Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ayse

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-08-24 15:11:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ayse +36305123351 102538 erotikus masszázs

Reiszmester a 2019-08 hónapi randiján történteket írta meg Ayse hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Találkozónk előtti napon kerestem telefonon, sajnos nem vette fel, de később visszacsörgetett és tudtunk időpontot egyeztetni másnapra. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről, így izgatottan vártam a találkozónkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonálásunkkor kértem, hogy a címet küldje el SMS-ben, amit azonnal meg is kaptam. A GPS ajtóhoz visz könnyen megtalálható a helyszín, a parkolás se jelenthet gondot, de fizetős. BKV-s kollégák se panaszkodhatnak, több irányból is van lehetőség gyorsan megközelíteni. Aki esetleg Mapsen megnézi és nem azt látja a címen, amit várna, ne aggódjon csak régiek a képek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű ház X-edik emelete, lifttel. A lakásban több lány is rendelhet, de nem találkoztam senkivel és nem is hallottam senkit. A fürdőben kád van, ami zuhanyfallal van kiegészítve. Több féle tusfürdő szájvíz... Maga a szoba nem túl nagy, de nem is a teljes rokonságot várja oda az ember, kettőnknek pedig tökéletesen megfelelt. Szobainas, hangulatvilágítás, kis fotel, zene, egy matrac na és Ayse, szóval minden, ami kell.
Ayse külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor ajtót nyitott még nem láthattam, csak miután bezárult mögöttem. Egy hozzám képest mindenképp alacsonyabb leányzó, meg is jegyezte, hogy hú de magas vagyok. Szép hosszú kb fenékig érő hajjal, nem mind saját, de szerintem igényes. Ahogy ő is elmondta magáról, Barbie stílus. Teljesen át is jön a dolog, műköröm műszempilla, kinek mi tetszik, nekem bejön. Persze addig számít ez bármit is ameddig az ember rá nem pillant a méretes cicikre vagy az előtte ringó kerek popsira miközben a szobába invitál. Nagyon szép nőies alkata van, de hiába nálam a cickók mindent vittek.
1. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 102538 erotikus masszázs
3. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 102538 erotikus masszázs4. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-08-24 15:11:31 erotikus masszázs 1025385. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-08-24 15:11:31 erotikus masszázs 1025386. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-08-24 15:11:31 erotikus masszázs 102538
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Mivel másfél órára mentem, így időben a közepét töltötte ki. "Szokásos" módon a lábaimtól haladt felfelé, alaposan átmasszírozta minden testrészem. Annyira kellemesen erősen csinálta, hogy megkérdeztem, hogy esetleg papírja is van-e róla. Mondta, hogy nem, de szerintem tipikus esete annak, hogy nem a papírtól fogsz valamit jól csinálni. Beszélgettünk is egy kicsit közben erről arról, de annyira ellazított és jól esett, hogy volt amikor csak csendben tűrtem, mert nagyon jól esett a kis nyugi. Aki nem csak a kényeztetés miatt megy, annak bátran ajánlom, mert ilyen téren is ügyes kezei vannak. Ez a rész nem az erotikáról szólt, de persze meztelenül ült rajtam és akárhányszor a tükrökbe néztem vártam már a fordulót. Amikor jól átgyúrt nem is habozott kérte, hogy forduljak meg. Ami ez után jött azt kevésbé hívnám masszázsnak szóval következett a második felvonás.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Miután visszaértem a fürdésből üdítővel kínált, majd mikor visszatért az almalével amit kértem egy szempillantás alat kibújt a rózsaszín ruhácskából, amiben fogadott. Nem hagyhattam hogy csak úgy szemezzenek velem a bimbói hát rámarkoltam majd csólkolgatni kezdte a testem. Aztán pár csókot is váltottunk, bár ezek inkább olyan szájrapuszi félék voltak. A cerkám közben éledezni kezdett és ezt ő is észre vette. Lerántotta a törölközőt és simogatni kezdte, majd elémtérdelt és mostmár az ajkait is bevetve izgatott tovább, amíg teljesen meg nem keményedtem. Hol a kezeit használva, hol anélkül igyekezett a csúcsra juttatni. Aztán megkérdezte, hogy nem-e helyezem magam kényelembe, így leültem a kis fotelre, ő elémkuporodott átmasszírozta a farkam egy kis olajjal is mielőtt újra az ajkai közé vett volna. Kitartóan munkálkodott rajta, aztán megkérdeztem, hol érhet a vég. Megmutatta a célterületet majd kisvártatva telelőttem a mellét, meg egy kicsi le is csurgott szóval kiment a mosdóba mielőtt mindenhova folyna. Miután lefürdött én is letakarítottam magam. Visszatértem után következett a kellemes masszázs, amit már a fentiekben megírtam.
A második felvonás a fordulás után egy olajos csúszkálással indult. A látvány ahogy masszírozza a melleit az olajjal pillanatok alatt harckésszé varázsolt. Nem is hagyta sokáig, hogy magányosan meredezzek. Ismét a kezei és az ajkai közé kerültem. Elég mélyen bevett és kitartóan csinálta, ami nagyon tetszett, pláne, hogy elmondása szerint nem kis mérettel rendelkezem. Oldalra fordult, így elértem a popsiját a melleit és a szűk kis punciját is. Markoltam simogattam ahol értem ő pedig szüntelen dolgozott rajtam. Kértem, hogy forduljon teljesen fölém és csókolgattam és óvatosan nyalogatni kezdtem. Igyekeztem én is viszonozni amennyire bírtam, bár én nem hinném, hogy olyan ügyes lettem volna, mint Ayse, de azért remélem valamennyire élvezte ő is a dolgot. Még egy kicsit markolgattam a formás popsiját és a melleit majd a második rakétát is útjára engedtem és az utolsó cseppig kifacsart. Letörölgettem magam közben beszélgettünk még, majd irány a fürdő. Öltözés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amikor az italomért ment ki, akkor helyeztem az asztalra a telefonon már egyeztetettet. A találkozó során nem esett szó róla. A másfél óráért teljesen megérte pláne, hogy amikor a kocsihoz visszatértem vettem csak észre, hogy mákom van, hogy nem büntettek meg, mert túlléptük az időnket.
Rózsacsokor
Reiszmester nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kedves barátnős feeling. Kicsit eleinte félénk volt, de én is és szerintem ez első alkalommal normális. Érintettünk egy-két témát, ami nagyon beindította a fantáziámat. Kicsit sajnáltam, hogy csak ilyen keretek között találkozhattam vele. De, ha időm engedi még visszatérek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ayse erotikus masszázs beszámolójáról


2019-09-28 19:03:32
Gördülékeny sźínes a körülményeket is jól leírja és a hölgy hozzáállását is lefesti kedvet csinál hozzá

2019-08-26 10:17:42
Ayse jó úton halad, hogy megkapja mindenkitől a kellő tiszteletet. Ezt Te megadta Neki, így a jó. Koszi! Grat!

2019-08-25 17:38:59
Tetszett a beszámolód, a lényeg is ki volt fejtve benne. a randidhoz!

2019-08-25 13:09:30
az élményedhez. Lényegében mindent leírtál, nem komplikáltad túl. Ayse újból elkápráztatott valakit. De, jó is volt neked.
Mutasd mindet

FunkciókAyse legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-01-18) : Falta a lüktető farkamat hol mélytorkosan koppanásig hol csak a makkomat kostolgatta a nyelvével finoman gyengéden....de ezt sokáig nem lehet birni ezért egy kicsit rásegitettem vagyis szó szerint elkezdtem elöször finoman dugni a száját ,ami csodás emlékeket hozott felszinre:-) aztán kezdtem fokozni a tempot vagyis durván fogalmazva basztam a száját amig csak birtam .

(2021-05-21) : A masszázs részt nem tudom nagyon részletezni, mert kihagytuk a mostani találkozásnál. Mivel régen találkoztuk inkább beszélgettünk egy kicsit kivel mi történt mostanában, illetve az elmúlt hetekben hónapokban. De megnyugtatok mindenkit, hogy nagyon kellemes masszázsa van Aysenak. Kellő erővel és alapossággal nagyon finoman fel tudja frissíteni az arra vágyót. A beszélgetés után rátértünk a kényeztetésre.

(2019-11-09) : Jól beolajozott, és a lábaimmal kezdte a masszázst, megfelelő erősséggel masszírozta a vádlimat majd a combokat. Közben a tükrökben lehet mozizni és kötelező is. Végig jó hangulatú beszélgetés ment, mindenféléről beszélgettünk, jó beszélgetőpartner.

felejthetetlen: 9db
(2021-05-20) : Csók -francia -csók -francia utána én is lekéredkeztem megkóstolni a puncit ,nagyon élvezte ,sóhajtozott egyre hangosabb volt de szerintem nem élvezett el. Utána megint ő kezdett franciázni kis idő múlva közeledett a vég , hatalmasat élveztem , az egészet megette .!! Aztán kiment kis időre magamra hagyott és hideg alma lével tért vissza .

(2020-06-07) : A vádliknál kezdte, jó erősen próbálta a letapadásokat felszakítani, de azért nem olyan hatékonysággal, mint egy sportmasszőr. Ilyen helyeken nem is ez az elvárás. Ügyesen és hatékonyan tevékenykedett, élveztem minden pillanatát.

(2020-01-18) : Kérésemre jó erősen átgyúrt vádlitól vállig. Nagyon ügyesen és jól csinálja, kérésemnek megfelelően pedig erősen is, szerencsére van erő a lányban, aminek mindig külön örülök, mert szeretem az alapos, erős gyúrásokat.

nagyon jó: 19db
(2019-12-19) : Utána kaptam egy nagyon alapos és erős masszázst. Amikor a combjaimat masszírozta, néha bizony össze is kellett szorítani a fogam, de voltam párszor gyógymasszőrnél, tudom hogy ez így jó, ezért inkább kiálltam a megpróbáltatásokat.

(2019-11-08) : Hátamra feküdtem, ő egy kis olajat csorgatott rám, és eszméletlen szopásban részesített. Elegendően, de nem túl sokat használta a kezeit, ölelgette, karcolgatta a golyókat, volt mélytorok is, én kedvemre mozizhattam a tükrökben, közben pedig a popsiját, punciját simogattam, de nem véltem felfedezni túl sok reakciót a a részéről. Természetesen nem hagyhattam, hogy elsőre így legyen vége, lelki szemeim előtt már napok óta lebegett

(2019-10-23) : Most kivételesen a masszázs rész rövid volt kifejezett kérésemre ,de ez is elég volt számomra mert csak a lábaimnak volt szüksége egy kis masszírozásra...Amit kellő erővel de egyben finomsággal végzet a főleg a vádlimat kértem hogy dolgozza meg egy kicsit és a combomat

: 20db
(2024-04-15) : I asked her to switch to a 69 and she obliged - her pussy was gorgeous, deliciously fragrant and with a very firm ass that I couldn't help but kiss constantly.

(2021-02-20) : Fürdés után kerdezte masszazsal vagy erotikaval kezdjuk-e..en a masszazsnal maradtam. Hasra fekudtem es elkezdett nyaktol lefele maszirozni. Kezei konnyedek voltak, inkabb simogato jellegunek mondanam mintsem csomokat kinyomkodonak. Lefele haladva voltak kisebb benyulasok is amik fokoztak az izgalmakat.

(2020-07-28) : Ayse nagyon tudja hogyan kell hálistennek vadliknál kezdi mindig, erős kezei vannak combokat sem mellőzi meg dolgozza őket feneket sem hanyagolja finom benyulásokkal fűszerezve mintha közölné hogy lessz ez jobb is derekam következik hátam ahol sajna vagy nem régen voltam nála és az edzéseknek köszönhetö talált egy kis csomót amivel baráti viszonyba került azonnal és hosszasan elbeszélgetett vele