Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-07-22 15:15:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Koszonom szepen a beszamolot es a kedves tarsasagodat :)
Puszi,Enikő

Beszámoló Enikő +36209834450 102026 szexpartner

Rocco S a 2019-07 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Eni adatlapja hol eltűnik, hol újra aktív, ezért telefonon a legkönnyebb elérni. E konkrét esetben előző nap reggel beléptem és mit látok? Újra aktiválódott a hirdetése. Azonnal VTR-re nyomtam és pár percen belül el is fogadta a felajánlott időpontot és időtartamot. Egyébként a telefon egy előzetes szűrő nála, nagyon intelligens, tanult leányzó, így könnyen kiszűri aki nem odavaló, ahol ő akarja. :) Szinte sosem szoktam ilyesmit kérni, de most megtetszett az egyik fotóján látható fürdőruha és megkértem, hogy abban várjon. Reméltem nem lesz ellenére a nagy nyári melegben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A Duna Plaza mögötti lakópark a célállomás. Szokták erre azt mondani, hogy luxus - persze, azok akiknek fogalma sincs róla mi a luxus - valójában ez csak egy modern, kb 10-15 éve épült és most bővülés alatt álló igényesebb lakóterület. Autóval sima ügy, (a parkolás fizetős, de nem drága, asszem 175Ft/ó) tömegközlekedéssel a váci úti buszok és a megújult, légkondi nélküli 3-mas metró jöhet szóba, majd egy 10 perces séta. Sokkal nem lesz több, Eni nem várakoztat, pontosan a megbeszélt időpontra kész ő is, nem kell még 10-20 percig SMSezgetni, meg várni, hogy elkészüljön, nincs összetorlódás.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Enikő búvóhelye egy csendes és igényes, tiszta háztömbben van. Alapvetően nem nagyon kedvelem ezt a környéket, de hozzá kivételesen szívesen látogatok. Kamera ugyan van, de legalább nem akadékoskodik portás, nincsenek nyüzsgő, állandóan jövő-menő szomszédok. Diszkrécióval nincs gond. A lakás maga tip-top. Amikor sok lány leírja, hogy luxuslakásban várlak... ajjaj... aha, falakon pergő vakolattal, meg penésszel, bebútorozatlan, meztelen parkettás kutyaólban.. Na hát itt nem ez van. Teljes berendezés, harmónia a bútorok és berendezési tárgyak közt, tiszta, mindennel felszerelt fürdő, akciózni pedig egy hatalmas franciaágyas félig sötétített háló. Szép függönyök, igényes ágytakaró, selyemhuzatos párnák. A helyszín épp olyan igényes, mint annak úrnője.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Annak úrnője, aki az igényességet magára is kötelezőnek tartja és makulátlan, friss, illatos ruhadarabokban vár, legyen az miniruha, koktélruha, furdőruha, vagy csak sima combfix-melltartó-tűsarkú szett. Nincsenek műtermi tökéletes fotók, ami után a rideg valóságot kell megemésztenünk. Csak valódi képek, mind aktuálisak. Semmi zsákbamacsek.
Eni arca nekem nagyon tetszik, de ez ugyebár szubjektív, de mindegy is hogy kinek milyen az ízlése. Nekem az a fontos, hogy nekem mi és ki tetszik. A gyönyörű arcot igényes félhosszú frizura teszi még vonzóbbá, de ahogy az ember tekintete lejjebb téved, úgy jön el a testének látványa, mint kb Mike Tyson felütése. Valami elképesztően gyönyörű, cérnavékony, topmodell alkatú lány. Állítása szerint a genetika is vele van, de akkor is... ez már törvéntelen és szexuális zaklatás, hogy mennyire szuper testet kell szegény vendégnek "elviselni". :) Nem olyan kokszos bikinimodellként kockás a hasa, csak egy picit. Nem szolizza agyon a bőrét, épp egy picit. Nincs sok tetoválása, épp egy-két pici. Nincsenek óriási mellei, épp két pici. Két pici alma, szinte körzővel szerkesztett, kerek, tökéletes tinilányos mell. Lélegzet eláll, csak az téríti észhez az embert, hogy itallal kínál és szolid kis bájcsevegéssel kezd a kanapén.
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 102026 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 102026 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-07-22 15:15:38 erotikus masszázs 1020265. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-07-22 15:15:38 erotikus masszázs 1020266. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-07-22 15:15:38 erotikus masszázs 102026
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Bájcsevely után irány a fürdő, ahol kb 15 tusfürdőből választhatom ki a sajátom, a minőségi szájvíz nem 1db Listerine flakon, hanem 3-4 márkából lehet választani, majd miután ezen is túljutottam, nyomás a hálóba, ahol a selyempárnák és a hatalmas ágy is hívogat, de még hívogatóbb a tűsarkúban kopogó szupermodell, aki már tüzes pillantással vár. Finoman, cirógatva, barátnősen csókolózva kezdünk, majd elém guggolva elég egyértelműen az ezredes urat szeretné készültségbe helyezni. Lágy, finom, lassú a technikája és Eni tud egy nagyon érdekes trükköt is, amikor teljesen bekapva, nem a monoton, tempós bólogatással dolgozik, hanem inkább belül a nyelvével köröz. Ezt a leguggolós érzéki szájmunkát az ő gyönyörűséges látványával megfűszerezve nagyon kellemes az ággyal szembeni tükörben nézni, de ha nem uralkodunk a hormonszinten, akkor könnyen úgy kellene befejezni a mondatot, hogy végignézni.

Az ágyra telepedve ki nem hagynám az apró, kislányos, de kb meteorológiai szenzor érzékenységű puncit illetve a popsit sem, kicsit egyedül játszadozom kedvemre csodás, vékony, hosszú lábai közt, majd 69-be fordulunk és mindenki azt teszi ami jól esik mindkettőnknek. A maximális higiénia nála mindig biztosított, nem kell félni, hogy a borotváltnak megadott intim rész a helyszínen már agresszív sündisznó és mindig mindene friss, illatos és kifogástalanul tiszta. Egy majdnem negyedórányi 69-ezés után esőköpenyért nyúl, amit lassan, precízen helyez fel, így egyszer kell megállni miatta és nem kell 5 percenként megigazítani. Fölém helyezkedik, lassan beleereszti magát és 1-2 perc óvatoskodás után hagyom, hogy elkezdjen ütemesebben mozogni, ahogy neki jó. Kompromisszumkészek vagyunk mindketten, jó alaposan kiélvezzük az ő és az én kedvenc pózaimat is, hosszan elvagyunk és közben mintha... de ugyebár ez az a szakma, ahol sosem lehetünk biztosak abban, hogy valóság, vagy csak illúzió-e a sikeres célszalag szakítás, de amilyen halkszavú tüzes kis boszorkának ismertem meg Enikőt, erre talán még lehet némi esélyem is. A bő 20 perces punciban élvezkedés után sikosító és egy kis butt-plug jön, pici játszadozás, sok síkosítás, majd a munkálatok helyszíne a következő emeletre tevődik át. Itt is alaposan kiélvezzük a dolgokat több pózban, majd a végén már egyszerűen nem bírom az előttem elterülő csodás testet, kéjes arckifejezéseket és az érzést, így hosszasan kitárazok a finom szűk popsiba.
Megvárjuk a pulzus csillapodását, Eni segít leszerszámozni, bár kifogástalan a higiénia de nedves és száraz kendővel is megtörölget mielőtt zuhanyozni indulok és kicsit kifújom magam.

Kis tisztálkodásom után ő is frissíti magát, majd jót beszélgetünk, nevetgélünk az ágyon fekve. Szeretem az intelligens lányokat, akikkel nem csak az érdemi része élvezet, szünetben meg legszívesebben menekülne az ember. :) A szünet végén pedig egyre közelebb húzódik, néha a számra pillant, majd mint egy randin, egyszercsak csókolózni kezdünk, de természetesen a romantikus lassú kezdés itt is csak a felvezetés és a vége úgyis egy kiadós, heves szexcsata lesz, amit bevallom, eleinte ki nem néztem volna belőle, de mindegy is, mert imádom ahogy egyre jobban belemelegszünk és kicsit mélyebb vizekre is elevezünk. Kérdés kinek mi a mély persze. Azt azért előrebocsátom, durvulásba, alázásba még sose mentünk bele, csak a szenvedélyek fokozásába, néha a határok kis tesztelésébe, ami pont így tökéletes. Eni pedig van annyira határozott és ha kell szigorú, hogy ha valaki átlépi a meghúzott vonalat, akkor egy pillanat alatt megáll és kivágja mint a macskát szarni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Úriember ilyesmiről nem beszél, az elején diszkréten igyekszem mindig rendezni, míg a bárpultnál az italomra várok. Nem kellett egyetlen szót sem ejtenünk róla. A Bővebb információ gomb lenyomásával minden kérdés megválaszolódik. Korrektsége maximális, sokan tanulhatnának tőle.
Rózsacsokor
Rocco S nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Valami furcsa elektromágneses vihar, vagy az internet gonosz bit-manói miatt korábban hiába írtam már róla értékelést, nem jelent meg. Aztán írtam még egyet, ami valahogy szintén a világháló valamelyik sarkában ragadt. Megmagyarázhatatlan... Így akkor megpróbálom harmadjára, mint Ludas Matyi, mert Eni megérdemli. Halkszavú, tanult, értelmes lány, akivel minden percet imádok és a lendületes szexen kívül olyan kellemes légkörben töltjük el az időt, hogy szinte relaxációnak is felfogható az a nyugalom ami az egész találkozót jellemzi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2022-03-11 16:34:22
De az is lehet hogy c...

2022-03-11 16:29:14
Szerintem b

2022-03-11 11:32:09
Szerintem a

2019-07-23 19:04:28
Hosszú beszi de a popónál a pózokról semmit se írsz, pedig két kedvenc kezdőpóza is van hozzá, kiváncsi lettem volna melyikben kezdtétek el.

2019-07-23 05:45:13
Egy ilyen nagyon jól megírt beszi közelebb lök ahhoz, hogy Enikőt meglátogassam. Nagyon tetszik, hogy Enikő hozzáállásáról és természetéről sok részlet kiderül, ami szimpatikus nekem. !
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

(2020-01-09) : Majd Enikő indult lefele... Ő is a testemet puszilgatta végig ahogy haladt lefele de ennél még izgatóbb volt ahogy a meredező bimbói végi szántatok rajtam. Tényleg libabőrös lettem..

felejthetetlen: 37db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 38db
(2024-03-14) : végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás

(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.