozunk!

V.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 102708 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2019-08 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Alapinformációk:
„Viki masszázs VIP” a beszámolóm ihletője.
Mivel, több „Viki” is található az oldalon, így a névazonosságból adódó esetleges félreértések elkerülése miatt fontosnak érzem ezt megadni.

Téma:
CSODÁLATOS KALANDOZÁSAIM VIKIVEL a gyógyító masszázs, az erotikus masszázs és az erotika világában. 1. RÉSZ.
Nem tudom és nem is szeretném egy beszámolóban közre adni a Vikivel kapcsolatos élményeimet, az egymástól való alapvető eltérésük és a mennyiségük miatt sem.
Viki különleges és sokszínű egyénisége miatt több, legalább kétféle Vikit ismertem meg. Számomra mindegyik egyformán kedves és aranyos, ebben a besziben azt a Vikit szeretném bemutatni, akit az első randik során ismertem meg.

Egyeztetés:
Az oldalon láttam meg a hirdetését, a fotói alapján azonnal megtetszett és elolvastam a bemutatkozó szöveget is. Ez alapján úgy éreztem, hogy Viki a belső és külső alapján egyaránt szimpatikus számomra és nagy reményekkel egy közeli randi reményében írtam is privát üzenetet. A válasz lelombozott, mert az arról szólt, hogy éppen akkor megy 10 – 12 nap szabadságra. Viszont megállapodtunk, hogy az első munkanapján, ami egy hétfői nap, az első vendég szeretnék lenni. Továbbá megállapodtunk, hogy a hétfőt megelőző pénteken megerősítjük a randit. El is jött a várva várt péntek és a levélváltás alapján megnyugodtam, hogy a hétfői randi továbbra is áll. Azonban Viki kérte, hogy beszéljünk telefonon is, amit örömmel meg is tettem. Nagyon megnyugodtam, hogy amilyen szimpatikus a fotókon, éppolyan a beszélgetés alapján is.

Már az első randi alkalmával is használtuk, továbbá az óta is használjuk a VTR - t, de éppolyan jól működik a belső üzenet, az SMS és a telefon is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vikihez Angyalföldre kell utazni, a Duna Pláza nem nagy távolságra van.

A házat nagyon könnyű megtalálni, a GPS az ajtóig visz, fizetős a parkolás, eddig még mindig kaptam helyet vagy a lépcsőház ajtónál, legrosszabb esetben a szomszédos lépcsőháznál.

A közelebbi utcákon többféle BKV járat található, amelyektől nem kell nagy gyalogtúrára készülni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Vikinél a lakásra vonatkozó kérdés kifejtése során, valóban lakásról beszélünk és nem pedig lakásban berendezett szalonról.

A lakás egy szépen parkosított lakótelepen található, fogalmam sincs hány emeletesek a házak, de nem magasak, mert lift nincs bennük. Amennyiben lenne, sem kellene igénybe venni, mert nem a felsőbb emeletekre kell mennünk. A tiszta lépcsőházból belépve egy normál lakásba érkezünk, ahol éppen annyi helyiség található, amely szükséges a jövetelünk céljához.

A fürdőszobában található zuhanyfülke egy személyes, de nagy örömömre gyakran „szorongtunk” már benne Vikivel. Sablon szöveg, de valóság, hogy ami szükséges ebben a helyiségben az minden ott van.

Több említést érdemel a masszázs helyszíne. Direkt nem masszázs szobát említek, mert valójában egy normál lakószoba is lehetne, ha valakinek az a heppje, hogy nem ágyon szeret aludni, hanem matracon, ami ez esetben egy kiváló tatami. A normál lakástól csupán annyiban tér el, hogy a tatami mellé vannak bekészítve a masszázshoz szükséges különféle kellékek és alapanyagok.

Egy kényelmes sarokülőn, egymáshoz simulva tudjuk megbeszélni a legutóbbi randi óta történteket. Kellemes érintésekkel tudunk örülni annak, hogy újra együtt vagyunk. El lehet fogyasztani a Viki által prezentált finom kávét, palackos vizet és a finom rágcsálni való magvakat.

Mint egy normál lakószobában itt sincs semmi hangulatvilágítás, sőt a természetes fény bejutása sincs árnyékolva és semmilyen hanghordozó nem működik.

Az egész randi alatt ez a feeling egy nagyon kellemes hangulatot kölcsönöz, olyan mintha a barátnőjéhez megy az ember.

A lakás, a tetthelyszín nem hajaz semmiféle szalonra, láthatóan nem is kívánja azokat utánozni. Ebből adódóan Vikinél nincs szalon feeling, mert valóban olyan mintha egy kedves ismerősömet keresném fel egy hangulatos beszélgetésre. Viszont itt ennek során más kellemes élmények is történnek.

Nekem nincsen bajom sem a szalonokkal, sem az olyan helyekkel, amely ugyan nem szalon, de többen dolgoznak.
Itt azért nagyon jó dolog, hogy csupán kettesben vagy a vendéglátóddal.

A fentiek alapján a helyet tekintve minden adott egy kiváló randihoz, melyhez már semmi más nem, szükséges „csupán” két személy, akik azonos hullámhosszra tudnak kerülni.
Viki masszázs VIP külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Meg kell mondanom, hogy nagyon jól elvagyok a szőke fehér bőrű lányokkal is, de világéletemben a kissé kreol bőrű, hosszú barna-fekete hajú, vékony alkatú lányokra gerjedtem leginkább. Így nem volt csoda, hogy Viki fotóit megpillantva azonnal minden bajom lett, hogy minél előbb meg tudjunk ismerkedni. Ez elé gördítette az akadályt az a végtelennek tűnő várakozás (vágyakozás) amíg vissza nem jött a szabiról, amint azt az Egyeztetés panelban már leírtam.

Amíg szabin volt, többször nézegettem a fotóit és az egyik ilyen alkalommal jöttem rá, hogy nagyon nagy szamár vagyok, ugyanis ha bele kattintok, a képekbe azok átváltanak teljes alakossá. Na nesze neked, amikor eddig a félalakos képek is már bezsonggattak, akkor most a teljes alakos képek még inkább, látva a tökéletes formákat és a sugárzó eleganciát. Az egyetlen arcos kép is elegendő volt annak a valószínűsítéséhez, hogy a többi fotón elfedett arc a valóságban szintén igen elbűvölő fog lenni.

Az alakjáról írhatok ódákat, de az a fotóin jól látszik, hogy fotómodelleket megszégyenítő formákkal van megáldva, főleg ha valaki nem balfék, mint én és egyből a teljes alakos képeket nézi.

A műtermi fotók egyike sem tartalmaz olyan retust, amely bármit másként mutatna, mint a valóság, az amatőr fotók pedig ezt tökéletesen alátámasztják.

A nemrég készült műtermi képekről lejön, hogy azokon nem egy plázacica szerepel, ugyanis azoknál sokkal természetesebb a szépsége, ellenben nagyon nagy értelmet sugárzó a fotóalany.

Viki esetében a műtermi fotók alapján azt a ritka jelenséget tapasztaltam, hogy azok már a személyes találkozás előtt is sejtetni engedik azt a nagyfokú kedvességét, amely a valóságban tapasztalható.

Viki sokat tesz azért, hogy a hibátlan alakja tartós legyen, és ahol kell kifogástalanul kemény, ahol pedig kell, ott rugalmas legyen. A fotókon ugyan sejthető, de nem látható a gyönyörűen ívelt melle és nem érezhető annak a csodás tapintása sem. Miként a mellein, úgy sehol nincs gravitációnak semmiféle nyoma, sem narancsbőr, vagy ráncosodás.

Kék szemét nagyon különlegessége és széppé teszi a retinát körülvevő vékony sötét gyűrű.

A képei és bemutatkozó szövege alapján megállapítható, hogy különleges egyéniségről van szó.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 102708 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 102708 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2019-09-06 09:54:14 erotikus masszázs 1027085. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2019-09-06 09:54:14 erotikus masszázs 1027086. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2019-09-06 09:54:14 erotikus masszázs 102708
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Engem mindig mezítláb vár, amely nekem jobban is illik ahhoz a fentiekben már bemutatott miliőhöz, amely az ajtón belépve fogad. Viki a hibátlan alakját tetőtől talpig tökéletesen kiadó, a testéhez szorosan simuló fehér selyemszerű ruhában fogad, amely alatt semmi további ruhaneműt nem visel.

A randi elején nem ugrik a nyakamba, nem ül az ölembe, nem smárol le, de kezdeményez egy nagyon kellemes ráhangoló beszélgetést. Ehhez kávé, tea, teasütemény, csoki és rágcsálni való magvak a kellékek. Azonban mindent visz Viki kinézete, kisugárzása és kedvessége, ezáltal úgy érzem magam, alig várom, hogy ezzel a jófej, értelmes szexbombával testi közelségbe kerüljek. Nekem nagyon bejön a vágyfokozásnak ez a módja.

Beszélgetést követően a ruháimtól megszabadulva, törölközővel a kézben kikísér a zuhanyozóig, amely egy szimpla, normál fürdőszoba semmi csicsa, a célnak viszont nagyszerűen megfelel.

A fürdés végén Viki már ismét ott vár rám, még abban a ruhában, amelyben fogadott, kedvesen bekalauzol a tatamihoz, ahol megkér, hogy feküdj azon hasra. Mire megteszem, Ő közben felköti kontyba a haját és kibújik a fogadó ruhájából, így már összeöltözve jön hozzám a tatamira.

Ruha nélkül már láthatóvá válnak amelyek eddig csak a képzelet útján lebegtek a szemem előtt, a csodás alak a formás cicikkel, popsival, lábakkal. Így az eddig is látható, mindent vivő értelmes kisugárzást tükröző csillogó szemű arc, a már korlátozás nélkül láthatóvá váló hibátlan testtel együtt a „társulatot” immár teljessé teszik.

Az ilyen előkészületek után egészséges férfiember számára a tatamin való hason fekvés különösen ott a farok részen, felér egy inkvizíciós szinten is számottevő kínzással. Ezt Viki jó érzéssel, mosolyogva nyugtázza, de egyáltalán nem tántorítja el attól, hogy a masszázs arzenáljának valamelyik elemét meg ne csillogtassa.

Ebben a besziben az erotika szempontjából legvisszafogottabbat, a gyógymasszázst mutatom be. Attól függetlenül, hogy Vikinek a többi masszázshoz viszonyítva erotikusan ez a legvisszafogottabb, egyáltalán nem jelent erotika mentességet.

Viki gyógymasszőri tudását az alapján tudom megítélni, hogy nekem korábban volt egy olyan szintű gerincsérvem, amely miatt gyakorlatilag nem tudtam járni.

Ennek megszüntetése érdekében jártam több csontkovácsnál, manuálterepeutánál, különféle gyógytornászoknál. Volt, akitől tanultam, volt aki segített, de volt, aki többet ártott, mint használt. Végül sok-sok helyet bejárva sikerült a megoldás operáció nélkül.

Vikinél úgy érezem magam, mint az előbb említett szakemberek közül a legkiválóbbaknál.

Egy nagyon nagy és jelentős különbség van Viki javára, hogy a kezelését anyaszült meztelenül végzi és így a kezeléssel járó „kínokat” nagyban enyhíti, a gyönyörű masszőz látványa melyet a tükörben nagyszerűen lehet mozizni. A masszázzsal járó „kínokat” a látványon túl tovább enyhíti, hogy közben azért belevisz egy kis erotikát azzal, hogy időnként hozzám bújik. Az sem hasonlítható ahhoz, amikor bármelyik csontkovács ér hozzám, vagy Viki ölel körbe, hogy kiropogtassa, amit ki kell ropogtatni. Teljesen döntésképtelen az ember abban, hogy mi lenne a jobb? Ha egy – egy feszítésnek minél előbb lenne már vége, mert majdnem becsinálok, vagy csinálja még, mert olyan jó hogy közben "belém fúródik" a melle.

Viki hatalmas pluszt jelent még a legkiválóbb terepeutához képest is akiknél eddig jártam. Ugyanis ugyanazt a szakszerű gyógymódot kapom, de értelmes témákról folytatott beszélgetés közben, a gyönyörű test látványával és a semmihez nem hasonlítható érintéséből adódó erotikus kisugárzásával.

Vikinek vannak erotikában sokkal bővelkedőbb masszázsai is, amelyeket a másik beszámolómban fogok ismertetni.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A hason fekve végzett masszázst követően hanyatt fordultam, de a masszázs során használt kendő továbbra is maradt és Viki így leült mellém deréktájon. Ebben a helyzetben egy nagyon különleges érzéki masszázs, simogatás, cirógatás keverék során a kendőn keresztül úgy érintett, hogy az ujjbegyei ívet húzva járták be testemet. Ez a kellemes bizsergés még intenzívebbé vált, amikor előbb a kendőn keresztül, majd a kendő alá nyúlva érintette a combomat, a zacsit és a falloszomat. Eközben úgy helyezkedett, hogy én is el tudtam Őt érni és nyaktól végig elől hátul simogatni. Így egyaránt be tudtam járni a tenyérbe illő csodás formájú rugalmas ciciket, popsit, szép ívű hátát, combjait és nem maradtak ki a kislányos zárt nagyajkak sem. Viki közben úgy helyezkedett el, hogy előbb a cicikkel, majd ajkaival is meg tudta ismertetni a falloszomat. Szavak nélkül is értettük egymást és így mentünk át 69 formációba, így tartottunk oda vissza francia órát. Ennek során váltakozva kényeztette ajkaival a falloszomat, volt olyan, amikor ajkaival szorítva csak a makkot tüntette el, majd volt, amikor teljesen birtokba vette és végezte mindezeket megfelelő ütemben és időben olyan változatosan, amelyből látszott és érződött hogy nagyon jót akar nekem tenni. A kezét is ügyesen és élvezetesen használva nem hagyta élmény nélkül sem a zacsit, sem a rudat. A golyszlik is megkapták a maguk nyelvórai adagját.

Vikinek tipikusan az a franciája, amikor nem a leürítésem a célja, hanem a minél nagyobb örömhöz való juttatásom. Ezt nyilván én is úgy viszonoztam, hogy nem öncélúan játszadozott a nyelvem nagyajkakon, a kisajkakon és a csiklón, hanem szerettem volna, ha az örömszerzés kölcsönösen sikerül. Ennek jeleit éreztem Viki mozgásán és levegő vételén, testének megfeszülésén. Egy idő után a páros örömszerzés során nálam is eljött az a pillanat, amikor éreztem, hogy nincs, tovább mert az orgazmus a csúcsok csúcsára jut. Erre vonatkozóan nem kellett különösen felhívnom Viki figyelmét, mert a reakciómból számára az anélkül világossá vált, hogy már valahol valamelyik távoli csillagkép közelében járunk a közös repülésünk során. Így közösen jutottunk túl az orgazmus legmagasabb csúcsain, ezt nem némán tettük, de beszéd nélkül, mert itt nem a szavak a meghatározók. Illetve tele szájjal nehezünkre is esett volna bármi beszéd. Sokkal többet mondott el, amikor a törlőkendő szerepének végeztével Viki a vállam közelébe hajtotta a fejét és így mellettem fekve vezettük le az öröm hullámait, amely közben viszont már jót beszélgettünk.

Egy tanulságot azért levontunk, hogy a jövőben az efféle masszázst az nem a kényeztetés előtt csináljuk, hanem fordítva.
Azt gondlom, nem kell nagyon indokolnom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig a végén szoktam megejteni, mindig egy szóban megkérdezem, hogy nincs – e változás, amennyi idő alatt ezt most leírtam ez a kérdés már nem is kérdés.
Rózsacsokor
Grizzlymedve nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Vikivel való számos randim során megismertem a különleges és sokszínű egyéniségét, amiből adódóan legalább kétféle, számomra egyformán kedves és aranyos Vikit ismertem meg. Ebben a besziben az első randik során megismert Vikit szerettem volna bemutatni.

Az hogy a randi során végig világos van, egyáltalán nem zavar, sőt jó hatással van, hogy látom a környezetet és látom a vendéglátómat. Viki mellet az erotikus feeling semmivel sem válik gyengébbé mintha félhomályban, szinte sötétben, ledek fénye mellett lennék a nála. Az sem okoz számomra hiányérzetet, hogy a randi során nem szól semmiféle zene, mert meggyőződésem, hogy a Vikivel töltött idő esetében az nem tenne ahhoz hozzá semmit.

Viki az erotikus masszázs művelői közül nemcsak a mélyreható, magas szintű tudásával tűnik ki, hanem azzal is amit, és ahogyan azt csinálja. Ugyanakkor osztom azt a saját magáról alkotott véleményét, amelyet a többszöri találkozásaink közül az egyik alkalommal megjegyzett: „én nem vagyok mindenkinek való”.

Az viszont már én véleményem, hogy akivel meg van az a bizonyos azonos hullámhossz, akkor azzal nagyon kellemes élményeket nyújtó találkozások tudnak kerekedni. Remélem, ez a beszámoló eléggé tükrözi, hogy esetünkben a közös hullámhossz megvan, a további élmények bemutatása a második részben következik.

Remélem, a beszámolóból lejön a kedves olvasó számára, hogy a besorolás az nem Viki valós teljesítményét tükrözi, csupán a besorolásban még (!) meglévő kötöttségem szab határokat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2019-09-19 15:27:09
Tényleg hosszú. De jó! Nyilván a diszlexiásoknak kínzás, én szívesen olvastam.

2019-09-19 12:10:07
Nem lenne rossz, de túl bő lére van eresztve. Kinek van ideje ennyi felesleges és lényegtelen dolgot végigolvasni?

2019-09-12 09:11:52
Hosszúra nyújtott beszidet meg tudtad tölteni tartalommal és a megélt élmény utóhatása sem túl fellengzős. Remek!

2019-09-09 00:56:02
Úgy látom rendesen Viki hatása alá kerültél kedves Grizzlymedve!
Beszámolódból kitűnő képet kapunk e csodás hölgy magas kvalitásáról és a nagyszerűségéről mert képszerűen jelenik meg előttem pazar randitok minden mozzanata. Részletesen írsz-de ehhez egy ilyen nagyszerű múzsa szükségeltetik akire jól rátaláltál!
Mindkettőtöknek!

2019-09-08 19:40:48
Az világos hogy Vikinek mindegyik személyisége a kedvenceid között van és egy hullámhosszon vagytok. Hosszú a beszi, de élmény és tartalom is van benne rendesen! Kösz, ez egy szép tudósítás volt a randidról!
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

nagyon jó: 16db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.