Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-08-05 18:50:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Aquila-m :)

Ne haragudj rám, hogy ennyivel később írom csak a reagomat a beszire , ez a nyár számomra nagyon zsúfolt :) ez nem jelenti azt, hogy ne olvastam volna el egyből es ne tetszett volna :)
Nagyon szépen köszönöm a beszamolot :) orulok hogy ismerhetlek és annak a pár oracskanak amit együtt töltünk :)
Millió csók :P

Beszámoló Tia +36307539086 102250 szexpartner

Bohém2 a 2019-08 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Mint Müezin a hívőket szólít magához! Nincs mese telót kézbe veszem és:Még a múlt héten sms-ben pikk-pakk és már meg is volt az időpontunk, Oksi-kával nyugtázva és küldtem a Vtr-t. Nincs mit egyeztetnünk. Élő szóban csak akkor beszélek vele,ha már nagyon vágyom és legalább hallani akarom. Balcsin voltam így erre a szitu miatt nem volt mód.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet ismerem, sőt a Rozsdaboglyám is. Így szinte vakon is oda találnék. XIV.-ker csendes utcájába. Gps ismeri,de már nem terhelem. Mint vonat, percre pontosan érkezem már. Parkolás árnyékos és ingyenes. Örs tér közel, troli és busz a közelben áll meg úgy hogy az is tökéletes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy jó talihoz a megfelelő környezet is szükségeltetik. Itt nincs kivetni való. A ház, a lakás patyolat. Nincs félhomály, csak árnyékolás. Így látszik a rend,a tisztaság. A hívogató nagy francia ágy, de mindez eltörpül Tiám ragyogása ural mindent.A fürdő is csillog villog. A zuhany kabin nyitott ajtaja hívogató és a fölszereltség hibátlan.Egy izgatóan megnyugtató helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mit is írjak így sokadjára. A képek nem hazudnak, nézzétek meg azokat. Igaz,de nem fair.Tiám egy 174cm magas 61 kilós csoda. Alakja hibátlan. Aranyos, mosolygós arc. Szép ívű nyak. A csoda cicik, méretesek, tömörek, tenyérbe illők. Karcsú derék, alatta pompás popsi, hosszú combok, csodás vádli. Szóval minden "alkatrésze" tökéletes. Együtt pedig megalkotják az egyik legszebb, legkívánatosabb nőt. Igazi bombázó. Hál istennek évek óta ismerem. Szépsége nem kopott, kiteljesedett. Gyönyörű nővé vált.
Igazi bombázó kiért egy napot adnék az életemből, mert minimum egy hetet nyernék.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 102250 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 102250 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-08-05 18:50:28 erotikus masszázs 1022505. Tia +36307539086 beszámoló 2019-08-05 18:50:28 erotikus masszázs 1022506. Tia +36307539086 beszámoló 2019-08-05 18:50:28 erotikus masszázs 102250
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezem és már indulok is. Kód, ajtózár ki és máris kettesével fölfele. Hallom zár kattan. A szintre érve már nyílik az ajtó. Belépve pördülök és csóók a köszönés.. Kezem máris testén kóborol. Markolom fenekét, nekem dől. Érzem kemény melleit. Kezeim kétoldalról tolakodnak. Nincs cicifix, mondja nevetve és csóók. Cipő le és irány a szoba. Pakolom holmijaim és vetkőzöm. Kedvesem az ágyon ül és kérdez és mosolyog. Nem bírom megállni és rádőlve hanyatt döntöm. Nem vagyok pille súlyú, de meg sem kottyan neki én pedig élvezem az alattam mocorgó, vibráló testét. A ruha rafkós. Szinte adódik,hogy a csoda cickókat kibuggyantsd. Meg is teszem és rájuk bukok.
Mielőtt indultam zuhiztam, de most pattanok és fürdő.Gyorsan zuhi alá. Vizet a lehető leghidegebbre ,az nyugtat, kicsit lehűt.
Húzok vissza. Nem először látom,de újfent sokkol a látvány. Levetted, hebegem. Régen hagyta el ilyen lökött mondat a számat, hisz látom. Ott áll előttem. Mosolyogva, csábosan, térdeit kicsit keresztben. Hozzá lépek, átkarolja nyakam és szánk összeforr. Minden fontos erogén zónánk párjára talál. Szinte egymásba bújunk. Keze lompit keresi, meg is találja. Én punci felé keresgélek, Lábát picit megemeli így meg tudom simítani. Még zárt és sima. Agyam már élvezkedik és súgja: finom, élvezetes lesz nyalni. Óvatosan ágyra dőlünk. A rugók így is megfeszülve dolgoznak alattunk. Kis csóktechnikai eszmecsere és falom mindenét. Imádom illatát / most már tudom a márkát is/. Csóókjaimat számolatlanul szóróm csodás mindenére, de aztán bekapom melleit, nyelvem pedig a bimbiken köröz fölváltva. Nem bírok betellni ezen eredeti csodákkal. Lejjebb csak kezeim simogatják.Ténykedésem behunyt szemmel, mosolyogva nyugtáz.
Mellé, följebb csúszok és szájába adom lompit. Fejét oldalra fordítja és élvezettel cuppog rajta. Tövét fogja,majd golyszikat abajgatja. Végül oldalt fordul és valóságos oboa szólót ad elő.Feje jár lomposon végig hosszában, nyelve makkomon pörög, keze a golyszikat számlálja. Aztán én aktivizálom magam és tolom lompit befogadó szájába. Mint a legjobb punciban az érzés. Le is állítom magam,de ekkor Tiám kezdi elölről aztán megint én töltögetem ki szájának üregét. Ismételtük, gyakoroltuk ezt egy párszor,hogy ne feledjük.
Csóókját vágytam és rácuppantam szájára. Most egy másfajta csókot kaptam. Ahogy melleit kényeztettem teste megmozdult alattam. Ismerem, ilyenkor rögvest puncijánál a helyem. Nem is tétlenkedtem és ráncos udvartartásuk közepén meredező kemény bimbiket ott hagyva puncinál termettem. Épen csak nyiladozott. Mint szemsarokban a könny csep csillogott puncija redői közt nektárja. Lehelet finoman érintettem nyelvemmel és takarítottam be csillogó nedűjét.Válasz képen nyiladozni kezdett e virág csak kicsit gyorsabban mint a rózsák. Pillanatok alatt ontotta nedvét. Tocsogott puncija. Élvezetéért azért meg kellett dolgoznom, de végül a leghalkabb, ívbe feszülős, remegős orgazmusban gyönyörködhettem. Ilyenkor mindene érzékennyé válik. Karomba zárva, hozzám simulva Nyugodott le kedvesem.
Egy puszi, egy hálás csók/ én legalább is így éreztem/ és aktivizálta magát. Keresztbe fordulva csapot le lompira. Mindenét elértem.Izgalma rám ragad. Punci tocsog, lompi remegve tűnik el szájában. Bal keze zacsit morzsolja, jobb keze mellem izgatja. Szóval kezdem elveszíteni a kontrollt. Ami nem baj, sőt cél,de még puncijának szorítására ácsingózom.
Nyúlok a védelemért. Kiveszi kezemből és már egy fújás után pödöríti is. Villám gyors sikosítás és kérdés nélkül már fölöttem. bal térdén támaszkodva, jobbot kicsit megemelve ereszkedik lompira. A bejárat zárt, de lompi legyőzve az ellenállást utat tör magának és lassan minden millimétert kiélvezve tövig merül. Mindig szűk, de ma különösen annak éreztem. Finom indítás után egy meggondolt vágta vette kezdetét. Úgy éreztem mindketten a lehető leghosszabban akarjuk élvezni a másikat. Mellei mellkasomon sodródtak. Szája mohón csóókolt. Feneke csodás táncot járt lompival miközben jobb keze zacsit gyúrta, bal keze mellemet csavargatta finoman.Közben össze néztünk. Szemeink beszéltek helyettünk, élvezed ugye, neked is olyan jó mint nekem? És önfeledten csattogtunk. Kezem is néha fenekén,de ez inkább az elismerés, mintsem a hajtás kifejezése volt részemről. Éreztem nem sokáig bírom így és misszibe fordultunk. Nem volt jó a pozicionálás. Hogy le ne essünk középre kellett húzódnunk. Lompi helyére került és kezdődött a misszi. Egykét lazább mozdulat után tolni kezdtük a szekeret. Ma nagyon elemében volt Tiám, mert hol ért izgatott kezeivel is. Ha elérte számat, már pedig elérte, mert én is kívántam csókját, csókolt. A zene ritmusára szeretkeztünk. Jóó kicsit több volt. Nem is bírtam sokáig és útjukra bocsátottam a fiatalokat, kik fogságban végezték.
Idő kellett lenyugvásomhoz, de türelemmel kivárta. Megtakarítgatott, Ő pedig kilibbent. Nem mindég szokott,de ma úgy látszik maszatolósabbra sikeredett együttlétünk. Pár perc és már mellettem. Beszélgetünk és mint igazolást megmutattam a vadászatom eredményét. Az idő kegyetlen úr. Ma is eljárt és búcsúznom kellett. Minden búcsú szomorú egy kicsit, de minket lelkesített a tudat,hogy biztosan látjuk még egymást. Ölelés, mosolygós csóók és el.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A szokásos ajándékot tettem a végén a fehér asztalkára. Nem borítékban, csak úgy csupaszon, de diszkréten. Nem én akarom a borítékgyárat eltartani.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ő az ki feledtet mindent míg karjai közt vagyok. Napjaimat ha szürkék, napossá, ha naposak még csillogóbbá teszi. Egyike azoknak kinek csak hálával tartozok. Nincs csalódás. Tudjuk a határokat és azon belül szívvel, lélekkel. Többet szeretnék vele lenni,de az félek végzetes hiba lenne. Tudjuk,mit várunk a másiktól és azt meg is adjuk.
Számomra vele kerek a világ.Köszönöm a mai csodás randit. Csóókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-08-14 17:47:22
Puding próbája az evés Bali barátom!

2019-08-13 22:34:47
Sokadjára is szuper jó beszámoló, muszáj lesz ellenőriznem, mennyi benne a költői túlzás :-)

2019-08-07 08:58:34
Nagyszerű ez a beszámoló is. A "müezzin" részlet pedig fergeteges. Három évvel ezelőtt túlzásnak éreztem volna ezt, de most már - mivel nekem is van hasonló élményem egy másik itteni hölggyel - most már tökéletesen találónak érzem.
Nyilván a beszámoló további részei is nagyszerűek. Köszi, hogy megírtad. és egészségedre :-)

Én nem vagyok nyelvtannáci: nekem édesmindegy, hány mássalhangzó van a csóóókban.

2019-08-07 08:46:42
Minden mondatodban érzik az őrület és a szenvedély, ami megkapsz Tiától. Érzem, hogy ez életre szóló élmény számodra, amihez ! Öröm volt olvasni a beszidet!

2019-08-06 13:22:08
Mindíg felizgat, ha Tiával talizol! Érzem a tökéletes összhangot , amit én is szeretnék megélni . Tia csodás személyisége engem is rabul ejt , követnem kell titeket, Aquila ! a kedvcsinálóért !
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.