Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ayse

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-08-06 09:39:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ayse +36305123351 102260 erotikus masszázs

SanMarko a 2019-07 hónapi randiján történteket írta meg Ayse hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tökéletesen elérhető. Amikor ki van írva, akkor érdemes hívni. Ha szeretnél vele találkozni érdemes előtte egy nappal. Elfoglalt, nem véletlenül. A korábbi találkozónk óta üzenetben tartottuk a kapcsolatot itt az oldalon. Irosgatott ő is nekem, de sajna nem mindig ér rá és rengeteg üzit kap. Emlegette legutóbbi talinkat is, ő is élvezte, es megköszönte a beszámolót. Hat... nyilván szerettem volna újra látni. Előző nap fixaltuk az időpontot. Kérdezte h az extrát kérem-e. Mondtam, hogy egyszer igen. "Miert csak egyszer, mi lesz a masodikkal?" "A masodikat a cikkre szeretném kitenni. - mondtam. "Oké, ott is szeretem!"
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismert helyszínen, ismert házban. Portaszolgálat. Teljes nyugalom. Itt ott egy-egy lakó de elslisszantam pillantások nélkül. Diszkréció rendben. Bkv-val könnyű, autóval 4 csillag.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nem a legújabb. De tiszta, rendezett és a célra kialakított. Hangulatos, szexi helyszín. Függöny mögött lányok. Most egyedul voltunk. A lenti események után volt szerencsém a szobákat meglesni. Mindegyik olyan mint a képeken.
Ayse külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát....itt nem tudok mit írni. Tökéletes szamomra. Istennő és buja, de kellően szelíd es szégyellos. :) Írtó aranyos és kedves, viszont annyira dögös, hogy kihullik a maradék hajam is... Gyönyörű dögös arc. Hatalmas hosszú hajzuhatag, igen, ez hajzuhatag, nem holmi lófarok, vagy kozephosszu, ez a "haj" , ami a fenekéig ér es vastagszálú, erős, telibe szőke. Írtó izgató, akkor is ha csak félig igazi. Tökéletes bőr, sehol egy hiba.
1. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 102260 erotikus masszázs
3. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 102260 erotikus masszázs4. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-08-06 09:39:46 erotikus masszázs 1022605. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-08-06 09:39:46 erotikus masszázs 1022606. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-08-06 09:39:46 erotikus masszázs 102260
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Eredetileg elfoglalt volt ezen a napon. De csak miattam bejött, amit már a helyszínen tudtam még igy nem tudtam külön emiatt kedveskedni semmivel előre. Nagyon jól esett ez a kitüntetett figyelem. Sőt, kértem, hogy vmi utcai ruhában fogadjon. Ha nem is ebben, de egy szexi melltartó, rovid szoknyafélében várt. Beléptem az ajtón és megcsókoltuk egymást. Örültünk egymásnak. Beértünk a szobába es elkezdtem leöltözni, közben megnéztem magamnak es tovább csókolgattam, simogattam. Elmentem álló testreszemmel fürdeni, siettem ahogy tudtam. Visszatérve meg ebben a ruhaban volt. Elkezdte levenni a melltartót. Raszoltam, hogy majd én, ne fáradjon. Erre ő: "Reméltem is, hogy nem kell kérni, csinalod magadtól is. Egyébként szorít, mert nem lehet melltartót kapni a meretemben es ez a legnagyobb, amit találtam...". Ezen jot nevettünk... ilyen problémaim legyenek a jövőben. Innen jott az első kényeztetés.
A masszázs resz a kenyeztetesek között szerepelt. Szépen vegiggyúrt. Kértem h erősebben csinalja. Megtette, jol atgyúrt újra. Kozben nagyon jol elbeszelgettünk. Komoly céljai vannak, tobb terve is ambíciózus, ami miatt abszolút tiszteletre méltó is. Kívánom sikerüljön elérni e céljait. A tükörből nagyon jó mozizni. Szeretem ahogy bekeni a melleit es közben magáról beszél
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ez most hosszu lesz, de szeretném ha megmaradna az élmény.Részben pornós volt, a kenyeztetesek között, után pedig 100-ban Bnő feelinges. Sztem ez a tökéletes kombó, mindenki ilyen nőre vágyik...aki vadul szop, nyögdécsel aztan odabújik hozzád es simogat.
Szoval még állva kezdtem leöltöztetni. Minden testrészét vegigsimogattam és apró szájrapuszikkal nyitottuk a szeánszt.
Leoltozes utan a melleit simogatom, gyúrom es nyalom a mellbimbójat. "Kerlek helyezd magad kényelembe a matracon" mondtam Ayse-nak. Csak feküdj le es lazulj. Nevetgélve feküdt hanyatt.
Itt közelebb kusztam az arcához. Csokolgattam ahol tudtam. Beleszagoltam a hajába. Vegignyaltam a vallait, a karját es a melleihez értem. Finoman gyurtam őket de Ayse mondta h csinaljam erősebben. Szereti ha jol at vannak gyúrva. Kozben az arcomat a kezeimmel osszefogott mellei közé fúrtam. Majd szépen elindultam lefelé is. Közben Ayse a farkam után nyúlt. "De jo vastag és kemény" - mondta. De nem engedtem neki, hogy huzogassa vagy h egyáltalán hozzáérjen. Ez még jobban izgatni kezdte őt.
Folytattam utam es a hasát, a lábait, a combját nyalogattam. Közben ő a melleit gyúrogatta. Isteni látvány volt felnézni rá. Közben benyaltam a combjai tövébe. Puszilgattam, finoman. Egy-egy puszi mar járt a puncijára. Felsohajt. Majd nyalni kezdem. Isteni ízek és hangok. Szereti ha nyalják. Sokaig csináltam. Benyalok a kelyhebe, nyelvemmel ameddig érek, benne lefetyelek. Az ujjaimat is bevetem. Először egy újjal, majd kettővel is próbálom elérni a hatást, közben racsurgatok egy kis extra nyálat a tocsogó puncijára. Nyalom es ujjazom. Fölé/mellé kuporodom, megsimogatja a farkam. "Úh de forró, milyen vastag és kemény." "Kapd csak be nyugodtan, meddig megy le? Megmutatod?" És tövig elnyel, és közben ujjazom. Megkérem h jatszon magával. "Szereted nézni ha maszturbálok? Kicsit fura, szegyellős vagyok ebben!" Ő izgatja a csiklóját, én ujjazom, közben tövig a torkában vagyok. Mar-már öklemdezős hangokat hallok...melleit is meggyúrom, felsóhajt, élvezi. Én is. Ráfogok a fejére. "Szólj ha ott vagy, ne épp a torkomban legyen a f@rkad. Így nem fér bele teljesen, fekve jobban lemegy". Végül megkérem állva probaljuk meg. Rafogok a tarkojara de csak finoman. Nem kell diktalnom a tempót, tudja ő magátol. Hihetetlen ahogy a torkában vagyok, közben gyúrom a giga-melleit... érzem, hogy így ér a vég.
"Nyisd ki a szád...nézz rám...a szádba fogok élvezni" szépen teletöltöm a száját, kifolyik belőle a spermám, racsöppen a melleire, az álla is spermás. Egyszerűen gyönyörű. :)
Újabb fürdés után jött a fenti masszázs, beszélgetés. Nagyon jól egymásra hangolódtunk.
Mondta h megfordulhatok. Annyira jol elbeszélgettünk, hogy az ezredes teljesen elalélt állapotban fogadta. Ayse bekente magát, imadom ahogy a melleivel jatszik. Jott a frenetikus csúszka. Közben puszilgatott és megjöttek az első csókok. Megcsókolt, megcsókoltam. Kozben mellei közé vette az ezredest. Ingerelte a melleivel. "Na most már biztosan lemegy a torkomig." "Lássuk! :) "
Olyan mélytorkot kaptam, hogy nem hittem el. Süvített a farkam a szájában a nyelőcsövéig. Lenn tartja, keményen dolgozik rajta. Majd egyesével szívni kezdi a golyszikat....nekem ez vhogy még kinaradt. Nagyon erős élmény a gyolysziszopás, nagyon jol nyomjam a falat vakartam már az élvezettől. Aztan ram ül..hattal. 69 legyen. Inkabb nem, most csak élvezem, ami csinál. Sokaig húzza, nem akar kivégezni. Megfordul, rafogok a fejére.."szopjál még egy kicsit" -"oké, örömmel szoplam még" . Meg is jegyzem neki, hogy engem ennyire még soha nem "kaptak le". Óriási ahogx a torkában a farkam. Végül a fenekét markolva ér a vég a mellei között. "Volt még benned jo sok cucc!" Elaztatom a melleit tömény spermával.
Utana jott az egyik legjobb rész.
Megtorolget. Ugyesen attöröl. Odafekszik a mellkasomra. Rám néz, mosolyog, megcsókol. Csókolgat, újra, újra. Majd a mellkasomra hajtja a fejét. Jó érzés volt. Sztem kicsit megpihent most ő is. Örülök h velem biztonságban érezte magát és kiengedett egy kicsit ő is.
Végül már lejárt az időnk. Nem siettetett. Még lezuhanyoztam. Csókkal valtunk el es egy jó kora cici simivel. Legjobb mellek...ez van :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent vállal, ami leírtam. Fejlődő képes (lsd. a melytorkot, ami még legutóbb nem volt az étlapon) és kimondottan kedves, jofej. Elszámolás is ennek megfelelő.
Rózsacsokor
SanMarko nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha lehetne, Istennőt adnék.. életem legjobb szopása után mit mondhatnék. Nagyon kedvelem, mint személyiséget is. Emellett igazi Szexistenno... irtó szexi ahogy ő is élvezi, hogy bmikor/bhol megallitja a forgalmat! Sok puszi Ayse :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ayse erotikus masszázs beszámolójáról


2019-08-11 01:54:25
Itt-ott kicsit kusza, de ha tényleg ekkora hatással volt a Nő, akkor nem is csoda. :)

2019-08-07 09:37:39
Ez egy eszméletlen jól megírt remekmű. Egy ilyen írásnak istennő a mknősítése, még akkor is ha még nem tudsz ilyet adni. Ayse elképesztően klassz hölgy, az egyszer biztos. , írj sok ilyet!

2019-08-06 17:45:29
, nagyon komoly élményt éltél át...olvasva is felspannolja az embert! Köszi az ajánlódat :)

2019-08-06 15:39:06
Bravo Markó jol megfogtad a dolgok lényegét. Ayse- pont ilyen

2019-08-06 13:17:21
Remekbe szabott leírás egy csodás élményről. A hölgyé is természetesen az érdem. Feltette az i-re a pontot a látogatás szempontjából.
Mutasd mindet

FunkciókAyse legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-01-18) : Falta a lüktető farkamat hol mélytorkosan koppanásig hol csak a makkomat kostolgatta a nyelvével finoman gyengéden....de ezt sokáig nem lehet birni ezért egy kicsit rásegitettem vagyis szó szerint elkezdtem elöször finoman dugni a száját ,ami csodás emlékeket hozott felszinre:-) aztán kezdtem fokozni a tempot vagyis durván fogalmazva basztam a száját amig csak birtam .

(2021-05-21) : A masszázs részt nem tudom nagyon részletezni, mert kihagytuk a mostani találkozásnál. Mivel régen találkoztuk inkább beszélgettünk egy kicsit kivel mi történt mostanában, illetve az elmúlt hetekben hónapokban. De megnyugtatok mindenkit, hogy nagyon kellemes masszázsa van Aysenak. Kellő erővel és alapossággal nagyon finoman fel tudja frissíteni az arra vágyót. A beszélgetés után rátértünk a kényeztetésre.

(2019-11-09) : Jól beolajozott, és a lábaimmal kezdte a masszázst, megfelelő erősséggel masszírozta a vádlimat majd a combokat. Közben a tükrökben lehet mozizni és kötelező is. Végig jó hangulatú beszélgetés ment, mindenféléről beszélgettünk, jó beszélgetőpartner.

felejthetetlen: 9db
(2021-05-20) : Csók -francia -csók -francia utána én is lekéredkeztem megkóstolni a puncit ,nagyon élvezte ,sóhajtozott egyre hangosabb volt de szerintem nem élvezett el. Utána megint ő kezdett franciázni kis idő múlva közeledett a vég , hatalmasat élveztem , az egészet megette .!! Aztán kiment kis időre magamra hagyott és hideg alma lével tért vissza .

(2020-06-07) : A vádliknál kezdte, jó erősen próbálta a letapadásokat felszakítani, de azért nem olyan hatékonysággal, mint egy sportmasszőr. Ilyen helyeken nem is ez az elvárás. Ügyesen és hatékonyan tevékenykedett, élveztem minden pillanatát.

(2020-01-18) : Kérésemre jó erősen átgyúrt vádlitól vállig. Nagyon ügyesen és jól csinálja, kérésemnek megfelelően pedig erősen is, szerencsére van erő a lányban, aminek mindig külön örülök, mert szeretem az alapos, erős gyúrásokat.

nagyon jó: 18db
(2019-12-19) : Utána kaptam egy nagyon alapos és erős masszázst. Amikor a combjaimat masszírozta, néha bizony össze is kellett szorítani a fogam, de voltam párszor gyógymasszőrnél, tudom hogy ez így jó, ezért inkább kiálltam a megpróbáltatásokat.

(2019-11-08) : Hátamra feküdtem, ő egy kis olajat csorgatott rám, és eszméletlen szopásban részesített. Elegendően, de nem túl sokat használta a kezeit, ölelgette, karcolgatta a golyókat, volt mélytorok is, én kedvemre mozizhattam a tükrökben, közben pedig a popsiját, punciját simogattam, de nem véltem felfedezni túl sok reakciót a a részéről. Természetesen nem hagyhattam, hogy elsőre így legyen vége, lelki szemeim előtt már napok óta lebegett

(2019-10-23) : Most kivételesen a masszázs rész rövid volt kifejezett kérésemre ,de ez is elég volt számomra mert csak a lábaimnak volt szüksége egy kis masszírozásra...Amit kellő erővel de egyben finomsággal végzet a főleg a vádlimat kértem hogy dolgozza meg egy kicsit és a combomat

: 21db
(2024-04-15) : I asked her to switch to a 69 and she obliged - her pussy was gorgeous, deliciously fragrant and with a very firm ass that I couldn't help but kiss constantly.

(2021-02-20) : Fürdés után kerdezte masszazsal vagy erotikaval kezdjuk-e..en a masszazsnal maradtam. Hasra fekudtem es elkezdett nyaktol lefele maszirozni. Kezei konnyedek voltak, inkabb simogato jellegunek mondanam mintsem csomokat kinyomkodonak. Lefele haladva voltak kisebb benyulasok is amik fokoztak az izgalmakat.

(2020-07-28) : Ayse nagyon tudja hogyan kell hálistennek vadliknál kezdi mindig, erős kezei vannak combokat sem mellőzi meg dolgozza őket feneket sem hanyagolja finom benyulásokkal fűszerezve mintha közölné hogy lessz ez jobb is derekam következik hátam ahol sajna vagy nem régen voltam nála és az edzéseknek köszönhetö talált egy kis csomót amivel baráti viszonyba került azonnal és hosszasan elbeszélgetett vele