Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ayse

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-06-12 20:46:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ayse +36305123351 101527 erotikus masszázs

SanMarko a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg Ayse hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Először is, mar nem az első látogatásom volt az elmúlt években. Most vettem ra magam regisztrációra es Ayse által megtamogatottan, beszámoló írására. Ezúton köszönöm az Mt-knek az elmult evek tanulságos írásait. Ayset telefonon hívtam. Megbeszeltük mikor, hol stb. Könnyen elérhető volt. Múlt héten jártam nála.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Bmivel elérheto. Bkv közel. Sztem parkolni sem nehéz. Lehel tér mögött. Egy perc sétára. Előtte hívtam es csengetes utan beengedett. Gyorsan ment, nem kellett benázni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lakás rendben van. A hazba lépve x. emelet. Korfolyosos de senkit nem lattam. Ajto elott 5 s várakozás es mar nyílik is. Baszoba hangulatos. Kulcsra zárva Ayse által. Nekem ez kimondottan tetszett. Mint anno a koliban, amikor nem akartad h bki megzavarjon. Fürdő nem a legújabb, de tiszta és működik. Tobbi leányzó függöny mögött. Legszívesebben benéztem volna hozzájuk is :)
Ayse külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hat itt a nehéz ügy. A képek alapján vaskosabb csajszira számítottam. Kellemesen csalódtam. Tökéletes alak. Gyönyörű poci, gyönyörű fenék... idáig erő hajjal. A mellei... külön pontot érdemelnének az elemzésben. Sztem cimlapra velük. Szep arca mellé hihetetlen pajkossag társul. Összességében ha meglátod az utcán még haza érkezve is képes lennél rágondolni a zuhany alatt. Bombázó és tetszik h ezt tudja magáról. A ruci amiben várt szintén nem szokványos. Feltűnő, csillogó ruha, amiből majd minden látható...
1. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 101527 erotikus masszázs
3. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 101527 erotikus masszázs4. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-06-12 20:46:32 erotikus masszázs 1015275. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-06-12 20:46:32 erotikus masszázs 1015276. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-06-12 20:46:32 erotikus masszázs 101527
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs a ket kényeztetés között zajlott.
Tok jol átmaszírozott. Ez is jónak értékelhető, sőt mondhatni ezt is rendesen megkapod. Ha kéred.
Közben beszélgettünk. Értelmes lány. Laza. Van humora. És beszél! Pont eleget és magáról. Elmondta mennyire szereti a feltűnő ruhakat és megjelenést. Egyet értünk. Minden jol áll neki. A szempilla pedig igen hosszú. Ezt mindenki szóvá teszi nála. De vokt már hosszabb. Nekem bejön mert abszolút nem átlagos ebben sem.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Itt a lényeg. A lakasba érkezve az ajtó mögött allt. Utana puszi-puszi. Beszélgettünk, makd zuhany. Visszatérve (külön kértem h ne öltözzön le) kicsomagoltam. Egybol bokaig lehúzta a ruháját es be is pucsitott. Vegig simogattam. Tökéletes selymes, szolibarna bőre van. Bikini foltok stb nélkül. Címlapra való...újra.
Ezt követően lagy cirogatas még állva. Lefektettem és kértem h határa feküdjön. Vegigcsokoltam. Kaptam szajra puszit is. Elmondása szerint nem szeret nagyon nyelvcsatázni, de erotikus epp annyira így is, amennyire nekem kell. Közben kis huncutsag vegig a szemében. Lassan kezdtem lefelé haladni. A melleinél jobbakat talan soha nem lattam még. Nem ecsetelném tovább..
A lágy kényeztetést szereti. Én is. Körbe nyalogatom mindenhol. Apránként puszilgatom a puncit. Elvezi. Sohajtozik, a melleit gyűri finoman. A tükörben latok mindent. Elmondasa szerint nehezen megy el ebben a felosztásban. Nem erőltetem de megdicsért külön az érzékiségért. Utána ő jön. Francia következik, most nekem. Zseniálisan csinalja. Szépen nyalogatja. Elhuzom a kezét. Rafogok a hajára. Mert finoman ezt is szabad. Masik kezemmel a melleit taperolom, nincs ra jobb szó. A NFVSZ extra, de csekély és megéri, igy ér a vég. Remeg a lábam. Ledőlök. Hoz vizet. Újabb fürdés. Masszázs. Beszélgetés lsd fenn.
2. Kör
A csúszka masszázs segítségével teljesen kihoz a sodrombol. Nem tudom h a melleivel játszak vagy a punciját izgassam. Közben kapok egy-egy szajra puszit.
Kérem h üljünk át a borfotelbe. Berakjuk a mellei közé. Közben jókat kuncog...azert, mert annyira kemények a mellei és előre felé állnak, hogy nem tudjuk ugy összeszorítani h közéjük lehessen tenni rendesen. Na ilyen problémaim legyenek az életben. A vége elott beerősít. Tud keményen is bólogatni. A mellire tarazok. Nincs is ennél jobb. Utána meg leül mellém. Én fekszem. Cirogat, beszélgetünk. Ad magától egy-egy szájra puszit. Teljesen kesz vagyok ettől. Alig tudom ott hagyni. Fürdés. Es távozás. Ajtoban szájra puszi. Jövök még :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nfvsz extra. Csekely. Összességében minden rózsaszálat megér. Atlagnál kicsivel magasabb. De tényleg kicsivel. Egyszeri vsz-t vettem igénybe, amit nem felejtek el egy darabig.
Rózsacsokor
SanMarko nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Minden percét élveztem. Intellektuálisan is bejön. Vagány csaj, de nőiesen félénk is kicsit vagy inkább huncut. A külseje, arca, haja, mellei top3 közé valók az oldalon vagy azon is túl. Neki ugy fogalmaztam h miatta megáll a forgalom bhol is jár...és ami meg dögösebbé teszi h ő is tudja ezt és élvezi is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ayse erotikus masszázs beszámolójáról


2019-06-16 14:40:38
Jól megírt beszi! Minden ilyent élvezettel olvasok róla és várom a lehetőséget, hogy én is meglátogathassam! :-)

2019-06-13 13:19:41
Ayse nagyon kedves lány és élmény vele lenni.
Mutasd mindet

FunkciókAyse legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-01-18) : Falta a lüktető farkamat hol mélytorkosan koppanásig hol csak a makkomat kostolgatta a nyelvével finoman gyengéden....de ezt sokáig nem lehet birni ezért egy kicsit rásegitettem vagyis szó szerint elkezdtem elöször finoman dugni a száját ,ami csodás emlékeket hozott felszinre:-) aztán kezdtem fokozni a tempot vagyis durván fogalmazva basztam a száját amig csak birtam .

(2021-05-21) : A masszázs részt nem tudom nagyon részletezni, mert kihagytuk a mostani találkozásnál. Mivel régen találkoztuk inkább beszélgettünk egy kicsit kivel mi történt mostanában, illetve az elmúlt hetekben hónapokban. De megnyugtatok mindenkit, hogy nagyon kellemes masszázsa van Aysenak. Kellő erővel és alapossággal nagyon finoman fel tudja frissíteni az arra vágyót. A beszélgetés után rátértünk a kényeztetésre.

(2019-11-09) : Jól beolajozott, és a lábaimmal kezdte a masszázst, megfelelő erősséggel masszírozta a vádlimat majd a combokat. Közben a tükrökben lehet mozizni és kötelező is. Végig jó hangulatú beszélgetés ment, mindenféléről beszélgettünk, jó beszélgetőpartner.

felejthetetlen: 9db
(2021-05-20) : Csók -francia -csók -francia utána én is lekéredkeztem megkóstolni a puncit ,nagyon élvezte ,sóhajtozott egyre hangosabb volt de szerintem nem élvezett el. Utána megint ő kezdett franciázni kis idő múlva közeledett a vég , hatalmasat élveztem , az egészet megette .!! Aztán kiment kis időre magamra hagyott és hideg alma lével tért vissza .

(2020-06-07) : A vádliknál kezdte, jó erősen próbálta a letapadásokat felszakítani, de azért nem olyan hatékonysággal, mint egy sportmasszőr. Ilyen helyeken nem is ez az elvárás. Ügyesen és hatékonyan tevékenykedett, élveztem minden pillanatát.

(2020-01-18) : Kérésemre jó erősen átgyúrt vádlitól vállig. Nagyon ügyesen és jól csinálja, kérésemnek megfelelően pedig erősen is, szerencsére van erő a lányban, aminek mindig külön örülök, mert szeretem az alapos, erős gyúrásokat.

nagyon jó: 19db
(2019-12-19) : Utána kaptam egy nagyon alapos és erős masszázst. Amikor a combjaimat masszírozta, néha bizony össze is kellett szorítani a fogam, de voltam párszor gyógymasszőrnél, tudom hogy ez így jó, ezért inkább kiálltam a megpróbáltatásokat.

(2019-11-08) : Hátamra feküdtem, ő egy kis olajat csorgatott rám, és eszméletlen szopásban részesített. Elegendően, de nem túl sokat használta a kezeit, ölelgette, karcolgatta a golyókat, volt mélytorok is, én kedvemre mozizhattam a tükrökben, közben pedig a popsiját, punciját simogattam, de nem véltem felfedezni túl sok reakciót a a részéről. Természetesen nem hagyhattam, hogy elsőre így legyen vége, lelki szemeim előtt már napok óta lebegett

(2019-10-23) : Most kivételesen a masszázs rész rövid volt kifejezett kérésemre ,de ez is elég volt számomra mert csak a lábaimnak volt szüksége egy kis masszírozásra...Amit kellő erővel de egyben finomsággal végzet a főleg a vádlimat kértem hogy dolgozza meg egy kicsit és a combomat

: 19db
(2021-02-20) : Fürdés után kerdezte masszazsal vagy erotikaval kezdjuk-e..en a masszazsnal maradtam. Hasra fekudtem es elkezdett nyaktol lefele maszirozni. Kezei konnyedek voltak, inkabb simogato jellegunek mondanam mintsem csomokat kinyomkodonak. Lefele haladva voltak kisebb benyulasok is amik fokoztak az izgalmakat.

(2020-07-28) : Ayse nagyon tudja hogyan kell hálistennek vadliknál kezdi mindig, erős kezei vannak combokat sem mellőzi meg dolgozza őket feneket sem hanyagolja finom benyulásokkal fűszerezve mintha közölné hogy lessz ez jobb is derekam következik hátam ahol sajna vagy nem régen voltam nála és az edzéseknek köszönhetö talált egy kis csomót amivel baráti viszonyba került azonnal és hosszasan elbeszélgetett vele

(2020-07-09) : Ayse gyakorlatilag rám vetette magát amit én nem nagyon elleneztem. Egy 5 perc "ismerkedés" után kaptam egy jó bő 40 perces kő kemény franciázást amiért azóta is hálás vagyok