Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Ayse

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-06-05 11:33:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ayse +36305123351 101417 erotikus masszázs

ironsky a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg Ayse hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már szemeztem egy ideje a hírdetésével és láttam hogy visszatért egy rövid pihenőről. Láttam az oldalon hogy jelezte hogy lehet hívni, így is tettem. Nem vette fel elsőre de pár percen belül visszacsörgetett és megbeszéltük az időpontot még aznapra.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A telefonban megadott adatok alapján egyszerűen megtalálható a helyszín. BKV-val mentem a Lehel tér környékén található a ház ahol ehhez a gyönyörű lányhoz lehetséges menni. Parkolás ha valaki autóval menne nem biztos hogy annyira egszerű, szerintem ebből a szempontból érdemes előbb indulni, a környék pedig fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Egy újabb építésű ház magasabbik emeletén található a lakás. Többen is rendelnek de ez nem volt zavaró. A másik lány egy sötét függőny mögötti részen lehetett ezt kiszűrődő hangbol sejtem. Maga az akció egy külön erre berendezett szobában történik egy matracon, a falon nagyméretű tükrökkel. A fürdőben kell mennyiségű tusfürdő és szájvíz.
Ayse külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Ayse a leírt adatoknak teljesen megfelel. A képek hordoznak véleményem szerint némi kérdőjelet de mindenkit biztosíthatok róla hogy élőben jobb csaj Ayse mint a képeken. A mellek orvosi remekmű, kemény és valóban szép nagyra sikerült csodák. Selymes, puha bőre van, kerek feneke ami kemény, lapos has, nincs semmi felesleg, nagyon hosszú szőke haj, némi műszempilla, és esztátikus műkörmök (nem a nagyon hosszú már nekem például nem tetsző fajta). Punci a tökéletes barack, vagy baba ki hogyan nevezi.
1. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 101417 erotikus masszázs
3. Ayse +36305123351 beszámoló Budapest 101417 erotikus masszázs4. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-06-05 11:33:38 erotikus masszázs 1014175. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-06-05 11:33:38 erotikus masszázs 1014176. Ayse +36305123351 beszámoló 2019-06-05 11:33:38 erotikus masszázs 101417
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A belépésem után pillantottam meg vendéglátóm és minden klappolt szóval semmi csalódás vagy rossz szájíz. Mosolygós, kedves lány fogadott. A "cicabaás" külső egy nagyon kellemés és inteligens személyiséget rejt, ezt a masszázs alatti beszélgetésből derült kis.

A szokásos koreográfia, puszi, megismerkedés, vetkőzés és zuhany. Eztuán a szobában vár Ayse és mikor betoppantam ahogy lekerült rólam a törölköző Ő is megszabadult az összes ruhadarabtól ami rajta volt. Bár ruhadarabnak nem nevezném annyira apró kis bugyi és melltartó kombó volt rajta. 1,5 programra érkeztem ezért itt leírom a masszázst és a következő részebn részletezem a többit.

A masszázs véleményem szerint nagyon szakszerű volt ezt kérdeztem is hogy tanulta-e. Amire mosolygós választ adott hogy nem. Attól függetlenül simán csak egy masszázsra is elmennék hozzá. A fogások szakszerűek, összehangoltak és tényleg kellően erősek voltak.

Átgyúrta rendesen a lábaim, derekam, hátam, mindent porcikám ami alatt kellemesen elbeszélgettünk. Nem volt kínos csend vagy ilyesmi. De ennyit a masszázs részről térjünk át a kétszeri kényeztetésre a következő blokkban.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Tehát beléptem a szobába, és mindketten ott álltunk meztelenül. Egymáshoz léptünk közben dícsértem a gyönyörű testét és lassan elkeztük kézzel egymás testének felfedezését. Apró puszik majd csók következett. Közben én a ciciket fogdostam és a puncit is, míg Ő megkeményedett férfiasságomat. Ezt egy ideig folytattuk majd javasolta vízszintesben ez kényelmesebb.

Apró csókok és simogatások és benyúlások közepette észre sem vettem és a szájában voltam. A tükör nagyon jó mert lehet mozizni oldalról. Nem hagy ki semmilyen területet van makk, rúd és golyó kényeztetés. Használja a kezét is de nem megfelelő arányban nem túl sok. Kicsit a körmeivel izgatja a golyókat is ami nagyon kellemes érzés. Nem egy DT hanem egy kellemes barátnős franciát kaptam. Mondtam hogy váltsunk pozíciót én felálltam Ő pedig elém térdelt. Annyi kérése volt ha jövök szóljak.

Folytatta változatos furulyaleckét a fent leírt elemek váltogatásával. Kicsit megfogtam a fejé és dugtam a száját semmi ellenvetése nem volt de nem durvulás csak inkább a ritmus gyorsítása céljából. Eztuán elengedtem magam és ebben a gyorsabb ritmusban bólogatott tovább némi kézi rásegítéssel. Nem bírtam már sokáig és nem is akartam mondtam neki hogy lassan jön a vég és a gyönyörű cicikre élveztem kézi vezérléssel. jól beterítettem a csodás melleket, folytak az utódok lefelés a combjára, hasára. Törölgetés és én elmentem egy gyors zuhanyra lemosni magam (higénia maximálisan).

Eztuán jött a masszázs és kérdeztem mivel elvesztettem az időérzékem hogy második körre lesz-e idő mire a válasz az volt mosolyogva hogy természetesen bőven van még időnk. Elérkeztünk a mazzsázs végéhez és következett egy kellemes csúszka. Segítettem bekenni az ikreket és a hasát valamint a punciját is ami nem volt egyáltalán ellenére.

A csúszka nem tartott sokáig mert gyorsan a szájában landoltam újra. Javasoltam hogy neki is legyen már élvezet a programban hogy forduljunk egy 69-es pozícióba. Pár másodperc múlva már a gyönyörű puncit nyaltam Ő pedig nekem franciázott. Kaptam párnát a fordulás előtt a fejem alá, plusz pont, nem törik ki az ember nyaka.

Miközben nyaltam a finom puncit éreztem ajkai szorítását erősebben mint az első körben. Nyalás, kézzel csiklóizgatás némi benyúlások a punciba ami nagyon szűk. Közben kézi és szájjal való kényeztetést kaptam én is és most sem maradt ki a zacsi és a golyók kényeztetése sem. Így haladtunk a végkifejlett felé. Újra jeleztem hogy mindjárt végem és szájából távozva kézzel végzett kis ismét. Nem engeedett el és nem ugrott le rólam. Szépen szorítva kifacsarta belőlem az utolsó cseppet is, hagyott lenyugodni és csak utána szállt le rólam ez a szőke Angyal.

Tisztálkodás szilviával, nedves törlőkendővel. Kaptam egy új száraz törölközőt és indultam tusolni.

Eztuán oltözés és tipli.
Az ajtóban kaptam még 2 puszit és egy kellemes őszinte mosolyt és utamra engedett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem esett róla szó. Első alkalommal voltam nála de nem kérte előre. Letettem a végén a komódra és ott is maradt rá sem nézett.
Rózsacsokor
ironsky nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ayse egy nagyon kellemes jelenség. A képei alapján egy cicababa amire számitasz, de közben egy inteligens kedves lány akivel lehet beszélgetni a masszázs közben. Aki szereti a barátnős együttlétet annak ajánlom mindenképp. Csodás teste van és jól is maszíroz. Köszönöm az együtt töltött 1,5 órát. Maximálisan ajánlott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ayse erotikus masszázs beszámolójáról


2019-06-08 00:21:20
Igazán jól megírt beszámoló, a fontosabb dolgokat megtudtam. Nekem ennyire részletesen sosem jön össze.

2019-06-05 21:00:48
Izgalmasan hangzik, nagyon jók a beszik és a képek, egyszer ebben részt kell venni nekem is! ;-)
Mutasd mindet

FunkciókAyse legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-01-18) : Falta a lüktető farkamat hol mélytorkosan koppanásig hol csak a makkomat kostolgatta a nyelvével finoman gyengéden....de ezt sokáig nem lehet birni ezért egy kicsit rásegitettem vagyis szó szerint elkezdtem elöször finoman dugni a száját ,ami csodás emlékeket hozott felszinre:-) aztán kezdtem fokozni a tempot vagyis durván fogalmazva basztam a száját amig csak birtam .

(2021-05-21) : A masszázs részt nem tudom nagyon részletezni, mert kihagytuk a mostani találkozásnál. Mivel régen találkoztuk inkább beszélgettünk egy kicsit kivel mi történt mostanában, illetve az elmúlt hetekben hónapokban. De megnyugtatok mindenkit, hogy nagyon kellemes masszázsa van Aysenak. Kellő erővel és alapossággal nagyon finoman fel tudja frissíteni az arra vágyót. A beszélgetés után rátértünk a kényeztetésre.

(2019-11-09) : Jól beolajozott, és a lábaimmal kezdte a masszázst, megfelelő erősséggel masszírozta a vádlimat majd a combokat. Közben a tükrökben lehet mozizni és kötelező is. Végig jó hangulatú beszélgetés ment, mindenféléről beszélgettünk, jó beszélgetőpartner.

felejthetetlen: 8db
(2021-05-20) : Csók -francia -csók -francia utána én is lekéredkeztem megkóstolni a puncit ,nagyon élvezte ,sóhajtozott egyre hangosabb volt de szerintem nem élvezett el. Utána megint ő kezdett franciázni kis idő múlva közeledett a vég , hatalmasat élveztem , az egészet megette .!! Aztán kiment kis időre magamra hagyott és hideg alma lével tért vissza .

(2020-06-07) : A vádliknál kezdte, jó erősen próbálta a letapadásokat felszakítani, de azért nem olyan hatékonysággal, mint egy sportmasszőr. Ilyen helyeken nem is ez az elvárás. Ügyesen és hatékonyan tevékenykedett, élveztem minden pillanatát.

(2020-01-18) : Kérésemre jó erősen átgyúrt vádlitól vállig. Nagyon ügyesen és jól csinálja, kérésemnek megfelelően pedig erősen is, szerencsére van erő a lányban, aminek mindig külön örülök, mert szeretem az alapos, erős gyúrásokat.

nagyon jó: 19db
(2019-12-19) : Utána kaptam egy nagyon alapos és erős masszázst. Amikor a combjaimat masszírozta, néha bizony össze is kellett szorítani a fogam, de voltam párszor gyógymasszőrnél, tudom hogy ez így jó, ezért inkább kiálltam a megpróbáltatásokat.

(2019-11-08) : Hátamra feküdtem, ő egy kis olajat csorgatott rám, és eszméletlen szopásban részesített. Elegendően, de nem túl sokat használta a kezeit, ölelgette, karcolgatta a golyókat, volt mélytorok is, én kedvemre mozizhattam a tükrökben, közben pedig a popsiját, punciját simogattam, de nem véltem felfedezni túl sok reakciót a a részéről. Természetesen nem hagyhattam, hogy elsőre így legyen vége, lelki szemeim előtt már napok óta lebegett

(2019-10-23) : Most kivételesen a masszázs rész rövid volt kifejezett kérésemre ,de ez is elég volt számomra mert csak a lábaimnak volt szüksége egy kis masszírozásra...Amit kellő erővel de egyben finomsággal végzet a főleg a vádlimat kértem hogy dolgozza meg egy kicsit és a combomat

: 21db
(2024-04-15) : I asked her to switch to a 69 and she obliged - her pussy was gorgeous, deliciously fragrant and with a very firm ass that I couldn't help but kiss constantly.

(2021-02-20) : Fürdés után kerdezte masszazsal vagy erotikaval kezdjuk-e..en a masszazsnal maradtam. Hasra fekudtem es elkezdett nyaktol lefele maszirozni. Kezei konnyedek voltak, inkabb simogato jellegunek mondanam mintsem csomokat kinyomkodonak. Lefele haladva voltak kisebb benyulasok is amik fokoztak az izgalmakat.

(2020-07-28) : Ayse nagyon tudja hogyan kell hálistennek vadliknál kezdi mindig, erős kezei vannak combokat sem mellőzi meg dolgozza őket feneket sem hanyagolja finom benyulásokkal fűszerezve mintha közölné hogy lessz ez jobb is derekam következik hátam ahol sajna vagy nem régen voltam nála és az edzéseknek köszönhetö talált egy kis csomót amivel baráti viszonyba került azonnal és hosszasan elbeszélgetett vele