Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2019-08-27 12:19:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 102585 szexpartner

fallosz822 a 2019-08 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Böngésztem a kedvenceimet és mindenki nyaralni ment, vagy nem ért már rá aznap, egyedül Jázmin vette fel. Bár nem elsőre, de második hívásom nyitott fülekre talált. :D
Kértem tőle időpontot és mondta, hogy 14:10-től szabad. Kértem egy kis időt a gondolkodásra, mert voltak még elintézendő dolgaim. Majd harmadik hívásomkor le is fixáltuk a 14:10-es időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelíteni mindennel is lehet, hisz nem messze áll meg villamos, busz, ha az ember fia a tömegközlekedésre vágyna. Sőt a vidékieknek vonatállomás is, bár ahhoz sétálni kell. ;)
Én autóval abszolváltam a címet, GPS pontosan mutatta, bár Jázmin említette, hogy másokat teljesen másik utcába irányította a GPS, nekem pontos volt. Egy utcával lejjebb találtam parkolót, volt bőven, bár fizetős a környék, és onnan sétáltam a megfelelő koordinátákra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű lakótömb első lépcsőházának emeletén található a kéjlak. Ezen az emeleten csak két lakás található, így 50%, hogy odatalálsz. :D Lift visz fel, így előre sem kell sportolnod a lépcsőkkel. Kis lakásba toppanék, egy amerikai konyhás nappali, mely jó tágas, innen jobbra található wc, fürdő és a baszoba, mely egy naaagy francia ággyal van felszerelve. Fürdőben kád, mely üveg elválasztóval is fel van szerelve, hogy tusolni is lehessen benne. Tusfürdő, szájvíz és persze a törülköző előre a kézbe adva. Rend és tisztaság mindenhol, így kényelmesen érezheti az ember magát.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lakást már megbeszéltük, hogy minden rendben, hát Jázmin még annál is rendebben van. :D Vékony, óriási szilikon cicis, szép nagy franciázós száj, kerek, feszes popsi. Ahogy a leírásban is olvasható, mintha pornóból lépett volna eléd, annyira pöpec a csaj. Ráadásul egy átlátszó magas pornós cipőben várt, mely végig rajta maradt aktus közben is, egy cérnányi bugyi és egy lyukacsos melltartő szerű valami volt még rajta, de ezeket felesleges is emlegetni, mert az összkép annyira elnyomta ezek pontosabb megjegyzését. A képekben nem fogtok csalódni, vagy inkább fordítva, a valóság sokkal farokállítóbb, mint a képei, pedig már azok is...
Ahogy Sztifler mamájára mondták a srácok a filmben: De basz!
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 102585 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 102585 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2019-08-27 12:19:11 erotikus masszázs 1025855. Jázmin +36707423697 beszámoló 2019-08-27 12:19:11 erotikus masszázs 1025856. Jázmin +36707423697 beszámoló 2019-08-27 12:19:11 erotikus masszázs 102585
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A hölgy megjelenése után már csak jóra számíthat az ember fia. :D
Miután beléptem, cipő le és irány a szoba, ahol egyeztettünk, mit és hogyan szeretnék. Megegyeztünk, hogy két extrát fogok igénybe venni. Ezután kaptam egy törcsit és irány a fürdő. Nem akartam sokáig maszatolni, egy gyors tus és irány vissza ehhez a nehézbombázóhoz.
Törcsi ledob és már vett is a szájába az ágyon térdelve. És itt a egy másik filmes vonatkozás jut eszembe, mely meme.ként is sokat forog az interneten: Hát elkezdődött! :D
Nem sokat teketóriázott a hölgy, két ismerkedő szájba vétel után már mélyre is engedte meredező tagomat, nem kezezett, csak tövig nyelte. Majd lassította a tempón körbe is nyalogatta a zacsit is, majd vissza a szájba, ahol már a kényszert is megcsillantotta. Ez volt az a két extra amit kértem tőle, mély és kényszer. Éreztem ennek nem lesz jó vége, kértem, hogy én is nyalhassam a puncit.
Megszabadult a falatnyi cérnától, mely éppen csak takarta azt a finom kis puncit, és hanyatt fekve kezdtem el kényeztetni finom, puha kéjlakját. Ha jól emlékszem piercing is van benne, de most is annyira leesett a vérnyomásom, hogy nem tiszta az emlék. :D Nyaltam, szopogattam csiklóját is, markolásztam melleit, ha jól emlékszem talán egy extázist is sikerült elérnem a hölgynél, majd közölte, hogy: "Dugd belém a kemény farkadat." Tudom klasszikusokat pontosan kellene idézni, de valami hasonló hagyta el a száját. :D
Gumit húzott rám, kicsi síkosító, még be is nyálazta a farkam, majd missziben kezdtük el az ágy szélén. A látvány magáért beszél, ahogy a farkad egy ilyen fullos nőben jár ki be. Meg kell mondjam, nem is bírtam sokáig és tele lőttem a gumit. Kaptam nedves törlőt és letisztogattuk magunkat.
Beszélgettünk egy keveset, sok mindent érintettünk, nyaralás, előző beszámolók, stb. Jó beszélgető partner, így még oldottabban érzi magát az ember. Mondta, hogy szóljak, ha készen állok a második körre. Beszélgetés közben éreztem, hogy most jött el az idő és szóltam, hogy indulhat újra a mandula.
Második kört is franciával kezdtük. Ülve kényelembe helyeztem magam és Jázmin kezelésbe vette a farkam. Jött újra a mélység titka, az igazi kényszer (volt már dolgom kényszert vállaló csajjal, de valahogy ez annyira finom volt, és korábban nem mertem jobban ráhúzni a fejét senkinek, de itt...), lent tartottam a fejét a farkamon rendesen, nem nyavalygott.
Akartam ismét a finom puncit, gumit kértem és hátulról folytattuk szeánszunkat. De nem a klasszikus doggyban. Azt kértem, hogy pucsítson be, ahogy doggyban tenné, de én alulról közelítettem, szinte ülve. Kicsit olyan is volt, mintha ülve dugnám, de mégsem, mert én emeltem a csípőmet és mozgattam benne a farkam ki-be. Így dolgoztunk az ügyön percekig, amikor a bal farpofám úgy gondolta, hogy begörcsöl, így kénytelen voltam abbahagyni ezt a kiváló pózt. Kértem, hogy feküdjön az oldalára és így folytassuk, hátulról.
Már hevert is végig az ágyon, én pedig ugrottam is, hogy ismét benne lehessek. Közben el el hangzott a már korábbi beszámolókban olvasható csúnya beszéd, de annyira extázisban voltam, hogy nem emlékszem mik voltak a nekem szántak. :D Dugattyúztam abban a szűk punciban, hol gyorsan, hol lassan, és a lassú résznél ért a vég.
Ismét törölgetés, pohár víz, ezt el is felejtettem, hogy már a randi elején is kérdezte, de akkor még nem voltam ennyire kitikkadva. :D Fürdés, fizetés és búcsú.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Elszámolás teljesen korrekt. Telefonban elmondott és a helyszínen felvázolt nem tér el. Az alap szolgáltatás csokra a pesti átlag feletti és erre jönnek az extrák. De a hölgy igen extra így ez teljesen korrekt.
Rózsacsokor
fallosz822 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jázmin az ami a képekről is lejön. Egy igazi nehéz bombázó, aki tudja is, hogyan kell a testével bánni. Közben jól el is lehet vele beszélgetni. Bár inkább többet baszélget vele az ember fia. Szóval egy szónak is száz a vége, Jázmin egy felsőbb kategóriás szolgáltató, ezért mit fogok kapni a többi lánytól :), aki azt nyújtaja amit ígér.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2019-08-27 20:48:26
Nem hiszem hogy bárki rossz néven venné hogy nehézbombázózod, kap itt mindenki bókot a megfelelő makktárstól.

2019-08-27 14:39:07
Izgalmasan leírtad az eseményt., szinte film szerűen megjelent.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 82db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 174db
(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.

(2023-12-05) : Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit