Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2019-06-20 08:53:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia. Köszönöm szépen a kis élménybeszámolót.. Szerintem is egy remek első randi volt.. Örülök hogy jól érzed magad.. Kellemes volt ez az egy óra. Remélem hogy hamarosan találkozunk. Várlak. Puszi

Beszámoló Amanda528 +36705553735 101637 szexpartner

Bohém2 a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző este hívtam.Második kísérletem sikerrel járt. Kedves természetes hangon tájékoztatott mindenről. Címet is kaptam volna, de mondtam küldöm a Vtr-t és azon meg lesz. A Vtr-t gyorsan vissza is igazolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII.-ker. egy forgalmas utcájával párhuzamos utca. Az utcában Virág piac működik.Az utca egy irányú. Gps ismeri oda vezet. A parkolás könnyű, fizetős adíj baráti. Tömegközlekedést busszal lehet megoldani,mi elég sűrűn jár ahogy láttam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem régi építésű sarok ház egyik emeleti lakása. A lakás több szobás, de egy szolgál vendég fogadásra. Nagy francia ágy uralj. Éjjeli szekrény, komód, szoba inas. pont elégséges berendezés. Fürdőben kád függönnyel és fölszerelt a szükséges kellékekkel. Tisztaság minden hol. A nagy meleget egy szorgalmasan dolgozó ventilátor enyhítette.Tökéletes helyszín.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fehér ruhában fogadott mi kidomborította kívánatos alakját. Felhívva a figyelmet melleire és csodásan domborodó popsijára. Arca kellemes, szomszéd lányos. Szép szemek,tiszta tekintet, mit barna hajzuhatag keretez.Pozitív kisugárzású, kedves, közvetlen lány, mit megnyugodva nyugtáztam.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 101637 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 101637 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2019-06-20 08:53:37 erotikus masszázs 1016375. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2019-06-20 08:53:37 erotikus masszázs 1016376. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2019-06-20 08:53:37 erotikus masszázs 101637
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Első tali lévén,bemutatkozás, puszik. Míg cipőmet ledobtam folyt a beszélgetés, olyan ismerkedős általános. Szobában az ágyra ült én mellé huppantam. Beszélgettünk, apró puszik,simogatás. Bőre természetesen illatos, sima és finom. Élvezet hozzá érni. Én közben vetkőztem, a szoba inas pedig öltözött,majd a kikészített törcsivel irány a fürdő. A lehető leghidegebbre állítottam. A hűs víz nagyon jól esett. Igyekeztem vissza.
Vissza érve Amanda az ágyon feküdt háton, félkönyéken.Már csak a türkiz kék bugyi volt rajta. Szemet gyönyörködtető látvány és már mellette is vagyok. Szám szájára, mi lassan megnyílt. Előbújt nyelve és egy izgatóan kellemes csóókcsata bontakozott ki. Kezem testét járta. Mellei kellemesek, tenyérbe illők. Élvezet markolni,gyömöszölni.A bimbók is élvezik a foglalkozást. Míg szám ismerkedik velük Amanda diszkréten sóhajtozik. Az oldalt masnis bugyit száműzöm és megsimítom punciját. Hogy jól esik neki egy finom csípő emelés jelzi. Újra csóókolom, de kérdez 69? Kérem, hogy csak Ő ügyködjön. Finoman nyalogatja lompit hosszában, majd csak a makkom. Nem nyeli el, de nagyon jól csinálja. Cickók, popsi elérhető. Puncit is megsimogatom és máris átlép és előttem illatos pillangós puncija. Élvezettel nyalakodom Amanda pedig halk nyöszörgések közepette bűvöli lompit.
Hátára fektetem. Nyelve nem tolakodón, de élvezettel csatázik nyelvemmel. Igazi élmény csóókja. Aztán a cickók. Szeretik és igénylik a foglalkozást. Aztán pocija kap apró puszikat és végül előttem újfent csillogó puncija. Nyelvem végig kutatja minden pontját. Igen csak élvezem ahogy csípejét mozgatva igazgatja nyelvem elé. Ahogy hüvelye elé illesztem ujjaimat, finoman tolni kezdi rá magát. Punci lucskos és csodás redős. nyelvel és újjal egyszerre kényeztetem. Nem hangos,de kéjesen egyértelmű sóhajok. Nem azonnal,de a jelek alapján csúcsra vagy legalább is közelébe jutott. Fejemet eltolta és megszólalt: most Te következel.
Élvezettel csapott le lompira. Élvezete szopást prezentált minek végén megkérdezte: hogyan akarod? Hogy Te gyere fölülről. Síkosító és háttal ült bele..Változatosan, fenekét ügyesen járatva lovagolt. Gyönyörű látvány, pazar érzés. Láttam Ő is élvezi, így hagytam és fenekét markolászva kéjelegtem. Mikor aktivizáltam magam megállt és tartotta a puncit. Csattogott is rendesen.
Pózt váltottunk és a talán leg intimebb pózba, misszibe váltottunk. Lábait maga pakolgatta mozdulataimnak megfelelően.Nem volt probléma, élvezettel fogadott magába mi serkentőleg hatott. Szexeltünk rendesen, élvezettel. Mit e póz kínál, kihasználtuk.
Ezután kedvencére, kutyusba váltottunk.Újabban én is rákaptam. Punci bejáratva. Egyből tövig nyelte lompit és már tekergett is rajta. Serkentő paskolás popsijára, majd én kezdtem dolgozni. Ez így ment fölváltva mindkét részről egyre hevesebben.Ez már több volt. Dugtunk keményen. Megfogtam derekát és eszement ütemben kezdtem kefélni. Hangja ekkor sem volt túl hangos, de a kéj hangjai voltak.Hatalmasat robbantam. Nem húzódott el, sőt érzéssel tekergett lompin. Hangszíne kicsit más volt, mikor megkérdezte: ugye ez a legjobb póz? Nem vitatkoztam, tényleg fenomenális volt.Lassan váltunk szét.
Takarítás saját erőből. A finom törlőt oda készítette. Közben kérdezte és kiszaladt egy citromos vízért, hogy pótoljam a veszteséget. Hozzám bújt és hosszan beszélgettünk minden féléről.
Csapatás, öltözés és elköszönés csóókocskák kíséretében.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ha beszélsz vele, megmondja. Bővebb infó tartalmazza. A régi átlag fölött picivel. Nagyon megérő kategória a kapott élmény tükrében. Elején tettem a komódra. Szó sem esett róla, meg sem nézte. Végig ott maradt.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy kiváló első tali. Nagyon odaadó, készséges partner. Mivel nem ismertük egymást, kérdezett. Mindent kedvemért, kedvemre akart csinálni. Tényleg a közép pontban voltam. Barátnősen közvetlenre törekedett, mi sikerült is. Legközelebb kevesebb szóból is megértjük egymást. Puncija és az a popsi hátulról? Tényleg maradandó nyomokat hagyott bennem. Köszönöm Kedvesem. Csóókjaim

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2019-10-21 21:10:02
Amandára én is kezdek rákészülni csak ne lakna olyan messze tőlem. A beszámoló kitért minden olyan részletre ami miatt késztetést éreztem,hogy áttanulmányozzam.Kicsit okosabb lettem és remélem az információk hasznosulását...

2019-06-23 18:03:36
Fantasztikus beszámoló, egy - úgy tűnik - remek élményről. Köszönöm! Én pedig egy újabb kedvenc lánnyal gyarapodtam. :)

2019-06-22 23:35:27
Ismét remek partnert találtál magadnak! Nagyon jól írsz, de ezt már többször megjegyeztem... nem ok nélkül. Az írásod alapján könnyen belekerülök a történetedbe és csak sodornak a soraid az eseménnyel. Ehhez kell írói véna. Amanda nagyon odaadó és figyelmes partner, aki megérdemli a kitüntető értékelésedet! a munkádért!

2019-06-22 02:15:58
Egy remek beszámolót olvashattam egy remek kalandozásról, Te jól érezted magad én meg jól szórakoztam a besziden!

2019-06-21 20:24:45
Csurgott a nyálam , olvasván Istennős legújabb beszidet , és Amanda rögtön kedvenceim közé lépett , mert csodálatos élményed után ez egy természetes reakció volt részemről is.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!