Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-06-06 22:00:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36204534927 101441 erotikus masszázs

felder a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
Egyeztetés
Előző nap hívtam. Elsőre sikerült. És már meg is beszéltük :)
Megközelítés
Jó forgalmas hely. Belváros. Autóval kiszámíthatatlan. Szerencsére van metró és van négyeshatos. Így aztán útba tudtam ejteni, pedig nem is arra volt dolgom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belvárosi sokemeletes bérház. Felújított és tiszta. A lakás, mint egy oázis, a külvilág minden zaja kizárva.
A fürdő feltűnően tágas és világos. Sarokkád van függöny nélkül. Tusfürdő mindenféle, tele a polc. Kerestem babát, de nem találtam, csak a lelógatott szárú változatot (papa)
A szobában nincs tükör, csak a valóságot láthatod. A masszázs tatamin történik, ami nyikorgós, de nem lesz módod a tatamira figyelni :) Gyertyák, halk zene, hangulatsötétítés…
Dóri külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nem változott a két hét alatt. Minden képén nagyot mosolyog. A valóságban azért egy picivel komolyabb… de csak egy picivel. Jó nézni, amikor mosolyog. Alkatilag pici, és nem nádszál. Ha lejjebb is téved a tekintetünk arcáról, bármerre is kalandozol, akkor is jó nézni. Bár ez a fejezet nem a szemekről szól. Mindent a kéznek!! Ez masszázs!!
1. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 101441 erotikus masszázs
3. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 101441 erotikus masszázs4. Dóri +36204534927 beszámoló 2019-06-06 22:00:13 erotikus masszázs 1014415. Dóri +36204534927 beszámoló 2019-06-06 22:00:13 erotikus masszázs 1014416. Dóri +36204534927 beszámoló 2019-06-06 22:00:13 erotikus masszázs 101441
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Második alkalommal az oroszlánok valamivel lassabban végeznek áldozatukkal, megengedett a másfél óra, de barátaim, ne feledjétek: a jóból sosem elég! A másodikos csomag tartalma: friss törülköző 2x, kád függöny nélkül, tusfürdők, szájvíz, 15 perc Gyere, bújj hozzám, pihenj meg.. :), 30-40 perc ámátőr svédmasszázs tőlem Neki, közben rövid kis karmok nélküli oroszlánciró egy hangyától (rossz utánzat), mindez először hason, aztán fordulás és hanyatt ugyanez ciciciróval, majd barlangtúrát követően alapos olajos rézágyú karbantartás 20 percben.
Itt szükséges megjegyeznem, hogy Dóri oroszlán, valamint hogy a sorozat első részét már korábban játszották, most következik a második rész..

GYERE, BÚJJ HOZZÁM.. :) GYERE, ÉRJ HOZZÁM.. :)
A fürdőből visszajövet beléptem a szobába és nem értettem, hogy most mi ez? Kívánságműsor? "Na hogy legyen, mit szeretnél?"
Tudjátok milyen az, amikor az ember – főleg, ha hangya –, készül-készül valamire, egyre jobban várja már, és amikor elérkezik az idő, akkor hirtelen köpni-nyelni sem tud. Nem tudjátok milyen? Akkor Ti már biztosan Mindentudó Veterán Törzsvendégek vagytok, Becsben tartott Vezérhímek, minden – egy kicsit is magára adó – vezérnőstény álma. Aki tudja, biztosan megérti. Álltam ott, egy szál törülközőben (vagy tán anélkül?) és nem tudtam, mit nyögjek hirtelen, pedig a kedves oroszlán ott állt és várt. Rám várt. Szerencsére hirtelen bekattant: hát persze, hisz már másodikos vagyok, azt szeretném, amiről elsőként lemaradtam: Gyere, bújj hozzám! Gyere, érj hozzám!
Leheveredett mellém, odabújt, én átöleltem, ő pedig mesélni kezdett... Hát így indult a mi kis "masszázsunk". Ő mesélt, én meg hallgattam tátott szájjal, boldogan. Bújj hozzám után jött az érj hozzám. Beolajoztam végtagjaimat és úgy, ahogy volt, hasonfekve, elkezdtem hozzáérni. Mert most én lettem a masszőr. Úgy csináltam, ahogy Tőle tanultam: nagyjából felvittem az olajat a testére, és azután alulról felfelé haladva kezdtem masszírozni. Még az Achilesét sem hagytam ki. És jött sorba minden: boka, lábszár, térdhajlat, combok... Nagyon élveztem. Meggyürmögtem a fenekeket is, de aztán haladnom kellett feljebb. Ujjaimmal hosszanti irányban lassan követtem hátán a gerinc melletti izmokat fel-le, fel-le. Gyere, érj hozzám! Minden hegy-völgyét bejártam, s végül maradtak a nyak és a vállak. Mindenével elkészültem, most kellett volna átmenni erotikusba. Visszatértem hát valamivel lejjebb, ahol már egyszer alaposan meggyürmögtem, és próbáltam volna leutánozni a karcolásos technikát, amit 2 héttel korábban alkalmazott rajtam. Combok között, egyre mélyebben, leheletfinoman, karommal. Igen ám, de hangyányi végtagjaimat nem áldotta meg a természet karmokkal, nélkülük viszont minden mozdulatom éretlen-kéretlen nyúlkálás lett. Váltani kellett.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Megfordulhatsz, mondtam gyorsan a jelszót, jelezve, hogy most már aztán erotika lesz a javából. Persze elölről az embert nem nagyon lehet masszírozni. A combjait még csak-csak masszíroztam, de feljebb már csak simi volt. Vegyesen kapott a szelíd oroszlán simit, puszit, mindent, ami csak masszázs és erotikus. Combtól felfelé, minden porcikáját érintve. Nem is tudom, a ciciknél vagy a nyakánál tartottam éppen, mikor egyszer csak felült, átölelt és magához szorított, éreztem ölelését, a karjait a hátamon. "Gyere, érj hozzám, simogass.. Ezt szeretem :)” Hát ezt én is szeretem - gondoltam magamban. Biztos, hogy hülyének néztek érte, de azóta is ott érzem azokat a karokat a hátamon...
Belelkesedtem. Ahogy az lenni szokott, hiába viszem magammal a piros szívecskét, a vége mindig ágyúdörgés lesz. Kívülről szemlélve furcsa dolog lehet a kölcsönös szimpátia egy oroszlán és egy hangya között, de nekem természetesnek tűnt. Volt szimpátia és kölcsönös volt. Csak hát: ez a röpke idő kevésnek tűnt ahhoz, hogy kellő módon érezni és éreztetni lehessen ezt a különös kölcsönösséget.
Már magam sem tudom, hogy jó-e ez így, de végül aztán mindig a rézágyúé lesz az utolsó szó. Most sem volt másképp. Jött az utolsó felvonás: olajos-lingamos csőtorkolat-kezelést kapott Dóritól, olyannyira, hogy ujjainak érintésétől majd hogy nem dalra fakadt már. Feszülten vártam, hogy a rézágyú végre megszólaljon. Szó szerint megfeszülten... Hosszasan célzott, egyenesen felette, a mennyezet legközelebbi pontját... és aztán végre BUMMM!!
"Ébresztő" - halottam halványan Dórit, aki már ott tüsténkedett a tatami mellett. Hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok. Erőtlen testtel, kín-keservesen sikerült legyűrnöm a gravitációt, míg feltápászkodtam a tatamiról.! A rézágyú szomorúan, padlónak szegezett tekintettel adta meg magát a földi gravitációnak. Győzött a Természet.
Bár az utolsó szó most is a rézágyúé volt, mégis, a legemlékezetesebb pillanat a hangya számára - a másfél óra felejthetetlen 1 perce - a szelíd oroszlán spontán lágy ölelése lett.
Gyere bújj hozzám... gyere érj hozzám... dudorászott magában a hangya, ahogy kilépett a házból. Észre sem vette, hogy rég elfeledett hangok, rég elfeledett érzések járták át piros szívecskéjét (Carpenters: Yesterday Once More).
Gyere, érj hozzám... simogass meg… Gyere, bújj hozzám... ölelj át... Mondd azt, hogy elnyelt az ég… Gyere, ringass, ringass még…
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem volt számolás. Ajándékozás volt a helyi szokásoknak megfelelően.
Rózsacsokor
felder nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem tudok mit hozzátenni a két héttel korábbiakhoz. Ha kíváncsiak vagytok egy termetre pici, de mély nyomot hagyó oroszlánra, Ő az.
Jaj neked, ha egyszer belédkóstol!

Na de mielőtt kinyomtatnád ezt a beszámolót, vedd figyelembe, hogy a világon napról napra csökken az erdővel borított területek mérete. És mielőtt végképp komolyan vennéd jelen beszámoló besorolását, vedd figyelembe, hogy azt bizony a program automatikusan generálja. Mivel pedig a szerzők élményeinek halmazai egymástól függetlenek, a független halmazok elemeinek összehasonlítása inkoherens.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2019-10-04 12:22:35
Hát kedves Felder ez beszámoló a javából. Nézegetem- nézegetem ezt az oldalt, mert itt még nem jártam. De olvasva írásod erős indíttatást érzek kipróbálni, hogy mit tesz egy oroszlán a farkassal. mindkettőtöknek.

2019-06-08 10:36:03
Számomra ez most inkább rólad szólt, mint Dóriról, de a befektetett melót mindenképpen értékelem.

2019-06-07 17:49:00
Teljesen átérzem a szenvedélyed. Jól forgatod a szavakat, de ez most erősen a tartalom és a tárgyilagosság rovására ment. Kevés infó jött át Dóriról, a hozzáállásáról és a randid részleteiről....pedig ez lenne a legfontosabb!!!

2019-06-07 16:21:48
A lényeget elvitte a szenvedélyed. Neked biztosan jól esett megélni újra, de nekem ez most nagyon kevés volt.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 4db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

nagyon jó: 15db
(2024-02-12) : Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban

(2022-10-04) : Masszázs során először a hasamra feküdtem, majd ő levetkőzött (teljesen) és elkezdett maszírozni. Először a lábaimnál majd a hátamon, illetve szépen lassan mindenhol, ahol ért. A masszázs során egyre gyakrabban jöttek, erotikusabb odanyúlások a combomnál, illetve a mellei is egyre többet értek hozzám. Elég nehéz volt a hasamon maradni és megállni, hogy ne forduljak meg, de sikerült elég jól ellazulni, így igazán kellemes volt a masszázs része.

(2022-04-29) : A hátam elég sűrün beszokott állni,meg kitapintott valami csomót is,ezért ott alaposan elidőzött. Fordulás után sok maszírozásban már nem volt részem,mert mire beolajzott,addigra a kezem is kezdett elkalandozni,ezért kértem,hogy szabaduljon meg az utolsó textilektől is,és következzen a csúszka rész.

: 20db
(2024-02-18) : Majd zuhanyzás fergeteges tusfürdö választék.Ha végeztem résnyire nyitva kellett hagynom az ajtott és vissza kisért a szentélybe.A masszázs finom kellemes inkább lazító mint kemény simogató hatott.

(2023-07-27) : Onnan tudja ,hogy kész vagyok. A szobába érve lekerült rólam a türcsi és hasra feküdtem. Közben ő is megszabadult a textiltöl. Bekent olajjal és alaposan átmaszírozott mindenhol. Közben sokszor megkérdezte, hogy jó e. Aranyos volt.

(2023-03-08) : A masszázs során az hasonfekve az egész testemet átmasszírozta ami igazán kellemes volt. Miután megköszöntem kérte hogy forduljak át és kezdetét vette a masszázs izgalmasabb része.