Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Aida Swinger(28+)
Budapest IX.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-08-14 05:38:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 102395 szexpartner

Vanek Úr a 2019-08 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Az egyeztetés telefonon történt. Elsőre nem vette fel, de visszacsörgött , és akkor sikerült beszélnünk. Kérdeztem, hogy mi a legközelebbi időpont, amikor fogadni tud egy órára. Mondta és le is foglaltam.
Megközelítés
A cím pontos, GPS odavisz, BKV-val talán kicsit körülményesebb, úgy értem, hogy gyalogolni is kell egy kicsit. Autóval elég nehéz parkolót találni, sok az építkezés a környéken. Viszont ingyenes a parkolás.
A ház új építésű társasház, portással az előcsarnokban. Meg is ijedtem egy pillanatra, hogy mit mondok, hogy kihez jöttem. :)
Helyszín
A lakás pici egy szobás garzon, a célnak teljesen megfelelő berendezéssel. Vadi új minden. Tiszta törölköző kikészítve az ágyra. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel ellátott, két-három féle tusfürdő van.
Kellemes félhomály és halk zene alapozta meg a hangulatot.
Fanni külseje
Fanni egy fiatal, szép arcú lány, talán egy kicsikét molettebb, mint ami a képekről lejön. Mindazonáltal arányos. Nagy cicikkel áldotta meg a természet és az orvostudomány. A szilikon nem a méret növelése miatt van, a cickók teljesen természetesnek hatnak.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 102395 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 102395 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-08-14 05:38:03 erotikus masszázs 1023955. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-08-14 05:38:03 erotikus masszázs 1023956. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-08-14 05:38:03 erotikus masszázs 102395
Action
Egy kicsit várnom kellett, mert 2 perccel hamarabb érkeztem. Mivel nem tudtam az emeletet és az ajtót, és nem akartam a portással szóba elegyedni, lifteztem párat, míg megjött az üzi, hogy hová kell mennem.
A szokásos diszkrét ajtónyitás után megpillanthattam végre Fannit, aki egy kis köntösben fogadott. Egyből szembetűntek méretes keblei, most nagy cicis lányra vágytam...
Rövid beszélgetés után gyorsan levetkőztem és elvettem az ágyra legyezőszerűen kikészített tiszta törölközőt. Gyors zuhany után igyekeztem vissza Fannihoz, mert már alig vártam, hogy kényeztessük egymást.
Először állva csókolóztunk, iszonyúan érzékien, puhán csókol. Gyorsan az ágyra ülve folytattuk. Kihámoztam a köntösből és a cicikkel folytattam, de állandóan visszatértem a puha szájához. egyszerűen nem tudtam betelni vele. Végigsimogattam a testét, a melleit, majd lassan haladtam lefelé. Lassan eljutottam a számmal a kéjbarlangjához is, de előtte végigcsókoltam a hasát és a combok belső részét. A puncinyalást nagy odaadással fogadta, mély sóhajokkal adta tudtomra, hogy nincs ellenére a dolog.
Utána ő franciázott, a puha érzéki csókok után sejtettem, hogy ez a rész is érzéki lesz. Nem tévedtem. Mélyen bekapta, nyalogatta, kényeztette az ezredest és a zacsit sem felejtette ki. Féltem, hogy hamarosan eldurranok, ezért védőfelszerelést kértem és hagytam, hogy meglovagoljon. Közben a melleit markolásztam. Az intenzív mozgás és a kéjes hangok nemsokára meghozták az eredményt, nagyot élveztem a gumiba.
Pihegés, tisztogatás, beszélgetés következett.
Mikor újra hadra foghatónak éreztem magamat, akkor elkezdtem végigcirógatni a testét, jelezvén, hogy újra érzéki örömökre vágyom. Ölelések, csókok, mintha a csajommal lettem volna. Újra bekapta az ezredest és közben arra gondoltam, hogy kár, hogy nincs itt a feleségem, hogy tanuljon.
A szexet most hátsó behatolással kezdtük, látszólag nagyon élvezte Fanni is, legalábbis a hangok ezt jelezték. Nem vagyok hülye, tudom, hogy gyakran megjátsszák hogy mennyire jó nekik, de ez most mégis jólesett.
Végül kértem, hogy forduljunk hagyományos pózba, csókolni akartam, miközben elmegyek. Így is lett, még egy kicsit húztam, aztán durr a gumiba.
Elszámolás
Csak az alapOt kértem, a normál dolgokra vagyok vevő. A végén majdnem elfelejtettem fizetni, de végül a komódra elhelyezett összeggel korrigáltam.
Rózsacsokor
Vanek Úr nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon kellemes egy órát töltöttem el egy kedves, fiatal értelmes lánnyal. Kicsit ducibb, mint a képeken, de mivel nem csak a vékony lányokra bukom nem okozott csalódást. A hozzáállása és a profizmusa nagyon pozitív hatással volt rám.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2019-08-16 07:27:57
Saját tapasztalatból is megerősítem a Fanniról írtakat. Jól visszaadja az írás a hölgy jellemzőit, kedvességét.

2019-08-15 16:18:26
Érdemes lett volna Fanni bemutatkozását elolvasni. A parkolásra egyszerű megoldást javasol. Azt már én teszem hozzá, hogy három óra ingyenes és nagyon közel van.

2019-08-15 07:20:55
Talán jobb, hogy nem teljesül minden gondolatod - minimum bizonytalan kimenetelű lett volna a tali, ha a nejed betoppan:-)

2019-08-14 16:31:45
Azért a feleséges megjegyzés több mint ízléstelen szerintem! Számomra legalábbis!
Bár távol álljon tőlem bármiféle erkölcscsősz szerep!
Pláne ezen az oldalon!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.