Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-05-31 14:42:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Medvém!!! :)
Hàt erre én is csak azt tudom reagálni,hogy No.1.:)!!Az ökológiai lábnyomra figyeltünk...viszont beszámoló és randi szempontjából mindenkèpp mèly nyomokat hagytál bennem a legpozitívabb értelemben. :)
Köszönöm ezt a nagyon igényesen megìrt beszàmolót, nehéz lesz űberelni úgy hiszem.:)
Örülök a veled megélt perceknek és,hogy újra átélhettem miközben olvastalak. :)
ÚRIEMBERNEK SZÜLETNI KELL ÉS HA EZ MEGFELELŐ INTELLIGENCIÁVAL PÁROSUL EZT TUDJA KIHOZNI BELŐLEM! :))))
Várlak további tüzijátékos,erotikus randikra...addig is öllelek csókollak. :)
TIA

Beszámoló Tia +36702506293 101351 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Itt az oldalon láttam meg az adatlapját és mivel szerintem a képeiről ordít az erotika, így egyből felkeltették az érdeklődésemet Tia iránt.
Telefonon néhány próbálkozás után elértem, ami után rugalmasan történt az egyeztetés a randi kapcsán.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Fehérvári út melletti egyik nagy lakótelepen egy bevásárlóközpont közelében van Tia, így szerintem a BKV nem jelenthet gondot.
Én kocsival mentem és úgy jártam, hogy a nyilvánvalóan perverz tervező által megálmodott tekergős lakótelepi úthálózatot alaposan bejártam. Ugyanis a GPS elvitt Tia mellett, majd a lehető leghosszabb úton hozott vissza. Na de másodszorra nem fogott ki rajtam, mert egyből megálltam Tia előtt, így a helyi túrától eltekintettem. A túrát első alkalommal is el tudja kerülni az, aki megkérdezi Tiától, hogy közvetlenül vele szemben, az út jobb oldalán 1,5 méteres betűkkel hányas szám van a ház falára felírva.
Parkolóhely mindig található és ingyenes.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A tett helyszín egy szocreál lakótelepi tízemeletes szalagház szélső lépcsőházának alsóbb szintjén található. A ház és azon belül a lépcsőház sincs lepukkanva, a korának megfelelő állapotú. A lakásba lépve vaksötét fogadott, kis szentjánosbogár szerű irányfényben sejlik, hogy van ott valaki, akinek a hangját egyértelműen megismerve tudom, hogy jó helyen vagyok és nem tévesztettem el az emeletet. A lakásban több tetthelyszín is található, én eddig kettővel kerültem közelebbi ismeretségbe. Az egyik baszoba bordó színvilágú franciaággyal, míg a másikban tatami fogadja a vendéget. Ebből a szobából nyílik még további ajtó is, de annak nem volt szerepe. A fürdőszoba nem hatalmas, de annál barátságosabb és jól felszerelt, többféle tusfürdő, szájvíz, stb. található, valamint kispoharak. A törülköző kellemes, jó nedvszívó és nem szöszöl, melyből a második fürdéshez frisset kaptam.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A nemrégiben készült képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak, viszont élőben Tia erotikus kisugárzása szinte megperzsel. Ennek a hatásnak csupán egyik kiváltója az az öltözet, amiben fogad. Én az egyik fotóján látható fehér csipkés csodát szerettem volna, de mivel azt egy rajta kívülálló ok miatt nem lehetett, így „nagy duzzogva” elfogadtam a piros necc kombót, amit nem bántam meg, mert abban is nagyon elbűvölő. Viszont a legszexibb ruha sem ér semmit, ha nem olyan hibátlan alakú a viselője, mint Tia. A hibátlan formájú lábak, popsi és cicik a természet adta lehetőségek, melyek a sokévi rúdtáncnak is köszönhetően ahol kell feszesek, ahol pedig kell, ott rugalmasok. Mostanság is sokat tesz a hibátlan alakért és fitt állapotért Tia, ugyanis többek között rendszeresen boxol, nem tévedés, boxol!

Tia arckitakarással hirdet, ami mindig magában hordozza a csalódás esélyét. Azonban Tia esetében nem ért csalódás, mert a csinos alakhoz egy elbűvölő arc párosul, a fotóin látható csücsörítő ajkakkal és jellegzetes egzotikus keleti vonásokkal. Vigyorogtam is magamban azokon a filmeseken, akik európai lányokat maszkíroznak át távolkeleti szereplőkké keserves munkával, de gyakran nulla eredménnyel. Na ha ők Tiával dolgozhatnának, nem lenne nehéz dolguk, mert az egzotikus keleti arcvonásai alapból adottak. A mozgáskultúrája alapján pedig simán elmozogna a tipegő-topogó távolkeleti lánykák között.

Ebben a részben kitérnék a belsőre is. A fürdőből kilépve földbe gyökerezett a lábam és azt hittem, eltévedve rossz helyre érkeztem. Ugyanis, mielőtt megtehettem volna, megelőzött és megkért: „Kapcsold le a villanyt, azzal is csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat”. Miután láttam, hogy nem tévedtem el megkérdeztem, hogy tudod-e, mit beszélsz és kivel kezdesz? Nem fejtegetném tovább, de a lényeg, hogy Tia egy nagyon intelligens Nő, aki meglepően rendkívül széleskörűen tájékozott és akár szakemberek számára is nagyon jó beszélgető partner sokféle témában.
1. Tia +36702506293 beszámoló Budapest 101351 erotikus masszázs
3. Tia +36702506293 beszámoló Budapest 101351 erotikus masszázs4. Tia +36702506293 beszámoló 2019-05-31 14:42:13 erotikus masszázs 1013515. Tia +36702506293 beszámoló 2019-05-31 14:42:13 erotikus masszázs 1013516. Tia +36702506293 beszámoló 2019-05-31 14:42:13 erotikus masszázs 101351
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A történetiség és a randi valós lefolyásának követése kedvéért kérem, most a Kényeztetés fejezetet olvasni és majd onnan kanyarodunk ide vissza.

Az első kényeztetést követően tértünk rá a masszázsra, amelyet nem kellett elkapkodni, mert extra hosszú randit kértem.
A masszázst nagyon erősen és szakszerűen végezte, a szakszerűséget az is fokozta, hogy a hátamra is felült, sőt kendővel letakart, mint az igazi gyógymasszőrök, így valós masszázs hangulata lett ennek a résznek. Megjegyzem, nem csak a hangulat volt valós, hanem a masszázs is megfelelt volna akkor is, ha azt bármelyik gyógymasszázs szalonban adta volna Tia.

Azonban nem ott voltunk, így bemutatta a puncis csúszka tudását, továbbá volt mellcsúszka hason és háton is, minden irányból.

Közben nagyon élvezetesen csinálta az ánusz és gátizgatást, majd egyre gyakrabban benyúlt a zacsihoz és erőteljesen játszott a rudammal, mire mondtam neki, hogy ezt nagyon jól csinálja és ezt egyébként is nagyon szeretem. Erre egy sokat sejtető „iiigggeeen?” volt a reakció, mellyel a gyógymasszázsnak vége is lett és jött a felszólítás: „pucsítani”! Ezután egyik kézzel hátulról, a másik kézzel oldalról kapta el és vette kezelésbe a kis Grizzlyt. Ebben a helyzetben aztán olyan hatékony volt TIA_, hogy előállt egy olyan helyzet, amiben nem igen tudtam volna hasra feküdni. Mondtam TIA_ - nak, majd szólok, amikor megunom és hagyja abba.

Nem lehetett ezt megunni, de már nagyon kívántam TIA csókjait és franciáját, így most én mondtam kedvesen: „alám!”
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Több alkalommal is jártam már Tiánál és minden randi, így már az első előtt is volt közöttünk egy nagyon jó humorú eszmecsere.

Ennek során a csevegőben üzentem a számomra igen szimpatikus csücsörítő ajkainak vágygerjesztő hatásáról. Erre visszacsevegte, hogy személyesen még jobban hat ….:) Vár. Ez volt az utolsó csepp a pohárban és már ment is a VTR oda és vissza.

Az első randink alkalmával, éppen egy közös majális lehetősége adódott. Bár személyesen még nem ismertük egymást, de mégis kitárgyaltuk, hogy a randink során semmiképpen nem fogjuk elhagyni a majális szokásos kellékeit: virsli bekapás, zászlórúd kézbevétel, stb. Ezen témák erotikus kicsengésétől erősen feltüzelve érkeztem az ajtóhoz, amely mögött reményeim szerint vár rám a fotókról és telefonból ismert vendéglátóm. Az ajtón belépve gyakorlatilag vaksötét fogadott, így lényegében csupán a hangokból, de egyértelműen meggyőződtem róla, hogy jó helyre érkeztem, mert a sötétben rejlő sziluett valóban azé, akihez jöttem. A szemem kicsit hozzászokott a sötéthez, így már némileg láttam, hogy kitől kapok és kinek adok tipikus első találkozásos üdvözlő puszikat. Az ezekhez járó „baráti” ölelés azonban egyre hosszabbá és szorosabbá kezdett válni, miközben valami csókfélévé alakultak a puszik. Igy már az előszobában azt éreztem, hogy elindult az erotika csillagszórója, miközben még robbant annak egy kis petárdája is.

Miután az előszobából átmentünk a nagyszobába, Tia mondta, hogy vetkőzzek nyugodtan a fürdéshez, addig Ő elmegy és hoz nekem törülközőt. Azonban a világosabb helyen jobban látva egymást úgy beindult valami kémiai dolog, hogy szinte egyszerre akartunk egy puszit váltani. Ez viszont úgy talált elcsattanni, hogy az egy hosszú szenvedélyes csókcsatává alakult. Eközben gondosan leleltároztuk egymás valamennyi alkatrészét, ahogy mondják tokától, bokáig. Így kölcsönösen úgy felhúztuk egymást még a kényeztetés és a masszázs előtt, hogy az előszobában robbant erotika kicsipetárda nagyon nagy bombává nőtt, míg az erotika csillagszórója görögtűzszerű tűzijátékká változott.

Ezek után érthető, hogy a fürdőben nem pancsoltam sokáig, ehelyett hamar visszatértem, hogy az ágyban folytathassuk az ismerkedést. Ennek során folyamatos szemkontaktust fenntartva ölelkeztünk, simogattuk egymást és egyáltalán nem korlátozva a kezekkel és ajkakkal való érintéseket.

Az így induló első kényeztetés során kialakult az általam és Tia által is kedvelt 69 – es formációnak egy kellemes, nem túl erős verziója. Nem sokáig bírtuk ebben a light – os formában, mert Tia megmutatta a mélytorkos tudását én pedig a nyakán lágyan átkulcsoltan a combomat. Közben az egyre jobban nedvesedő punciját egyidejűleg derítettem fel a nyelvemmel és a benyálazott ujjaimmal. Eközben Tia az erotikust hatást fokozva a farkamat többször köpködve bőnyálasan franciázott.
Egyre inkább olyan szorosan bújtunk egymáshoz, mintha a Laokoón csoport kígyója fonna össze bennünket.

Megtaláltuk a mindkettőnk számára legjobb pozíciót, amelyben Tia rátolatott a punciját izgató kezem egyik ujjára, amelyhez adtam még egy másikat is. A szabad kezemmel felváltva simogattam a mellét, vagy szorítottam a popsiját, a nyelvem maradt a gyönyör borsószeménél, a combommal továbbra is átkulcsoltam a nyakát. Eközben Tia is a kezével és lábával egyaránt rám kulcsolódott, puncijában az ujjaimmal és szájában a farkammal. Ebben a pozícióban Tia hol rámarkolt a popsimra, hol egyidejűleg a nyakán átfont combjaim ritmikus mozgatásával és váltakozó szorításával adta a franciázásához számára legmegfelelőbb ütemet.
Eközben puncijának a gyűrűizmait váltakozva szorítva olyan élvezetes táncot járt az ujjaimon, hogy bántam amiért nem a partner oldalon találkoztunk mert az ujjaim helyében nagyon el tudtam volna képzelni a farkamat is, azonban maradtunk a jelen helyzet realitásánál.

Tia folyamatosan jelezte, hogy mikor markolásszam jó erősen a popsiját, illetve mikor kéri a combjaimmal a szorítást és mikor engedjek azon. A szorításon való engedésre azért szüksége, hogy el tudja engedni a velem egykorút, de csak azért, hogy a zacsit és golyókat is tudja kezelésbe venni, miközben a kenést köpködéssel folyamatosan biztosította. Majd újra bekapta és jelezte, hogy ismét kéri a combvezérlést.
Ez a helyzet mindkettőnk örömére volt és úgy működtünk akár egy összeszokott ritmusszekció. Eközben a kéj és élvezet végtelen tengerén utaztunk, ahol a hullámzó érzést a váltakozó erősségű punci szorítással, a kölcsönös popsi markolással és minden más összekapcsolódó testrészünkkel önmagunk gerjesztettünk.

Ténykedésemet úgy érzem Tia is nagyon élvezte, melynek rángásokkal, sikolyokkal és hangos sóhajtásokkal adta jelét. Egyszer nekem is eljött a beteljesülés és hatalmasat élveztem a szájában, mely után nem engedte el a farkamat csak akkor, amikor én elterültem. Az utódok kendőben végezték rövid pályafutásukat. Egymáshoz bújva pihegtünk egy kicsit, majd Tia elment, hogy rendbe szedje magát.

Visszatérve Tia kifejtette, úgy érzi, hogy engem a masszázs nem kifejezetten érdekel. Kérdezte is, hogy ezért maradjon is el és szaladjunk neki a második kényeztetésnek?

Mivel a masszázstól nem kívántam eltekinteni, így a második levezetés előtt, most kérem elolvasni a masszázs részt. Szerintem ez azok számára is érdekes lehet, akik egyébként kifejezetten csak az erotikus részeket kedvelik. Ugyanis én ezt a masszázst a szokásosnál sokkal erotikusabbnak éreztem.

A második levezetés tehát egyenes folytatása a masszázsnak olyan pozícióban, hogy Tia alattam, én pedig felette.

Ugyanis Tia a masszázsban leírt a kérésemnek eleget téve, abban a pillanatban alattam volt és mélytorokra vette a velem a egykorút és a popsimat hátulról megragadva adta az ütemet. Én nagy élvezettel toltam a száját amelyet láthatóan Tia is élvezett. Folyamatos szemkontaktussal sóhajokkal és sikolyokkal kísérve, a farkamat hol bekapta mint egy vákuum szivattyú, hol nyitott szájjal a nyelvével kényeztetett.

Majd lejjebb csúsztam, így a kézbe tudta venni az irányítást és a nyitott szája felé irányítva próbált kivégezni.
Még lejjebb csúsztam így a mellei között is megjárta a velem egykorú, ahol igencsak kellemes volt az érzés.

Mindketten eksztázisban voltunk, Tia arca az átéléstől erősen kipirosodott, a farkam folyamatosan járt Tia melle és szája között felváltva. Mikor én, mikor Tia kezelte a rudamat, ugyanígy felváltva izgattuk Tia punciját.
Eközben egyszerre lett hatalmas orgazmusunk, az utódok Tia mellétől a homlokáig mindenhol landoltak. Aléltan terültünk el, átölelve egymást tértünk magunkhoz.
Felnőttfilmet idéző műsor volt ez melyet mindketten egyaránt nagyon élveztünk.

Mindkét kényeztetés során miután ágyba kerültünk, egy pillanatra nem hagyott békén, mert vagy a szájával vagy a kezével felváltva, de állandóan a farkammal foglalkozott.
Mivel az emberfia nem szexrobot, így néha, hogy egy kicsit regenerálódjak magamhoz ölelve csókolóztunk, de ekkor sem „szabadultam” mert eközben is kézzel a farkamat izgatta. Erre a kezét lefogtam, így a szája után azt is elvontam a farkamtól. Azonban csak valami kis időre tudtam kivonni a forgalomból, hogy a farkamat hagyja nyugton, mivel csupán pár pillanat múlva, kiszabadult annyira az ölelésemből, hogy ismét a farkamhoz jusson. Egyébként nagyon jól esett ez kis ereszd már el játék és azt gondolom, ennél nagyobb problémám soha ne legyen, hogy egy ilyen csodás Nő mint Tia állandóan kezelésben akarja tartani a kis Grizzlyt!
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Telefonban elmondta, hogy miből áll a programja, elmondta, hogy mik tartoznak az alapprogramba és ezen felül még milyen extrák lehetségesek és azok mennyibe kerülnek.
A találkozás alkalmával az elején tisztáztuk, hogy megcélozzuk a fullos programot.
A végén adtam át a csokrot, melynek nagyságát az elején tisztáztuk.
Rózsacsokor
Grizzlymedve nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tia egy rendkívül intelligens Nő, aki elmondása szerint nem a másik felét keresi, mert Ő egy teljes egész, hanem egy másik egészet. Ezen a mondásán az óta is sokszor elgondolkodtam és beláttam az az igazát.
Már az első találkozásunk első pillanatában megperzselt Tia erotikus kisugárzása, amely végig kísérte az összes masszázzsal és kényeztetéssel együtt töltött időnket.
Tia egyben egy erotika és szeretet bomba. Amennyiben valaki látja a Fehérvári úton a tűzszereszeket vonulni, nagy valószínűséggel Tia irányába mennek. De nem kell félni, mert egy esetleges robbanás esetén is csak csupa szép és jó szabadul fel. Egyébként én magam is szívesen leszek a továbbiakban is tűzszerész egy ilyen bombasztikus Nő körül mint amilyen Tia.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia erotikus masszázs beszámolójáról


2019-07-04 08:22:58
Fergeteges beszámolót sikerült összehoznod,:)))

2019-06-12 05:04:48
Igen izgagató volt olvasni a beszámolót. Tia egy vadmacska lehet a leírtak alapján! -e fergeteges randihoz.

2019-06-09 17:00:11
Hű ha!!
Úgy látom Tia nem csak tested,de lelked is "fölekézte".
Hozzászólásod méltó hozzád.
Kezdek parázni! Lehet engem is megperzsel?

2019-06-09 16:01:02
Nagyon köszönöm valamennyi hozzászólást, és köszönök minden egyes értékelést is. Nekem kezdő írogatónak ezek mind sokat jelentenek és bátorítást adnak a továbbiakra nézve.

Megnyugtató és nagyon jó érzés számomra, hogy az írásom elérte a célját. Ezt tükrözi TIA reagja is, melyet itt most csupán köszönni tudok, de személyesen részletezni fogom. Ugyanakkor a hozzászólások rendre kiemelik és rámutatnak TIA kivételes erényeire és képességeire, teljesítményét pedig egyértelműen lila csíkosként minősítik.

Ezzel a hozzászólók gyakorlatilag kisegítettek engem, mivel a jelenlegi besorolási lehetőségeim még kötöttek. Bízom benne, hogy ez hamarosan megváltozik és akkor már ki tudom fejezni a besorolásommal is, amit érzek istennőm iránt.

Nagyon bízom abban, sőt biztos vagyok benne, hogy ennél korábban megkapja TIA a jól megérdemelt istennői besorolását. Ugyanis nagyon sokan vannak, például a hozzászólók között is, akik kisebb – nagyobb istennői háremmel rendelkeznek, pedig még (!) nem is jártak TIA – nál.

A majálisra eső randi témája nekem magas labda volt, amit a hozzászólásokból úgy érzem, sikerült leütni. Ugyanakkor nem fogok várni a következő sátoros ünnepig, mert TIA – val minden egyes randi ünnepnek számít, amit nem lehet elégszer átélni.

2019-06-05 23:46:05
Barátom.
Nem vagyok irigy természet,de ez a reag, elfogadnám.
Sejtettem,hogy Tiában több van és ez a reag igazolta sejtésem. Intelligens, okos lány. Csodálatos tali és az előbbiek,félelmetes kombináció!.
Szinergikus hatással vagytok egymásra.
Szívből örülök találásotoknak.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-10-05) : Egy roppant csinos és szexi egyrészes sárga színű testre simuló ruciban fogadott, ami a comboknál nagyon rövid miniszoknyában végződött. A fekete fehérneműk bizonyos mozdulatoknál nagyon szexisen kikandikáltak a rucija alól…már az ajtóban így meg is kaptam ezzel az első szépség sokkomat. Aztán szorosan összebújtunk, Tius átkarolta a nyakamat, én gyengéden átöleltem a derekát és nagyon finom cuppanós puszikkal köszöntöttük egymást.

(2020-06-25) : Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban. A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be.

(2020-01-19) : A hátam és a vállaim kezelésével kezdett és így haladt fokozatosan a lábaim irányába. A fenekemet is gondosan megdolgozta nem csak a kezét, alkarját is bevetve…még két nap múlva is éreztem izomláz formájában Tius kezecskéinek áldásos munkáját :)

felejthetetlen: 5db
(2020-12-11) : Nagyon jó erős kezei vannak, kifejezetten jól megdolgozott mindenhol. Nem a túl erős kategória, de nagyon messze van a simogatós-cirógatóstól. Igazából valahol a fájdalomhatárhoz van közelebb, de fájdalomról semmiképpen nem beszélhetünk. Azt ma érzem, hogy hatásos volt, itt-ott enyhe izomlázat is érzek. Ahol végzett a krémmelgyúrással, ott utána egy sprődebb törölközővel át is dörgölt,

(2020-11-30) : Ezalatt én kéjesen fogtam-tapiztam mikor elértem izmos csodaszép combocskáit, néha még a bugyiig is felnyúltam, csodás fenekét tapiztam mikor elértem. Tia is pajzánkodott, amikor a fenekemet és a combomat masszírozta már nagyon finomak voltak az érintései, szinte bele borzongtam, szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítő bizsergést : egyre több volt a finom benyúlás-cirógatás amit a körmei lágy érintésével izgatóan csinált,

(2019-09-22) : Pillanatok alatt lekerült a melltartó is és a számat a csókos ajkai után a csodás cickóira helyeztem. Közéjük fúrtam az arcomat, szoptam nyaltam az izgató bimbókat, Tia meg folyamatosan izgatta a farkamat. Ekkor én már teljesen fel voltam izgulva, kezecskéi között meredezett is zászlom rendesen… de ez a huncut leányzó, hogy egy picit még „szenvedjek” a massz.padra parancsolt.

nagyon jó: 13db
(2021-02-26) : Kellően erős és határozott. Ahol kellett ott erős ahol kellett ott gyengéd. Amikor a belsőcombomnál járt akkor úgy pillanatra megremegtem olyan jó volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, úgy mindenről kb. Aktuális helyzetről, munkahelyekről, csajokról, pasikról stb. Nem volt kínos csend egy percre sem szerencsére. Kommunikatív, korrekt beszélgetőpartner (is)

(2020-08-25) : Tia a vállaimnál kezdte a kezelést, nagyon alaposan átgyúrta a hátamat, a derekamat, éreztem, hogy percről percre egyre erősebben jövök vissza a punnyadásból. Még meg is dicsért, azt mondta, jó izmos a hátam. Ami persze nem igaz, Csehov simán írhatta volna rólam a Ványadt bácsit, de ki ne örülne egy ilyen bóknak?

(2020-08-24) : Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg!

: 9db
(2022-02-13) : Jártam én gyógymasszőrhöz is régen, így bizton állíthatom, hogy TIA masszázsa is profi. Amúgy kérésemre csak a hátamra összpontosult. Viszont ez volt az az időszak, amikor végre megismerhettük valamennyire egymást. Azt hiszem, hogy megvolt a kölcsönös bizalom és szimpátia: tartalmasan beszélgettünk.

(2021-10-07) : Kezdődött is a masszázs, érezni hogy tanulta, kis törülközővel is le voltam takarva, amivel adott területen áttörölt/dörzsölt amikor végzett. Hason fekve semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Nagyjából 40 percnél jártunk, amikor elkezdődött az erotikus be-be nyúlkálás a herékhez és gáthoz, nem sokkal ezután mondta, hogy fordulhatok. Szerencsémre felajánlotta a kényelmes ágyat,

(2021-06-01) : Erős volt ahol erősen kellett, s közben mégis gyengéd. Ha erősen masszírozott akkor sem "mélyesztette belém" az ujjait, mert amolyan tigris tappancsai vannak, erős, de közben puha... Erőteljesen kezdett, ami nagyon jóleső volt, aztán kezdett egyre finomabb, egyre izgalmasabb lenni, ahogy "kell" Tökéletes!

egyeztetési probléma: 1db
(2022-05-28) : Nincs mit leírni. A találka előtt közvetlenül variálni meg lemondani.. Egy megbízhatatlan valaki! Inkorrekt hozzáállás.