Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-06-17 12:02:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem!

Nagyon köszönöm az írást ,a minősítés megtisztelő !
Nagyon örültem,hogy megismerhettelek,imádtam a veled eltöltött idő minden pillanatát . Bizony,hogy nem kell tőlem tartani(kivétel persze van...),egy igazi intelligens férfi hamar rájön a bemutatkozóm szigorúságának okaira -mint ,ahogy te is "beleláttál" a sorokba :-)
A képeim valóban nem beállított képek,mint a mozdulataim,mint a beállások engem tükröznek (fotózás során nem kell inspiráció), számomra fontos ,hogy a kedves érdeklődő valós képet kapjon rólam -külsőm,belsőmet is egybevéve.
Ha valaki úgy közeledik hozzám,mint ahogy Te is Drága,(tisztelettel,finoman) ,akkor természetesen el tudom magamat engedni 100 %-osan és mindent megteszek a cél érdekében,hogy mindkettőnknek élvezettel teli órácska legyen- sikerült.
Kedvesem-és ezt most teljes szigorral ki merem jelenteni-amig hozzád hasonló kedves, figyelmes,gyengéd Uriemberek keresik társaságom ,addig bizony marad a "kemény" bemutatkozó szöveg ,ha ez változni fog akkor sajnos nekem helyem ebben a világban nem lesz..

Bízom benne,hogy tudunk még egymásnak kellemes pillanatokat szerezni ,de addig is csókjaimat küldöm ,amit be lehet majd "hajtani"...

Blanche !

Beszámoló Blanche +36307122691 101585 szexpartner

Mergewesh a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
A hölgy fotóival és beszámolóival már régen megismerkedtem, a célpontjaim között volt. Valami mindig visszatartott - talán az arisztokratikus elegancia, amit hirdet. Igazából lehet, hogy nem volt merszem....Párszor azért hívtam, de nem értem el, úgyhogy tolódott a randi. Na de pénteken dél előtt nem sokkal összeszedtem bátorságom, felhívtam, fel is vette. Nagyon korrekten és kedvesen tájékoztatott, hangjában ott volt a képekről sugárzó elegancia, kis kimértség is, de tetszett amit és ahogy mondott, megkérdeztem, ráér-e? Igent mondott kért 45 percet és megadta a címet. Nagy izgalommal indultam el a cél felé...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Buda egyik főútvonaláról nyíló utca eleje, az oldalon lévő térkép majdnem pontosan mutatja. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, a kapott cím könnyen megtalálható. BKV buszok pár perc sétával elérhetőek, autóval könnyen tudtam parkolni, semmi gond nem volt. Új építésű lakópark kertes házas övezetben. Telefonon kalauzolt végig a bejutásnál, kapucsengő gombjainál azt is mondta, melyiket nyomjam erősebben, egészen az ajtóig navigált.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Nem kell lépcsőzni a lakásig, csendes folyosón található, senkivel nem találkoztam a bejutásnál. Több szobás (legalábbis a tetthelyen kívül még legalább egy nappalit láttam) lakás, hihetetlen tisztasággal és pedantériával. A szobába mentünk először, ruháimat szobainasra tettem, majd átkísért a fürdőbe. Zuhanyzós szentély, szerintem kb. 40 tusfürdővel (kabinon belül 4, kint a többi kis szekrényen), legalább 4 féle szájvíz, 8-10 dezodor található, a zuhanyból jó erősen jön a meleg víz is. A szobában kényelmes, nagy franciaágy van, az említett szobainast még egyéb ülőalkalmasság is segíti, szűrt (de nem sötét) fény, nagyon jó jazz válogatás (ismert slágerek jazz átirata) szólt. Az ággyal szemben nagy tükrös szekrény fokozza a vizuális élvezeteket. A képek egy jó része ebben a szobában készült.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek mindenben megfelel, pontosan azt kaptam, amit láttam előtte. Ebben segítenek a friss amatőr fotók, nincs retus, az életben is ugyan ilyen szép és elegáns hölgy , teljesen, mintha egy mesebeli hercegnőhöz érkeztem volna. Ami jobb volt, mint vártam, az a helyszínen tapasztalt "viselkedése", nagyon kedves, a várt kissé kimért stílusnak nyomát sem találtam. Kedvesen puszival fogadott és végig mosolyogva terelgetett a szobában és fürdőben.
Az egyik képén látható bordó egybe ruhában fogadott, kiemelte vékony, de formás alakját. Minden mozdulatából süt az elegancia, a törődés, végig azt éreztem, hogy a fizikai és szellemi kielégülésem mellett a vizuális élmény is a maximumon legyen. Nem volt semmilyen "botlás" vagy belefeledkezett pillanat, végig az erotika sugárzott a hölgyből. Rá is kérdeztem, hogy tudatos-e, persze mosolyogva válaszolta, hogy Ő ilyen. El is hittem, mert vagy genetikailag kódolt angol arisztokrata, vagy annyira így él, hogy beleivódott mozdulataiba ez a fajta viselkedés.
A várt távolságtartásnak nyomát sem tapasztaltam, közvetlen, minden mozdulatomat és kedvemet leső lány Ő, úgy éreztem, hogy szinte csak azért létezik, hogy nekem, nekünk minden tökéletes legyen. Abban az órában ez így is volt.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 101585 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 101585 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-06-17 12:02:33 erotikus masszázs 1015855. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-06-17 12:02:33 erotikus masszázs 1015856. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-06-17 12:02:33 erotikus masszázs 101585
Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Elérkezett a várva várt pillanat. Mivel vendéglátóm felkészülten várt, csak az én tisztálkodásomra kellett várni. A szobába érkezvén a lélegzetem kissé elakadt, egy gyönyörű hölgy feküdt -még ruhában- az ágyon, egy nagyon izgató, erotikus pózban, féloldalt, mindenfelé ívek és dombok, csábos tekintettel - el sem hittem, hogy ezt én kapom és nem egy filmet nézek. A legtöbb lány ugye csak elterül az ágyon azt lesz-ami-lesz.
Mellé feküdtem, kis simogatás és puhatolózó szájra puszi után egy heves, mély, barátnős csókolózás vette kezdetét, mely hosszú percekig tartott. Nagyon jól csókol, élvezetes volt minden pillanata, közben pedig simogatások, lágy érintések közepette térképeztük fel egymás testét. Mindebből a lágyság, fülledt erotika áradt, nagyon jól éreztem magam, főleg, mert kisebb puszikkal elkalandozott jövetelem okozója felé, ami már tiszteletteljesen, állva várta a hölgyet. Itt is azt tapasztaltam, hogy megadja a módját, mert nem egyből cuppant a brére (júj de csúnyán fogalmazok), hanem lágyan körbe puszilgatta, majd ezután kis cicis izgatás és csak utána kezdte szájjal kényeztetni. Oldalról, popóját kezem ügyébe helyezve, de az erotikus, ívelt formák látványát nem felejtve tette dolgát, változatosan, kicsit kézzel segítve. Rájött, szeretem, ha a zsákos családdal is foglalkozik, ezt is nagy kedvvel tette, nem óvatoskodva, henem ráérezve, milyen erővel szeretem. Az ágy felett lebegtem 20 centivel a gyönyörtől, közben a tükörben csodáltam a látványt, kezemmel simogattam én is lágyan. Megkértem, a lábam közül végezze tovább áldásos tevékenységét, kicsit feljebb ültem, így ő háttal (popsival) a tükörnek, velem szemben franciázott, én meg csodáltam a látványt - a vizuális élmény legalább akkora volt, mint a fizikai, így nem is gondolkodtam, hagytam a történetet menni a maga útján a kiteljesedés felé. Hát nagyon kiteljesedtem, megfeszülve élvezte egy hatalmasat vendéglátóm szájába, miközben Ő nem hagyta abba a műveletet, sőt, még utána a teljes lenyugvásomig lágyan foglalkozott a szerszámmal.
Kis szünet, míg ürítette a magot (mondjuk nem láttam, csak törlést), utána engem törölgetett. Persze, hogy itt is figyelt a testtartására és a mozdulataira, mosolyogva néztem, ahogy takarít, de ez is olyan erotikusra sikerült, hogy nem lankadt a szerszám. Itt kérdeztem, meg, hogy ezt gyakorolja-tanulja, vagy ilyen? Nevettünk, én meg élveztem tovább a helyzetet. Hátamon feküdtem, Ő pedig mellém heveredett, ügyelve válla-dereka-popója által képzett szinusz hullám betartására, simogatott és kis csókok kíséretében pihentetett. Olvastam előzőleg, hogy profi masszőr, így kértem ebbéli segítségét, amit azonnal teljesített is. Tényleg profi ezen a téren is, rendszert követve, jó erővel masszírozta hátamat. Említettem neki, hogy nem néztem volna ki belőle ekkora erőt. Sokat sportoltam, kötöttek az izmaim, viszont az utóbbi években jó pár kiló is felszökött, így elég nagy és nehéz munkaterületet biztosítottam neki, de fáradhatatlanul, nagyon jól masszírozott elég sokáig. Közben beszélgettünk is, Ő az, akivel akár az agysebészetről is lehet, művelt, intelligens hölgy, választékos kifejezésekkel.
Mikor mér nem bírtam magammal, fordultam, Ő kis törlés után mellém bújt, csókolózni kezdtünk. Próbált megint kedveskedni, de nem hagytam magam, ezt a testet nekem élveznem kell, így én kerültem fölé. Puszilgattam, nyakát, vállát, hátát, így kerülve egyre lejjebb. Kértem, forduljon, csókok után a ciciken keresztül haladtam lefelé ismét. Élvezte ténykedésem, kézzel irányította kezem, kellő visszajelzést kaptam. Végre elértem fazon igazított (csak egész pici gondozott kert van) puncijához, amit élvezet volt kényeztetni, mivel jóízű, jól reagáló kehely, így próbáltam neki változatosan, lágyan élvezetet nyújtani, remélem sikerült valamit viszonoznom eddigi jótéteményeiből.
Befejezvén kéjelgésemet, a párnák felé vettem az irányt, ismét csókok (megunhatatlan), majd ő kezdett kedveskedni, de mér a francia gyakorlás elején mondtam, hogy húzzunk gumit. Ezt készséggel, sőt erotikus mozdulatokkal (természetesen) tette meg, majd, ahogy írja is, kedvenc pózába, nyeregbe pattant. Térdelős lassú, de egyre gyorsuló ügetésbe kezdett, közben gyönyörű szemeivel nézett, felkarjával kicsit össze szorítva cicijeit - hát mi ez, ha nem a legerotikusabb film egy gyönyörű nővel és Quasimodoval (csak a púpomat nem a hátamon, hanem a hasamon hordom). Mintha megbabonáztam volna a mesebeli hercegnőt, aki ilyen formában tesz velem jót. Vadító tekintete, lendületes lovaglása újabb vágyakat hozott elő belőlem, kértem, hogy forduljon nekem háttal. Urak, a látvány minden eddigit felül múlt: mozdulatlan vállai alatt ívben feszülő háta, ezalatt csodálatosan szép kerek popója fel-alá mozgott rajtam, finoman szorító puncijában a kicsién. Élvezkedtem nagyon, de ezt a hölgyet több pózban is magamévá szerettem volna tenni, így cserét kértem, szemből kerültem fülé. Csókolóztunk és lágyan, lassan szeretkeztünk, közben simogatott és csábosan nézett, élvezve a helyzetet. Ismét váltás, kértem, feküdjön oldalára, felső lábát felfúva, alsót lábam közé véve térdeltem, így hatoltam belé, ő persze ismét íveket mutatott testével, nagyon tetszett a látvány. Éreztem, közeleg a vég, így ismét kértem kedvenc pózába, én alul, ő lovaglóba, így is lett végem - azt hittem lelövöm magamról a gumit, akkorát élveztem.
Ismét törölgetés, pihegésem közben megint mellém bújt, csókolt, simogatott lágyan, nagyon nem akartam ebből a helyzetből szabadulni.
Persze aztán felül kerekedett ösztönömön az udvariaskodás, ne akartam húzni idejét, lassan öltöztem és távoztam.
Csodás élményekkel gazdagodtam, ezúton is köszönöm!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonos egyeztetés alkalmával kellemes meglepetés ért, hiszen a szokásos hozzájárulást (a jelenlegi legnagyobb címletet) jelölte meg az órás randevú tiszteletdíjának. Ezt az elején rendeztem, a kis szekrényre tettem, a randi végéig ott is maradt. Utólag, úgy érezvén, hogy túlléptem a becélzott időkeretet, rendezni szerettem volna a másfél órás történet különbözetét, de nem engedte, mondván csak pár perc a difi, majd legközelebb is megyek. Az biztos....
Rózsacsokor
Mergewesh nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Régi vágyam vált valóra, hogy megkaphattam ezt a hölgyet. Félelmeim alaptalanok voltak, a képek sugallta távolságtartás abszolút nem volt jellemző, sőt, minden mozdulata, megnyilvánulása arra irányult, hogy a megadott feltételeken belül minden igényemet kielégítse. Máshol viszont ezt gépiesen kapja meg az ember, szolgáltatásként, itt úgy éreztem, hogy személy szerint nekem szól ez a figyelem és törődés. A tökéletességre való törekvés kicsit a japán kultúrát juttatja eszembe, ott van ilyen, hogy mindenben, mozdulatokban, hozzáállásban a legapróbb részletekig a tökéletesre törekszenek.
Valóban istennő, az erotika istennője.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 18db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban